Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 976
Egyszerűen képtelen vagyok megtanulni ezt az anyagot... Miért kell nekem ilyen faszságokat tudni, miért nem elég a gyakorlat? Ott meg tudom csinálni a dolgokat és értem miről van szó.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 147 — Axel Foley
Sikerült megfertőznöm az egész családot ezzel a rohadt megfázással/influenzával egy éjszaka alatt. Holnap kurva nehéz napom lesz,erre mehetek betegen. :mad:

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szeretjük a török gásztárbájtereket, szeretjük, szeretjük.....Amadeus91
És a magyart? 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Szeretjük a török gásztárbájtereket, szeretjük, szeretjük.....
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jaja, meg kell jelölni a területünket
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohioJoci
fetomy
túl teng az IQ szint a fucks drukkerek köreiben eszerint :rolleyes:
kutyáink vagytok mind,a jelölés már megy 😉

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohioJoci
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊fetomy
off de a siged ÁLLAT 😉davemayer
jóhogy, hisz Medve 😂 Kösz egyébként 😊

A upc kód-irányítószám dolog lehet, hogy nem mindenhol áll, nekem a upc-nél mondták, hogy általában van úgy, nálunk épp ezért 800 a kód, de könnyen lehet, hogy máshol kitaláltak mást 😊

vrijbloed: Tudom, azért is írtam be, hogy szerintem az igaz is 😊 Mert nem csak az létező dolog, hogy ápolod óvod stb... mégis szar, hanem az is, hogy szarsz bele magasról mégis max 1-1 tömés kell esetleg.fetomy
szerintem mocskos fuckeyes,mocskos ohio

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊fetomy
off de a siged ÁLLAT 😉davemayer
jóhogy, hisz Medve 😂 Kösz egyébként 😊

A upc kód-irányítószám dolog lehet, hogy nem mindenhol áll, nekem a upc-nél mondták, hogy általában van úgy, nálunk épp ezért 800 a kód, de könnyen lehet, hogy máshol kitaláltak mást 😊

vrijbloed: Tudom, azért is írtam be, hogy szerintem az igaz is 😊 Mert nem csak az létező dolog, hogy ápolod óvod stb... mégis szar, hanem az is, hogy szarsz bele magasról mégis max 1-1 tömés kell esetleg.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bocs, ha volt ilyenről szó arról lemaradtam 😀 Én az UPC-s kis füzetből néztem ki, abban a 370-es Kazincbarcika után a 380-as Szikszó a következő a listán 😊Rataxes
Jah, értem. Akkor azt hiszem tisztáztuk a félreértéseket. 😀

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
off de a siged ÁLLAT 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
Bocs, ha volt ilyenről szó arról lemaradtam 😀 Én az UPC-s kis füzetből néztem ki, abban a 370-es Kazincbarcika után a 380-as Szikszó a következő a listán 😊 (ja, most látom, Fetomy hozzászólását sikerült ignorálnom 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
UPC körzetkód nem egyenlő irányítószám 😊Rataxes
De nem arról volt szó, hogy ez a körzetkód az irányítószám első 3 számjegye?

(Egyébként Sajószentpéteren a zseniális parisat nevű szolgáltatónál vagyok, UPC-vel itt Pesten szenvedem, szóval aránylag lényegtelen a kérdés. 😀 )

több mint 14 éve
UPC körzetkód nem egyenlő irányítószám 😊

több mint 14 éve
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.Höri
Sajószentpéternek asszem nincs saját "körzetkódja", Kazincbarcikáét kell beütni.Rataxes
3770. Sajószentpéter egy világváros. (legalábbis légszennyezés terén biztosan) 😀

több mint 14 éve
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.Höri
Sajószentpéternek nincs saját "körzetkódja", asszem Kazincbarcikáét kell beütni (legalábbis tárgyi hsz.-t megelőző 1 perces mininyomozásom alapján erre a következtetésre jutottam)

több mint 14 éve
Szerintem ha fizetős fogorvoshoz mész akkor semmi para nincs, ha minden egyes "cucálás" előtt kapsz érzéstelenítőt akkor tök fájdalommentes a dolog. Én bátran elmentem SZTK-s gyökérkezelésre, a fickó csak az első alkalommal ("feltáráskor") adott zsibbasztót, amikor visszamentem "reszeltetni" a gyökércsatornát akkor már nem... Hát az basszus tényleg fájdalmas volt :/ De nekem csak addig fájt amíg behatolt a fogam belsejébe, előtte/utána semmi...

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ezt mondtam én is. 😛
Én is ezt tapasztalom.
több mint 14 éve
Szerintem egy fognál többet számít, hogy mit örökölsz, mint hogy hogyan ápolod. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják nekem 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.füligjimmy
Üdv a klubban. Sokszor átestem már sajnos ezen, de megmondom őszintén nem annyira vészes.
Pedig nincsenek rossz fogaim, csak általában nekem úgy van, hogy elkezdi fúrni, hogy betömi, aztán rendre kiderül, hogy nagyobb a baj, alárohadt (de szép szó 😂 ) és gyökérkezelni kell. :/ Pedig én is ápolom, nem dohányzok, stb.
Bár sokan mondják, hogy ha olyan fogakat örököltél amilyeneket, akkor aztán moshatod, meg ápolhatod, stb. Van benne valami, de nem vagyok fogorvos.

U.i.: ha kimegy az érzéstelenítő hatása, az eléggé kellemetlen lesz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni.füligjimmy
hat nem vmi remek erzes de ha a fogorvosod erti a dolgat akkor nem cink.
inkabb az lesz a kellemetlen amikor kimegy az erzestelenito hatasa.
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.füligjimmy
Bátyámnak már 18 évesen, pedig ő ápolta rendesen a fogait...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
most voltam fogásznál.... aszittem sima tömés, erre lehet, hogy gyökérkezelni kell :mad: :mad: :mad: Ápolom, ahogy kell, nem dohányzok, vitaminokat szedek, és rohadnak a fogaim 30 évesen. Ráadásul be vagyok kekszelve, hogy mennyire fog fájni. Pénzről nem is beszélve, egy ilyen extra kiadás kurvára hiányzott.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:
Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊Rataxes
na már csak el kell költöznie Schleknek Sajószentpéterről és meg is van oldva.

több mint 14 éve
Tessék, kis segítség a következő alkalomhoz:
Wyatt -> Bp. 4. kerület -> kód: 104
Schleck -> Kazinczbarcika -> kód: 370
😊