NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
190
18
02:15, ARENA4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
Hát most ki a túrót szidjak, hogy nem felelek meg vadászpilótának??? Vagyis megfelelek, de mégsem, mert 190 centi vagyok... ezen elbukni vazze... pedig a Katonák voltunkban van egy 2 méteres - igaz helikopter - pilóta 😀Akkor nem sokáig vizsgálgattak (a katapultpróba még mindíg a ROB 1.napján van a belgyógy 1.-en?). Fel a fejjel, talán még mindíg az exminiszter lányát nyomizzák, hogy belőle legyen az első magyar női vadászpilóta. 😂 Meg az ezredes szomszédjának fiát. Aztán majd reklamál az NFTS, hogy "mijezaszarmármegintamitküldtetek(whatisthisshityousendedtousagain)", és akkor 1-2 nem puncsos beférhet oda is. Most gondolj bele! Ha az USA-ba születsz, akkor most - talán - Hornetten csücsülsz, vagy ha a ruszkikhoz, akkor MIG33-on 😀 . Ilyen ez.
A fenébe...JC6
több mint 15 éve
van egy olyan osztálytársam,aki kajak hülye,de a szó minden értelmébenkibírhatatlan...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
gyulolom h az emberek nagy resze az ido tulnyomo reszeben egyszeruen funkcionalis analfabeta mert csak a sajat mondokajara kivancsi
ki a faszom fikazta a karacsonyt ?
több mint 15 éve
Gyűlölöm az anti karácsonyosokat 😛 jóaz..JayBAzért a karácsony - elvileg - nem - csak - az ajándékozásról kéne, hogy szóljon. Más kérdés, hogy a lényeg mindenütt - főleg kis hazánkban - azon van, hogy most jól beszedjük az ajándékokat.
több mint 15 éve
Gyűlölöm az anti karácsonyosokat 😛 jóaz..
több mint 15 éve
Ha lenne ötletem vagy tudnám mit vegyek, akkor én is utat vágnék magamnak. De a kedves női családtagjaim nem hajlandóak elmondani mi kell nekik. Én meg nem fogok találgatni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
en elmaszok ajandekert mert elore kiszoktam gondolni h mit szeretnek adniugy meg azt az 1-1.5 orat kibirom amit ajandek intezessel baszok el
de plenyoba vagy nagyobb boltba menni ilyenkor csak soretessel lennek hajlando enis
több mint 15 éve
Én már ezt alkalmazom 3. éve. Bejött 😀Évről évre jobban utálom ezt a rohadt ajándékkeresős, bevásárló zombis gyökérséget.Matthew99akkor ne ajandekozzatok
problema megoldvaFake
több mint 15 éve
Amiket netről rendeltem azok maradnak a többit leszarom. Pedig csak pár apróságot akartam még beszerezni meg a barátnőmnek valamit de embertelen mi tömeg van.Évről évre jobban utálom ezt a rohadt ajándékkeresős, bevásárló zombis gyökérséget.Matthew99akkor ne ajandekozzatok
problema megoldvaFake

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Évről évre jobban utálom ezt a rohadt ajándékkeresős, bevásárló zombis gyökérséget.Matthew99akkor ne ajandekozzatok
problema megoldva
több mint 15 éve
Évről évre jobban utálom ezt a rohadt ajándékkeresős, bevásárló zombis gyökérséget.

több mint 15 éve
Nemtom, nekem tökéletes a UPC Direct meg a net is. Directen még nem ment el adás, net meg még nem szakadt meg amióta BPn élek.
több mint 15 éve
Jaah, értem. Nekünk érdekes a net. Kb. 2 hete van, hogy letelt a kezdeti ingyenes időszak és mióta fizetünk érte elmegy óránként/félóránként.nem, nálunk kikapcsolták a tévét szerdán, ma befizettük de mivel hétvége van így majd jövő héten nyomják csak vissza.Hörikötsög u.p.c.HöriAz egész országban szórakozik? Nálunk(7. ker) is baszakodik mostanában.F.Schleck
több mint 15 éve
nem, nálunk kikapcsolták a tévét szerdán, ma befizettük de mivel hétvége van így majd jövő héten nyomják csak vissza.kötsög u.p.c.HöriAz egész országban szórakozik? Nálunk(7. ker) is baszakodik mostanában.F.Schleck
több mint 15 éve
kötsög u.p.c.HöriAz egész országban szórakozik? Nálunk(7. ker) is baszakodik mostanában.
több mint 15 éve
catattack
3 520
tegnap előtt volt asszem h salgótarjánba felszált a csóka a távolságibuszra a 16 éves fiával jegy nélkül, a sofőr meg mondta, h vagy vesz jegyet vagy leszáll erre ütni kezte a sofőrt a fia meg segített neki.Basszus! Hol élek én? Áldanám a Jóistent, ha egyszer belefutnék egy ilyenbe! Nem vagyok killer, de ha elborul az agyam, akkor baj lesz.
Vki odarohant segíteni azt is jól megverték. :/TDavid
több mint 15 éve
istenem, hogy lehetek ekkora barom:rolleyes:

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
lol 😀 Senki nem szólhat itt a valóvilágozásért, mert most ismétlik a colts-titans meccset, és az előbb olvastak be egy üzenetet, ami úgy kezdődött, hogy "Alekosz a villából írja..." 😀😀 Egyértelmű a kapcsolat a foci és a valkó világ között 😀fetomySőt a Jersey shore is elhangzott 😀
több mint 15 éve
lol 😀 Senki nem szólhat itt a valóvilágozásért, mert most ismétlik a colts-titans meccset, és az előbb olvastak be egy üzenetet, ami úgy kezdődött, hogy "Alekosz a villából írja..." 😀😀 Egyértelmű a kapcsolat a foci és a valkó világ között 😀fetomyEzt hajnali 3 körül félálomban volt jó hallani. Majd lefordultam a székből 😀 Egyből fel is ébredtem 😛
több mint 15 éve
lol 😀 Senki nem szólhat itt a valóvilágozásért, mert most ismétlik a colts-titans meccset, és az előbb olvastak be egy üzenetet, ami úgy kezdődött, hogy "Alekosz a villából írja..." 😀😀 Egyértelmű a kapcsolat a foci és a valkó világ között 😀
több mint 15 éve
azt se felejtsük el, hogy a pilóták 6-10 millárdos gépekkel repkednek, és ha hazavágnak egyet, akkor azt nem olyan könnyű pótolniJC te pedig egyszerűen túl nagyra nőttél

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezzel nincs semmi baj, hiszen hatalmas nyomás alatt kell teljesíteni, ráadásul óriási felelősségtudat is kell egy ilyen "melóhoz". Nincs azzal sem baj, ha 110%-osan kiismerik a pilóta jelöltet, és azzal sem, ha szinte lehetetlen vagy tényleg lehetetlen kérnek tőle.Nekem csak az az egy bajom van ezzel, hogy titokban mindig is vadászpilóta szerettem volna lenni. Nem gyalogos, nem tankos, semmi más, csakis vadászpilóta. Szolgálni a hazám és repülni, amit nagyon szeretek.
Itt ugye csak az a gond, hogy hiába égek én a vágytól, ha nem felelek meg a követelményeknek.
Például, természetes az, hogy epilepsziás, gerincferdült, szívproblémás, stb., nem lehet pilóta. A nyomás óriási.
Na mindegy. Nagyon szerettem volna az lenni... A háziorvosom szerint minden okés velem, kivéve a magasság (165-185, míg én 190 vagyok...). Persze nem tudhatom, hogy mit mérnének még, de pl 12 tömött fognál több nem lehet. Ezek a feltételek egyszerű embereknek magasak, de tudni kell, hogy egy vadászpilóta kiképzése több millióba kerül, és az állam finanszírozza. Szóval, nem szabad zsákbamacskát a "kötelékbe" engedni....
Áááááá, lehoz... minél többet gondolok rá és írok róla, annál szarabb 😀
😕 😊