NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
99
15
02:15, ARENA4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
franc tényleg :/ Akkor legyen az, hogy irányító lett, de hamar kirúgták, mert mindig simogatta a center seggét, ráadásul sosem passzolta el a labdát, hogy rárepülhessenek a védelem -hím-tagjai 😛nem QB volt? ott lehet seggekben turkálniitt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konqueror"Az ifjú Dzsörzé - akkoriban még Dzsörzike - már óvodás korában is a kisfiúk haját húzogatta, és alvás közben is fiútársai mellé akart feküdni. Az általános iskolában szexualitása tovább fejlődött, a tornaórák előtt és után mindig meztelenre vetkőzött, és erőszeretettel kacsintgatott társaira. Középiskolába érkezvén belépett az iskola amerikaifoci csapatába, ahol futót játszott, azonban hamar kikerült a csapatból, mivel mindig arra futott, amerre legtöbben voltak, és már az érintés előtt lefeküdt, hogy minél tovább fekhessenek rajta a többiek."fetomy
persze ha nem shotgun only spread option 😛konqueror
több mint 15 éve
nem QB volt? ott lehet seggekben turkálniitt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konqueror"Az ifjú Dzsörzé - akkoriban még Dzsörzike - már óvodás korában is a kisfiúk haját húzogatta, és alvás közben is fiútársai mellé akart feküdni. Az általános iskolában szexualitása tovább fejlődött, a tornaórák előtt és után mindig meztelenre vetkőzött, és erőszeretettel kacsintgatott társaira. Középiskolába érkezvén belépett az iskola amerikaifoci csapatába, ahol futót játszott, azonban hamar kikerült a csapatból, mivel mindig arra futott, amerre legtöbben voltak, és már az érintés előtt lefeküdt, hogy minél tovább fekhessenek rajta a többiek."fetomy
persze ha nem shotgun only spread option 😛
több mint 15 éve
itt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konqueror"Az ifjú Dzsörzé - akkoriban még Dzsörzike - már óvodás korában is a kisfiúk haját húzogatta, és alvás közben is fiútársai mellé akart feküdni. Az általános iskolában szexualitása tovább fejlődött, a tornaórák előtt és után mindig meztelenre vetkőzött, és erőszeretettel kacsintgatott társaira. Középiskolába érkezvén belépett az iskola amerikaifoci csapatába, ahol irányító lett, de hamar kirúgták, mert mindig simogatta a center seggét, ráadásul sosem passzolta el a labdát, hogy rárepülhessenek a védelem -hím-tagjai."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem itt most magamra gondoltam, megszemélyesítve a ban gombon lévő ujjamat. 😛húh bazmeg milyent fog ma itt aratni mr.ban... 😛haromtőt kéne beküldeni, lenne nézettség 😛
(már ha te is Brigadérosra gondoltál)konqueror
Szerintem egyébként Bria a VV-be ment, azért tűnt el. Gabo dettó.
Az egyikük a "macsó nőverő" a másikuk az "alkoholista suckerkapus" kategóriában lesz majd beszavazható.
több mint 15 éve
húh bazmeg milyent fog ma itt aratni mr.ban... 😛haromtőt kéne beküldeni, lenne nézettség 😛
(már ha te is Brigadérosra gondoltál)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
húh bazmeg milyent fog ma itt aratni mr.ban... 😛
több mint 15 éve
jókor kapcsoltam oda. ennél jobban csak Pauly Díí idegbeteg rajongó csaja érdemelte volna meg a pofont. "A szituáció" igazi faszkalap. mondjuk ennyi cságecit és partikurvát nehéz lehetett összeválogatni, Snooki epic szereplő 😂 South Parkban is jól kifigurázták. it's a Jersey thingJersey Shore elképesztő buta, múltkor néztem, Ronnie kajak leütött valami random idegent, majd büszkén kiabálta "egy ütés, ennyi vagy öcsi, egy ütés!"Csávókám megérdemelte mondjuk. Különben ez volt az évad csúcspontja 😀JayB
konqueror
több mint 15 éve
Jersey Shore elképesztő buta, múltkor néztem, Ronnie kajak leütött valami random idegent, majd büszkén kiabálta "egy ütés, ennyi vagy öcsi, egy ütés!"Csávókám megérdemelte mondjuk. Különben ez volt az évad csúcspontja 😀
konqueror
több mint 15 éve
ki tudja, lehet Maxnak is mindig "véletlenül" leverte a tolltartóját, hogy neki szeme láttára kelljen lehajolnia érteitt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konquerorszerintem ez nyolcadikos korában még nem volt nyilvánvaló 😀Höri
több mint 15 éve
Jersey Shore elképesztő buta, múltkor néztem, Ronnie kajak leütött valami random idegent, majd büszkén kiabálta "egy ütés, ennyi vagy öcsi, egy ütés!"VV szereplők és a butaság? ma egyikük lárvának, petének, ikrának nevezte a másikat 😀
több mint 15 éve
itt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konquerorszerintem ez nyolcadikos korában még nem volt nyilvánvaló 😀
több mint 15 éve
itt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)
több mint 15 éve
ide azt a streamet! 😀Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayB1. ÓÓÓÓhogyafaszomat a JELENT gombba 😀
2. Hát, én épp ma hallottam, hogy az egyébként nagyon faszán megoldott élő stream-et (nézheted ahogy alszanak) tegnap lezárták, mert annyira bebasztak, hogy valamelyikük már kutyákat fojtogatott vagy mi, meg találtam egy jó kis összefoglalót is róla, hogy mi volt tegnap este, amikor zárolták a stream-et:
"Zsófi:béci mellett üldögélt,hallgatta a cigánygyerek gusztustalanságaitelkerekedett szemmel aztán benyögte h ő már megevett egy banános kotont. Gigi:elmondta h nem dugott a villa elött de gondolt rá,hogy a villában,idézem,"szétbaszatja magát".később elmesélte anikónak hogy egyszer belefingottak a szájába szex közben. Anikó:halgatta egész este béci gusztustalanságait és róla is kiderült hogy egyszer amig dugták fingott .egész este mikroport nélkül dumált. Béci:gusztustalanságait ecsetelte,minőségi szex számára az ha menszeszelő véres pinát nyalhat,illetve szaros seggű és férges nőt is kinyalt.gigi elmondása szerint béci őt is megakarta dugni. Gombi:hamar befordult és elment aludni.éva később egy beszélgetés alatt melegnek nevezte. Éva:eláztatta a barátját,kiderült h nem szerelmes és a csávója egy puhapöcs.olivér éva fasziját lebuzizta.Éva később lezsidózta olivért és ekkor levették az adást. olivér bebaszott és elszólta magát giginek:Gigi én ismerem jerzyt,együtt dolgoztunk ez egy nagyon rendes MELEG srác.itt ekkor levették az adást.olivér korábban lebuzzta éva kinti pasiját is. Szandika:beleugrott jerzy nykába amikor az bejött majd meztelenül jakuzzizott leonifasszal és jerzyvel.egész este tolta jerzy elé a mellét de az oda se nézett,szandikának mikor leesett h jerzy nem fog rá beindulni mert meleg,elsirta magát és lefeküdt aludni. Leonifasz egész este nyalt jerzynek. Jerzy semmit se csinált,leonifasszal jakuzzizott lés egyszer sem nézett a csupasz csöcsökre,később olivér leMELEGEZTE. Laci miután felmérte h milyen aljas módon nyomták be jerzyz,inkább lefeküdt. Alekosz bebaszott de kiállt Gombi mellett miután felfogta milyen aljas módon jutott be jerzy. a kutyák jófejek. ennyi volt."fetomy
(csak vicc, ha ennek a tíz százaléka igaz már tökéletes választ kaptam a kérdésemre)
több mint 15 éve
De én a műveletlen parasztok közé tartozok, akik nem tudják, hogy maximilien és PC padtársak voltak 😕tenorxÉn nagy hirtelen maximillient sem tudtam, hogy kicsoda, nemhogy ki a padtársa 😀
De hát hiába, elavult a memóriám 😕
több mint 15 éve
Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayB1. ÓÓÓÓhogyafaszomat a JELENT gombba 😀
2. Hát, én épp ma hallottam, hogy az egyébként nagyon faszán megoldott élő stream-et (nézheted ahogy alszanak) tegnap lezárták, mert annyira bebasztak, hogy valamelyikük már kutyákat fojtogatott vagy mi, meg találtam egy jó kis összefoglalót is róla, hogy mi volt tegnap este, amikor zárolták a stream-et:
"Zsófi:béci mellett üldögélt,hallgatta a cigánygyerek gusztustalanságaitelkerekedett szemmel aztán benyögte h ő már megevett egy banános kotont. Gigi:elmondta h nem dugott a villa elött de gondolt rá,hogy a villában,idézem,"szétbaszatja magát".később elmesélte anikónak hogy egyszer belefingottak a szájába szex közben. Anikó:halgatta egész este béci gusztustalanságait és róla is kiderült hogy egyszer amig dugták fingott .egész este mikroport nélkül dumált. Béci:gusztustalanságait ecsetelte,minőségi szex számára az ha menszeszelő véres pinát nyalhat,illetve szaros seggű és férges nőt is kinyalt.gigi elmondása szerint béci őt is megakarta dugni. Gombi:hamar befordult és elment aludni.éva később egy beszélgetés alatt melegnek nevezte. Éva:eláztatta a barátját,kiderült h nem szerelmes és a csávója egy puhapöcs.olivér éva fasziját lebuzizta.Éva később lezsidózta olivért és ekkor levették az adást. olivér bebaszott és elszólta magát giginek:Gigi én ismerem jerzyt,együtt dolgoztunk ez egy nagyon rendes MELEG srác.itt ekkor levették az adást.olivér korábban lebuzzta éva kinti pasiját is. Szandika:beleugrott jerzy nykába amikor az bejött majd meztelenül jakuzzizott leonifasszal és jerzyvel.egész este tolta jerzy elé a mellét de az oda se nézett,szandikának mikor leesett h jerzy nem fog rá beindulni mert meleg,elsirta magát és lefeküdt aludni. Leonifasz egész este nyalt jerzynek. Jerzy semmit se csinált,leonifasszal jakuzzizott lés egyszer sem nézett a csupasz csöcsökre,később olivér leMELEGEZTE. Laci miután felmérte h milyen aljas módon nyomták be jerzyz,inkább lefeküdt. Alekosz bebaszott de kiállt Gombi mellett miután felfogta milyen aljas módon jutott be jerzy. a kutyák jófejek. ennyi volt."
több mint 15 éve
Gyökér parasztok de tudnak élni 😊ebben az esetben lehet, hogy kulturáltak 😉Szobi22ha a Jersey Shore-hoz vagy szokva akkor talán, de amúgy nem 😀HöriJersey shoret nem szidni 😛 az a műsor egy istenJayB
több mint 15 éve
ebben az esetben lehet, hogy kulturáltak 😉Jersey shoret nem szidni 😛 az a műsor egy istenJayBNem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayBha a Jersey Shore-hoz vagy szokva akkor talán, de amúgy nem 😀Höri
több mint 15 éve
Jersey shoret nem szidni 😛 az a műsor egy istenNem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayBha a Jersey Shore-hoz vagy szokva akkor talán, de amúgy nem 😀Höri
több mint 15 éve
Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayBha a Jersey Shore-hoz vagy szokva akkor talán, de amúgy nem 😀
több mint 15 éve
biztos Alekoszt láttad 😛Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayBNope.tenorx
több mint 15 éve
Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayBNope.
több mint 15 éve
Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?
több mint 15 éve
Elég sokat hordja a srác, ráadásul a miután behozták a mosást múltkor az a nemszép Bucks shirt volt a kupac tetején.
több mint 15 éve
Gyorsan árulj el mindent róla (név, cím, stb), hogy a vv4 rajongó fórumtársais valami exkluzív infóhoz juthassanak. 😛
több mint 15 éve
ja és a VV legjobb része az volt mikor egyik szereplő Ohio State Buckeyes pólóban szerepelt (az volt a turiban)