NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
a Hallo Hallo iszonyatosan király. Szétmarják benne az angolokat, a németeket és az olaszokat is. sokkal több fantázia van benne mint ezekben az új szarokban.haromt
:cool:

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a Hallo Hallo iszonyatosan király. Szétmarják benne az angolokat, a németeket és az olaszokat is. sokkal több fantázia van benne mint ezekben az új szarokban.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy ez tökéletes ötlet. Senkinek nem kéne olvasnia 😛

Egyébként eszembe jutott a Maximilien-Dzsörzé kapcsolatról, hogy az egyik korábbi szériából a lezbi mocskos csaj meg nekem valami távoli rokonom 😀 Kiskoromban állítólag nyaraltam is együtt vele 😀

tenorx: Ízlések, és pofonok 😛 néha hatalmas pofonok.. 😀😀
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Támogatom Vadibandi javaslatát. Gyanútlanul a gyűlölködnék vagy OFFolnék, erre mit látok? VV. PEDIG ROHADTUL NEM ÉRDEKEL...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Fetomy: Az angol humor nekem a kedvencem, pedig imádom a Himym, RoE, TaHM stb vonulatot is, én simán megnézek egy Waczak szállót ezeket helyett 😀

VV topik: Nem lesz 😀
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Nope.tenorx
biztos Alekoszt láttad 😛shawnka
na én ennyit vágok belőle meg valami elkúrt arcú szőke maradt meg. nagyonnagyonalja. villamoson szemben velem ült egy nő aki blikket olvasott. címlapon: alekosz csak a szexre hajt. WOW 😀Zsoca
még egy részt sem néztem belőle, de az imént neten annyit olvasok, hogy egy új csaj aki bekerült, azt mondja 600 palival volt már együtt, utána olvastam, hogy 19 éves a ribanc
bazmeeeg és ez kell a primitív embereknek

több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Szerintem legyen külön VV topik erre a félévre!vadibandi
amennyiben bármely más topicban való VV-zés bannal jár, úgy támogatom 😉

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Nem nagyon nézem a VV-t, párat láttam csak de eddig mintha valamivel kultúráltabb emberek lennének bent nem?JayB
Nope.tenorx
biztos Alekoszt láttad 😛shawnka
na én ennyit vágok belőle meg valami elkúrt arcú szőke maradt meg. nagyonnagyonalja. villamoson szemben velem ült egy nő aki blikket olvasott. címlapon: alekosz csak a szexre hajt. WOW 😀

több mint 15 éve
K.baszott armageddon tombol Pécsen...remélem az esti bulira eláll.Tomeee
hatalmas plusz, fővárosban is káosz, este pedig buli :/Stez
Ráadásul a bulihely kb fél óra sétára van, meg fogok pusztulni addig. Bár lesz ami melegítsen.Tomeee
ja, hát ettől én se félek, lesz töltet elég, ráadásul mellé lesz, aki melegítsen is még ráadásként 😊
dee hát azért na 😀

több mint 15 éve
Tomeee 753
hatalmas plusz, fővárosban is káosz, este pedig buli :/Stez
Ráadásul a bulihely kb fél óra sétára van, meg fogok pusztulni addig. Bár lesz ami melegítsen.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
hatalmas plusz, fővárosban is káosz, este pedig buli :/

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azt mondják nem fog....
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szerintem legyen külön VV topik erre a félévre!

több mint 15 éve
Tomeee 753
K.baszott armageddon tombol Pécsen...remélem az esti bulira eláll.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
Igazából per pillanat fogalmam nincs, hogy melyik a Waczak szálló és melyik a Mylord és melyik a Vipera 😀😀 Ezekből elvétve láttam 1-1 részt, volt amelyik tetszett, volt amelyik kevésbé, de nem adták sosem túl gyakran, úgyhogy nemtom :/fetomy
A vacak az a John Cleese-es, a Mylordban kvázi ismeretelenk vannak, a Vipera meg a Beanes cucc Hugh Laurieval meg Stephen Fry-jal. Mindegyik király😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
maximilien 214 — #5
itt várjuk Max insider infóját, hogy valóban homár-e a kisfilmjében ennek szöges ellentétét sugalló Jerzy Dudek, amúgy csoda összefoglaló volt fetomy, köszönjük (Y)konqueror
nem homár,legalábbis kétlem. pár hónapja még volt nője,valami táncos csaj.
mondjuk azokra a nőkre én sem néznék rá.. 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 15 éve
Igazából per pillanat fogalmam nincs, hogy melyik a Waczak szálló és melyik a Mylord és melyik a Vipera 😀😀 Ezekből elvétve láttam 1-1 részt, volt amelyik tetszett, volt amelyik kevésbé, de nem adták sosem túl gyakran, úgyhogy nemtom :/
több mint 15 éve
Hála Istennek, nem lett volna most kedvem itt sarat dobálgatni valakivel megint 😀
23 vagyok 😛
fetomy
Akkor nem😊)
Egyfajta szemlélet kell a hallóhoz, de lehet, hogy én is csak a 2 tyúk miatt nézem:oP

Amúgy pl. Csengetett Mylord még örök.kishaszi
Waczak szálló 😉

több mint 15 éve
Hála Istennek, nem lett volna most kedvem itt sarat dobálgatni valakivel megint 😀
23 vagyok 😛
fetomy
Akkor nem😊)
Egyfajta szemlélet kell a hallóhoz, de lehet, hogy én is csak a 2 tyúk miatt nézem:oP

Amúgy pl. Csengetett Mylord még örök.

több mint 15 éve
Nem állt szándékomban okosítani😊, amúgy szerintem idősebb vagy nálam, legalábbis ez a tippem.
Én kis családom szerintem is jó, Beanből sajnos már kinőttem, Életem értelmei is jó, bár elfogult vagyok Wayans miatt - meg akármenynire vicces, ha lenne gyerekem nem engedném nézni neki, emrt humor ide vagy oda, elég sok a kekszuális utalás benne, igazából nem is utalás😛 - Fekete Vipera alap, meg a Fry cuccok. Házi barkács is alap.
Reba az érdekes, jópofa, csak tele van irritáló karakterrel, Jim szerint a világ is jópofa, CCS és Belushi jó fejek.
Mindenkinek más az ízlése, nekem a Halló, halló is klasszikus - nem mondom, hogy überjó, de pl. a karakterek mókásak (szembevetve az említett Rebával), viszont a himim szerintem egy fostartály lenne úgy ahogy van Barney nélkül, az örl és málkolm az ilyen ovis szint nekem, nem tudk rajta szórakozni - lehet túl öreg vagyok hozzákishaszi
23 vagyok 😛
Hát igen, az Életem értelmei egy fokkal "alpáribb", mint más hasonló sorozatok, ezért van benne valami, de idősebb korban azért elmegy 😀
Hát kétségkívül a himymből kivéve Barneyt, rengeteget zuhanna az "értéke", de igazából nekem a Jóbarátok ilyen szempontból az etalon. Szóval azért ott inkább mondom azt, hogy nincs 1 húzó karakter (bár kétségkívül Joey durvább, mint a többiek 😀), és nem nagyon lehetne kivenni senkit, mert mind a hatuk hiánya sok lenne. Viszont ettől eltekintve szerintem nagyon jó sorozat a himym is 😊
Earl igazából so-so, nem mondom, hogy etalon sorozat, de én igazából szeretem. Mondjuk nekem tipikusan az a dolog, aminél mindenképpen azt mondom, hogy feliratosan kell nézni. Malcolm az valóban óvodás, nem rajongok érte, időnként idegesít is, de szívesebben elnézem, mint a Hallo-t.
Nem tudom miért van, mert tényleg, imádom az angol humort is, de ez valahogy nem vicces nekem.
Most is ez volt pl.:
- Ellopták a virágos képet a falamról. HAHAHAHAHAHA
- Örüljön, hogy nem az ezüstöt vitték el. HAHAHAHAHAHA
- Egy német katonától kaptam, aki belém volt esve. HAHAHAHAHA
Nemtom, én egyik mondaton sem röhögtem. De kétségkívül bennem van a baj, hiszen ha valamin sokan röhögnek (nem a műröhögésre gondolok), de valaki nem, akkor nyilván nem a viccel volt a baj 😊

Igazából én annak örülnék nagyon, ha lenne egy sitcom tv, ahol csak sitcomok vannak, mert abból még nem találkoztam olyannal, ami ne tetszett volna 😀 (mármint leszámítva 1-2ilyen régi angolt, ha ez is sitcomnak számít 😊 )

Igen, nekem is ő a kedvencem a dokikból 😀 Legnagyobb arc 😊

Ja, amúgy ha már comedyc és gyűlölködjünk... Utálom,hogy kb. egy éve, mikor kitalálták ezt az -egyébként sztem nagyon nagy- ötletet, hogy vicc eleje a reklám előtt, a poén utána dolgot, azóta nem cserélték a kb. 15-20 viccből álló repertoárt, ezért ha nézed 2-3 napig a csatornát, már unalmas.
több mint 15 éve
Jah, a dokik jópofa, csak egy idő után unalmassá válik. Nálam e úgy jelentkezik, hoyg gyakorlatilag minden egyes résznél eljön ez az időpont, de még mindig vállalható, ha olyan hangulatban vagyok, meg amúgy kedvenc az idősebb doki benne, aki a Szakaszban volt O'Neill őrmester, már ha ez mond valamit😊

több mint 15 éve
Utálom a szaros Halló halló című sorozatot, és hogy állandóan akkor adják, mikor kedvem lenne nézni valami normális, poénos sorozatot. :mad:fetomy
Na, meséld el, melyik a humoros sorozat?😊kishaszi
CC-sek közül: Himym, Scrubs, Jim szerint a világ, Életem értelmei, Házi barkács, Mr. Bean, My name is Earl, IHM, Reba amiket kifejezetten szeretek. Ezeken kívül még elnézem ha muszáj a DésG-t, Malcolm-ot, a Felpolcolvát, és mivel Stand up fan vagyok, még egy-két comedy-s arcot is elnézek. A régi angol sorozatokkal, angol humorral sem lenne bajom, kifejezetten szeretem a Fry és Laurie-t, Mr.Beant, meg Atkinsonnak volt egy sorozata máshol régebben, nemtom, hogy a Vipera vagy más volt-e, azt is elnézegettem, -meg régebben volt az Én kis családom, az is angol humor, azt is nagyon szerettem) de a Hallohallo-ban a műröhögések 90%-ánál egyáltalán semmin nincs mit röhögni, vagy már hatezerszer hallottam(ami nem a sorozat hibája, tekintve, hogy idősebb mint én), ráadásul nekem zavaros is, pedig aránylag sok részt láttam belőle (igaz tököm tudja, lehet, hogy a comedy adja össze-vissza a részeket).

De nem igénylem a kioktatást, hogy a Hallohallo k.vaigényes sorozat, és aki művelt meg igényes, meg nem gyökéridiótakvaanyjátparaszt, az halálosan oda van érte, és megveti amiket én soroltam fel és blablabla... Én imádom a sitcomokat, akkoris ha igénytelenek, és felőlem leírhatod, hogy igénytelen paraszt vagyok, de leszarom, nem örülök, hogy állandóan akkor érek rá leülni és nézni azt a csatornát, amikor épp olyan megy, amin nem tudok szórakozni. Ráadásul most két órán át azt adják... (Ha nem ezért kérdezted, akkor nyilván nem neked szól 😉 csak kezd elegem lenni, hogy állandóan mindenki kurvaokos és meg akarja mondani, min kell szórakoznom, és mit kell megvetnem mélységesen.)
Inkább megyek, olvasok valamit, vagy hallgatok zenét...fetomy
Nem állt szándékomban okosítani😊, amúgy szerintem idősebb vagy nálam, legalábbis ez a tippem.
Én kis családom szerintem is jó, Beanből sajnos már kinőttem, Életem értelmei is jó, bár elfogult vagyok Wayans miatt - meg akármenynire vicces, ha lenne gyerekem nem engedném nézni neki, emrt humor ide vagy oda, elég sok a kekszuális utalás benne, igazából nem is utalás😛 - Fekete Vipera alap, meg a Fry cuccok. Házi barkács is alap.
Reba az érdekes, jópofa, csak tele van irritáló karakterrel, Jim szerint a világ is jópofa, CCS és Belushi jó fejek.
Mindenkinek más az ízlése, nekem a Halló, halló is klasszikus - nem mondom, hogy überjó, de pl. a karakterek mókásak (szembevetve az említett Rebával), viszont a himim szerintem egy fostartály lenne úgy ahogy van Barney nélkül, az örl és málkolm az ilyen ovis szint nekem, nem tudk rajta szórakozni - lehet túl öreg vagyok hozzá

több mint 15 éve
Utálom a szaros Halló halló című sorozatot, és hogy állandóan akkor adják, mikor kedvem lenne nézni valami normális, poénos sorozatot. :mad:fetomy
Na, meséld el, melyik a humoros sorozat?😊kishaszi
CC-sek közül: Himym, Scrubs, Jim szerint a világ, Életem értelmei, Házi barkács, Mr. Bean, My name is Earl, IHM, Reba amiket kifejezetten szeretek. Ezeken kívül még elnézem ha muszáj a DésG-t, Malcolm-ot, a Felpolcolvát, és mivel Stand up fan vagyok, még egy-két comedy-s arcot is elnézek. A régi angol sorozatokkal, angol humorral sem lenne bajom, kifejezetten szeretem a Fry és Laurie-t, Mr.Beant, meg Atkinsonnak volt egy sorozata máshol régebben, nemtom, hogy a Vipera vagy más volt-e, azt is elnézegettem, -meg régebben volt az Én kis családom, az is angol humor, azt is nagyon szerettem) de a Hallohallo-ban a műröhögések 90%-ánál egyáltalán semmin nincs mit röhögni, vagy már hatezerszer hallottam(ami nem a sorozat hibája, tekintve, hogy idősebb mint én), ráadásul nekem zavaros is, pedig aránylag sok részt láttam belőle (igaz tököm tudja, lehet, hogy a comedy adja össze-vissza a részeket).

De nem igénylem a kioktatást, hogy a Hallohallo k.vaigényes sorozat, és aki művelt meg igényes, meg nem gyökéridiótakvaanyjátparaszt, az halálosan oda van érte, és megveti amiket én soroltam fel és blablabla... Én imádom a sitcomokat, akkoris ha igénytelenek, és felőlem leírhatod, hogy igénytelen paraszt vagyok, de leszarom, nem örülök, hogy állandóan akkor érek rá leülni és nézni azt a csatornát, amikor épp olyan megy, amin nem tudok szórakozni. Ráadásul most két órán át azt adják... (Ha nem ezért kérdezted, akkor nyilván nem neked szól 😉 csak kezd elegem lenni, hogy állandóan mindenki kurvaokos és meg akarja mondani, min kell szórakoznom, és mit kell megvetnem mélységesen.)
Inkább megyek, olvasok valamit, vagy hallgatok zenét...
több mint 15 éve
Na, meséld el, melyik a humoros sorozat?😊

több mint 15 éve
Utálom a szaros Halló halló című sorozatot, és hogy állandóan akkor adják, mikor kedvem lenne nézni valami normális, poénos sorozatot. :mad: