Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Nézek college meccset...fetomyErről van szó, make love topicba vele 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nincs spoiler 😊 Direkt nem írtam, hátha valaki még nem látta 😛Baszódjon meg a tízjardos.... Egész nap nem megyek rá a kurva nfl-es oldalakra, hogy ne tudjam meg a rektes ravens meccs eredményét, hog ymajd letöltöm a meccset és megnézem, de nem lehet, mert a fasszopó oldalon minden fent van, csak a kibaszott ravens nincs... Eddig bírtam, leszarom. Nézek college meccset...fetomyHuhh... Nem tudom mit írtál a második két sorban (lelőtted-e a végeredményt), de szerencsére időben kapcsoltam és nem olvastam végig 😀 Én épp most nézem felvételről, nem esett volna jól egy spoiler így a második fél előtt 😊Rataccess
több mint 14 éve
Baszódjon meg a tízjardos.... Egész nap nem megyek rá a kurva nfl-es oldalakra, hogy ne tudjam meg a rektes ravens meccs eredményét, hog ymajd letöltöm a meccset és megnézem, de nem lehet, mert a fasszopó oldalon minden fent van, csak a kibaszott ravens nincs... Eddig bírtam, leszarom. Nézek college meccset...fetomyHuhh... Nem tudom mit írtál a második két sorban (lelőtted-e a végeredményt), de szerencsére időben kapcsoltam és nem olvastam végig 😀 Én épp most nézem felvételről, nem esett volna jól egy spoiler így a második fél előtt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Baszódjon meg a tízjardos.... Egész nap nem megyek rá a kurva nfl-es oldalakra, hogy ne tudjam meg a rektes ravens meccs eredményét, hog ymajd letöltöm a meccset és megnézem, de nem lehet, mert a fasszopó oldalon minden fent van, csak a kibaszott ravens nincs... Eddig bírtam, leszarom. Nézek college meccset...
több mint 14 éve
Hurka nem bóditja magát 😛Vagy ott Vicodin 😛JayBde jó, hogy bedagadt a vádlim, annyira örülök neki így meccs előtt.... nem érdekel, azért is játszok holnap, akármennyire is fájHurkapain is temporary, glory is foreverbriareos
csak gomezzel
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Vagy ott Vicodin 😛de jó, hogy bedagadt a vádlim, annyira örülök neki így meccs előtt.... nem érdekel, azért is játszok holnap, akármennyire is fájHurkapain is temporary, glory is foreverbriareos
több mint 14 éve
classic idézet 😊de jó, hogy bedagadt a vádlim, annyira örülök neki így meccs előtt.... nem érdekel, azért is játszok holnap, akármennyire is fájHurkapain is temporary, glory is foreverbriareos
Hurka, jobbulást
több mint 14 éve
de jó, hogy bedagadt a vádlim, annyira örülök neki így meccs előtt.... nem érdekel, azért is játszok holnap, akármennyire is fájHurkapain is temporary, glory is forever
több mint 14 éve
de jó, hogy bedagadt a vádlim, annyira örülök neki így meccs előtt.... nem érdekel, azért is játszok holnap, akármennyire is fáj
több mint 14 éve
királyság, rémlett valami nekem is még a korábbi fősulimból, de még mindig él az akció 😊 3000 ft a Win 7 + Office csomag :cool:én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosnem él már a felsőoktatásban résztvevőknek a Microsoft Campus programja? Régen párezerért adták a legális XP-t meg office-tatapapa
- most lesz kész az új gépem, gondoltam tisztességes állampolgárként beruházok mellé egy Win 7-esre, erre látom, hogy a Home Edition bolti ára 60ezer (!) forint...
JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosnem él már a felsőoktatásban résztvevőknek a Microsoft Campus programja? Régen párezerért adták a legális XP-t meg office-t
- most lesz kész az új gépem, gondoltam tisztességes állampolgárként beruházok mellé egy Win 7-esre, erre látom, hogy a Home Edition bolti ára 60ezer (!) forint...
JJ Tiller
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miiiééért jön vissza a g.ci allergia hogy b.szódna telibe az egész... :verymad:
több mint 14 éve
szájbakúrt front.Nekem másfél hete minden délután ez van... Először arra gondoltam azért, mert túl okos vagyok, de mivel nem, így nem tudom. Végülis ilyenkor elkezdek még többet inni, és egy idő után már nem érzem. 😊
Mintha kalapáccsal csapkodnák a fejem...
a fejfájáscsillapító sem ér semmitharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szájbakúrt front.Mintha kalapáccsal csapkodnák a fejem...
a fejfájáscsillapító sem ér semmit
több mint 14 éve
Nekem jár ingyenesen 100%ig legálisan 😛én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosMitgondoltál mennyibe kerül? 😛
- pont látom, hogy születésnapomon lesz Led Zeppelin emlékkoncert Pesten, a Letz Zep zenekar jóvoltából. Király, már rendelném is jegyeket, erre a legolcsóbb helyekre 7000 forint... egy tribute zenekarra wazzeJJ Tiller
Nem értem hogyan fordul meg valakinek a fejében legálisan windowst vásárolni otthoni használatra úgy, hogy nem adják mondjuk alapból a géphez.haromt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
A RollBamaRoll viszont kurvajó 😛 Fradi-Újpestben pártatlan vagyok, leszarom a magyar focit 😊
több mint 14 éve
de nekem csak te számítasz 😀 a többi megérdemli hogy csodálja 😀
több mint 14 éve
nem hinném hogy a többi Fradistát boldogítja Cipőfűző :rolleyes:utálom ork aláírását isJocirakjam mellé ezt a képet hogy elviselhetőbb legyen? 😀
Ork
több mint 14 éve
utálom ork aláírását isJocirakjam mellé ezt a képet hogy elviselhetőbb legyen? 😀
több mint 14 éve
utálom ork aláírását is
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haverom nyomta valahol a pillangó utcánál. mivel elég sóher gondolom olcsó volt.nem mondta hogy milyen, csak hogy korlátozták a netelérsén a youtubeot 😊
de megkérdezhetem hogy mennyi volt
több mint 14 éve
nem egyedül keresek... hostelt tudsz esetleg valami jót?egyedül nincs esélyed. de nem panelben nincs olyan durva rezsién két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosés akkor a +1
- pont látom, hogy születésnapomon lesz Led Zeppelin emlékkoncert Pesten, a Letz Zep zenekar jóvoltából. Király, már rendelném is jegyeket, erre a legolcsóbb helyekre 7000 forint... egy tribute zenekarra wazzeJJ Tiller
miért nem lehet egy kib@szott albérletet találni normális áron? el nem hiszem, hogy egyetemisták kivesznek lakásokat 30+25e rezsiért...JJ Tiller
3an kell mondjuk összeállni úgy van esély ha nagyon olcsót akarsz. vagy hostel ha nem vagy sokat itt fennharomt
---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyedül nincs esélyed. de nem panelben nincs olyan durva rezsién két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosés akkor a +1
miért nem lehet egy kib@szott albérletet találni normális áron? el nem hiszem, hogy egyetemisták kivesznek lakásokat 30+25e rezsiért...JJ Tiller
3an kell mondjuk összeállni úgy van esély ha nagyon olcsót akarsz. vagy hostel ha nem vagy sokat itt fenn
több mint 14 éve
Csoporttársaim 60ezer fixben laknak 3an pl. Szüval elkelnek ezek.én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosés akkor a +1
több mint 14 éve
én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosés akkor a +1
miért nem lehet egy kib@szott albérletet találni normális áron? el nem hiszem, hogy egyetemisták kivesznek lakásokat 30+25e rezsiért...
---