NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
na azt hiszem a Win Win az "új" A remény rabjai... mindenhol dicsérik, még a témájuk is hasonló, de nekem nagyon-nagyon nem nyerte el a tetszésemet
szóval akinek az utóbbi bejött, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Franco Citti Caloként, mint Michael egyik testőre Szicíliában még az első részben, majd újra találkoznak a harmadikban? Csak azért kérdezem, mert biztos a guglihoz vagyok béna, de ilyen összefüggésben nem találtam rá hivatkozást.DoM
nem nem
facepalmos a cucc, Sofia Coppola az, ugye a 3. részben ő Corleone lánya, és az elsőben ő a baba akit megkeresztelnek a végén..brk
Őt direkt megnéztem, mert ugye Coppola imádja teleszórni filmjeit a családtagjaival, de Sofia szerepel a második részben is, így őt egyből kizártam:

She was one of the cast members who were involved in all three of The Godfather films, along with Al Pacino. She played as the christened baby in A keresztapa (1972), as a child on a steamboat in A keresztapa 2. (1974), and eventually as Mary Corleone in A keresztapa III. (1990). Nevertheless, her appearances in the first and second movie were left uncredited.
Franco Cittibe viszont nem lehet belekötni, így ő mindenképpen jó megoldásnak tűnik.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Franco Citti Caloként, mint Michael egyik testőre Szicíliában még az első részben, majd újra találkoznak a harmadikban? Csak azért kérdezem, mert biztos a guglihoz vagyok béna, de ilyen összefüggésben nem találtam rá hivatkozást.DoM
nem nem
facepalmos a cucc, Sofia Coppola az, ugye a 3. részben ő Corleone lánya, és az elsőben ő a baba akit megkeresztelnek a végén.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Süti span vagy, alap 😊 Még fél év...

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.JC6
Battleshipet láttam, sci-fis beütés, azokban otthon vagyok. Viszont szerintem az nem lesz egy nagy durranás, így trailer alapján semmi extra. A Red Tailsben legalább van valami újdonság, amit eddig más filmekben nem igazán volt. (vagy én nem láttam).

Egyébként ilyen navys filmben az abszolút favoritom a Végső visszaszámlálás. Talán ez az első film is ami elvarázsolt. Egész egyszerűen odaragaszt a képernyő elé a mai napig, de nem tudom megmondani miért...süti
Végig izgultam, szurkoltam, hogy kapják el a japcsikat....
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.JC6
Battleshipet láttam, sci-fis beütés, azokban otthon vagyok. Viszont szerintem az nem lesz egy nagy durranás, így trailer alapján semmi extra. A Red Tailsben legalább van valami újdonság, amit eddig más filmekben nem igazán volt. (vagy én nem láttam).

Egyébként ilyen navys filmben az abszolút favoritom a Végső visszaszámlálás. Talán ez az első film is ami elvarázsolt. Egész egyszerűen odaragaszt a képernyő elé a mai napig, de nem tudom megmondani miért...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
beszélgettem 2 sráccal pár napja, filmekről elég sokat, elég művelt volt a társaság és úgy fogadtak be, hogy ha igazán filmbuzi vagy tudod a kérdésre a választ. ki volt az aki a keresztapa csak 1. és 3. részében játszott?
speciel én tudtam a választ, valahol olvastam már és ettől még nem tartom magam nagy filmbuzinak, de jó ez a kérdés. tudjátok? (google nem ér, pillanatok alatt megvan a válasz, bár úgyis lesz olyan aki kapásból betolja onnan).brk
Franco Citti Caloként, mint Michael egyik testőre Szicíliában még az első részben, majd újra találkoznak a harmadikban? Csak azért kérdezem, mert biztos a guglihoz vagyok béna, de ilyen összefüggésben nem találtam rá hivatkozást.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyet értek , az anime sokkal jobb , viszont az L-t alakító fazon jól csinálta 😊 😀
Tegnap megnéztem a Death Note (Halállista) című filmet.
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!vadibandi
Szerintem az anime belőle ezerszer jobb, filmet végig sem bírtam nézni.Deny
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!vadibandi
Szerintem az anime belőle ezerszer jobb, filmet végig sem bírtam nézni.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ááááááááááááá, mit találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T_Lw&feature=relmfu

Alig várom. Juj de várom. Nagyoooon 😀JC6
Nagy király vagy. :cool: Jó hogy szóltál, mert nekem elkerülte a figyelmemet. :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ááááááááááááá, mit találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T_Lw&feature=relmfu

Alig várom. Juj de várom. Nagyoooon 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
beszélgettem 2 sráccal pár napja, filmekről elég sokat, elég művelt volt a társaság és úgy fogadtak be, hogy ha igazán filmbuzi vagy tudod a kérdésre a választ. ki volt az aki a keresztapa csak 1. és 3. részében játszott?
speciel én tudtam a választ, valahol olvastam már és ettől még nem tartom magam nagy filmbuzinak, de jó ez a kérdés. tudjátok? (google nem ér, pillanatok alatt megvan a válasz, bár úgyis lesz olyan aki kapásból betolja onnan)
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Valaki legyen szíves ajánljon jó romantikus vígjátékokat! 😊Little Jarry
Randiguru, Ünneprontók ünnepe, Nász-ajánlat, 27 idegen igen, Míg a jackpot el nem választ, A spanom csaja
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
amerikai pszichóbriareos
Best. 😂 Fetrengtem a röhögéstől. 😂

A hím a legyőzött hímtársa vérével keni be testét, hogy imponáljon a nősténynek, pluszban még egy láncfűrészt is bekapcsol a teljes hatás kedvéért, és elmebeteg módon üvölt, ahogyan azt kell, tuti befutó. 😊 😂
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
amerikai pszichó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pont feljebb írták a Flipped-et, sztem az jó lesz egynek 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki legyen szíves ajánljon jó romantikus vígjátékokat! 😊
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 533 — Saturday Night Lights
Óriási 😀
http://www.youtube.com/watch?v=26eyBmUwi6w

Az egészestés változat Zajháborítók címmel a héttől a mozikban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 533 — Saturday Night Lights
végre eljutottam oda, hogy megnézzem a Rango-t, és hát nem kellett csalódnom, rendkívül ötletes, szórakoztató film, szerethető karakterekkel, sok-sok "belső" poénnal, gyönyörű megvalósítással, egyedülálló a maga nemében - MUST SEEJJ
A nagyobbik fiam kedvence 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Ezt a két pólót JJ-nek ajánlom:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/hal-9000/

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/ludovico-technique/

Ezt meg mindenkinek aki szereti:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/shawshank-state-prison/Sobri Jóska
nem vagyok akkora filmbuzi, hogy ilyen pólókat hordjak 😊

más: végre eljutottam oda, hogy megnézzem a Rango-t, és hát nem kellett csalódnom, rendkívül ötletes, szórakoztató film, szerethető karakterekkel, sok-sok "belső" poénnal, gyönyörű megvalósítással, egyedülálló a maga nemében - MUST SEE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én most a Flipped (Változó szerelem) c. filmet néztem meg nemrégiben, nagyon bejött. Kedves film.Bruce
Nekem is tetszett a Flipped, nagyon is, viszont a Másnaposok nem. Ezért írtam, hogy a FF 1000x jobb 😊

szerk.: A szinkron nagyon ott volt. Bármikor is szólalt meg a fogász kiscsávó, én már görcsöltem 😀JC6
Engem meg pont idegesített a hangja. Kevesebbet is beszélhetett volna 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Ezt a két pólót JJ-nek ajánlom:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/hal-9000/

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/ludovico-technique/

Ezt meg mindenkinek aki szereti:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/shawshank-state-prison/

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
A Lucky number selvin-t viszont még nem láttam teljesen, de már sok helyről hallottam hogy dícsérik! 😊Bruce
Egyik kedvencem. Hatalmas film, nagyon ajánlom mindenkinek! ^^
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én most a Flipped (Változó szerelem) c. filmet néztem meg nemrégiben, nagyon bejött. Kedves film.Bruce
Nekem is tetszett a Flipped, nagyon is, viszont a Másnaposok nem. Ezért írtam, hogy a FF 1000x jobb 😊

szerk.: A szinkron nagyon ott volt. Bármikor is szólalt meg a fogász kiscsávó, én már görcsöltem 😀