Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 656
Apocalypse Now:
Rászántam magam a rendezői változatra végre. Nem bántam meg. Fantasztikus film, mindenki nézze meg. Nagyon reálisan ábrázolja a háború szörnyűségeit és az őrület ami körüllengi az egész filmet valami félelmetes.
10/10 vita nélkül.Sebii
akkor mindenképp ajánlott a Szarvasvadász is!DiamondsHead44
Már megvolt. Azt is nagyon bírtam. A következő a Szakasz lesz.
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Apocalypse Now:
Rászántam magam a rendezői változatra végre. Nem bántam meg. Fantasztikus film, mindenki nézze meg. Nagyon reálisan ábrázolja a háború szörnyűségeit és az őrület ami körüllengi az egész filmet valami félelmetes.
10/10 vita nélkül.Sebii
akkor mindenképp ajánlott a Szarvasvadász is!

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 294 — Faith, Fight, Fold
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
Nekem először Dante ugrott be róla. Anno amikor még nem tudtam pontosan mire számítsak a filmtől én is kikölcsönöztem a rendezői változatot és megnéztem barátnőmmel. Én rohadt jól szórakoztam a 2+ óráján, utána viszont egy ideig romantikus filmeket kellett néznem kvázi engesztelésképp. :/

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
ja jó film, csak a végére nincs kedved élni kb. legalábbis nekem teljes letargia volt a nap utána..brk
Hát eléggé lehúzó film az biztos. Miután vége lett még vagy 10 percig bámultam a fekete képernyőt.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.Sebii
ja jó film, csak a végére nincs kedved élni kb. legalábbis nekem teljes letargia volt a nap utána.
több mint 14 éve
Apocalypse Now:
10/10 vita nélkül.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 249
Red jó?deny79
SZtem nagyon jó kis akciovigjatek. John Malkovich hatalmas benne, hát még Bruce Willis 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The company men? Látta már vki?toxique
Sok sztár egy helyen, jó sztori (bár sokaknak "unalmas").
Jó film.
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az Utazó..kritikán aluli,kerüljétek el mindenképp.maximilien
Francba, még mindig nem találkoztam olyan emberrel aki szerint megérdemli a sok Golden Globe jelölést. 😀 Tényleg nagyon rossz? Jolie miatt nem vagyok hajlandó megnézni. 😊F.Schleck
Jolikának még mindig nem szólt senki, hogy filmezik nem fotózzák. Depp jó, csak a karaktere vacak és kiszámítható. A film nem éri meg a letöltést sem 😀.
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Végre láttam végig a Sziriánát. Eléggé elgondolkodtató egy alkotás...iktriad
Sztem a legjobb Clooney-film az Ó, testvér... és a Michael Clayton mellett. A kínzásos rész olyan élethű lett, hogy tényleg komolyan megsérült.Dzsokijuing
Nekem Clooney-ról "Az ember, aki bámult egy kecskét" című alkotás jut eszembe 😀 ! Nagy agymenés volt 😀. A Michael Clayton pedig; kötelező.
The company men? Látta már vki?
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 999 — Saturday Night Lights
Végre láttam végig a Sziriánát. Eléggé elgondolkodtató egy alkotás...iktriad
Sztem a legjobb Clooney-film az Ó, testvér... és a Michael Clayton mellett. A kínzásos rész olyan élethű lett, hogy tényleg komolyan megsérült.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 294 — Faith, Fight, Fold
Apocalypse Now részlet:
http://www.youtube.com/watch?v=_LZn95QumW8&feature=player_embedded

Nem tudom megunni ezt a szeletet. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Red jó?deny79
Írtam fentebb, hogy teljesen jó.Sobri Jóska
Nekem nem igazán jött be, egyszer nézhető kb. Kicsit Die Hard 4-re emlékeztet, az akciójelenetek inkább a mese és sci-fi kategória közt mozognak. Willis tavalyi akció-vígjátékai közül nekem a Két Kopper sokkal jobban tetszett, főleg az elején az a filmes-kihallgatásos jelenet nagyon nagy.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 547 — #NoStress
Red jó?deny79
Írtam fentebb, hogy teljesen jó.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 282 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Senkitől nem hallottam még eddig hogy jó lenne, pedig elég sokan csorgatták rá a nyálukat.Hanni
Ricky Gervais köszörülte is rendesen a torkát Golden Globe-on azon a filmen is (illetve; hogy csak azért kaptak jelőlést; hogy Depp és főleg a Pitt-Jolie páros ott legyenek a dijátdón - ami szerintem igencsak elképzelhető...).iktriad
Depp utazó nélkül is ment volna, Alice in Wonderland alapján. Egyébként utazó tényleg szar, Jolie iszonyú szar benne, de Depp-nek sem állt igazán jól. Sztori is gagyi, kitalálható gyorsan, szóval szar film, és kész.

Red jó?deny79
Mondták/írták is; hogy az egész vigjáték/musical kategóriából a "Kids all are right" volt a majdhogynem egyetlen normális alkotás...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Francba, még mindig nem találkoztam olyan emberrel aki szerint megérdemli a sok Golden Globe jelölést. 😀 Tényleg nagyon rossz? Jolie miatt nem vagyok hajlandó megnézni. 😊F.Schleck
Senkitől nem hallottam még eddig hogy jó lenne, pedig elég sokan csorgatták rá a nyálukat.Hanni
Ricky Gervais köszörülte is rendesen a torkát Golden Globe-on azon a filmen is (illetve; hogy csak azért kaptak jelőlést; hogy Depp és főleg a Pitt-Jolie páros ott legyenek a dijátdón - ami szerintem igencsak elképzelhető...).iktriad
Depp utazó nélkül is ment volna, Alice in Wonderland alapján. Egyébként utazó tényleg szar, Jolie iszonyú szar benne, de Depp-nek sem állt igazán jól. Sztori is gagyi, kitalálható gyorsan, szóval szar film, és kész.

Red jó?
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
végül csak elmentetek megnézni? Mondtam, hogy Green Hornet (kisebbik rossz 😀)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ricky Gervias köszörülte is rendesen a torkát Golden Globe-on azon a filmen is (illetve; hogy csak azért kaptak jelőlést; hogy Depp és főleg a Pitt-Jolie páros ott legyenek a dijátdón - ami szerintem igencsak elképzelhető...).

Machete volt a mai program. Már rég filmeztem.
Vicces de a vége el lett baszva. Attól hogy direkt eltúlozzák a jelenetet még nem kell totál hülyeségeket belerakniharomt
Antal Nimród cameo-ját láttad benne? Állítólag valami gengsztert alakit benne.iktriad
hát 1 magyar mondatot nyom benne mint a testőr.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 282 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ricky Gervais köszörülte is rendesen a torkát Golden Globe-on azon a filmen is (illetve; hogy csak azért kaptak jelőlést; hogy Depp és főleg a Pitt-Jolie páros ott legyenek a dijátdón - ami szerintem igencsak elképzelhető...).

Vicces de a vége el lett baszva. Attól hogy direkt eltúlozzák a jelenetet még nem kell totál hülyeségeket belerakniharomt
Antal Nimród cameo-ját láttad benne? Állítólag valami gengsztert alakit benne.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vicces de a vége el lett baszva. Attól hogy direkt eltúlozzák a jelenetet még nem kell totál hülyeségeket belerakni
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 454 — Poloska confirmed
Senkitől nem hallottam még eddig hogy jó lenne, pedig elég sokan csorgatták rá a nyálukat.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Francba, még mindig nem találkoztam olyan emberrel aki szerint megérdemli a sok Golden Globe jelölést. 😀 Tényleg nagyon rossz? Jolie miatt nem vagyok hajlandó megnézni. 😊

több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Az Utazó..kritikán aluli,kerüljétek el mindenképp.

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
Végre láttam végig a Sziriánát. Eléggé elgondolkodtató egy alkotás...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 454 — Poloska confirmed
Majd tol egy Junior 2őt :cool: