Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Avengers-Tony Stark=0. Mindkét film elsősorban a látványra épített (Imax 3d-ben szemkápráztató mindkettő) de itt végig van egy Downeynk. Az Avengers nekem túlzásba volt víve, túl grandiózus volt már a vége. Stark sem illett bele, szépen realisztikusan meg volt magyarázva az egész Vasember dolog erre jönnek zöld emberek meg félistenek... Sokan ezt hozzák fel a Vasember 3 ellen hogy az előzmény filmhez képest nem lett elég monumentális de szerintem ez így van jól, nem szabad túl komolyan vennie magát. Hozzáteszem nekem tetszett az Avengers is!Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBnem tudsz olyan indokot mondani, hogy ezt alátámaszd. mondom ezt úgy, hogy a mekgájverezésen kívül imádtam minden pillanatát.shawnka
Ez a soundtrack meg egyszerűen tökéletes! 😀
több mint 12 éve
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBnem tudsz olyan indokot mondani, hogy ezt alátámaszd. mondom ezt úgy, hogy a mekgájverezésen kívül imádtam minden pillanatát.
több mint 12 éve
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100JayBKérlek, ezt fejtsd ki bővebben! Miért?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
ez , lehet hogy egy jó film lesz mawww.port.hu/pacsirtak_cernaszalon_skrivanci_na_niti/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=21189325&i_topic_id=1
több mint 12 éve
Ironman 3>>>>>>>>>>>Avengers x100
több mint 12 éve
Ok, akkor másodjára csak megértettük egymást.... ìgy gondolon én is 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én nem is hallom 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Aki nagyobb filmes guru, ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a kolomp-szerű zene ez melyik filmben volt? Ocean's sorozat vagy Olasz meló ugrott be nekem, de youtube-on egyik ost-ben sem találtam ilyen zenét. De rohadt ismerős.nem egy túl jellegzetes azért ez a kolomp "zene" !
1:40-től kezdődik. A videót most ne nézzétek 😀
dcsicsak
sok filmben lehet ehhez hasonló!
de hát ha egyszer rákattan valamire az ember azt ugye nehéz elengedni... 😊
több mint 12 éve
Aki nagyobb filmes guru, ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a kolomp-szerű zene ez melyik filmben volt? Ocean's sorozat vagy Olasz meló ugrott be nekem, de youtube-on egyik ost-ben sem találtam ilyen zenét. De rohadt ismerős.1:40-től kezdődik. A videót most ne nézzétek 😀
több mint 12 éve
mondjuk Audrey Tautou szerintem sem jó Chloé, de ha ez kellett a szereplők közti kémiához, akkor okéÉn szkeptikus vagyok.nekem Audrey Tautou-val van bajom!
A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.Sobri Jóska
valamiért nem bírom azt a csajt....yooker
több mint 12 éve
Toxique nem értek egyet. Pl a párizsba szetetettel, bad boys és a legénybúcsú is nagyon jó az eredeti szinkronnal.... szóval szvsz sokszor ezekkel az átszinkronizálásokkal vesznek el jelentőset a filmélményből....peachVan amelyiknek jót tesz a szinkron (pl. helyi közéleti utalások/párhuzamok miatt amit itt nem értünk vagy a trágárság tompítása... stb.), de a saját tapasztalatom az, hogy "magyarítás" címszó alatt sokszor elvész a tartalmi mondanivaló is. Vizsgákra és szintezőkre készülődve gyakran ellenőriztem magam úgy, hogy pl. DVD filmeket néztem angolul alatta a hivatalos (DVD-n mellékelt) magyar felirattal - kis differenciálás a "hogyan fordítanám" témakörre. Alapjában véve pl. a Bad Boys nyelvezete sokkal szegényesebb angolul. A magyar nyelv színesebben pergeti elő Laurence-ék szájából a szót, kvázi a számunkra ez jobban is hangzik. Ebben az értelemben az pl. egy jó szinkron volt - akár a szöveghű angol verzióval szemben is. Csak arra utaltam, hogy nagyon sok filmnél a gyér minőségű szinkronnal elvész a párbeszédek tartalmi mondanivalója és nem jönnek ki a szituációra a poénok (pl. a káromkodásokból "konvertált" szóviccek esetén). Vannak kivételek, persze.
több mint 12 éve
Toxique nem értek egyet. Pl a párizsba szetetettel, bad boys és a legénybúcsú is nagyon jó az eredeti szinkronnal.... szóval szvsz sokszor ezekkel az átszinkronizálásokkal vesznek el jelentőset a filmélményből....
több mint 12 éve
Én szkeptikus vagyok.nekem Audrey Tautou-val van bajom!
A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.Sobri Jóska
valamiért nem bírom azt a csajt....
több mint 12 éve
Továbbra sem bìrom feldolgozni h a picsába kapnak egyes csatornák engedélyt arra h átszinkronizáljanak filmeket.... Most az amúgy elég fasza párizsból szeretettelt sikerült egy átlagos filmmé avanzsálni 😕peachA legtöbb filmet csak elcseszi a szinkron. Elég az hozzá, hogy a szleng nyelvezet nem rigó utcai anyag, és ha nem mozogsz otthonosan a szlengszótárak és (pl.) a Family Guy világában akkor olyan baromságokat teszel pl. a Travolta szájára, hogy szánalom hallgatni. A szomorú az, hogy azt sem veszik észre a fordítók, hogy "vazze; itten nincsen is kontextus", azt meg pláne nem, hogy "nem gyün ki a pojén" 😊 . Az átszinkron - gondolom én - a karikás (besorolásos) história miatt lehet, de az már csak a kaki megkavarása.... :-P
több mint 12 éve
Én szkeptikus vagyok.A 22-es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije is rútul el lett baszva.
több mint 12 éve
ha valaki, akkor Gondry képes lehet rá 😊persze necces, meg nem tudja visszaadni egy az egyben, de a maximumot kb kihozzák belőle úgy tűnik. különösen tetszik az egér 😊.brkÉn még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszpc_xaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk
www.youtube.com/watch?v=P_pF-vgeLiEjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
persze necces, meg nem tudja visszaadni egy az egyben, de a maximumot kb kihozzák belőle úgy tűnik. különösen tetszik az egér 😊Én még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszpc_xaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk
több mint 12 éve
Én még mindig nem értem. Vian filmen? hmm, mindenesetre érdekes kis trip leszaz év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki.brk

több mint 12 éve
az év legjobban várt filmje 😊sose gondoltam volna, hogy működhet ez filmben, de az előzetes nagyon jól néz ki
több mint 12 éve
akarod mondani degradálni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Továbbra sem bìrom feldolgozni h a picsába kapnak egyes csatornák engedélyt arra h átszinkronizáljanak filmeket.... Most az amúgy elég fasza párizsból szeretettelt sikerült egy átlagos filmmé avanzsálni 😕
több mint 12 éve
aeonflux.blog.hu/2013/05/07/eldolt_nem_lesz_gonosz_halott_a_magyar_mozikbanNem lepődtem meg sajna. Na mindegy, azért jó lett volna moziban...
több mint 12 éve
az év legjobban várt filmje 😊
---
több mint 12 éve
yep

---
több mint 12 éve
A tuti moziplakát:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)