Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor nyílván ez lehetett az ok, az ananásznak nincsen köze, csak a csúf, kpasz hókuszpóknak, illetve Soldadosnak:Ö)Az punci kaja 😛 meg is érdemled 😊kishaszién ilyen pouncey gyerek vagyok,
elvégre a steelersnek sem szurkolok.Höri
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Az punci kaja 😛 meg is érdemled 😊kishaszién ilyen pouncey gyerek vagyok,
elvégre a steelersnek sem szurkolok.
több mint 14 éve
Az punci kaja😛 meg is érdemled😊Az szopó, nekem múltkor az egyik kisörlőm tört le félig, rohadtul beleszorult valami és túl drasztikus eszközökkel próbáltam kiszedni 😊 Egy hónapig jártam vele gyökérkezelésre/tömésre. Rohadt SZTK, maszekban szerintem 2 nap alatt megjavítottak volna.Rataccessén hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.
dehát most már muszáj lesz sajnos.
ananászos pizzát ettem, (amit konqueror utál)Hörikitört egy első fogam basszameg, én vagyok babi néniHörimicsináltál?haromt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én se a tiédet. 😊 😀Másik fóbia még nálam a nagy, hosszú, meredek lépcsők, amin lefelé kell menni.Basszus, komolyan nem olvastam a hsz.-ed, mielőtt írtam 😀Rataccess
Voltam vagy 8, amikor legurultam egy kb 15 fokú lépcsőn, és azt hittem meg is halok. Pfhúúú, életem egyik legrosszabb élménye volt.
És azóta 100-ból 100-szor eszembe jut, ha hosszú lépcsőt látok.
Schleck: megnyugodhatsz van. 😊
Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.Vrijbloed
Utáljuk együtt a hosszú lépcsőket. 😂
több mint 14 éve
Én részegen, álomban estem egy lépcsőfordulónyit tavaly karácsonykor - arra ébredtem hogy repülök a levegőben 😊 Majdnem a jobb szemem bánta, közvetlenül mellette tépett ki valami egy darabot az arcomból (a sebhely szerintem emlékeztetni fog még pár évtizedig 😊 ), illetve azóta a jobb "szemöldökcsontom" sem úgy áll mint régen, van rajta egy kis deformáció... Jól jöttem ki a dologból, nyaktörés is simán benne volt 😊nekem is lett egy vágás az államnál, az is elkisér az életemen át, elharaptam -->5 öltés, további 4 öltés a számon, plusz egy porcelánfog középen 😊
Szerencsére nem lett lépcső-iszonyom, akkor nagy gondban lennék 😀Rataccess
nekem is nagy mákom volt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Másik fóbia még nálam a nagy, hosszú, meredek lépcsők, amin lefelé kell menni.Basszus, komolyan nem olvastam a hsz.-ed, mielőtt írtam 😀
Voltam vagy 8, amikor legurultam egy kb 15 fokú lépcsőn, és azt hittem meg is halok. Pfhúúú, életem egyik legrosszabb élménye volt.
Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.Vrijbloed
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊egyszer én is zuhantam le padlásról. haverokkal paintballoztunk, és belopakodtam a házba, ahol voltak. de a padló beszakadt, én meg bezuhantam 3-4 ellen közé. nem volt szerencsém 😀
szerk.: Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊eaglesmcnabbÉn részegen, álomban estem egy lépcsőfordulónyit tavaly karácsonykor - arra ébredtem hogy repülök a levegőben 😊 Majdnem a jobb szemem bánta, közvetlenül mellette tépett ki valami egy darabot az arcomból (a sebhely szerintem emlékeztetni fog még pár évtizedig 😊 ), illetve azóta a jobb "szemöldökcsontom" sem úgy áll mint régen, van rajta egy kis deformáció... Jól jöttem ki a dologból, nyaktörés is simán benne volt 😊
Szerencsére nem lett lépcső-iszonyom, akkor nagy gondban lennék 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Másik fóbia még nálam a nagy, hosszú, meredek lépcsők, amin lefelé kell menni.Voltam vagy 8, amikor legurultam egy kb 15 fokú lépcsőn, és azt hittem meg is halok. Pfhúúú, életem egyik legrosszabb élménye volt.
Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.
több mint 14 éve
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊szerk.: Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nálam is valami ilyesmi van, de ilyen 8-9.-es koromtól kb., előtte sem voltam egy Csollány, de azért az ilyenek mentek. Csak egyszer eléggé meghúztam vagy valamit csináltam a gerincemmel és akkor fájt. Nah, azóta az Istennek nem tudnának rávenni, hogy csináljak előre bukfencet.Ami viszont egyéni hülyeség, hogy én félek az előrebukfenctől. Vagyis konkrétan nem tudom rávenni magam, hogy csináljak.F.SchleckEz egyik haveromnak is megvan. Attól fél, hogy nem jól fordul a nyaka, és eltöri, és meghal. Nálad is ez van? Vagy csak haverom "hipochonder"?Vrijbloed
De akkor legalább már van egy sorstársam. 😀
több mint 14 éve
Ami viszont egyéni hülyeség, hogy én félek az előrebukfenctől. Vagyis konkrétan nem tudom rávenni magam, hogy csináljak.F.SchleckEz egyik haveromnak is megvan. Attól fél, hogy nem jól fordul a nyaka, és eltöri, és meghal. Nálad is ez van? Vagy csak haverom "hipochonder"?
több mint 14 éve
Valóban shawnka. 😊 😀 Magyarán ami 2 méternél mélyebb, abba nem megyek. 😊
2 méteresbe még elúszkálok a szélső pályán. 😊 😀
Catattack: nálam is, egyből pánikba esem, pedig nem kéne, de mégis. :/
több mint 14 éve
😀 😀van olyan opció is, hogy leér a lábad, csak a fejed nem látszik ki. 😀
Dehogyis. 😊
Nem tudom, ha tudom, hogy mélyebb a víz, mint én, akkor azt azzal társítom, hogy megfulladhatok benne, míg amiben még leér a lábam abban nem. 😀
Tudom ez nem így működik, de ez nálam mégis így van.Vrijbloed
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem tudom, ha tudom, hogy mélyebb a víz, mint én, akkor azt azzal társítom, hogy megfulladhatok benne, míg amiben még leér a lábam abban nem. 😀Nálam is hasonló a helyzet. Ha elkezdem keresni a talajt a vízben és nem találom, akkor rögtön kapkodva veszem a levegőt.
Tudom ez nem így működik, de ez nálam mégis így van.Vrijbloed
több mint 14 éve
A tériszony, fogorvos pipa nálam is. A pókokat bírom, mert egyszer úgy jött össze egy csaj, hogy megmentettem valami vérszomjas keresztespóktól. 😀Ami viszont egyéni hülyeség, hogy én félek az előrebukfenctől. Vagyis konkrétan nem tudom rávenni magam, hogy csináljak.
több mint 14 éve
😀 😀Mély víztől én is... 😐Jön a cápa?catattack
Kurvára fosok tőle, pedig fogjuk rá, hogy tudok úszni, de mégis... 😐
Vrijbloed
Dehogyis. 😊
Nem tudom, ha tudom, hogy mélyebb a víz, mint én, akkor azt azzal társítom, hogy megfulladhatok benne, míg amiben még leér a lábam abban nem. 😀
Tudom ez nem így működik, de ez nálam mégis így van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a víztől nem. Bár soha nem mertem fejest ugrani nem tudom miért.A tériszonyhoz meg elég odaképzelnem magam és remegnek a térdeim...
A másik parám az alagutak, illetve a metró.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mély víztől én is... 😐Jön a cápa?
Kurvára fosok tőle, pedig fogjuk rá, hogy tudok úszni, de mégis... 😐
Vrijbloed
több mint 14 éve
100 méteres torony tetején egy baszott nagy 50 méteres mélyvíz... na az lehet durva 😂Még egy rohadt nagy fóbiám van, amivel viszont tegnap kellett újból szembesülnöm, rá is jöttem mi a legrosszabb rémálmom: Egy baszott nagy pók-fogorvos Rataccessnekem a pók jöhet, még a mély víz amitől fosok 😀Höri
több mint 14 éve
Mély víztől én is... 😐 Kurvára fosok tőle, pedig fogjuk rá, hogy tudok úszni, de mégis... 😐
Gyermekkori trauma lesz ez nálam, más lehetőség nincs.
több mint 14 éve
Még egy rohadt nagy fóbiám van, amivel viszont tegnap kellett újból szembesülnöm, rá is jöttem mi a legrosszabb rémálmom: Egy baszott nagy pók-fogorvos Rataccessnekem a pók jöhet, még a mély víz amitől fosok 😀
több mint 14 éve
Egy baszott nagy cigány pók fogorvos, aki egy 100 méter magas torony tetején kezel 😛haromtAsszem ez most telibe talált (főleg a tornyos kiegészítés, bár a másik se semmi) 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pontosítanékén hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.Én is utálom, korábban sem szerettem (eddig csak fájdalomcsillapítós tömésben volt részem), ez a csillapítás nélküli gyökérkezelés meg feltette a koronát a szimpátiámra 😊 Még egy rohadt nagy fóbiám van, amivel viszont tegnap kellett újból szembesülnöm, rá is jöttem mi a legrosszabb rémálmom: Egy baszott nagy pók-fogorvos 😀Rataccess
dehát most már muszáj lesz sajnos.Höri
Egy baszott nagy cigány pók fogorvos, aki egy 100 méter magas torony tetején kezel 😛
több mint 14 éve
én hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.Én is utálom, korábban sem szerettem (eddig csak fájdalomcsillapítós tömésben volt részem), ez a csillapítás nélküli gyökérkezelés meg feltette a koronát a szimpátiámra 😊 Még egy rohadt nagy fóbiám van, amivel viszont tegnap kellett újból szembesülnöm, rá is jöttem mi a legrosszabb rémálmom: Egy baszott nagy pók-fogorvos 😀
dehát most már muszáj lesz sajnos.Höri
Az arc akinél voltam egyébként rohadtul érti a dolgát, szájsebész főorvos, 18 évvel ezelőtt Ő plasztikázta meg a pofámat, de nyilván SZTK-ban nem annyira körültekintő és kedves, mintha a maszek rendelésére mennék (amire viszont pillanatnyilag nem futja).
Ex-Rataxes