Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
A foci vb-s dal magyar változatát muszáj lenn nyomatni...? :mad: :mad:
több mint 14 éve
Lions Cowboys 0-4, Újfalusy te tróger baszódj meg. 15-30nap kihagyás
több mint 14 éve
Kedves vagy tényleg, nagyon köszi a jókívánságokat 😀😀 hát ezek szerint ha "igazi" 99 nem lehet, akkor kapom így 😀fetomyne aggódj, you can run from the real 99, but you can't hide. It will catch you
muhahahaha 😀briareos
több mint 14 éve
😀 hát ezek szerint ha "igazi" 99 nem lehet, akkor kapom így 😀fetomyne aggódj, you can run from the real 99, but you can't hide. It will catch you
muhahahaha 😀
több mint 14 éve
😀 hát ezek szerint ha "igazi" 99 nem lehet, akkor kapom így 😀
több mint 14 éve
A faszomat a kibaszott blog.com-ba már.... Számítottam rá, hogy béna szar lesz, de hogy egy blog.com domain-el az legyen a baj, hogy a nap 99%-ában egyáltalán nem elérhető...fetomyúgy látszik a 99 mindenhova követ
több mint 14 éve
A faszomat a kibaszott blog.com-ba már.... Számítottam rá, hogy béna szar lesz, de hogy egy blog.com domain-el az legyen a baj, hogy a nap 99%-ában egyáltalán nem elérhető...
több mint 14 éve
Mondjuk kétségkívül, sárgulni nem sárgult be 😀 Abszolút nem lehet belekötni a reklámba, hiszen nem mondanak olyat, hogy a folt nem lesz 15ször akkora, ahogy azt sem, hogy a fehérből nem lesz szürke a mosás után 😀Óó szaba nyugi. Nőket és gyerekeket nem bántok ^^
több mint 14 éve
Sose mossatok Vanish-el. Olyan szinten szar, hogy nem tudom, hogy lehet ekkora márkanév....fetomyhttp://www.youtube.com/watch?v=rPU4wNyZQs4 😉
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
szaba
10 546
Jól van na, vettem a lapot 😕 Bocsánat. 😕Igen, fergemostfigyeljteges poén volt 😛 😊Sose mossatok Vanish-el. Olyan szinten szar, hogy nem tudom, hogy lehet ekkora márkanév....fetomySzóval tegnap este Vanish-sel mostál és elbaszta az estéd.catattack
Amúgy nem, a második mondat csak most jutott eszembe 😛 És nem én mostam 😛 Eddig két alkalommal használtunk Vanish-t. Egyszer még régen, egy szép fehér pólóm hátán levő kis sárga (nem hugy) foltból lett egy kurvanagy sárga folt mosás után, meg a múltkor, amikor a barátnőm hófehér melltartójából lett szürke. Szóval a Vanish fehérítő minden csak nem fehérítő.
A tegnap esti meg más miatt volt. Amivel kapcsolatban egyébként kurvára utálom, hogy végzetes hiba lenne ellátogatnom valakihez, beolvasni neki majd úgy pofánbaszni, hogy azt is elfelejtse, hogy hívják... Én finoman szólva sem vagyok verekedős fajta, de van olyan helyzet, amivel el lehet érni, hogy annyira kiakadjak, és egy illetőnél már kurvára kezd betelni a pohár...fetomy
több mint 14 éve
Igen, fergemostfigyeljteges poén volt 😛 😊Sose mossatok Vanish-el. Olyan szinten szar, hogy nem tudom, hogy lehet ekkora márkanév....fetomySzóval tegnap este Vanish-sel mostál és elbaszta az estéd.catattack
Amúgy nem, a második mondat csak most jutott eszembe 😛 És nem én mostam 😛 Eddig két alkalommal használtunk Vanish-t. Egyszer még régen, egy szép fehér pólóm hátán levő kis sárga (nem hugy) foltból lett egy kurvanagy sárga folt mosás után, meg a múltkor, amikor a barátnőm hófehér melltartójából lett szürke. Szóval a Vanish fehérítő minden csak nem fehérítő.
A tegnap esti meg más miatt volt. Amivel kapcsolatban egyébként kurvára utálom, hogy végzetes hiba lenne ellátogatnom valakihez, beolvasni neki majd úgy pofánbaszni, hogy azt is elfelejtse, hogy hívják... Én finoman szólva sem vagyok verekedős fajta, de van olyan helyzet, amivel el lehet érni, hogy annyira kiakadjak, és egy illetőnél már kurvára kezd betelni a pohár...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Sose mossatok Vanish-el. Olyan szinten szar, hogy nem tudom, hogy lehet ekkora márkanév....fetomySzóval tegnap este Vanish-sel mostál és elbaszta az estéd.
több mint 14 éve
Sose mossatok Vanish-el. Olyan szinten szar, hogy nem tudom, hogy lehet ekkora márkanév....
több mint 14 éve
Olyan irdatlanul kurvaszar estét sem akarok mégegyet, mint tegnap..
több mint 14 éve
akkor marad az offtopik vagy a gyűlölködjünk, arra hogy "aztakurva de bebasztam tegnap" elegendő az a két topikFucuén leszarom mert nem iszom.... 😛
@KJuraszik
több mint 14 éve
akkor marad az offtopik vagy a gyűlölködjünk, arra hogy "aztakurva de bebasztam tegnap" elegendő az a két topik
több mint 14 éve
az biza nem az igazi....hol az alkohol topik? szükségem van ráétel, italJJ Tiller
mingyá csinálok
ocsmány módon másnapos vagyokharomt
@KJuraszik
több mint 14 éve
hol az alkohol topik? szükségem van ráétel, ital
mingyá csinálok
ocsmány módon másnapos vagyokharomt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hol az alkohol topik? szükségem van rámingyá csinálok
ocsmány módon másnapos vagyok
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Nincs is annál jobb mikor 21:30kor szólnak,hogy holnap be kéne menni melózni,mer a gyereknek akkor jutott eszébe,hogy el akar menni táppénzre :/ Mér nem éjfélkor telefonálnak akkor már...
több mint 14 éve
Idézem magamat, fő az optimizmus! 😀Gabesz92de ha tavaly volt 'most vagy soha' év, akkor már nincs mire optimistának lenni mert eldőlt a kérdés.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kiss adam utan szabadongabesz, ez a sig már eléggé lefutott 😛egy laza 99-et várok tőled holnap 😊FucuFő az optimizmus. 😛Gabesz92
NEVERHöri
maybe next time
több mint 14 éve
gabesz, ez a sig már eléggé lefutott 😛Fő az optimizmus. 😛Gabesz92Két hete nem találkoztam barátnőmmel,de annyira nem hogy gyakorlatilag beszélni se beszéltünk egymással(kétszer volt msnezés de hát az lófasz),holnap végre találkozunk,eddig jól bírtam nem volt semmi bajom,de ez az utolsó éjszaka nagyon szar,annyira hiányzik hogy meghalok,egyszerűen széttép ez az érzés és a az idő ólomlábakon jár.Cowboykarcsiegy laza 99-et várok tőled holnap 😊Fucu
NEVER