Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
de miért a lukat tömködjük megint, miért nem a csapokat zárjuk el ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
nemtudom, kicsit az az érzésem van, hogy orbánék, a "ha a hiánycél tartását akartátok, megkapjátok" elvet követi és ahonnan lehet pénzt gyűjt, és sehol se nagyon kérdez. bankadó, extraadó, alstom, és most a nyugdíj.azt én se gondolom, hogy mostantól naponta változtatná a Fidesz az alkotmányt az éppen elbukott törvényei miatt (mondjuk azt se hittem korábban, hogy ilyen Lázár-féle tv-javaslat bárkinek az eszébe juthat), itt bizony a nyugdíjlovék kellenek, ami nagy pénz és amiért megéri nekik szórakozni.
nem hiszem h a jogállamiság fenyegetve lenne ezzel a tv-nyel, egyetlen cél, hogy a nyugdíjpénztárak bekebelezésénél ne lehessen apelláta. az ügy persze rávilágít arra, hogy a 2/3-ad kétélű fegyver, az így felmerülő politikai kockázat jó eséllyel viszi el a befeketői kedvet, ami esetleg nőne a szigorú gazdaságpolitika eredményeként.
egyelőre várakozó állásponton vagyok, mert nem tiszta h ezt a rengeteg pénzt amit beszednek, csak a hiány lefaragására, vagy esetleg szerkezeti reform finanszírozására akarják fordítani. de lassan ki kell derülnie.gabtsi
De ettől függetlenül egy jogállamot ilyen eszközökkel nem lehet vezetni. Akár ötször, akár csak egyszer használják az eszközt.
Hogy mire fordítanák a pénzt? szerintem arra, amire 1998 után is fordították: csökkenteni a GDP-arányos államadósságot.
több mint 14 éve
éppen azt mondtam hogy lassú halálukhoz vezet, mert hogy a konzervatív "értelmiségi"(itt most nem a megmondóemberekre gondolok) réteg nem vevő ezekre az AB elkaszálásos demagóg diktatórikus módszerekre. kiváncsi vagyok lesz-e olyan embere a parlamentben aki nyíltan szembe mer vele menni. Mondjuk Kövér aki már Schmittnél is lázadó volt.Erre egyszer már Orbán rácseszett 2002-ben a MIÉP-től eludvarolt szavazókkal
Ami viszont valószínű, hogy a jobbiktól von el ezzel a dologgal embereket, ott sokkal inkább vevők erre. Lehet hogy úgy gondolja OV, hogy inkább elveszti a konzi középosztályt cserébe megkapja a jobbikos egyszerű embereket, akik úgyis könnyebben veszik be az antidemokratikus és demagóg dolgokat és talán többen is vannak mint amennyit veszt.
A külföldi megítélésre meg eddig is szart. Legalábbis néhaharomt
De nem hiszem hogy most ugyanez a célja, pár ember, többek között Stumpf is elmagyarázta már neki, hogy ez miért nem működött.
Szerintem Orbán egyszerűen csak el van szállva, még mindig a 2/3 bűvöletében él és azt hiszi hogy ezzel minden igazolható.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
éppen azt mondtam hogy lassú halálukhoz vezet, mert hogy a konzervatív "értelmiségi"(itt most nem a megmondóemberekre gondolok) réteg nem vevő ezekre az AB elkaszálásos demagóg diktatórikus módszerekre. kiváncsi vagyok lesz-e olyan embere a parlamentben aki nyíltan szembe mer vele menni. Mondjuk Kövér aki már Schmittnél is lázadó volt.Ami viszont valószínű, hogy a jobbiktól von el ezzel a dologgal embereket, ott sokkal inkább vevők erre. Lehet hogy úgy gondolja OV, hogy inkább elveszti a konzi középosztályt cserébe megkapja a jobbikos egyszerű embereket, akik úgyis könnyebben veszik be az antidemokratikus és demagóg dolgokat és talán többen is vannak mint amennyit veszt.
A külföldi megítélésre meg eddig is szart. Legalábbis néha
több mint 14 éve
nemtudom, kicsit az az érzésem van, hogy orbánék, a "ha a hiánycél tartását akartátok, megkapjátok" elvet követi és ahonnan lehet pénzt gyűjt, és sehol se nagyon kérdez. bankadó, extraadó, alstom, és most a nyugdíj. nem hiszem h a jogállamiság fenyegetve lenne ezzel a tv-nyel, egyetlen cél, hogy a nyugdíjpénztárak bekebelezésénél ne lehessen apelláta. az ügy persze rávilágít arra, hogy a 2/3-ad kétélű fegyver, az így felmerülő politikai kockázat jó eséllyel viszi el a befeketői kedvet, ami esetleg nőne a szigorú gazdaságpolitika eredményeként.
egyelőre várakozó állásponton vagyok, mert nem tiszta h ezt a rengeteg pénzt amit beszednek, csak a hiány lefaragására, vagy esetleg szerkezeti reform finanszírozására akarják fordítani. de lassan ki kell derülnie.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Az AB-s dolog keményebb. Ha végigviszik akkor az a lassú halálukat fogja okozni. Érdemes megnézni milyen felháborodást váltott ki egyöntetűen a dolog a markánsan fideszközeli újságokban, blogokon. (Nemzet, Heti Válasz, Mandiner, Konzi stb.)Az elmúlt 8 év után nálam az eredmény, hogy egy ilyen tendert képesek visszavonni 😊
Ha továbbviszik akkor végérvényesen levetik a konzervatív mert éppen a konzervatív polgárságnak szúrja ez a dolog a szemét, így ez a réteg kihátrál majd mögülük és maradnak a pártdroid idióták.
Sőt szerintem egyes fideszes vezetőknél is beteheti a kaput, akár még kilépésekhez is vezethet, ami aztán egy új konzi párthoz, amivel véglegesen balratolódik OV és a megmaradt fideszharomt
Ha én fidesz-tag lennék, a tv. elfogadásának napján kilépnék a pártból.
azt nem hiszem, hogy ennek az elfogadása rögtön a halálukat jelentené. Eredményes kormányzással még lehetne mit keresni, mert van egy vaskos réteg, aki nem finnyás az eszközökre, csak a hasa és a pénztárcája érdekli.
Persze az új adórendszer pont nem nekik kedvez, hanem azoknak akik valamiért többet keresnek legálisan, és ők általában nem a két kezükből élnek és kettőnél tovább látnak.
Szóval ez így matt-gyanús helyzet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem ez nem egyedi eset lesz, és talán az alkotmánybíróság kiherélésére irányuló szándék is erre a sorsra jutez eleve kurva nagy hiba volt akkor amikor válságadókkal meg hasonlókkal operálnak. Ez még az átlagembernek is felesleges pénzkidobásnak tűnik.
http://index.hu/belfold/2010/10/28/otmilliardot_sporolt_az_index_az_orszagnak/atapapa
Az AB-s dolog keményebb. Ha végigviszik akkor az a lassú halálukat fogja okozni. Érdemes megnézni milyen felháborodást váltott ki egyöntetűen a dolog a markánsan fideszközeli újságokban, blogokon. (Nemzet, Heti Válasz, Mandiner, Konzi stb.)
Ha továbbviszik akkor végérvényesen levetik a konzervatív mert éppen a konzervatív polgárságnak szúrja ez a dolog a szemét, így ez a réteg kihátrál majd mögülük és maradnak a pártdroid idióták.
Sőt szerintem egyes fideszes vezetőknél is beteheti a kaput, akár még kilépésekhez is vezethet, ami aztán egy új konzi párthoz, amivel véglegesen balratolódik OV és a megmaradt fidesz
több mint 14 éve
Remélem ez nem egyedi eset lesz, és talán az alkotmánybíróság kiherélésére irányuló szándék is erre a sorsra juthttp://index.hu/belfold/2010/10/28/otmilliardot_sporolt_az_index_az_orszagnak/
több mint 14 éve
Kertészet tanáromra hogy szakadna rá egy mázsa szar!Meg az egész tanszékre meg a tantárgyfelelősre aki szarik egy jó nagyot bele hogy a tárgya óráin meg a zhkon mit csinálnak a kedves beosztottjai!CowboykarcsiHa stílusos lennél, akkor nem szart mondasz, hanem Trágyát. 😛
több mint 14 éve
Kertészet tanáromra hogy szakadna rá egy mázsa szar!Meg az egész tanszékre meg a tantárgyfelelősre aki szarik egy jó nagyot bele hogy a tárgya óráin meg a zhkon mit csinálnak a kedves beosztottjai!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Sheent bírom. Stohl lehetene az itthoni megfelelője, ha szemérmetlenül kurvázna és jófej lenneatapapaStohl? Én azt hallottam, hogy folyton kurvázik. 😊
Jófejnek nem jófej az tény, inkább ocsmány undorító ratyi. 😂
több mint 14 éve
😀😀 Biztos csak nem szóltak a paparazzonak, hogy a héten az otthonában forgatnak 😀Charlie Sheen amerikai színész részegen és bedrogozva egy prostit pakolt be a hálószobaszekrényébe,Dzsokijuingsima two and a half men forgatási nap :/ 😀miilann
több mint 14 éve
Sheent bírom. Stohl lehetene az itthoni megfelelője, ha szemérmetlenül kurvázna és jófej lenne
több mint 14 éve
zsír😊 képben vagyok buvárügyekben😀😀😀DDDöníz színésznőnek egy nulla. Csárli viszont sokat kaszál. Van az a pénz hóli vúdban, amiért sokat tűrnek a fehérnépek.kishasziŐk már elváltak, Sheennek asszem új felesége van, Richards már csak az emelkedő tartásdíjért lobbizhat.Dzsokijuing
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Döníz színésznőnek egy nulla. Csárli viszont sokat kaszál. Van az a pénz hóli vúdban, amiért sokat tűrnek a fehérnépek.kishasziŐk már elváltak, Sheennek asszem új felesége van, Richards már csak az emelkedő tartásdíjért lobbizhat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sikerült megnézni? 😊Gondoltam, hogy nem csaj, de hát mégis csak nemzedékünk mérföldkövén, a fészbúkon van!!! 😀 Meg kell lesni 😀JC6Csak nekem nem jeleníthető meg a tartalom? Pedig kíváncsi vagyok 😛JC6Nyugi, nem csaj... 😀
szerk. próbáld most, szerkesztettem a linket!Little Jarry
több mint 14 éve
Döníz színésznőnek egy nulla. Csárli viszont sokat kaszál. Van az a pénz hóli vúdban, amiért sokat tűrnek a fehérnépek.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Charlie Sheen amerikai színész részegen és bedrogozva egy prostit pakolt be a hálószobaszekrényébe, miközben a lakosztály szomszéd szobájában volt felesége, Denise Richards és két gyereke aludtak.Mr Harper életmódját ismerve engem eléggé meglep, hogy még házasok.
Remélem, ide soha nem jutok el, bár jó úton haladok (a két gyerek megvan).Dzsokijuing
több mint 14 éve
Rohadt digit...tenorxmivel szívsz éppen?
több mint 14 éve
Charlie Sheen amerikai színész részegen és bedrogozva egy prostit pakolt be a hálószobaszekrényébe,Dzsokijuingsima two and a half men forgatási nap :/ 😀
child please!
több mint 14 éve
Charlie Sheen amerikai színész részegen és bedrogozva egy prostit pakolt be a hálószobaszekrényébe, miközben a lakosztály szomszéd szobájában volt felesége, Denise Richards és két gyereke aludtak.Remélem, ide soha nem jutok el, bár jó úton haladok (a két gyerek megvan).
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam, hogy nem csaj, de hát mégis csak nemzedékünk mérföldkövén, a fészbúkon van!!! 😀 Meg kell lesni 😀Nyugi, nem csaj... 😀http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162821750407334Csak nekem nem jeleníthető meg a tartalom? Pedig kíváncsi vagyok 😛JC6
Imádom... :/Little Jarry
szerk. próbáld most, szerkesztettem a linket!Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, nem csaj... 😀http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162821750407334Csak nekem nem jeleníthető meg a tartalom? Pedig kíváncsi vagyok 😛JC6
szerk. próbáld most, szerkesztettem a linket!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162821750407334Csak nekem nem jeleníthető meg a tartalom? Pedig kíváncsi vagyok 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.facebook.com/photo.php?pid=382760&l=fda862e025&id=100000385295282Imádom... :/