Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Tyű...nekem az előbb volt szerencsém jó minőségben megtekinteni a Prometheust...és...nem csalódtam. Nagyon odavert! Huh... komoly, nagyon komoly...JC6Úgy is mondhatnánk, hogy egy pazar technikával megvalósított, zagyva, önellentmondásoktól hemzsegő maszlag, kaotikus, átgondolatlan forgatókönyvvel, kidolgozatlan karakterekkel, egymásradobált klisékkel. Én csalódtam amikor láttam, méltatlan az Alien filmekhez. Ezt előzményfilmnek beharangozni pedig erősen megtévesztő volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tyű...nekem az előbb volt szerencsém jó minőségben megtekinteni a Prometheust...és...nem csalódtam. Nagyon odavert! Huh... komoly, nagyon komoly...
több mint 13 éve
Pokoli éden (Perfect Getaway)Egyáltalán nem volt rossz. A végét kicsit összecsapták, de a táj meg a színészek (főleg Olyphant meg Jovovich bár senkire sem lehet panasz) tökéletesen eladták a showt. Erős B kategóriás thriller. Másfél órát megért. Jó kikapcsolódás.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az nem tegnap volt? 😀Nagy zűr kis Kínában most az RTL-en. Nagyon régen nem láttam, pedig mekkora film már. 😛 😀GreengoBeverly Hills-i zsaru 2 a TV 2-n. Detto.Shawn84
több mint 13 éve
Nagy zűr kis Kínában most az RTL-en. Nagyon régen nem láttam, pedig mekkora film már. 😛 😀GreengoBeverly Hills-i zsaru 2 a TV 2-n. Detto.
több mint 13 éve
Nagy zűr kis Kínában most az RTL-en. Nagyon régen nem láttam, pedig mekkora film már. 😛 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na erre nagyon kíváncsi leszek , remélem jó kis film lesz ! Nagyon kedvel(t)em a Művész Urat !www.port.hu/falco_-_az_ordogbe_is,_meg_elunk!_falco_-_verdammt,_wir_leben_noch!/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=19266714&i_topic_id=1
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=6sdzCv0MAas&feature=related"jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb" 😀
több mint 13 éve
Azt hiszem itt az ideje megnézni az első részt. 😊Még jó, hogy Torontóban lesz a premier. Ha valahol a közelben lett volna, akkor komoly dilemmába kerültem volna, hogy kiugorjak-e. 😊SchleckNincs az olyan messze... Csak drága 😛
több mint 13 éve
Ez tényleg nem semmi. 😀aeonflux.freeblog.hu/archives/2012/09/06/mielott_ejfelt_ut_az_ora/jjncaaJulie Delpy nem sokat öregedett a Sunset óta.A héten mutatják be egy filmfesztiválon a Before Midnight című filmet, A mielőtt lemegy/felkel a nap folytatását :o :djjncaaazonnal ide vele! bár annyira tökéletes volt a második rész vége, hogy nem igazán tudom, mivel lehetne folytatni, de meglátjuk.
http://1.bp.blogspot.com/-1_zFjWg4_PE/UEedbzCjsrI/AAAAAAAASNA/Wvp-t4uycXM/s1600/Before_Midnight_IMG_0044__120905172103.jpeg.brk
Amúgy honnan ez a hír, hogy bemutatják már jövőhéten? Én még arról hallottam legutóbb, hogy most kezdték el forgatni.Schleck
Még jó, hogy Torontóban lesz a premier. Ha valahol a közelben lett volna, akkor komoly dilemmába kerültem volna, hogy kiugorjak-e. 😊
több mint 13 éve
aeonflux.freeblog.hu/archives/2012/09/06/mielott_ejfelt_ut_az_ora/Julie Delpy nem sokat öregedett a Sunset óta.A héten mutatják be egy filmfesztiválon a Before Midnight című filmet, A mielőtt lemegy/felkel a nap folytatását :o :djjncaaazonnal ide vele! bár annyira tökéletes volt a második rész vége, hogy nem igazán tudom, mivel lehetne folytatni, de meglátjuk.
http://1.bp.blogspot.com/-1_zFjWg4_PE/UEedbzCjsrI/AAAAAAAASNA/Wvp-t4uycXM/s1600/Before_Midnight_IMG_0044__120905172103.jpeg.brk
Amúgy honnan ez a hír, hogy bemutatják már jövőhéten? Én még arról hallottam legutóbb, hogy most kezdték el forgatni.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Julie Delpy nem sokat öregedett a Sunset óta.A héten mutatják be egy filmfesztiválon a Before Midnight című filmet, A mielőtt lemegy/felkel a nap folytatását :o :djjncaaazonnal ide vele! bár annyira tökéletes volt a második rész vége, hogy nem igazán tudom, mivel lehetne folytatni, de meglátjuk.
Amúgy honnan ez a hír, hogy bemutatják már jövőhéten? Én még arról hallottam legutóbb, hogy most kezdték el forgatni.
több mint 13 éve
A héten mutatják be egy filmfesztiválon a Before Midnight című filmet, A mielőtt lemegy/felkel a nap folytatását :o :djjncaaazonnal ide vele! bár annyira tökéletes volt a második rész vége, hogy nem igazán tudom, mivel lehetne folytatni, de meglátjuk.
több mint 13 éve
RIP , bár a legnagyobb szerepe egyértelműen medve karaktere volt az armageddonból 😀Azta...Istenem, szegény. 😕 Isten nyugosztalja. Pont most pár hete láttam tőle a Halálsoront. Zseniális film, nagyon jól játszott benne.Duff
Elhunyt Michael Clarke Duncan
53 éves volt...JC6
pótoltam a dühöngő bikát, nagyon jó kis film, de niro zseniális, mégis nekem a fighter micky wardról whalbergeg és baleel jobban adja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
A héten mutatják be egy filmfesztiválon a Before Midnight című filmet, A mielőtt lemegy/felkel a nap folytatását :o :d

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azta...Istenem, szegény. 😕 Isten nyugosztalja. Pont most pár hete láttam tőle a Halálsoront. Zseniális film, nagyon jól játszott benne.
Elhunyt Michael Clarke Duncan
53 éves volt...JC6
több mint 13 éve
horrorosoknak - exit humanity , kicsit Ambrose Bierce - fíling, filozófia inkábbsutianapszinkronos verzió nincs ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azta...Elhunyt Michael Clarke Duncan
53 éves volt...
több mint 13 éve
Arról szól mennyire széptermészetű az ember, az hogy űrlények, niggerek, sárgák, digók, cigányok - szabadon behelyettesíthető. A propaganda, a sarkítás, az izoláció, a beszorítás, bezárás nem az ő tulajdonságuk, hanem a tiéd. A gyűlölet is a tiéd, azt is te találtad ki amiért gyűlöletesek. Ezt csak másodpercekre tudja megszakítani a fellángoló állatkerti érdeklődés. Ez a film a LEGACYról szól, sci-fibe ágyazva.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Teljesen véletlenül akadtam erre a filmre, sosem hallottam róla, a Kulka féle Vizsgát kerestem, és ezt találtam.Ezt még 1-2 éve láttam, elég jó volt. Nem egy sablonos film 😊
www.youtube.com/watch?v=7hDAGOPrCP4
Annak ellenére, hogy a filmkészítők közül senki se ismerős, igazi kis gyöngyszemre akadtam, nem akarok spoilerezni, garantáltan megéri a ráfordított 90 percet, lendületes, ötletes, miközben színházban is elő lehetne adni.
(Icipicit Kocka feeling, de csak a feeling, mert a sztori kidolgozott rendes kerek egész.)Sobri Jóska
több mint 13 éve
nem az volt a cél,hogy a cgi agyondolgozza az agyad,hanem az,hogy mennyire gyarló az ember és milyen könnyen fordulhat ellened a saját magad által is képviselt rendszer egy apró baleset folytán...Az,hogy űrlények csak egy keret igaz annak roppant eredeti .Igen , nekem nem is a latvany volt gagyi csak a rendszer ellened fordul leragott csont bedobva az urlenyekkel . Rahuztak meg egy kis dokufilmesseget az puff. En nem transformers puffogatast vartam , csak ez igy egy ujabb leragott csontkent jott.
Janek
Persze van akinek bejon , engem nagyon nem fogott meg.
több mint 13 éve
nem az volt a cél,hogy a cgi agyondolgozza az agyad,hanem az,hogy mennyire gyarló az ember és milyen könnyen fordulhat ellened a saját magad által is képviselt rendszer egy apró baleset folytán...Az,hogy űrlények csak egy keret igaz annak roppant eredeti .
több mint 13 éve
Hat a D9 az egyik legjobban vart csalodas volt. Ertem a sztort a lenyeget de szerintem gagyi lett.
több mint 13 éve
bajnok a sztori, igazából egy telibe talált társadalomkritika. Nagyon remélem, hogy lesz előzmény rész és folytatás is, hogy kerek legyen a sztori.A sztori.Mi tetszett benne igazán?szabahát ez a District 9 hatalmas.Amadeus91igenkishaszi
A megvalósítás nem, mert a látványvilág foscsi, de az intolerancia, mint alapvető emberi tulajdonság ábrázolása elég jól sikerült.kishaszi
több mint 13 éve
A sztori.Mi tetszett benne igazán?szabahát ez a District 9 hatalmas.Amadeus91igenkishaszi
A megvalósítás nem, mert a látványvilág foscsi, de az intolerancia, mint alapvető emberi tulajdonság ábrázolása elég jól sikerült.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."