NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
whiskeys kávé,omg,beteg vagy 😀a te fejed a napi 4-5 üveg JD miatt fáj 😛konquerorNem is iszok annyit, és a JD-től soha nem fáj a fejem, legfeljebb a torkom szárad ki tőle másnap reggelre, amíg nem kezdek el újra inni. 😛
Amúgy délután feküdtem egy órát csukott szemmel félálomban (aludni nem sikerült), utána bevertem egy whiskeys kávét és azóta egész jól megvagyok. 😀TheMileHighCity
több mint 15 éve
a te fejed a napi 4-5 üveg JD miatt fáj 😛konquerorNem is iszok annyit, és a JD-től soha nem fáj a fejem, legfeljebb a torkom szárad ki tőle másnap reggelre, amíg nem kezdek el újra inni. 😛
Amúgy délután feküdtem egy órát csukott szemmel félálomban (aludni nem sikerült), utána bevertem egy whiskeys kávét és azóta egész jól megvagyok. 😀
több mint 15 éve
Szerintem; az átlagmagyar próbál megélni, ahogy hagyják. Persze; ez is fontos, de az éhség, meg a számlák méginkább azok. Ennek a társadalomnak a hátán nem csak fát vághatsz, hanem hátulról szájba is vizelheted: nincs benne tartás, ha nem uszítják, magáért nem áll ki... alapvetően szar. Ha felszámolják a magánnyugdíjpánztárakat, az megint 20-30 000 munkanélküli... meg faragni a közszférán ott megint ennyi lesz, ha nem több. Off-shore pénzt legalizálni... mi a fene változott itt? Nem ide tartozik, meg magasról lexarom, csak megütötte a fülem, hogy lecsukják, aki holokasztot tagad, meg nem sajnálja a zsidókat. Izraelben okés, de itt? Minek? Which country is this, please?Ez is de szép és milyen megnyugtató így egy cikkben összeszedve...Taps és örjöngés.
http://index.hu/kultur/media/2010/12/13/a_nepszabadsag_dacol_szalai_annamariaval/somoskovig
Kína rulez.
Az a gáz hogy az ilyen ügyek pont nem érdeklik az átlagmagyar prosztó faszt.haromt
Vazz... ez akkor milyen izmus? 😂
Büszke magyar paraszt vagyok, hogy nem mentem el szavazni. És vállalom is. Egyik sem érdemli meg...
Egyszer azt mondta egy nálam sokkal öregebb és bölcsebb ember: "Ha ennyi hős lett volna ilyen hőstettekkel 56-ban, mint amennyien ma állítják magukról, akkor bevesszük Moszkvát is".
erről meg úgyis megmondják majd, hogy mit gondoljunk, nemde?
több mint 15 éve
"Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy Csaba a 168 órának azt nyilatkozta, hogy a közszolgálati újságíró nem lehet a kormány ellensége, és nem kérdőjelezheti meg a szabadon választott kabinet hatalmát.Erről az jutott eszembe, hogy nyár óta a köztisztviselők, kormánytisztviselők lettek. Eddig a közért, ezentúl a kormányért.
„Az nem megy, hogy elfogadjuk a tisztséget, majd szembeszegülünk a megbízóval” – nyilatkozta az MTI vezérigazgatója."
Teljes fogalomzavar. A közszolgálati újságíró nem lehet sem kormánypárti, sem ellenzéki, pont ezért közszolgálati. Belénessy logikája szerint pl. a BBC nem közölhette volna Angliában a kormánypárti képviselők költségtérítési botrányait.Dzsokijuing
több mint 15 éve
jó a te nézeted ismerem, miszerint ájulásig kell fennlenni, de ez nem mindig lehetséges. végül 6:30-11:30 között tudtam aludnima aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...éjjel meccset kell nézni, hiányolja a szervezeted az SNF-t.
nem érzem normálisnakkonqueror
ha pedig nem tudsz elaludni, akkor ne akarj aludni, ennyire egyszerű.Höri
most éjjel nem tudom mi lesz, az a baj mindig olyanon agyalok ami kiidegel
több mint 15 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...éjjel meccset kell nézni, hiányolja a szervezeted az SNF-t.
ha pedig nem tudsz elaludni, akkor ne akarj aludni, ennyire egyszerű.
több mint 15 éve
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Szerezz melót😛
Mikey
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Igyál 😉
Szerintem ez sem normális, de mit lehet tenni.Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ez is de szép és milyen megnyugtató így egy cikkben összeszedve...Taps és örjöngés.
http://index.hu/kultur/media/2010/12/13/a_nepszabadsag_dacol_szalai_annamariaval/somoskovig
Kína rulez.
Az a gáz hogy az ilyen ügyek pont nem érdeklik az átlagmagyar prosztó faszt.
több mint 15 éve
meg a sok-sok, pia nélkül elpazarolt gyermekévek miatt 😊a te fejed a napi 4-5 üveg JD miatt fáj 😛konquerorNálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Na, hát ebből nekem is elegem van. Egész nap hulla fáradt vagyok, már eleve úgy kelek, hogy össze tudok esni a fáradtságtól, erre bármilyen napszakban próbálok meg aludni, csak órák múlva sikerül, és akkor is általában felriadok fél óránként. Na meg persze, amúgyis max 3-4 órám van egy-egy alvásra, így az is jelentősen lerövidül. Most ez van már közel egy hete, mára egészen elviselhetetlenül fáj a fejem. 😕TheMileHighCity
több mint 15 éve
Ez is de szép és milyen megnyugtató így egy cikkben összeszedve...http://index.hu/kultur/media/2010/12/13/a_nepszabadsag_dacol_szalai_annamariaval/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ne aggódj, itthon nem is fogják közölni.somoskovigezt akarta az ország 52%-a...
több mint 15 éve
a te fejed a napi 4-5 üveg JD miatt fáj 😛Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Na, hát ebből nekem is elegem van. Egész nap hulla fáradt vagyok, már eleve úgy kelek, hogy össze tudok esni a fáradtságtól, erre bármilyen napszakban próbálok meg aludni, csak órák múlva sikerül, és akkor is általában felriadok fél óránként. Na meg persze, amúgyis max 3-4 órám van egy-egy alvásra, így az is jelentősen lerövidül. Most ez van már közel egy hete, mára egészen elviselhetetlenül fáj a fejem. 😕TheMileHighCity
több mint 15 éve
"Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy Csaba a 168 órának azt nyilatkozta, hogy a közszolgálati újságíró nem lehet a kormány ellensége, és nem kérdőjelezheti meg a szabadon választott kabinet hatalmát.„Az nem megy, hogy elfogadjuk a tisztséget, majd szembeszegülünk a megbízóval” – nyilatkozta az MTI vezérigazgatója."
Teljes fogalomzavar. A közszolgálati újságíró nem lehet sem kormánypárti, sem ellenzéki, pont ezért közszolgálati. Belénessy logikája szerint pl. a BBC nem közölhette volna Angliában a kormánypárti képviselők költségtérítési botrányait.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Ugyanmár! Kivágták a sztori végét! Véletlenül kikapcsolódott a kamera, aztán Buci két csíkra ráhúzott 2 feles kisüstit meg egy kis JD-t az íze miatt. Aztán túraautóbajnokság hazáig... Másnap meg ott volt a Blikkben, hogy már megint 2 autón keresztül az árokba parkolt. A Buci. A mi Bucónk 😂http://www.youtube.com/watch?v=Q_oNOvGYItwkonquerorinkább beStohlozva 😀FarkyÁá! A Buci csak akkor iszik, ha vezet.toxique
több mint 15 éve
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Na, hát ebből nekem is elegem van. Egész nap hulla fáradt vagyok, már eleve úgy kelek, hogy össze tudok esni a fáradtságtól, erre bármilyen napszakban próbálok meg aludni, csak órák múlva sikerül, és akkor is általában felriadok fél óránként. Na meg persze, amúgyis max 3-4 órám van egy-egy alvásra, így az is jelentősen lerövidül. Most ez van már közel egy hete, mára egészen elviselhetetlenül fáj a fejem. 😕
több mint 15 éve
Mindjárt különcnek érzem itt magam azzal, hogy még le se ér a fejem a párnára és már alszok 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Egyébként a standard 1-1.5 óra forgolódás nálam is megvan elalvás előtt, de mondjuk annyira nem nagy gond, jól lehet ilyenkor összefoglalni a nap eseményeit 😀
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Q_oNOvGYItwÁá! A Buci csak akkor iszik, ha vezet.toxiquehúzzák itt az időt pedig már nézném, hogy bebaszva káromkodnak a villábanHöriinkább beStohlozva 😀Farky
több mint 15 éve
Áá! A Buci csak akkor iszik, ha vezet.inkább beStohlozva 😀Farkykeresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckhúzzák itt az időt pedig már nézném, hogy bebaszva káromkodnak a villábanHöri
több mint 15 éve
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Szerintem ez sem normális, de mit lehet tenni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
de te el tudtál aludni bakker 😛 mondjuk én is, délelőtt 😀ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...Aludni mentem, 7:30. Keltem 8:45 és indultam ZHzni 😀tenorx
de az 5 és fél óra álmatlan forgolódást (Dzsoki, itt a válasz a kérdésedre 😀 ) túlzónak érzem
több mint 15 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...A közbülső időt erotikus szerepjátékkal vagy alvajárással töltötted?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...Aludni mentem, 7:30. Keltem 8:45 és indultam ZHzni 😀