Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
én hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.
dehát most már muszáj lesz sajnos.Höri
Nem kell. Illetve ez alap, de sokkal rosszabb, ha halogatja az ember...
Nekem irtó nagy mázlim van, mert nekem maszekba csinálja az ürge, és marhára érti a dolgát.
Pl tényleg úgy ad injekciót, hogy utána szinte tényleg semmit sem érzel.

A pancser volt fogorvosomnak köszönhetően meg egy fogam bánja... :/

Fogorvos minősége az, ami a legjobban számít...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kitört egy első fogam basszameg, én vagyok babi néniHöri
micsináltál?haromt
ananászos pizzát ettem, (amit konqueror utál)Höri
azt hittem hogy az előbb említett ontopik élőlényekkel futottál össze.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
szevasz Heatley
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az szopó, nekem múltkor az egyik kisörlőm tört le félig, rohadtul beleszorult valami és túl drasztikus eszközökkel próbáltam kiszedni 😊 Egy hónapig jártam vele gyökérkezelésre/tömésre. Rohadt SZTK, maszekban szerintem 2 nap alatt megjavítottak volna.Rataccess
én hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.
dehát most már muszáj lesz sajnos.

micsináltál?haromt
ananászos pizzát ettem, (amit konqueror utál)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
micsináltál?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az szopó, nekem múltkor az egyik kisörlőm tört le félig, rohadtul beleszorult valami és túl drasztikus eszközökkel próbáltam kiszedni 😊 Egy hónapig jártam vele gyökérkezelésre/tömésre. Rohadt SZTK, maszekban szerintem 2 nap alatt megjavítottak volna.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kitört egy első fogam basszameg, én vagyok babi néni

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ha már a témánál vagyunk meg kell osztanom egy történetet, soha nem gondoltam volna ilyet... Napokban este postán voltam, bementem a traficba tipp-mixelni, meg borítékot venni. Tele volt a kezem mindennel, indultam volna el, egyszer csak megszólal egy hang: "a buxa!". Nézek oda, és egy cigány nő volt az, mutatva az általam épp ottfelejtés alatt álló pénztárcámra. Leesett az állam abszolút, nem gondoltam volna hogy van ilyen, szerintem nem-kisebbségiek közül is egy csomó zsebre rakta volna inkább.
Utána álltam sorban ajánlott küldeményt feladni, jött a nő is a purgyékkal, meg egy rohadt nagy dobozzal. Odament az asztalhoz, elővett egy hatalmas szatyrot, aztán a dobozt elkezdte telepakolni dohánnyal, cigihüvellyel, kávéval, vagy 10 darab piros mogyorós csokival, alsóneművel, stb. Gondolom küldte a férjnek a sittre a cuccost. Szóval arra se gondolnék, hogy valami ultra-jólszituált zenész-cigány típus lett volna (nem is úgy nézett ki), még se húzott le. És ezt nem a mesekönyben olvastam, hanem átéltem 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Lehet utatépíteni munkagépek nélkül
haromt
😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze mindenki ismer normálisat, de ez olyan 1%-a az egésznek...
én egy szóval nem mondtam hogy úgy kéne lesittelni kitelepíteni az összeset, hogy ránézünk, cigány mennyé.
hanem amelyik 1x lop. 2 év. másodszor lop 5 év. harmadszor lop 10 év, negyedszerre életfogytiglan.
Amelyik családban(alomban inkább...) több családtag egyszerre van börtönben, ott mindenféle támogatást megvonni. a purgyék állami gondozásba, a maradék a sittre
És a sitt alatt leginkább kényszermunkát értek. Állandóan jön az árvíz. Lehet menni gátatépíteni mindig, vagy kézi erővel vész tározót ásni. Lehet utatépíteni munkagépek nélkül stb...
ráadásul ez a környékbeli dolgozni vágyó munkanélkülieknek jó feladat lenne, mármint a felügyelet/őrzés.
Az elhelyezése a férgeknek a sátras megoldással.
Természetesen az állami gondozásba vett purdékat nagyon szigorúan fogva tanítani

És persze hangsúlyozom, a törvényt magasról leszaró magyarokra is ezeket a dolgokat alkalmaznám.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 640 — Invisible man
ajjaj itt mindenki rásísztá szkinder :/

én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóraJoci
a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...haromt
Azért vannak becsületes romák is 😀 Páran, a sok ezerből 😀JC6
Pont egy olyantól jövök. Az egyik legjobb haverom és ő vállalja is hogy roma (letagadni se tudná). Mégis tűzbe mennék érte.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóraJoci
a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...haromt
Azért vannak becsületes romák is 😀 Páran, a sok ezerből 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóra

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyokharomt
mintha ez mentő körülmény lenne
itt nem volt az
http://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/atapapa
végre egy rendes ítélet. sipákolnak miatta a jogvédők, de én a tripláját is kiszabnám, hogy nem merjenek ilyeneket a férgek.
csak annak van visszatartóereje. 3-4 évet úgy vesz a cigány, hogy legalább kigyúrja magát megint csak a mi pénzünkön. a 15 már megbassza őt is.
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyokharomt
mintha ez mentő körülmény lenne
itt nem volt az
http://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyok
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 489 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem emberekJoci
http://video.xfree.hu/?n=darknews|86f72fb04ec1ac09a8bd0cde534e3ca0
nekem ez a videó a legalja... Felkiáltójel.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?JC6
értelmetlen kérdések topik
ja, olyan nincsStez
haha. hehe. hihi. vicces gyerek vagy...
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 491 — Steelers fan
Persze, be van kamerázva a temető...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
értelmetlen kérdések topik
ja, olyan nincs

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 491 — Steelers fan
Ide is: gyűlölöm a cigányokat.
Miért?
Most épp azért, mert lelopták nagyszüleim sírjáról a koszorúkat...

...és mert nem csak a nyilvános helyeket, tömegközlekedési eszközöket, utcákat árasztják el a fennhangon történő párbeszédeikkel, hanem úgy látom most már a temetőkben se bírnak kultúrált módon viselkedni.
Integráció, mi? Amocskostolvajcigánykurvaanyátokat retkesek!kishaszi
Dettó.

Ma az utcán jöttek egy sorban, és kurjongattak, mint az állatok. És látszott rajtuk, hogy szeretnének egy náluk gyengébb emberbe belekötni, lehetőleg mind a 8-an egyszerre.
És igen, kurvára féltem, hogy esetleg nem hozzám jönnek, pedig nem vagyok egy kis termetű ember...Vrijbloed
Igen. Túlerőben mindig nagyok. Akkor nincsenek elnyomva.

Másfajta sztori: Tesóm judózott, sose volt egy elveszett gyerek. Még fősulisként az ecseri úti metró peronnál bambult ki az arcából egy cigány meg beszólt, hogy "miafasztbámulsz". Fordult meg, hogy legalább megnézze ki szól miszól, és abban a pillanatban már ütötte is, 3 igen jól irányzott ütéssel elferdítette az orrát (szó szerint). Nagy, tagbaszakadt állat volt és mondta, hogy az ütésekből azt gondolja nem utcai bunyós, hanem "tanult" ütéseket vitt be. Na ekkor levette a motyóját meg a kabátját, hogy gyere szemből görény, erre a cigány már nyúlt is a zsebébe.... na akkor ott hagyta a faszba mondván nem fogja megkéselni őt senki iskolába menet, annyit nem ér. Okosan tette. Mondom, bivalyerős és judózott, de ez nem olyan az életben, mint a filmeken, hogy akkor 2 mozdulattal lefegyverzem és összecsomagolom a másikat. Ilyen nem nagyon létezik, ha csak nem Navy Sealses, moszados stb. az emberfia...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nem emberek

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Ide is: gyűlölöm a cigányokat.
Miért?
Most épp azért, mert lelopták nagyszüleim sírjáról a koszorúkat...

...és mert nem csak a nyilvános helyeket, tömegközlekedési eszközöket, utcákat árasztják el a fennhangon történő párbeszédeikkel, hanem úgy látom most már a temetőkben se bírnak kultúrált módon viselkedni.
Integráció, mi? Amocskostolvajcigánykurvaanyátokat retkesek!kishaszi
Az a baj, hogy ez a dolog nem új keletű. Épp tavaly fordult elő az én családomban is hasonló eset. Márciusban meghalt a nagymamám, májusban ültettünk ki a sírjára virágokat, melyeket másnapra kiástak és elvittek. A legfájóbb az egészben az volt, hogy a hantot taposták a lábukkal, valamint a segédeszközeiket a sírkövön tisztították le...

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!