Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Gyurcsány tolvajozásának van alapja, mint minden politikusnak, bár ebben a számban is ő volt a király. Viszont a legitimitásról neki van a legkevésbé joga osztani az észt.
http://hvg.hu/velemeny/20101103_lendvai_fidesz_orban
üdítő, hogy végre egy ballib lap is eljutott ehhez a felismeréshez
Vajon mi lehet az oka, hogy az 1989-90 rendszerváltás óta a Magyarországgal foglalkozó nyugati újságírók mindig is kesztyűs kézzel bántak a baloldali kormányokkal, de Orbánról mindig a fasizmus veszélye jut az eszükbe? Sajátos módon azt gondolták, hogy két egymás utáni ciklusban hatalmon lévő MSZP-SZDSZ koalíciós kormány, és személy szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök biztosítékot jelent a radikalizmus és extrémizmus megerősödése ellen, miközben – szerintük – Orbán Viktor és a Fidesz csak a gonosz erők felülkerekedését segítheti elő, ami káoszhoz és romboláshoz vezet. Eszükbe sem jutott, netán a baloldal dilettáns kormányzásának is komoly szerepe lehetett abban, hogy a 2003-ban megalakult, szélsőséges Jobbik 2006 után váratlanul an a harmadik legerősebb politikai párttá vált, és bejutott a magyar parlamentbe.
több mint 14 éve
Hát nem kicsit...eléggé felháborító amit képzelnek ezek a köcsögök magukról. De a szánalmasabb hogy sokan bólogatnak rá meg helyeselnek. Azért amikor gyf mondja, hogy "Magyarországnak tolvaj kormánya van", az eléggé bicskanyitogató...Egyébként meglehet hogy igaza van, de az ő kormánya mi volt? Überhányás ez az egész. Grr de felbaszott. Van még pofája...Bay Area“Gyurcsánnyal tüntetni a jogállamiság mellett olyan, mint a rókával demonstrálni egy baromfitelep megmentéséért”.
Schiffer
PEdig nem csípem a tagot.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Az a vörös vén kurva is mennyire kivitte a hajam...Osztja hogy bankadó meg mifaszom, meg kikéri magának, és akkor hol az anyjába volt amikor "az én pénzemen..." dobálták a millákat a bkvseknek meg mávosoknak meg tudjafaszomkiknek, de persze a jegyárakat emelték, a szolgáltatások meg szarabbak kb mint afganisztánba, pedig ott csak kecskén lehet utazni.. Csak Tish-t tudom idézni, az Idő Urai egyik számából..."Gagyi bazdmeeeeeeeg" 😊
több mint 14 éve
vége is jóHát nem kicsit...eléggé felháborító amit képzelnek ezek a köcsögök magukról. De a szánalmasabb hogy sokan bólogatnak rá meg helyeselnek. Azért amikor gyf mondja, hogy "Magyarországnak tolvaj kormánya van", az eléggé bicskanyitogató...Egyébként meglehet hogy igaza van, de az ő kormánya mi volt? Überhányás ez az egész. Grr de felbaszott. Van még pofája...Bay Areahttp://index.hu/video/2010/11/03/orban_viktor_egy_politikai_szornyetegazért az durva mikor fletó fikáz mást hogy hazudik,csal meg lop,viccJoci
Úgy elegem van ebből az álszent nyomorék országból...Az összes politikus - és a rájuk szavazó idióta agymosottak - dögöljenek meg a kurva anyjukba. Jobboltaltól középen át a balig, mindet felgyújtani!Bay Area
"Ferikém, ne hagyjon el minket!" 😀
több mint 14 éve
Hát nem kicsit...eléggé felháborító amit képzelnek ezek a köcsögök magukról. De a szánalmasabb hogy sokan bólogatnak rá meg helyeselnek. Azért amikor gyf mondja, hogy "Magyarországnak tolvaj kormánya van", az eléggé bicskanyitogató...Egyébként meglehet hogy igaza van, de az ő kormánya mi volt? Überhányás ez az egész. Grr de felbaszott. Van még pofája...http://index.hu/video/2010/11/03/orban_viktor_egy_politikai_szornyetegazért az durva mikor fletó fikáz mást hogy hazudik,csal meg lop,viccJoci
Úgy elegem van ebből az álszent nyomorék országból...Az összes politikus - és a rájuk szavazó idióta agymosottak - dögöljenek meg a kurva anyjukba. Jobboltaltól középen át a balig, mindet felgyújtani!Bay Area
több mint 14 éve
Demokrácia, én így szeretlek!http://index.hu/video/2010/11/03/orban_viktor_egy_politikai_szornyetegazért az durva mikor fletó fikáz mást hogy hazudik,csal meg lop,viccJoci
több mint 14 éve
http://index.hu/video/2010/11/03/orban_viktor_egy_politikai_szornyetegazért az durva mikor fletó fikáz mást hogy hazudik,csal meg lop,vicc
több mint 14 éve
http://index.hu/video/2010/11/03/orban_viktor_egy_politikai_szornyetegÚgy elegem van ebből az álszent nyomorék országból...Az összes politikus - és a rájuk szavazó idióta agymosottak - dögöljenek meg a kurva anyjukba. Jobboltaltól középen át a balig, mindet felgyújtani!
több mint 14 éve
Tomeee avatarjával ellentétes érzéseim vannak jelenleg
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kovács István, Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök személyi titkára a tegnap esti észak-koreai diktátorvacsora után:Ez jó. Él még olyan ember MO-n, aki ezt beveszi? Szót sem érdemel...
"Elképesztő, mennyire szeretik az országban Kim Dzsong Il elvtársat. Nem véletlenül, ugyanis nagyot nőtt az életszínvonal az elmúlt tíz évben" – mondta az elnök titkára, aki azon felvetésre, hogy az országban tomboló éhínség és a jegyrendszer nem ezt mutatja, azt mondta: "Valóban jegyrendszer van, de hetven deka rizs ingyen jár mindenkinek, ráadásul az áramért sem kell fizetni. "Éhezőkkel pedig nem találkoztunk" - tette hozzá.
Vissza se engedném az országba, éljen Phenjanban a főnökével együtt...Dzsokijuing
több mint 14 éve
Kovács István, Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök személyi titkára a tegnap esti észak-koreai diktátorvacsora után:"Elképesztő, mennyire szeretik az országban Kim Dzsong Il elvtársat. Nem véletlenül, ugyanis nagyot nőtt az életszínvonal az elmúlt tíz évben" – mondta az elnök titkára, aki azon felvetésre, hogy az országban tomboló éhínség és a jegyrendszer nem ezt mutatja, azt mondta: "Valóban jegyrendszer van, de hetven deka rizs ingyen jár mindenkinek, ráadásul az áramért sem kell fizetni. "Éhezőkkel pedig nem találkoztunk" - tette hozzá.
Vissza se engedném az országba, éljen Phenjanban a főnökével együtt...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
gyűlölök MNF után, 1-2 órás alvást követően totál hullán melóba menni, azt sem tudom mi van :mad:Stezgyűlölöm hogy olyan fáradt voltam hogy mnf-ig se bírtam fent maradni...
több mint 14 éve
gyűlölök MNF után, 1-2 órás alvást követően totál hullán melóba menni, azt sem tudom mi van :mad:
több mint 14 éve
Kibaszott giants... rohadjanak meg. :mad:
több mint 14 éve
A 60-at én osztottam le 2-vel..Múltkor kerültem egy kicsit hasonló beszélgetésbe, előkerült, h szombaton hajnalig voltam fennt:
Én is gyűlölöm az ilyet...
A srác azzal érvelt, h ő játszott soccert 3 évig, és végig lehet futni 90 percet... Inenntől már mindegy volt 😀kzol
-és mégis mit csináltál?
-ncaa-t néztem
-? 'amerikai' foci?
-ja -mondom- 'Foci'.
-lol és te azt tényleg nézed?
Aztán elkezdtek az angol- meg a magyar másodosztályú soccerről, beszélni. No comment.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Úúúúútálom a Kacsákat!vadibandiPedig finom...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
A 60-at én osztottam le 2-vel..Én ilyenkor megkérdezem, hogy hány meccset látott, hány csapatot és hány szabályt ismer, és ha ezekre túlságosan alacsony számokkal válaszol, akkor közlöm vele hogy f*szságokat beszél és inkább hozzon még egy sört. 😀
Én is gyűlölöm az ilyet...kzol
több mint 14 éve
A 60-at én osztottam le 2-vel..Baráti forraltborozás közben akadtam bele egy soccer sokkal inkább sport mint az amerikai foci vitába.Tehát soccerben dopping nélkül végig tudnak futni 90 percet, míg az fociban azért doppingolnak, h ne tudjanak végigrohanni egy 30 perces meccset, /*ami egyébként 60, de a támadó falemberek átlag kb 30 játékpercet vannak fent az igaz*/
A kedves barátunk szerint a falemberek nem is sportolok, mert 140 kilosan nem lehet végig rohanni egy 30 perces meccset, bezzeg a soccerben 90 percig futnak. És hogy az amerikai focisták csak felfujtak és az nem is igazán sport.
5 perc után láttam h sansztalan... inkább ráhagytam. (ja és szerinte soccerben nincs semmilyen dopping, nincs rá szükség)kzol
Ez megdönthetetlennek hangzik 😛
Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyenket, de a vicc, hogy legtöbbször olyanok mondják ezt a sok okosságot, akik egy perc focit nem láttak még...Black_Adder
Én is gyűlölöm az ilyet...
A srác azzal érvelt, h ő játszott soccert 3 évig, és végig lehet futni 90 percet... Inenntől már mindegy volt 😀
több mint 14 éve
Kurva nagy faszság ez az óraátállítás...Eddig is minden nap annyira másnapos voltam, hogy általában már kora délutánra úgy éreztem magamat, mintha este lenne, erre most mindennek tetejébe egy órával kevesebb van. Basszák meg. Látszik, hogy nem alkoholisták találták ki, akkor napközben gyorsabban menne az idő, és egy nap 90 %-a az éjszaka lenne. Tudnék úgy élni. 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 717
Nem szeretem ezt a mai hajnalt.Úgy 50 perce felébredtem saját magamtól, és nem tudtam visszaaludni, pedig a tegnapi nap eléggé elfáradtam, alig vártam, hogy beessek az ágyba és aludjak...
...szóval gondoltam hasznosan töltöm el az időt, és nézek (Anaheim) Ducks meccset, erre azt látom, hogy a 17. percben 3-16 a kapura lövési arány az általam igen utált Sharksnak (amellett hogy 0-2 az eredmény).
Úgyhogy
1) bassza meg, hogy annak ellenére nem tudok aludni, hogy rettentő fáradt vagyok és
2) bassza meg, aki kitalálta a back-to-back meccseket NHL-ben.
több mint 14 éve
Baráti forraltborozás közben akadtam bele egy soccer sokkal inkább sport mint az amerikai foci vitába.Tehát soccerben dopping nélkül végig tudnak futni 90 percet, míg az fociban azért doppingolnak, h ne tudjanak végigrohanni egy 30 perces meccset, /*ami egyébként 60, de a támadó falemberek átlag kb 30 játékpercet vannak fent az igaz*/
A kedves barátunk szerint a falemberek nem is sportolok, mert 140 kilosan nem lehet végig rohanni egy 30 perces meccset, bezzeg a soccerben 90 percig futnak. És hogy az amerikai focisták csak felfujtak és az nem is igazán sport.
5 perc után láttam h sansztalan... inkább ráhagytam. (ja és szerinte soccerben nincs semmilyen dopping, nincs rá szükség)kzol
Ez megdönthetetlennek hangzik 😛
Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyenket, de a vicc, hogy legtöbbször olyanok mondják ezt a sok okosságot, akik egy perc focit nem láttak még...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Nekünk tavasszal majdnem elmaradt az átállítás napján az edzésünk, mivel a csapat jelentős része nem tudta abszolválni az ezzel járó stresszt 😊 amúgy utálom, hogy nincs időm semmire
több mint 14 éve
Baráti forraltborozás közben akadtam bele egy soccer sokkal inkább sport mint az amerikai foci vitába. A kedves barátunk szerint a falemberek nem is sportolok, mert 140 kilosan nem lehet végig rohanni egy 30 perces meccset, bezzeg a soccerben 90 percig futnak. És hogy az amerikai focisták csak felfujtak és az nem is igazán sport.
5 perc után láttam h sansztalan... inkább ráhagytam. (ja és szerinte soccerben nincs semmilyen dopping, nincs rá szükség)
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=xDlkZsPEmXA1JJ Tillerjövő héten lesz amerikában...JJ Tiller...szóval csak két alkalommal lesz korábbi meccskezdés. 😕gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass