Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja mikor jön ki?http://www.youtube.com/watch?v=ZL4zXE-pAzs&feature=fvw
több mint 14 éve
A törvénytisztelő polgár első fele hihetetlenül elit kategória a második fele viszont nagyon gyenge, kár volt Butler karakterét így elcseszni, ha továbbvitték volna a sztorit egy kevésbé terrorista állat Butlerrel sokkal jobb film lenne.
több mint 14 éve
rip tony curtis 😕http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20100930-meghalt-tony-curtis-minden-leben-ket-kanal-van-aki.html
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csatlakozom, nagyon tetszett, és sajnáltam, hogy úgy lett vége.. Mindenesetre 5/5 a Törvényt nem tisztelő 😀
több mint 14 éve
Jamie Foxx volt az ügyvéd. Szerintem is jó film, kár a végéért...Ami viszont eszembe jutott és nekem nagyon bejött, az a Törvénytisztelő polgár, Denzel Washingtonnal és Gerard Butlerrel. Most láttam nem olyan régen, csak unalmamban beraktam egy filmet, hát szerintem rohadt nagy.StezAz.
Kár, hogy elbaszták a végét, de amúgy aprítós film😊kishaszi

több mint 14 éve
Ami viszont eszembe jutott és nekem nagyon bejött, az a Törvénytisztelő polgár, Denzel Washingtonnal és Gerard Butlerrel. Most láttam nem olyan régen, csak unalmamban beraktam egy filmet, hát szerintem rohadt nagy.StezAz.
Kár, hogy elbaszták a végét, de amúgy aprítós film😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
😀 😀 😀Ez így van, mindenki azon röhögött, hogy a szaros Brody fog izmozni a predatorokkal, majd Nimród ráizgult, hogy csomó ideig gyúrta magát és hogy egy állat lett. 😊
Olvastam a port.hu-n egy aranyköpést, ami legalábbis számomra nagyon vicces: "Szegény Zongorista, ahhoz a filmhez le kellett fogynia, itt meg hogy telepumpálták Nimródék szteroidokkal 😀 😀 Ezért készült ilyen sokáig a film 😀
Amúgy egy kalap szar 😀JC6
Ami viszont eszembe jutott és nekem nagyon bejött, az a Törvénytisztelő polgár, Denzel Washingtonnal és Gerard Butlerrel. Most láttam nem olyan régen, csak unalmamban beraktam egy filmet, hát szerintem rohadt nagy.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀 Olvastam a port.hu-n egy aranyköpést, ami legalábbis számomra nagyon vicces: "Szegény Zongorista, ahhoz a filmhez le kellett fogynia, itt meg hogy telepumpálták Nimródék szteroidokkal 😀 😀 Ezért készült ilyen sokáig a film 😀
Amúgy egy kalap szar 😀
több mint 14 éve
Nekem se jött be annyira, töbet ki lehetett volna hozni belőle, 1-2 jó ötlet volt,Most abba inkább ne menjünk bele, hogy eleve hülyeség, hogy vannak ezek az izék és majd pont az a szórakozásuk, hogy leállnak a csipszar emberekkel 1-1-ezni, mint vmi futballmeccsen és hasonlók😀😀 Ilyen egyszer volt, de az meg Svarci és rá is baszott a rasztafári. 😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Faszság volt az egész film, Antal Nimród ide vagy oda. 😊A nagyobb baromságok mellett tele volt a film apró hibákkal, amiket könnyen lehetett volna javítani egy kis odafigyeléssel (még pénz se kellett volna hozzá) pl. állítólag az emberek nagy része tapaszalt katona/zsoldos/specnaz stb., ehhez képest a dzsungelben mikor mozognak vagy harcolnak végig egymás hegyén-hátán vannak, összebújva, hogy esetleg egy találat rögtön 3-4-et is kinyírjon közülük.BleedingGreenNekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_xÉn csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊JC6
Egy jó dolog jutott eszembe a megnézése után, hogy mostmár legalább kettőre lehet szűkíteni, hogy ki a Predator.
Steven Seagal vagy Laurance Fishburne, bár ugye utóbbi elvileg meghalt, de hát a fene tudja, hogy milyen ügyeskedés volt az, lehet csak megrendezte a saját halálát hogy rá senki se gondoljon.

több mint 14 éve
A nagyobb baromságok mellett tele volt a film apró hibákkal, amiket könnyen lehetett volna javítani egy kis odafigyeléssel (még pénz se kellett volna hozzá) pl. állítólag az emberek nagy része tapaszalt katona/zsoldos/specnaz stb., ehhez képest a dzsungelben mikor mozognak vagy harcolnak végig egymás hegyén-hátán vannak, összebújva, hogy esetleg egy találat rögtön 3-4-et is kinyírjon közülük.Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Na, és neked mi a véleményed a filmről?JC6Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_x
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊JC6

több mint 14 éve
Hát akkor inkább Predator 1 forever 😉 nálam 😀Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Na, és neked mi a véleményed a filmről?JC6Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_x
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊JC6

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csalódtam 😊 Néhány jelenet kiverte nálam a biztosítékot.Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀pc_xPont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?JC6
Ez van 😊
AvP 1 forever 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Viasat 3 - A Sakál. Nem egy elit film, főleg az eredetihez képest, de szerintem simán nézhető.

több mint 14 éve
Nekem tetszett, jó kis vérfröcsögös-lövöldözős, még egy részt elviselnék... persze azt nem mondom, hogy megnézem mégegyszer 😀Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?JC6

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮pc_xNa, és neked mi a véleményed a filmről?
több mint 14 éve
Azta, hogy benéztem 😀Pont ugyanez volt velem is, kapják be 😮
Várom a Prdators-ban a végén azt a jó jelenetet, amikor AB bácsit célba veszik vagy 15-en, erre kiderül, hogy kamu 😀
http://www.sg.hu/cikkek/75727/kamujelenet_a_predators_elozeteseben
Persze, ezt is utólag kell megtudjam 😀 Mondjuk, ha tudom, akkor meg az a baj 😀 😀 😀JC6

több mint 14 éve
22:30 - Viasat3 - Red Rock West - egyszer simán nézhető, én bírom 😊.
Simply the BEST!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azta, hogy benéztem 😀 Várom a Prdators-ban a végén azt a jó jelenetet, amikor AB bácsit célba veszik vagy 15-en, erre kiderül, hogy kamu 😀
http://www.sg.hu/cikkek/75727/kamujelenet_a_predators_elozeteseben
Persze, ezt is utólag kell megtudjam 😀 Mondjuk, ha tudom, akkor meg az a baj 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hehhe, a dagoba-ról eszembe jut a régi jó star wars rap! 😊http://www.youtube.com/watch?v=493ljyoox6o
Luke, use the force and run ... run to dagobah ... run to dagobah
I'm Yoda, i'm a "solja"
Simply the BEST!

több mint 14 éve
😂 😂 😂A Dagoba rendszerben biztos van pár predator, de baszhatják, mert Yodát nem tudják megölni.Stezmert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerMár semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :oJoeyPorter
több mint 14 éve
A Dagoba rendszerben biztos van pár predator, de baszhatják, mert Yodát nem tudják megölni.Már semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :oJoeyPorterMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPortermert a predator amúgy létezik? 😂JJ Tiller

több mint 14 éve
Már semmiben sem lehetünk biztosak,amikor ilyen shrek fejű halak úszkálnak a tengerekben 😀 lehet ilyen is bújkál valahol :omert a predator amúgy létezik? 😂JJ TillerLehet hogy övé a címszerep, ő a predátor.BlitzerkriegMúltkor olvastam,hogy valami japán harcművész alakítja,hogy hitelesebbek legyenek a mozdulatokJoeyPorter

több mint 14 éve
...Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb borzongatós mozija. Nagyon csípem azt a filmet.
szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...peach
Simply the BEST!

több mint 14 éve
kinek a pap , kinek a papné. egyszerűen egy percig sem élveztem a filmet... van benne egy csomó nem éppen logikus dolog , ami egy ilyen témájú és műfajú filmnél sztem nem éppen nyerő...szerk. ma este 9kor egyenesen át a film+ - on , nagyon régen láttam de akkor tetszett...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...