Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez itt sincs máshogy. 5000 fős község, 60 fős bölcsivel. Bizony van aki hoppon marad...Két dolgozó szülő, még az extra díjakat is megjelöltük, hogy fizetnénk, erre a gyereket nem veszik fel a bölcsibe. Mit lehet ilyenkor tenni?3 éve költöztünk haza nyóckerből, ez előtte volt kicsivel.
#családbarátmagyarország
r.baggio
A fiam talán 6 hónapos volt amikor párom bement a szomszédos nagy templom utcai bölcsibe érdeklődni.
Első kérdés: "mikor fog megszületni a gyermek?"
Ja, bocs.
kittli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Két dolgozó szülő, még az extra díjakat is megjelöltük, hogy fizetnénk, erre a gyereket nem veszik fel a bölcsibe. Mit lehet ilyenkor tenni?3 éve költöztünk haza nyóckerből, ez előtte volt kicsivel.
#családbarátmagyarország
r.baggio
A fiam talán 6 hónapos volt amikor párom bement a szomszédos nagy templom utcai bölcsibe érdeklődni.
Első kérdés: "mikor fog megszületni a gyermek?"
Ja, bocs.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Két dolgozó szülő, még az extra díjakat is megjelöltük, hogy fizetnénk, erre a gyereket nem veszik fel a bölcsibe. Mit lehet ilyenkor tenni?velkam to tizenegyedik kerület. egyébként lehet fellebbezni a határozat ellen, legfeljebb adnak helyet egy olyan bölcsödébe, ami nem igazán esik útba.
#családbarátmagyarország
r.baggio
több mint 4 éve
Két dolgozó szülő, még az extra díjakat is megjelöltük, hogy fizetnénk, erre a gyereket nem veszik fel a bölcsibe. Mit lehet ilyenkor tenni?Hívd fel egy fideszes haverodat?
#családbarátmagyarország
r.baggio
több mint 4 éve
Két dolgozó szülő, még az extra díjakat is megjelöltük, hogy fizetnénk, erre a gyereket nem veszik fel a bölcsibe. Mit lehet ilyenkor tenni?#családbarátmagyarország

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hogy az sztk-hoz legközelebbi 2 boltban sem lehet maszkot kapni, én meg körözök mint gólyafos a levegőben...Párszor már beszoptam énis, oszt lottózóban vettem nagy nehezen vagy fél óra körözés után 500-ért...
kittli
(Benzinkútnál keresd máskor, más kérdés hogy egyszer nekem ott is "elfogyott" volt a válasz.)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Hogy az sztk-hoz legközelebbi 2 boltban sem lehet maszkot kapni, én meg körözök mint gólyafos a levegőben...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
??? bocs ez nekem új infó akkor mea culpa ha így vanm4+ a dunawörld, szóval tv-n nézhető volt, nem?De igen de akinek nincs lehetősége rá, mint most nekem se volt.....m4+-ra nem tették át?Katinka majd úszik mèg döntőt de fontos arra a nyomorèk forma 1s stúdióbeszèlgetèsre kapcsolni....Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
Bazzani
dande
NB2
Az elvvel van a problèmám ès hogy van ezernyi tvs adó egyèbkènt m5 stb....mindegy nem maradtam le semmiről....
dande
NB2
több mint 4 éve
m4+ a dunawörld, szóval tv-n nézhető volt, nem?De igen de akinek nincs lehetősége rá, mint most nekem se volt.....m4+-ra nem tették át?Katinka majd úszik mèg döntőt de fontos arra a nyomorèk forma 1s stúdióbeszèlgetèsre kapcsolni....Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
Bazzani
dande
NB2
Az elvvel van a problèmám ès hogy van ezernyi tvs adó egyèbkènt m5 stb....mindegy nem maradtam le semmiről....
dande
több mint 4 éve
De igen de akinek nincs lehetősége rá, mint most nekem se volt.....m4+-ra nem tették át?Katinka majd úszik mèg döntőt de fontos arra a nyomorèk forma 1s stúdióbeszèlgetèsre kapcsolni....Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
Bazzani
dande
NB2
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
m4+-ra nem tették át?Katinka majd úszik mèg döntőt de fontos arra a nyomorèk forma 1s stúdióbeszèlgetèsre kapcsolni....Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
Bazzani
dande
több mint 4 éve
Katinka majd úszik mèg döntőt de fontos arra a nyomorèk forma 1s stúdióbeszèlgetèsre kapcsolni....Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
Bazzani
több mint 4 éve
Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈Mi volt megint?
dande
több mint 4 éve
Idióta m4sportos brigád....😡😡😡😡😡😡🙈🙈🙈
több mint 4 éve
volt értelme etetni-itatni 15 éven át...NEM!🤬
index.hu/belfold/2022/06/17/penzes-henrietta-gyilkossag-penzes-henrietta-borton/
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
volt értelme etetni-itatni 15 éven át...index.hu/belfold/2022/06/17/penzes-henrietta-gyilkossag-penzes-henrietta-borton/
több mint 4 éve
v*dafone
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
A nap 3 említésre méltó sztorija:1) Bejön egy fiatal pár és a srác illedelmesen megkérdezi a pultosunkat, hogy az egyébként asztallal-székkel berendezett klimatizált étteremben leülhetnek-e.
2) Egy másik pár valószínűleg sokallta az árainkat, ezért ha tippelnem kéne bosszú ill. kompenzáció gyanánt ellopta egyik laminált étlapunkat.
3) Egy csíra aki 30 percre megkapta az ételét felsétáltatta a 9. emeletre az 50 feletti futárunkat a szar lift miatt, kiszámolta az aprót, hogy tud-e kereken egy ezrest visszaadni természetesen 0 jattal kalkulálva, majd SZÉP NAPOT KÍVÁNT. Mondanom se kell, hogy addigra már a nap is leszállt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Az ilyennek Polski Fiatot max, nem BMW-t...De ez legalább csak a saját autóját törte össze és nem másét. Ritka az ilyen.
youtu.be/mzn1rsgEuhg
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 4 éve
Wartburg, döngölt út, 13-14 évesen szülőkkel, de törés nem volt. Akkor.Ez a nagybácsi, mező, Zsiguli generációs élmény nagyjából a jelek szerint 😊 Mondjuk én a féltengelyt törtem el 😊6 évesen vezettem először német nagybátyám ölében a mezőn egy öreg zsiga kombit. aztán kb 500 méter után oldalára fektettem 😀 szerencsére kurva lassan dőlt el semmi bajunk nem lett kocsinak is csak a visszapillantója bánta.Az ilyennek Polski Fiatot max, nem BMW-t...Amikor életemben először stikában kormány mögé ültem apám régi Zsigulijában egy külvárosi kisutcában, én nem ilyen kacskaringósan, hanem nyílegyenesen mentem egy 10 méterre lévő fának.
youtu.be/mzn1rsgEuhg
NB2
Igaz, csak 12 éves voltam, és utána vagy egy évig nem is kaptam zsebpénzt, de megérte, mert a suliban volt mivel vagizni sokáig.
Sobri Jóska
kimásztunk röhögtünk
briareos
somoskovig
Pár évre rá azonban, már jogsi birtokában sikerült egy óriási betonvázát lehúzzak a helyéről az autó oldalával.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mekkora ötlet egy teltházas Puskás koncertre a pultok 1/3-át megnyitni 😮és telepakolni 17 éves gyerekkel, na az volt még a tökéletes ötlet. akik semennyire sem tudtak munkát szervezni
clbass

több mint 4 éve
mondjuk ez már maidenen is meh volt sztempólódizájnonként, igen 😊Majd felpróbálnak három méretet 😀Mekkora ötlet egy teltházas Puskás koncertre a pultok 1/3-át megnyitni 😮A merch is szánalmasan alultervezett volt emberi erőforrás szempontjából, bár a nagyobb gondot azok jelentettek, akik sorra kerülve jöttek rá, hogy fogalmuk sincs, mit is akarnak venni.
clbass
slowmotion
clbass
szerintem rajtunk csodálkozott a pultos csávó, köszönéstől fizetésig kettő perc voltunk, ebből másfél azzal telt, hogy méretet vadászott
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
pólódizájnonként, igen 😊Majd felpróbálnak három méretet 😀Mekkora ötlet egy teltházas Puskás koncertre a pultok 1/3-át megnyitni 😮A merch is szánalmasan alultervezett volt emberi erőforrás szempontjából, bár a nagyobb gondot azok jelentettek, akik sorra kerülve jöttek rá, hogy fogalmuk sincs, mit is akarnak venni.
clbass
slowmotion
clbass
szerintem rajtunk csodálkozott a pultos csávó, köszönéstől fizetésig kettő perc voltunk, ebből másfél azzal telt, hogy méretet vadászott
több mint 4 éve
Majd felpróbálnak három méretet 😀Mekkora ötlet egy teltházas Puskás koncertre a pultok 1/3-át megnyitni 😮A merch is szánalmasan alultervezett volt emberi erőforrás szempontjából, bár a nagyobb gondot azok jelentettek, akik sorra kerülve jöttek rá, hogy fogalmuk sincs, mit is akarnak venni.
clbass
slowmotion
több mint 4 éve
Mekkora ötlet egy teltházas Puskás koncertre a pultok 1/3-át megnyitni 😮A merch is szánalmasan alultervezett volt emberi erőforrás szempontjából, bár a nagyobb gondot azok jelentettek, akik sorra kerülve jöttek rá, hogy fogalmuk sincs, mit is akarnak venni.
clbass