NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Sztem az év vihara készülődik. Pár perc és lecsap. Persze itt nálunk best of, máshol nyilván volt durvább.szabahttp://www.youtube.com/watch?v=4rFML2nl9XY
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba
10 545
Sztem az év vihara készülődik. Pár perc és lecsap. Persze itt nálunk best of, máshol nyilván volt durvább.
több mint 14 éve
Legalja bakker, hogy valakinek van egy tanult szakmája, és sült hülye hozzá - mégis a szakmában marad nyugdíjas koráig és fizetést is kap minden hónapban.
több mint 14 éve
pont ugyanez a helyzet nálam isJJ TillerVoltak kint vmikor jun elején, nagy fejtörés árán rájöttek, hogy ott ahol jelenleg van az antenna, nem lehet a megfelelő pozicióba fordítani, mert akkor a házfalat fogja nézni. Persze előtte azért próbálkoztak vele, hátha jó lesz. Nem lett jó. Aztán azt mondták majd jönnek, úgyis van augusztusig még idő. Még jó, hogy van még adás ezen a műholdon is, mert eredetileg azt mondtálk szept. 1-gyel lekerül arról végleg.
több mint 14 éve
pont ugyanez a helyzet nálam isbuzi upc.HöriCsatlakozom. Több, mint egy hete írtam az ügyfélszolgálatnak, de azóta sem tudtak érdemben válaszolni arra, hogy vajh mikor jönnek átállítani végre az antennát. Amit egyébként 2 hónapja meg kelett volna tenni.GRAFI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gyűlölöm a Digi-t....Pfejjjj (igaz h nem vette meg az F1 es közvetitéseket, de akkoris)
több mint 14 éve
kummantanak folyamatosan, akárhová küldesz nekik mailt, visszaírják, hogy ez a cím már nem él.buzi upc.HöriCsatlakozom. Több, mint egy hete írtam az ügyfélszolgálatnak, de azóta sem tudtak érdemben válaszolni arra, hogy vajh mikor jönnek átállítani végre az antennát. Amit egyébként 2 hónapja meg kelett volna tenni.GRAFI
több mint 14 éve
buzi upc.HöriCsatlakozom. Több, mint egy hete írtam az ügyfélszolgálatnak, de azóta sem tudtak érdemben válaszolni arra, hogy vajh mikor jönnek átállítani végre az antennát. Amit egyébként 2 hónapja meg kelett volna tenni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Telibevert kurva ESPN 3/ESPN PlayerGecisok pénzért nem képesek megcsinálni szezonkezdetre azt a szart. Élőben nem lehet nézni a meccseket, mert error, felvételről meg 120*120-as felbontásban nyomják. Elmennek ezek a gecibe...
Kurva életbe
több mint 14 éve
Utálok várakozni :S
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
jó hát a csapat nyílván megvette a bírót, nem vitatkozokFáj az igazság?Ha már itt vagyok: mocskos csaló buzi phillies... :mad:TheMileHighCitymelyik csapat lesz a következő? hihetetlen vagyHurka
Tracy-t másodszor állították ki a szezonban, véletlen megint pont ellenetek, és véletlen megint pont kurvára igaza volt egy végeredményt befolyásoló call vitatása kapcsán -> RBI HBP helyett SO-t kellett volna ítélni, nem mindegy. És akkor ne is beszéljünk már az olyan kamu call-okról, amikor a GS AB-ben Reynolds a négy labdából hármat a zónán belülre vágott, mégis 3-1 lett a count, és kényszerhelyzetbe került, amiből a GS-t lőttétek, holott addigra már rég meg kellett volna lennie az inning-ending strikeout-nak... De annyira nem idegesített, már hozzászoktam.
Jó, néha kicsit én is úgy érzem, hogy kezdek megőrülni, de valamibe muszáj meghalni, és legalább teszek érte.TheMileHighCity
több mint 14 éve
Fáj az igazság?Ha már itt vagyok: mocskos csaló buzi phillies... :mad:TheMileHighCitymelyik csapat lesz a következő? hihetetlen vagyHurka
Tracy-t másodszor állították ki a szezonban, véletlen megint pont ellenetek, és véletlen megint pont kurvára igaza volt egy végeredményt befolyásoló call vitatása kapcsán -> RBI HBP helyett SO-t kellett volna ítélni, nem mindegy. És akkor ne is beszéljünk már az olyan kamu call-okról, amikor a GS AB-ben Reynolds a négy labdából hármat a zónán belülre vágott, mégis 3-1 lett a count, és kényszerhelyzetbe került, amiből a GS-t lőttétek, holott addigra már rég meg kellett volna lennie az inning-ending strikeout-nak... De annyira nem idegesített, már hozzászoktam.
Jó, néha kicsit én is úgy érzem, hogy kezdek megőrülni, de valamibe muszáj meghalni, és legalább teszek érte.
több mint 14 éve
mennyivel szarabb az új Espn america tv schedule, mint a korábbi volt...ez annyira jogos, hogy a likeon kívül még ide is be kell írnom, hogy +1
faszomért kellett változtatni rajta?!Höri
egyszerűen borzalom
több mint 14 éve
melyik csapat lesz a következő? hihetetlen vagyPlusz 😊a sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyojól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok leJJ Tiller
Csak az NLL Fantasy miatt regisztráltam (mellesleg ötödik lettem a több száz emberből a világon, ha nem a ligautolsó csapatnak szurkolnék, vagy nem lettünk volna ligautolsók, jobb is lehettem volna 😛 ), mert csak ott volt játék, de azóta töröltem, sok fasz jelölget meg reklámszarokat küldözget, és közben buziságokat írogat - divatfaszság az egész, szerintem csicska dolog, majd kinövik, és megunják.
Ha már itt vagyok: mocskos csaló buzi phillies... :mad:TheMileHighCity
több mint 14 éve
mennyivel szarabb az új Espn america tv schedule, mint a korábbi volt...faszomért kellett változtatni rajta?!
több mint 14 éve
nekem lassacskán egy éve van. legtöbb ismerősöm imádja, nekem meg kb azért van mert manapság elvárt. de gyak. nem csinálok rajta semmitjól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok leJJ Tillerén is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tillera sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyo
twitter > FB, előbbin nincs felesleges sallang 😛
több mint 14 éve
Plusz 😊jól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok leJJ Tillerén is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tillera sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyo
Csak az NLL Fantasy miatt regisztráltam (mellesleg ötödik lettem a több száz emberből a világon, ha nem a ligautolsó csapatnak szurkolnék, vagy nem lettünk volna ligautolsók, jobb is lehettem volna 😛 ), mert csak ott volt játék, de azóta töröltem, sok fasz jelölget meg reklámszarokat küldözget, és közben buziságokat írogat - divatfaszság az egész, szerintem csicska dolog, majd kinövik, és megunják.
Ha már itt vagyok: mocskos csaló buzi phillies... :mad:
több mint 14 éve
Én is ugyanígy vagyok. Elkerült a facebook és twitter fertőzés. Már az iwiwet is csak nagyritkán használom.jól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok leJJ Tillerén is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tillera sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
jól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok lea sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyoKb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tiller
---
több mint 14 éve
a sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.Kb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tiller
több mint 14 éve
Kb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?
---
több mint 14 éve
Ne menj szabadságra! Nálunk volt egy csaj - fedőneve: Szobanövény - aki itt dolgozott, nem kevés fizetésért, majd mikor elment szabadságra, akkor tűnt fel mindenkinek, hogy nincs is itt, és senkinek nem lett több a dolga 😊 miután visszajött meg is köszönték neki a közreműködést! El tudom képzelni, milyen szar lehetett neki éveket tölteni a facebook előtt 😀Ismerős, csak ez már egy pár hónapja így van, szinte várom, h mikor jönnek rá h fölösleges vagyok, nem kell fizetni havonta...adam3577Erős röhögés 😂De, csak a főnök mindig megzavar unatkozás közben 😀Matthew99
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni...._aDaM_