Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Talán elsőre felháborítónak tűnik, de ha valaki nem balesetben okozza két ember halálát, hanem szándékosan öl meg két embert, az 10 és 20 (nemrég még csak 15 volt) év között vagy életfogytigot kaphat.
több mint 14 éve
halálos tömegszerencsétlenség okozása bebaszva, max 10 év, fantasztikus...JJ Tiller- Bíró úr, öt év?!?!
- Mondom kötél...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
halálos tömegszerencsétlenség okozása bebaszva, max 10 év, fantasztikus...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Megszólítva érzem magam:hát a kurva életbe, miez?szerintem bandi tudja erre a választ. vagy nagyon el van baszva a törvény, vagy csak hülyén idéztekharomt
"A Büntető Törvénykönyv szerint, aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt (...) járművet vezet, vétséget követ el, amennyiben azonban az elkövető kettőnél több ember halálát okozza, akkor bűncselekményt követ el és öt évtől tíz évig terjedő szabadságveszéssel sújtható
http://index.hu/bulvar/2010/11/08/a_kerekesszekes_kislanyt_is_megolte_a_drogos_sofor/JJ Tiller
Járművezetés ittas vagy bódult állapotban
188. § (1) Aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt vasúti vagy légi járművet, valamint gépi meghajtású vízi járművet vagy úszó munkagépet, avagy közúton gépi meghajtású járművet vezet, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt
a) három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést,
b) öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást, vagy tömegszerencsétlenséget,
c) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált,
d) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget
okoz.
(3) Aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem gépi meghajtású vízi jármű vagy úszó munkagép avagy közúton nem gépi meghajtású jármű vezetésével a (2) bekezdésben meghatározott következményt idézi elő, az ott tett megkülönböztetés szerint büntetendő.
Ja, még annyit, hogy ugyan ez nem az, de ha valaki nem tudná, akkor a halálos tömegszerencsétlenséghez kell minimum egy halott és kilenc további sérült.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát a kurva életbe, miez?szerintem bandi tudja erre a választ. vagy nagyon el van baszva a törvény, vagy csak hülyén idéztek
"A Büntető Törvénykönyv szerint, aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt (...) járművet vezet, vétséget követ el, amennyiben azonban az elkövető kettőnél több ember halálát okozza, akkor bűncselekményt követ el és öt évtől tíz évig terjedő szabadságveszéssel sújtható
http://index.hu/bulvar/2010/11/08/a_kerekesszekes_kislanyt_is_megolte_a_drogos_sofor/JJ Tiller
több mint 14 éve
hát a kurva életbe, miez?"A Büntető Törvénykönyv szerint, aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt (...) járművet vezet, vétséget követ el, amennyiben azonban az elkövető kettőnél több ember halálát okozza, akkor bűncselekményt követ el és öt évtől tíz évig terjedő szabadságveszéssel sújtható
http://index.hu/bulvar/2010/11/08/a_kerekesszekes_kislanyt_is_megolte_a_drogos_sofor/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Akkor lenne alapja az elméletednek, amennyiben a részvényár esett volna és a góré ezt előre tudván gyorsan eladott volna.A cikk és szerintetek a menedzser egyszerűen tető alá hozta az üzletet és így fizették ki. Szerintem meg idő előtt megkapta a fülest az üzletről és gyorsan lépett. A személyére szabott részvényár csak a hab volt a tortán, ezt valszeg tényleg szerződésben rögzítették.DzsokijuingPersze, én arra gondoltam, hogyha nem értesül a Hermes-üzletről, bele sem vág az egészbe, hiszen a cég részvényei a részesedés növelése után kúsztak fel az egekig. Nem hiszem, hogy egy esetleges bejelentés utáni vásárlásnál le tudja tolni ezt az opciót az igazgatótanács torkán. Márpedig a cikk ezt állítja. Erről az infórol ő tudott és a nagyfőnök.DzsokijuingAz igazgatótanácsnak semmi feladata nem volt, a kedvezményes részvényvásárlási jogot valószínűleg már régen rögzítették a szerződésében.
Az is elképzelhető, hogy amikor megkapta az állást, még 40 euró volt egy részvény, és mondták neki, hogy öreg, Xezer részvényt bármikor lehívhatsz a munkába állás napján érvényes árfolyamon. Vezesd jól a céget, és keress a különbözeten minél többet.atapapa
De ez teljesen tiszta ügy, habár a górénak semmi kockázata nem volt (leszámítva azt, hogy a neki felkínált részvények ára időközben még a kedvezményezett árnál is lejjebb mehetett volna).
Akkor hívta le a részvényt, amikor akarta kötött áron. Hogy közben maga vezényelte azt a felvásárlást, ami dobott a cég értékén és ezelőtt nem bizniszelte el a részvényopcióját?
Ez nem gond. Talán akkor lenne gond, ha a felvásárlás bejelentése előtt a PIACON vett volna részvényt, majd a bejelentés után eladta volna.
több mint 14 éve
A cikk és szerintetek a menedzser egyszerűen tető alá hozta az üzletet és így fizették ki. Szerintem meg idő előtt megkapta a fülest az üzletről és gyorsan lépett. A személyére szabott részvényár csak a hab volt a tortán, ezt valszeg tényleg szerződésben rögzítették.Az igazgatótanácsnak semmi feladata nem volt, a kedvezményes részvényvásárlási jogot valószínűleg már régen rögzítették a szerződésében.De épp azért, mert az általa fizetendő ár egyáltalán nem függött a piacitól, megtehette, hogy a bejelentés után vásároljon. Azért persze szarjon sünt! 😊vadibandiPersze, én arra gondoltam, hogyha nem értesül a Hermes-üzletről, bele sem vág az egészbe, hiszen a cég részvényei a részesedés növelése után kúsztak fel az egekig. Nem hiszem, hogy egy esetleges bejelentés utáni vásárlásnál le tudja tolni ezt az opciót az igazgatótanács torkán. Márpedig a cikk ezt állítja. Erről az infórol ő tudott és a nagyfőnök.Dzsokijuing
Az is elképzelhető, hogy amikor megkapta az állást, még 40 euró volt egy részvény, és mondták neki, hogy öreg, Xezer részvényt bármikor lehívhatsz a munkába állás napján érvényes árfolyamon. Vezesd jól a céget, és keress a különbözeten minél többet.atapapa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Az igazgatótanácsnak semmi feladata nem volt, a kedvezményes részvényvásárlási jogot valószínűleg már régen rögzítették a szerződésében.Persze, én arra gondoltam, hogyha nem értesül a Hermes-üzletről, bele sem vág az egészbe, hiszen a cég részvényei a részesedés növelése után kúsztak fel az egekig. Nem hiszem, hogy egy esetleges bejelentés utáni vásárlásnál le tudja tolni ezt az opciót az igazgatótanács torkán. Márpedig a cikk ezt állítja. Erről az infórol ő tudott és a nagyfőnök.DzsokijuingSztem a cikk azon állítása, hogy akkor vette meg a részvényeket, MIUTÁN értesült a cég piaci pozícióerősödéséről, elég valószerűtlen. Mégiscsak ő a cég második embere, teletömve bizalmas infókkal.De épp azért, mert az általa fizetendő ár egyáltalán nem függött a piacitól, megtehette, hogy a bejelentés után vásároljon. Azért persze szarjon sünt! 😊vadibandi
Az pedig, hogy a piaci ár negyedéért-feléért jutott a papírokhoz, teljes gáz. Tudom, hogy ez teljesen általános eljárás egy tőzsdei cégnél, de akkor is húzós. Ráadásul 250 ezer darab részvényt vehetett ennyiért, a kisrészvényeseket ezzel ki is zárták az indulásnál a buliból.Dzsokijuing
Az is elképzelhető, hogy amikor megkapta az állást, még 40 euró volt egy részvény, és mondták neki, hogy öreg, Xezer részvényt bármikor lehívhatsz a munkába állás napján érvényes árfolyamon. Vezesd jól a céget, és keress a különbözeten minél többet.
több mint 14 éve
Persze, én arra gondoltam, hogyha nem értesül a Hermes-üzletről, bele sem vág az egészbe, hiszen a cég részvényei a részesedés növelése után kúsztak fel az egekig. Nem hiszem, hogy egy esetleges bejelentés utáni vásárlásnál le tudja tolni ezt az opciót az igazgatótanács torkán. Márpedig a cikk ezt állítja. Erről az infórol ő tudott és a nagyfőnök.De épp azért, mert az általa fizetendő ár egyáltalán nem függött a piacitól, megtehette, hogy a bejelentés után vásároljon. Azért persze szarjon sünt! 😊vadibandiEz nem bennfentes kereskedelem, mert nem használt ki olyan információt, ami nem nyilvános és elérhető mások számára, valamint nem is manipulálta az árfolyamot.Sztem a cikk azon állítása, hogy akkor vette meg a részvényeket, MIUTÁN értesült a cég piaci pozícióerősödéséről, elég valószerűtlen. Mégiscsak ő a cég második embere, teletömve bizalmas infókkal.
A tőzsdei árfolyamemelkedést okozó bejelentés után érvényesítette az opciót, ami a vételi árfolyamra semmilyen hatással nem volt.vadibandi
Az pedig, hogy a piaci ár negyedéért-feléért jutott a papírokhoz, teljes gáz. Tudom, hogy ez teljesen általános eljárás egy tőzsdei cégnél, de akkor is húzós. Ráadásul 250 ezer darab részvényt vehetett ennyiért, a kisrészvényeseket ezzel ki is zárták az indulásnál a buliból.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Sztem a cikk azon állítása, hogy akkor vette meg a részvényeket, MIUTÁN értesült a cég piaci pozícióerősödéséről, elég valószerűtlen. Mégiscsak ő a cég második embere, teletömve bizalmas infókkal.nem homályban tapogatózódott, de teljesen életszerű, hogy akkor hívta le a részvényeit, amikor azokat nagyobb haszonnal tudta eladni.
Dzsokijuing
nem tartom rossz ötletnek a részvénycsomaggal való ösztönzést sem, de úgy lenne az igazi, ha széles körben elterjedt lenne az egyszerű melósok ilyen jellegű honorálása is.
több mint 14 éve
De épp azért, mert az általa fizetendő ár egyáltalán nem függött a piacitól, megtehette, hogy a bejelentés után vásároljon. Azért persze szarjon sünt! 😊Sztem a cikk azon állítása, hogy akkor vette meg a részvényeket, MIUTÁN értesült a cég piaci pozícióerősödéséről, elég valószerűtlen. Mégiscsak ő a cég második embere, teletömve bizalmas infókkal.http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101107-lvmh-belloni-18-millio-euro-egy-nap-alatt.htmlEz nem bennfentes kereskedelem, mert nem használt ki olyan információt, ami nem nyilvános és elérhető mások számára, valamint nem is manipulálta az árfolyamot.
Ha ez nem bennfentes kereskedés, akkor semmi, persze mindent szabályosnak találtak.Dzsokijuing
A tőzsdei árfolyamemelkedést okozó bejelentés után érvényesítette az opciót, ami a vételi árfolyamra semmilyen hatással nem volt.vadibandi
több mint 14 éve
Sztem a cikk azon állítása, hogy akkor vette meg a részvényeket, MIUTÁN értesült a cég piaci pozícióerősödéséről, elég valószerűtlen. Mégiscsak ő a cég második embere, teletömve bizalmas infókkal.http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101107-lvmh-belloni-18-millio-euro-egy-nap-alatt.htmlEz nem bennfentes kereskedelem, mert nem használt ki olyan információt, ami nem nyilvános és elérhető mások számára, valamint nem is manipulálta az árfolyamot.
Ha ez nem bennfentes kereskedés, akkor semmi, persze mindent szabályosnak találtak.Dzsokijuing
Az pedig, hogy a piaci ár negyedéért-feléért jutott a papírokhoz, teljes gáz. Tudom, hogy ez teljesen általános eljárás egy tőzsdei cégnél, de akkor is húzós. Ráadásul 250 ezer darab részvényt vehetett ennyiért, a kisrészvényeseket ezzel ki is zárták az indulásnál a buliból.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101107-lvmh-belloni-18-millio-euro-egy-nap-alatt.htmlEz nem bennfentes kereskedelem, mert nem használt ki olyan információt, ami nem nyilvános és elérhető mások számára, valamint nem is manipulálta az árfolyamot.
A tőzsdei árfolyamemelkedést okozó bejelentés után érvényesítette az opciót, ami a vételi árfolyamra semmilyen hatással nem volt.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101107-lvmh-belloni-18-millio-euro-egy-nap-alatt.htmlHa ez nem bennfentes kereskedés, akkor semmi, persze mindent szabályosnak találtak.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Hát bazz ezek a zebrák!!4Előtte pontosan 2 playel Sims rácson csapta Manninget, ami teljesen egyértelmű 15 yardos büntetés (még csak nem is szőrszálhasogatás), 1st down.
Ezek az új "pussified" szabályok, megérintik peyton helmetét, 15 yard bünti...
RB stiffarm beakasztja kezét sisakrácsba, menjen csak...
Nem konzekvenskzol
Rosszul bíráskodtak, de nekünk is vannak "playeink" nem hiszem hogy messze lennénk az x-től...
több mint 14 éve
mondjuk a McAfeere bedobott sárga az kamu volt, de nem voltunk vele előrébb, mert a megismételt puntot közelebbre rúgta pont az alkoholista állatja 😊Mindig a QB-t védjük...ugyanígy védik rúgókat is...deny79
kzol
több mint 14 éve
Mindig a QB-t védjük...szvsz nem egy hibás bírói döntés volt a meccsen, de nem megyek bele, lényeg hogy nyertünk. ha Kikaptunk volna joggal lennék mérges, így csak izgalmasabbá tették az amúgy egyoldalú meccset 😂
Amúgy meg nem tűnt sem szándékosnak sem durvának az az "ütés"kzol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
hát kit védjenek a szabályok, a védőfalembert?Mindig a QB-t védjük...Hát akkor még nem volt meg a győzelem...mi? az, hogy nem szabályos tarkónbaszni a QB-t ?!Höri
Ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy ilyen formában ez egy jó szabály...kzol
Amúgy meg nem tűnt sem szándékosnak sem durvának az az "ütés"kzol
több mint 14 éve
Mindig a QB-t védjük...mi? az, hogy nem szabályos tarkónbaszni a QB-t ?!Höriez nem Manning kérdés, a sisakhoz a falban is tilos hozzáérni.Hát akkor még nem volt meg a győzelem...
inkább örülj a győzelemnek bírózás helyett.Höri
Amúgy meg nem tűnt sem szándékosnak sem durvának az az "ütés"
több mint 14 éve
mi? az, hogy nem szabályos tarkónbaszni a QB-t ?!Hát akkor még nem volt meg a győzelem...Hát bazz ezek a zebrák!!4ez nem Manning kérdés, a sisakhoz a falban is tilos hozzáérni.
Nem konzekvenskzol
több mint 14 éve
Hát akkor még nem volt meg a győzelem...Hát bazz ezek a zebrák!!4ez nem Manning kérdés, a sisakhoz a falban is tilos hozzáérni.
Nem konzekvenskzol
Ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy ilyen formában ez egy jó szabály...
több mint 14 éve
Hát bazz ezek a zebrák!!4ez nem Manning kérdés, a sisakhoz a falban is tilos hozzáérni.
Nem konzekvenskzol
inkább örülj a győzelemnek bírózás helyett.