Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
1...szóval csak két alkalommal lesz korábbi meccskezdés. 😕gyeekAmerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.gyeekjövő héten lesz amerikában...JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
...szóval csak két alkalommal lesz korábbi meccskezdés. 😕Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.gyeekjövő héten lesz amerikában...JJ Tiller
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
jövő héten lesz amerikában...Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.gyeekÍgy hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊tenorxlényegtelen, hétfő ünnep, fennmaradhat mindenki akármeddig
és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miattkonqueror
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Amerikában egy hónappal később lesz asszem az átállítás úgyhogy még lehet élvezni a korai meccseket egy darabig.lényegtelen, hétfő ünnep, fennmaradhat mindenki akármeddiggyűlölöm az óraátállításokatkonquerorÍgy hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊tenorx
és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miattkonqueror
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nos, nekem hét elején derült ki hogy péntek-szombat Fehérvárra kell mennem képzésre... Aztán a helyszín hét közepén változott Budapestre... NEM gond, annak rendje és módja szerint péntek kora reggel elindultunk. Kis kavargással-késéssel sikerült megérkezni, a megadott címen azonban zárt kapuk fogadtak - telefonálgatás után derült ki, hogy nem csak a helyszín, hanem az időpont is változott, csúszott egy nappal, szombat-vasárnap lesz a cucc... Így azon kívül hogy volt egy fölösleges utam, meg elkocsikáztam 3 rugónyi benzint, a 3 napos hosszúhétvégém is 1 napra redukálódott. Gondolom ezek után sejthető, hogy nem vagyok annyira kétségbeesve, hogy holnap ráérek egy órával később felkelni/elindulni 😊Persze ez senkit nem érdekel, de úgy érzem alapból az egy nappal korábban érkezős cucc is gyűlölködőbe való 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Kivéve ha indul a vonatod délután, és fel kell kelned 😛 Én kifejezetten örülök, hogy egy órával tovább aludhatok 😀lényegtelen, hétfő ünnep, fennmaradhat mindenki akármeddiggyűlölöm az óraátállításokatkonquerorÍgy hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊tenorx
több mint 14 éve
lényegtelen, hétfő ünnep, fennmaradhat mindenki akármeddiggyűlölöm az óraátállításokatkonquerorÍgy hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊tenorx
és tudom, hogy lesz jópár ember, aki szokott időben jön hétre eredménytkövetni, és sűrűn anyázni fog, hogy lemaradt az elejéről az állítás miatt
több mint 14 éve
gyűlölöm az óraátállításokatkonquerorÍgy hamarabb lesznek a meccsek a héten 😊
több mint 14 éve
most hamarabb sötét van, tavaszinál meg kevesebbet lehet aludni. mindkettő szar 😛 másnap reggel meg káosz, van ami átáll magától, vagy szülők átállítják, más meg nem, asse tudod most mi a jó időzóna, brrá kifeszülök 😀 elvileg most mindent átállítottam már előre, kivéve a gépet meg a tévét, asszem azok átállnakgyűlölöm az óraátállításokatkonquerorMost még jó, mert többet lehet aludni. Majd holnap anyázok én is, hogy már 4 kor sötét van... :mad:süti
KÖZÉRDEKŰ: a fórumot is át kell állítanotok magatoknak, ki kell venni a pipát a nyári időszámítás elől a beállításoknál
több mint 14 éve
gyűlölöm az óraátállításokatkonquerorMost még jó, mert többet lehet aludni. Majd holnap anyázok én is, hogy már 4 kor sötét van... :mad:
több mint 14 éve
gyűlölöm az óraátállításokat
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE
több mint 14 éve
Rohadt grafika, rohadt házi, rohadt életbe márKurva élet, h kihagyom az ncaa-t is miatta mégse megy. Hagytam volna a francba sokkal jobban járok :mad:
kibaszotthdkghaéfahddéfoihuaésdhgfisdh
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
A kormány nem lesz alkotmánysértő, mivel a kormány mondja meg , mi az alkotmány 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem köztársasági elnök ő... Ő a törvénykezés motorja. Meg is mondta a Time-nak, hogy "MI, A KORMÁNY ezt meg ezt tartjuk jónak"és olvasom, hogy a köztársasági elnök tv beszédében elmondta ugyanezt ?! :mad:gabtsihttp://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/haromtOrbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőleatapapa
több mint 14 éve
Az más kérdés, hogy ki mit tart alkotmánysértőnek. 😉
több mint 14 éve
Idézet a Nemzeti ügyek politikája c. szövegből [3], a fejezetet – "Itt az idő, hogy helyreállítsuk a demokratikus normákat!" – Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes jegyzi, köszönöm annak, aki felhívta rá a figyelmemet: "Mindennek kiindulópontja, hogy maga az állam is törvénytisztelő legyen. A normakövetés nemcsak az állampolgároktól elvárt kötelesség, hanem a hatalomgyakorlókkal szemben is alapvető követelmény. A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."Indexen volt.
több mint 14 éve
és olvasom, hogy a köztársasági elnök tv beszédében elmondta ugyanezt ?! :mad:http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/haromtOrbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőleatapapa
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
A totya mondta, hogy balhé lesz. Milyen balhé? Nagy...balhéhttp://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/
több mint 14 éve
http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/haromtOrbán semmit se felejtett. Pedig néhány dolgot illett volna, ha már kára származott belőle
több mint 14 éve
Helyi kábeltévén van digisport... nyilván a sport1-t vették le, hogy véletlenül se lássak ebben a szezonban 1 meccsnél többet...
több mint 14 éve
http://index.hu/belfold/2010/10/29/schmitt_pal_tevebeszedben_szolt_hozza_az_alkotmanyvitahoz/"a régi szabályok nehezítik az előrejutást"
Azért OV előrejutását ezek a szabályok csak segítették.
„A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ”
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/belfold/2010/10/29/orban_kiallt_az_alkotmanybirosag_korlatozasa_mellett/Az AB-s dolog keményebb. Ha végigviszik akkor az a lassú halálukat fogja okozni. Érdemes megnézni milyen felháborodást váltott ki egyöntetűen a dolog a markánsan fideszközeli újságokban, blogokon. (Nemzet, Heti Válasz, Mandiner, Konzi stb.)Az elmúlt 8 év után nálam az eredmény, hogy egy ilyen tendert képesek visszavonni 😊
Ha továbbviszik akkor végérvényesen levetik a konzervatív mert éppen a konzervatív polgárságnak szúrja ez a dolog a szemét, így ez a réteg kihátrál majd mögülük és maradnak a pártdroid idióták.
Sőt szerintem egyes fideszes vezetőknél is beteheti a kaput, akár még kilépésekhez is vezethet, ami aztán egy új konzi párthoz, amivel véglegesen balratolódik OV és a megmaradt fideszharomt
Ha én fidesz-tag lennék, a tv. elfogadásának napján kilépnék a pártból.
azt nem hiszem, hogy ennek az elfogadása rögtön a halálukat jelentené. Eredményes kormányzással még lehetne mit keresni, mert van egy vaskos réteg, aki nem finnyás az eszközökre, csak a hasa és a pénztárcája érdekli.
Persze az új adórendszer pont nem nekik kedvez, hanem azoknak akik valamiért többet keresnek legálisan, és ők általában nem a két kezükből élnek és kettőnél tovább látnak.
Szóval ez így matt-gyanús helyzet.atapapa
több mint 14 éve
de miért a lukat tömködjük megint, miért nem a csapokat zárjuk el ?gabtsimert a lyukakat szerintem megint elinflálják, bizonyos kiadásokat nem faragnak le, de nem is emelnek, és 3 év múlva reálértéken már sokkal kisebb lukak lesznek
És talán azért is, mert - bár nem sokan tudják - a magyar költségvetés a hitelek és azok kamatai nélkül nemhogy deficites, hanem több a bevétele, mint a kiadása és így elég hamar egyenesbe lehetne hozni a költségvetést.
Mondom ezt úgy, hogy ennél én is többet várok.