Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Rohadt digit...tenorx
Nálam rohadt műveleti erősítők, és rohadt elektronika!

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 374 — Wrath of Khan
Rohadt digit...tenorx
Ajjaj, A Digit1 Selényivel emlékeim (és a statisztikák) szerint a legkönnyebb tárgyak egyike...Black_Adder
😀
Nekünk Digit Fehér Bélával van, Selényi a másik kurzusnak tartja (szét lettünk bontva, mert mivel elvileg kötelező mindenkinek a részvétel csak így férünk el).
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 961 — we almost always almost win
Rohadt digit...tenorx
Ajjaj, A Digit1 Selényivel emlékeim (és a statisztikák) szerint a legkönnyebb tárgyak egyike...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
magyar politikusok, pfff http://www.youtube.com/watch?v=gBYL2QnkK6EDiamondsHead44
Ilyen az amikor ők jól élnek és halvány lila fingjuk sincs, hogy mi történik más ember társaikkal...

Egyébként érdekesség, hogy azt nem harangozták be a hiradókban, hogy a gyár tulajdonosa az az ember, aki anno Diósgyőrben tönkre tette a kohászatot, emellett pedig rész tulajdonosként szerepel Gyurcsány és Bajnai is...
Más országban már rég bilincsben vitték volna el őket, de Magyarország ugye a lehetőségek országa...
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
magyar politikusok, pfff http://www.youtube.com/watch?v=gBYL2QnkK6E

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Rohadt digit...
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
gyűlölöm a retek klubot:

epic fail: 108 éves néni, alcím: Szlovákia LEGERŐSEBB EMBERE.

OMG........JC6
Én is.

Bár eléggé szélsőséges esetben akár igaz is lehet az elírás. 😀 😛Vrijbloed
RTL híradóban nincs olyan nap, hogy ne lenne elírva valami.tenorx
Én besírtam rajta, a kaja is majdnem kiesett a számból vacsi közben 😀

több mint 14 éve
gyűlölöm a retek klubot:

OMG........JC6
Én is.

Bár eléggé szélsőséges esetben akár igaz is lehet az elírás. 😀 😛Vrijbloed
RTL híradóban nincs olyan nap, hogy ne lenne elírva valami.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
gyűlölöm a retek klubot:

OMG........JC6
Én is.

Bár eléggé szélsőséges esetben akár igaz is lehet az elírás. 😀 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyűlölöm a retek klubot:

OMG........
több mint 14 éve
aztarohadt
http://index.hu/tech/2010/10/27/gyerekjatek_belepni_masok_facebookjara/JJ Tiller
Okos :p
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 346 — no es importante
aztarohadt
http://index.hu/tech/2010/10/27/gyerekjatek_belepni_masok_facebookjara/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Vizes fű=szar. Az ELTE soccer Kupában valsz lemaradunk a felsőházról mert ma kaptam három olyan gólt ami abból állt, hogy keresztlabdánál futottam egyik saroktól a másikig és mikor megjöttem megcsúsztam így a visszalőtt labdára esélyem sem volt mozdulni... na mindegy, még van olyan scenario, hogy bejutunk 😊Rajna
Wannabe ELTE? 😀tenorx
Mint ELTE gyakorlósuli, az ELTE Kupábón indultunk az elmúlt két évben, kb. semmi köze az egyetemhez. mellesleg a csapatban van két eltés, három corvinusos, három bmés és egy FA 😀

több mint 14 éve
Vizes fű=szar. Az ELTE soccer Kupában valsz lemaradunk a felsőházról mert ma kaptam három olyan gólt ami abból állt, hogy keresztlabdánál futottam egyik saroktól a másikig és mikor megjöttem megcsúsztam így a visszalőtt labdára esélyem sem volt mozdulni... na mindegy, még van olyan scenario, hogy bejutunk 😊Rajna
Wannabe ELTE? 😀
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 487 — Steelers fan
http://index.hu/belfold/2010/10/27/fizess_havi_tizezret_a_nyugdijasoknak/

Nyugdíj téma (magán, állami...)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 228 — Giants fan
Ez a faszi osztja az észt most, szánalom:

w.blog.hu/2007/01/19/sonderangebot_otmilliard_pofara
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Vizes fű=szar. Az ELTE soccer Kupában valsz lemaradunk a felsőházról mert ma kaptam három olyan gólt ami abból állt, hogy keresztlabdánál futottam egyik saroktól a másikig és mikor megjöttem megcsúsztam így a visszalőtt labdára esélyem sem volt mozdulni... na mindegy, még van olyan scenario, hogy bejutunk 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
...Black_Adder
Nagyon off, de komolyak ezek a C-ből vett megjegyzés jelzők. 😀

több mint 14 éve
A politika a legalkalmasabb téma arra hogy a jó barátok összevesszenek. Ezek szerint a Bowl.hu fórumozói nagyon érettek, nem is mondtam h ne politizáljatok az h én szeretem az az én magánügyem, de ugyanúgy ahogy a politizálás itt nem off és helye van; annak is ugyanúgy helye van, ha én nem szeretem. Nekem is meg van a véleményem a politikáról, de nem szívesen vitatkozok olyanokkal akiknek más a véleménye róla. Az emberek nagy többségének ugyanis tapasztalatom szerint kőbe van vésve, és soha, vagy csak nagyon nehezen változik meg, ezért van sok összeveszés belőle, és én ezért nem politizálok, ha csak tehetem.
Black_Adder
szerintem ezen a fórumon igenis érettek annyira az emberek h meghallgassák a másik nézőpont logikusan felépített válaszát/reakcióját egy-egy témához, rövid itt létem alatt igen kevés embert láttam aki azon akadt ki/sértődött meg h vkinek más véleménye van a dolgokról. szal azon ritka helyek egyikén jársz ahol értelmesen tudsz beszélni/olvasni a politikáról és ennek inkább örülnöd kéne, mert ha máshol szóba kerül (mert igenis szóba kerül) ott megy az anyázás meg "nekem van igazam mert csak" szintű magasröptű eszmecsere. szal mondom sztem tök jó h itt így van és ha teheted ne magadban zsörtölődj hanem mond el a véleményed amivel akár segíthetsz is másoknak 😉 (sztem)kristof
Könyörgöm, pont azt írtam, h ha nem vesztek össze akkor ez egy érett társaság.
És akkor még100×, mert politika témában úgy tűnik ennyiszer kell elmondani, h én csupán a saját véleményem osztottam meg, h én, áh hagyjuk... Senkit se akartam a politizálási szabadságában korlátozni. Ha megengedett ott politizálsz ahol akarsz, viszont azt is tartsd tiszteletben, ha valaki ott, nem politizál, ahol nem akar.
Nem gondoltam, h ekkora közfelháborodást váltok ki vele, nem ezt akartam mégis sikerült. /*Képzeld el ezek után mi lenne, ha politikai véleményt osztottam volna meg 😛 Nyugi ezt nem komolyan írtam*/ Máris többet írtam a témában mint szerettem volna... /*és az a saját magánügyem h milyen témában mennyit akarok írni*/

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A politika a legalkalmasabb téma arra hogy a jó barátok összevesszenek. Ezek szerint a Bowl.hu fórumozói nagyon érettek, nem is mondtam h ne politizáljatok az h én szeretem az az én magánügyem, de ugyanúgy ahogy a politizálás itt nem off és helye van; annak is ugyanúgy helye van, ha én nem szeretem. Nekem is meg van a véleményem a politikáról, de nem szívesen vitatkozok olyanokkal akiknek más a véleménye róla. Az emberek nagy többségének ugyanis tapasztalatom szerint kőbe van vésve, és soha, vagy csak nagyon nehezen változik meg, ezért van sok összeveszés belőle, és én ezért nem politizálok, ha csak tehetem.
Black_Adder
szerintem ezen a fórumon igenis érettek annyira az emberek h meghallgassák a másik nézőpont logikusan felépített válaszát/reakcióját egy-egy témához, rövid itt létem alatt igen kevés embert láttam aki azon akadt ki/sértődött meg h vkinek más véleménye van a dolgokról. szal azon ritka helyek egyikén jársz ahol értelmesen tudsz beszélni/olvasni a politikáról és ennek inkább örülnöd kéne, mert ha máshol szóba kerül (mert igenis szóba kerül) ott megy az anyázás meg "nekem van igazam mert csak" szintű magasröptű eszmecsere. szal mondom sztem tök jó h itt így van és ha teheted ne magadban zsörtölődj hanem mond el a véleményed amivel akár segíthetsz is másoknak 😉 (sztem)
több mint 14 éve
És ha ez már a gyűlölködjünk topic: Utálom h egy profilját tekintve 'sport' vagy milyen oldalon is politizálni kell. Ne értsétek félre a gyűlölködjünk topicban ez nem off, és nem kell elolvasni, de attól utálni még lehet. És ebben benne van az a helyzet is, mert ha békés politikai élet lenne, akkor itt se politizálnánk...Black_Adder
Szerintem pedig pont, hogy tök jó, hogy itt a bowl.hu-n (általában) kultúrált hangnemben cserélnek véleményt a felek
illetve pedig ha normális politikai élet lenne, akkor is politizálnán(a)k mindenhol, mert hozzá tartozik az emberek életéhez és a politika minden képpen beleszól valahogyan az emberek életébe ezért fontos, hogy arról legyen véleménye az embereknek és, hogy érdekelje a politika őket.neuw

De még1× nem mondtam, h nem politizáljatok, mi több nem is érzem magam abban a pozícióban, hogy ilyet mondjak. A témához való hozzáállásom viszont a sajátom.

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
ez nagyon jó kis cikk lett erről
http://mandiner.blog.hu/2010/10/26/kotmanyharomt
no még: http://negymadar.blog.hu/2010/10/26/mindig_az_erosebb_kutya_b_k_azaz_baszik

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hihetetlen milyen sötét emberek vannak...Szép nagyban ki van írva melyik vágányról indul a vonat és honnan. Majd kinn a peronon kérdezi, hogy ez hova megy, könyörgöm ott volt neki 3 óránál a peronon is a tábla. Majd fenn a vonaton a norvég nő, hogy hova megy ez a vonat... :rolleyes: Persze olyan szag volt az egész kocsiban, hogy inkább mentem tovább. Ott még egy norvég nő a lányával, megkérdezi ez a vonat megy-e Győrbe. Hát hihetetlen...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
És ha ez már a gyűlölködjünk topic: Utálom h egy profilját tekintve 'sport' vagy milyen oldalon is politizálni kell. Ne értsétek félre a gyűlölködjünk topicban ez nem off, és nem kell elolvasni, de attól utálni még lehet. És ebben benne van az a helyzet is, mert ha békés politikai élet lenne, akkor itt se politizálnánk...Black_Adder
Szerintem pedig pont, hogy tök jó, hogy itt a bowl.hu-n (általában) kultúrált hangnemben cserélnek véleményt a felek
illetve pedig ha normális politikai élet lenne, akkor is politizálnán(a)k mindenhol, mert hozzá tartozik az emberek életéhez és a politika minden képpen beleszól valahogyan az emberek életébe ezért fontos, hogy arról legyen véleménye az embereknek és, hogy érdekelje a politika őket.

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 526 — Ajmo Vatreni
Valószínűleg fogunk mi még itt beszélgetni, mert -véleményem szerint- ez a stílus fog folytatódni, mivel nincs igazi erő aki fellépne ellene.zinedine5
Azért nincs kinek fellépni ellenük, mert akik felléphetnének azok akkora faszok voltak 8 éven át, h csak a teljesen elvakult, beszámíthatatlan emberek szavaztak rájuk. /*Pedig 8 évig mindent szarul csináltak a 9.-ben biztos jól csinálnák 😛*/
Persze ott vannak a kisebb pártok, azokra sokan nem mernek szavazni, mert félnek, h kárba megy a szavazatuk, vagy mert új párt és még nem tudja mire számítson vagy nem is ismeri őket, nem is tud róluk, stb.
A lényeg az, h a többség ezt akarta, ezért van ez. Akárki van hatalmon mindig van akinek nem tetszik. /*Most ráadásul 8évet kellett várni a 4 helyett a váltásra, úgyh sokaknak 8évig nem tetszett, neked egyelőre csak 4et kell kibírni*/

Mindenkitől elnézést, akit megbántottam.
Black_Adder
Csakhogy tiszta legyen az első mondatoddal teljes mértékben egyetértek, viszont a
"Most ráadásul 8évet kellett várni a 4 helyett a váltásra, úgyh sokaknak 8évig nem tetszett, neked egyelőre csak 4et kell kibírni" mondatod az ami miatt nem politizálok más fórumokon.