Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 347 — no es importante
Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.gyeek
jövő héten lesz amerikában...JJ Tiller
...szóval csak két alkalommal lesz korábbi meccskezdés. 😕gyeek
1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 188 — Stromfeld Aurél fan
Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.gyeek
jövő héten lesz amerikában...JJ Tiller
...szóval csak két alkalommal lesz korábbi meccskezdés. 😕

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 347 — no es importante
Így hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊tenorx
lényegtelen, hétfő ünnep, fennmaradhat mindenki akármeddig

és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miattkonqueror
jövő héten lesz amerikában...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 188 — Stromfeld Aurél fan
gyűlölöm az óraátállításokatkonqueror

és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miattkonqueror
Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nos, nekem hét elején derült ki hogy péntek-szombat Fehérvárra kell mennem képzésre... Aztán a helyszín hét közepén változott Budapestre... NEM gond, annak rendje és módja szerint péntek kora reggel elindultunk. Kis kavargással-késéssel sikerült megérkezni, a megadott címen azonban zárt kapuk fogadtak - telefonálgatás után derült ki, hogy nem csak a helyszín, hanem az időpont is változott, csúszott egy nappal, szombat-vasárnap lesz a cucc... Így azon kívül hogy volt egy fölösleges utam, meg elkocsikáztam 3 rugónyi benzint, a 3 napos hosszúhétvégém is 1 napra redukálódott. Gondolom ezek után sejthető, hogy nem vagyok annyira kétségbeesve, hogy holnap ráérek egy órával később felkelni/elindulni 😊
Persze ez senkit nem érdekel, de úgy érzem alapból az egy nappal korábban érkezős cucc is gyűlölködőbe való 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan

Kivéve ha indul a vonatod délután, és fel kell kelned 😛 Én kifejezetten örülök, hogy egy órával tovább aludhatok 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miatt
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Így hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Most még jó, mert többet lehet aludni. Majd holnap anyázok én is, hogy már 4 kor sötét van... :mad:süti
most hamarabb sötét van, tavaszinál meg kevesebbet lehet aludni. mindkettő szar 😛 másnap reggel meg káosz, van ami átáll magától, vagy szülők átállítják, más meg nem, asse tudod most mi a jó időzóna, brrá kifeszülök 😀 elvileg most mindent átállítottam már előre, kivéve a gépet meg a tévét, asszem azok átállnak

KÖZÉRDEKŰ: a fórumot is át kell állítanotok magatoknak, ki kell venni a pipát a nyári időszámítás elől a beállításoknál
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Most még jó, mert többet lehet aludni. Majd holnap anyázok én is, hogy már 4 kor sötét van... :mad:
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
gyűlölöm az óraátállításokat
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
kurvaanyád espn

child please!
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 961 — we almost always almost win
Rohadt grafika, rohadt házi, rohadt életbe már
Kurva élet, h kihagyom az ncaa-t is miatta mégse megy. Hagytam volna a francba sokkal jobban járok :mad:

kibaszotthdkghaéfahddéfoihuaésdhgfisdh

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A kormány nem lesz alkotmánysértő, mivel a kormány mondja meg , mi az alkotmány 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/haromt
Orbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőleatapapa
és olvasom, hogy a köztársasági elnök tv beszédében elmondta ugyanezt ?! :mad:gabtsi
Nem köztársasági elnök ő... Ő a törvénykezés motorja. Meg is mondta a Time-nak, hogy "MI, A KORMÁNY ezt meg ezt tartjuk jónak"
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az más kérdés, hogy ki mit tart alkotmánysértőnek. 😉
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 526 — Ajmo Vatreni
Idézet a Nemzeti ügyek politikája c. szövegből [3], a fejezetet – "Itt az idő, hogy helyreállítsuk a demokratikus normákat!" – Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes jegyzi, köszönöm annak, aki felhívta rá a figyelmemet: "Mindennek kiindulópontja, hogy maga az állam is törvénytisztelő legyen. A normakövetés nemcsak az állampolgároktól elvárt kötelesség, hanem a hatalomgyakorlókkal szemben is alapvető követelmény. A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."

Indexen volt.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/haromt
Orbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőleatapapa
és olvasom, hogy a köztársasági elnök tv beszédében elmondta ugyanezt ?! :mad:

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A totya mondta, hogy balhé lesz. Milyen balhé? Nagy...balhé
http://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/
több mint 14 éve
Orbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőle

több mint 14 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Helyi kábeltévén van digisport... nyilván a sport1-t vették le, hogy véletlenül se lássak ebben a szezonban 1 meccsnél többet...

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 526 — Ajmo Vatreni
http://index.hu/belfold/2010/10/29/schmitt_pal_tevebeszedben_szolt_hozza_az_alkotmanyvitahoz/

"a régi szabályok nehezítik az előrejutást"

Azért OV előrejutását ezek a szabályok csak segítették.

„A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az AB-s dolog keményebb. Ha végigviszik akkor az a lassú halálukat fogja okozni. Érdemes megnézni milyen felháborodást váltott ki egyöntetűen a dolog a markánsan fideszközeli újságokban, blogokon. (Nemzet, Heti Válasz, Mandiner, Konzi stb.)
Ha továbbviszik akkor végérvényesen levetik a konzervatív mert éppen a konzervatív polgárságnak szúrja ez a dolog a szemét, így ez a réteg kihátrál majd mögülük és maradnak a pártdroid idióták.

Sőt szerintem egyes fideszes vezetőknél is beteheti a kaput, akár még kilépésekhez is vezethet, ami aztán egy új konzi párthoz, amivel véglegesen balratolódik OV és a megmaradt fideszharomt
Az elmúlt 8 év után nálam az eredmény, hogy egy ilyen tendert képesek visszavonni 😊

Ha én fidesz-tag lennék, a tv. elfogadásának napján kilépnék a pártból.
azt nem hiszem, hogy ennek az elfogadása rögtön a halálukat jelentené. Eredményes kormányzással még lehetne mit keresni, mert van egy vaskos réteg, aki nem finnyás az eszközökre, csak a hasa és a pénztárcája érdekli.
Persze az új adórendszer pont nem nekik kedvez, hanem azoknak akik valamiért többet keresnek legálisan, és ők általában nem a két kezükből élnek és kettőnél tovább látnak.
Szóval ez így matt-gyanús helyzet.atapapa
http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/
több mint 14 éve
de miért a lukat tömködjük megint, miért nem a csapokat zárjuk el ?gabtsi
mert a lyukakat szerintem megint elinflálják, bizonyos kiadásokat nem faragnak le, de nem is emelnek, és 3 év múlva reálértéken már sokkal kisebb lukak lesznek

És talán azért is, mert - bár nem sokan tudják - a magyar költségvetés a hitelek és azok kamatai nélkül nemhogy deficites, hanem több a bevétele, mint a kiadása és így elég hamar egyenesbe lehetne hozni a költségvetést.

Mondom ezt úgy, hogy ennél én is többet várok.