Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)nem a focit imádják, hanem stalkingolják a kis aranyoskájukat, és meglepetten konstatálják h online mennyire vagány, ez akis szerény, visszahúzódó danika 😛briareosbiztos mutterék is olvassák a fórumotbriareosIgen, imádják mindketten az amerikai focit 😀tenorx
több mint 14 éve
Nekem gimiben 8:25-kor kezdődött az első órám 😛😛 (X. ker)nekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörinekem mondod?! még pénteken is van órám :o 😕Zordddnekem minden nap van órám, szal 😛 sőőt minden nap 8ra kell mennem... high school suckskristof
több mint 14 éve
nem a focit imádják, hanem stalkingolják a kis aranyoskájukat, és meglepetten konstatálják h online mennyire vagány, ez akis szerény, visszahúzódó danika 😛Igen, imádják mindketten az amerikai focit 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeeebiztos mutterék is olvassák a fórumotbriareos
több mint 14 éve
Igen, imádják mindketten az amerikai focit 😀biztos mutterék is olvassák a fórumotbriareosNekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeee
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem is 7:30-kor kezdődött a HS tanítás.nekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörireggeli istentisztelet?JSanyo
Angyalföld-Rózsadomb teteje viszonylatban iszonyatosan jól esett 6 évig ám...
Nem csoda hogy utána az egyetemen 12 előtt kezdődő órát csak akkor vettem fel ha nem volt más
Tenorx. Tanulni LOL. Majd VI-ben. Addig inni kell 😛
BME-n meg főleg
több mint 14 éve
biztos mutterék is olvassák a fórumotNekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeee
több mint 14 éve
Én is azt hittem előtte hogy érdekelni fog amit tanulok, mégis az járt az agyamban már albikeresésnél is hogy minél közelebb legyek bizonyos helyekhez 😀TomeeeÉn a BMEhez vagyok közel, meg egy kocsma van kb 2 percre.
több mint 14 éve
Mármint, hogy tanulni fogok? Nemtom, ki akarom próbálni, eddig nem kellett. Meg amúgy érdekel is a dolog, aztán ha kiderül, hogy mégse, akkor átmegyek valami büfészakra.Nekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeee
több mint 14 éve
Nekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀
több mint 14 éve
Nekem ilyen lehetőségem nincs. 😕 😊hétfő reggel első óra úszás, 7-re oda kell érni... Miért pont hétfőn???csabi19én anno felmentettem magam alóla 😊 mivel faterom az uszodában dolgozott, bármikor mehetettem ingyen, nem kellett a stressz kora reggel 😊JSanyo
Mondjuk nekem semmi bajom nem lenne az úszással, kell az, meg végül is nem rosszabb, mint egy sima tesi, de 3 éve tényleg a lehető legrosszabb időre kapjuk meg... Hétfő is, 7 is, és nem is marad el a második óra sem. 3 éve nekünk van a legrosszabb/leghosszabb órarendünk, unalmas már egy kicsit.
több mint 14 éve
hétfő reggel első óra úszás, 7-re oda kell érni... Miért pont hétfőn???csabi19én anno felmentettem magam alóla 😊 mivel faterom az uszodában dolgozott, bármikor mehetettem ingyen, nem kellett a stressz kora reggel 😊
több mint 14 éve
Ja nekem is anno gimiben. Mondjuk szerencsére nem mindennap volt úgy. De heti 3x minimum. Ó hogy "hiányoznak" a 3/4- 6os kelések; és 6:30 körüli gimibe indulások (XVI.-ból Zuglóba).....nem, a tanítás kezdődött ekkor.Hörinekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörireggeli istentisztelet?JSanyo
több mint 14 éve
Jaja, nálunk is 7:30 az első óra kezdete... És szerda kivételével 2-ig órám is van. 😐nem, a tanítás kezdődött ekkor.Hörinekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörireggeli istentisztelet?JSanyo
Én meg 2 év után idén is szopok, hétfő reggel első óra úszás, 7-re oda kell érni... Miért pont hétfőn??? :mad:
Idén viszont csak 6 matekórám lesz. :cool:
több mint 14 éve
nem, a tanítás kezdődött ekkor.Höriaz még talán a jobbik verzió, simán lehetett volna..
több mint 14 éve
nem, a tanítás kezdődött ekkor.nekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörireggeli istentisztelet?JSanyo
több mint 14 éve
Höri privát istentisztelete, minden reggel bement, kinyította a szekrényét, és fél órát imádkozott a Van Wilder oltára előttnekem 7.30-ra kellett HS-ben.Hörireggeli istentisztelet?JSanyo
több mint 14 éve
nekem 7.30-ra kellett HS-ben.nekem minden nap van órám, szal 😛 sőőt minden nap 8ra kell mennem... high school suckskristofkibaszott szar lett az új órarendem... egyedül a szezonkezdet vígasztal...kristofnekem mondod?! még pénteken is van órám :o 😕Zorddd
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem minden nap van órám, szal 😛 sőőt minden nap 8ra kell mennem... high school suckskibaszott szar lett az új órarendem... egyedül a szezonkezdet vígasztal...kristofnekem mondod?! még pénteken is van órám :o 😕Zorddd
több mint 14 éve
itt egész szépen néz ki, bár csak 25 kredit, hétfőm üres 😀 erre külön figyeltem.kibaszott szar lett az új órarendem... egyedül a szezonkezdet vígasztal...kristofnekem mondod?! még pénteken is van órám :o 😕Zorddd
És nekem is van órám pénteken 😛
több mint 14 éve
kibaszott szar lett az új órarendem... egyedül a szezonkezdet vígasztal...kristofnekem mondod?! még pénteken is van órám :o 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kibaszott szar lett az új órarendem... egyedül a szezonkezdet vígasztal...
több mint 14 éve
Jahh, már online is lehet időpontot foglalni. Ha meg már arra jár az ember érdemes a Magyarorszag.hu-s kormányzati portálra ügyfélkapu regisztrációt is csináltatni, amin keresztül aztán egy csomó hivatalos szarságot lehet szintén online intézni...Rataccessaz ügyfélkapuval csak az a gond, ha valamit rosszul csinálsz, akkor nem biztos hogy szól érte, anyám szívott is ezzel.. viszont bankkártya mindenképp legyen az embernél, meg is lepődtem, hogy lehet vele fizetni, és nem kell átbattyogni a postára, bár valószínűleg én jártam régen okmányirodában/nem figyeltem oda...