Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdekesnek ígérkezik. Unclaimed: www.movieunclaimed.com/index.php/mnu-trailer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?sütiElőzmény film, nem spoilerez
több mint 12 éve
Ez erős lesz, remélhetőleg:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?süti5-6 év eltérésekkel minden gond nélkül. 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?sütiNekem úgy rémlik, hogy igen... talán a first class-ből nem! 😀
több mint 12 éve
Roszomákos X-ment meglehet nézni a First class és az eredeti, 2000-es X-men után, vagy bespoilerez valamit a 2. rész és/vagy az Last standből is valamit ?
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=LpSnvbARbR4Még mindig üt. Szeretem ezt a filmet. (Az amcsi verzió meg trágya...)
több mint 12 éve
Ma megnéztem a The Perks of Being a Wallflower c. filmet és azt kell, hogy mondjam nagyon megérte. Tökéletes történet és karakterek, az egész olyan szerethető film, komoly mondanivalóval. Aki szereti a HS drámákat, annak mindenképpen ajánlom, de szinte mindenki másnak is, mert ez a film tökéletes lett.
több mint 12 éve
Ja, nagyjából egyetértünk, | mondjuk nekem a vicceskedés nem volt zavaró, úgy éreztette, hogy egy "szuperhős" sem tud mindennel megbírkózni, és elpoénkodja. Az mondjuk jó, hogy a trailerből egyáltalán nem derült ki, hogy itt az Extremis szál folytatódik, nem Mandarin lesz a főgonosz. |Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.Én nem tudom egyelőre, hogy mit érezzek ezzel kapcsolatban. Amit Te is említesz spoilerezve az nekem is fájó pont kicsit (kurváranagyon), meg az is fura volt, hogy | úgy tűnt, alig van Tonyn a páncél az egész film alatt | . Összességében szórakoztató volt nagyon, a | sok páncél ütött, kár, hogy a trailerben ellőtték. A vicceskedést viszont kicsit szerintem túlerőltették. Számomra úgy tűnt, hogy ezzel próbálják kompenzálni a sötétebb hangulatot, amit a film áraszt; meg azt is bizonyítani, hogy a film azért nem veszi olyan komolyan magát. |
| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain | pc_x
Én jól szórakoztam rajta, de | Vasember és a Mandarin "hiánya" azért elég szarul jött le | .Darksun3
Viszont az is igaz, amit a geekz-en írnak, hogy | nem nagyon érezhető Killian célja és motivációja |

több mint 12 éve
Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.Én nem tudom egyelőre, hogy mit érezzek ezzel kapcsolatban. Amit Te is említesz spoilerezve az nekem is fájó pont kicsit (kurváranagyon), meg az is fura volt, hogy | úgy tűnt, alig van Tonyn a páncél az egész film alatt | . Összességében szórakoztató volt nagyon, a | sok páncél ütött, kár, hogy a trailerben ellőtték. A vicceskedést viszont kicsit szerintem túlerőltették. Számomra úgy tűnt, hogy ezzel próbálják kompenzálni a sötétebb hangulatot, amit a film áraszt; meg azt is bizonyítani, hogy a film azért nem veszi olyan komolyan magát. |
| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain | pc_x
Én jól szórakoztam rajta, de | Vasember és a Mandarin "hiánya" azért elég szarul jött le | .
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Megvolt a Bádogember. Felső közép Marvel, a 2-nél jobb, az 1-nél (nyilván) nem. Jó, élvezhető, vicces, hi-tech cuccokkal. Több nem kell a karaktertől.| Bár Mandarin elég érdekes karakterré züllött, pedig a képregényben igen komoly villain |

több mint 12 éve
catattack
3 520
Jesszusom! Megnéztem ezt a Super 8 nevezetű szart! 10-12 éveseknél tuti tarol, nálam nem!
több mint 12 éve
vasember3 még senki?JanekMajd ha megvásárolható lesz. 😊
Amúgy a premierrel párhuzamosan kijött a Thor 2 trailere:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
9 leghülyébb döntés a Star Warsból:www.ign.com/articles/2013/04/15/the-9-dumbest-decisions-in-the-star-wars-prequels?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
több mint 12 éve
Nagyon nem akaródzott megnézni pedig 😊Jack Reacher.Nekem is bejött. Az egyik legjobb Cruise mozi.toxique
Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztemIII.JC6
Most már várom a Feledést.
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Jack Reacher.Nekem is bejött. Az egyik legjobb Cruise mozi.
Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztemIII.JC6
több mint 12 éve
kedvet kaptam hozzáNem dőlünk be a kapitalista ármánynak!A Tanúnak nincs másodikrésze, egy balfasz rimékje van, mindenki szégyejjemagát elvtársak!sutianapNagyon , nagyon nem !yookerNagyon nem.Sobri JóskaA Tanú második része van olyan jó mint az első?Cowboykarcsinemyooker
Bizony az második rész, címe: Megint tanú. www.imdb.com/title/tt0110484/
Nem remake, hanem a rendszerváltás környékén veszi fel Pelikán elvtárs és Virág elvtárs fiának élete fonalát, mégpedig rettentő gyengén, de teljesen új, önálló alkotás.
Ejnye elvtárs.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Jack Reacher.Kellemeset csalódtam, számomra parádés, olyan tekintetben, hogy kikapcsolt, lekötött. Nagyon élveztem
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Bizony, bizony, majd nemsokára jönnek az ilyen,olyan bővített, extra bővített, giga bővített, tripla-dupla lemezes változatok, ami szerintem is súrolja az aljasság határát.Meg a kapcsolt termékek, póló, bögre, szirszar...stb.Nagy pénz van ebben azért csinálják.Ha nem lenne kereslet, akkor...letölteni pedig nem volt pofámlaccoo74Bezzeg nekik van bőr a képükön pénzt kérni minden szarért 😉toxique
több mint 12 éve
Most láttam a Lawless-t.tetszett bár nem volt akkora nagy szám mint írtak róla olyan sokan.
A karakterek eléggé kiszámíthatóak,fordulat semmi.
Maga a hangulata az jó,a színészek el vannak találva Hardy egy állat.
A ruhák,kocsik stb,a zene, a képek a helyükön vannak.
de így is kitűnik az elmúlt idők hasonló témájú filmjei közül.
több mint 12 éve
letölteni pedig nem volt pofámlaccoo74Bezzeg nekik van bőr a képükön pénzt kérni minden szarért 😉
több mint 12 éve
na ezzel az Argo akcióra adott legjobb film díjjal végképp kiábrándultam az Oscarosdiból!kifejezetten gyenge filmnek tartom...
agyonhasznált "fordulatok",szar , hatásvadász monológok , 0 izgalom!
Lányom nélkül soha kategória kb...
több mint 12 éve
Direkt nem láttam a tanu 2-t, de amit szegény vukkal műveltek az sztem überelhetetlen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...