Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 290 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ritmusérzéket lelkesedéssel pótoló Lars Ulrich wannabe-ket minden társasházba!
dankodavid
És sok húszcentis zsebkutyát, amelyik órákon keresztük ugat mint a bolond, miután a kedves gazdi elhúz otthonról.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 545
Ritmusérzéket lelkesedéssel pótoló Lars Ulrich wannabe-ket minden társasházba!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 663 — Grady Judd fan
Ha van olyan PÉCSI fórumtársam aki holnap cca 12 órában tudna kajafutárkodni saját működőképes gépjárművel az küldjön PM-et! Jelige: Szép az élet!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante
pont előtte nem sokkal mentem el az úton, tényleg hihetetlen, hogy évek óta nem tett senki semmit ellene, hogy ezen a szakaszon a szembesávokat (ahol a 70-es táblánál nyilván minimum 90 az átlagos utazósebesség) dupla záróvonalon kívül valami mással is elválasszák
 hvg.hu/cegauto/20210506_Negyes_karambol_repuloterre_vezeto_ut

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 877 — The Mathematician
Itt angyalföldön a kassák és klapka kereszteződésben van fél éve egy relatíve nagyobb kátyú, pont szar helyen, zebra és kanyar előtt, tehát folyton lassítani és kerülgetni kell.

Pár hónapja kiraktak egy elé egy táblát, jelezve, hogy merre kerüld ki. Tegnap jövök haza, látom, hogy már nincs ott a tábla, gondolom na végre megcsinálták. A lófaszt, még mindig ott van.

Norvégiában az ilyen bejelented aznap este egy mobilos app-on, másnap reggelre nincs ott a kátyú.

Ja bocs, ez Magyarország, mit is vártam.
Duff
2011ben Kanadában vakációztunk a feleségemmel. Egy este meghívott az egyik magyar barátom vacsorára. Társasjáték, Szaké, vörösbor, marcsi, ahogy kell. Este 11kor (szombaton) kimentünk az erkélyre cigitni. Látom ám, hogy marják fel az aszfaltot előttük a 2x2 sávos több száz méter hosszú úton... Mire másnap magunkhoz tértünk, reggeli utánra már a sávok is fel voltak festve a friss aszfaltra!!
nagir
németeknél pár éve volt kölnél hogy folyékony aluminiomos kamion borult lezúzva a pályát
3 v 4 nap volt haver szerint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Itt angyalföldön a kassák és klapka kereszteződésben van fél éve egy relatíve nagyobb kátyú, pont szar helyen, zebra és kanyar előtt, tehát folyton lassítani és kerülgetni kell.

Pár hónapja kiraktak egy elé egy táblát, jelezve, hogy merre kerüld ki. Tegnap jövök haza, látom, hogy már nincs ott a tábla, gondolom na végre megcsinálták. A lófaszt, még mindig ott van.

Norvégiában az ilyen bejelented aznap este egy mobilos app-on, másnap reggelre nincs ott a kátyú.

Duff
2011ben Kanadában vakációztunk a feleségemmel. Egy este meghívott az egyik magyar barátom vacsorára. Társasjáték, Szaké, vörösbor, marcsi, ahogy kell. Este 11kor (szombaton) kimentünk az erkélyre cigitni. Látom ám, hogy marják fel az aszfaltot előttük a 2x2 sávos több száz méter hosszú úton... Mire másnap magunkhoz tértünk, reggeli utánra már a sávok is fel voltak festve a friss aszfaltra!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 451 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor jövök én is 😛 Nálam a HP Smart kuka, behívni még ok de utána úgy fagy le ahogy van, bezárni is csak feladatkezelővel tudom. Kénytelen vagyok mással szkennelni 😛
több mint 4 éve
engem most a teams basz fel telefonon mert folyamatosan felugrál egy hót fehér lap és semmit nem tudok csinálni

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 290 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...
warr_b
nálam ez a twitter, ahol kb minden bejelentkezésnél be kell állítanom, hogy időrendi sorrendben mutassa a tweeteket, ne az idióta algoritmusuk által szortírozva összevissza
r.baggio
Ne is mondd, nálam ez a céges levelezés az outlook 365-ben, mappaváltásnál random megfordítja sokszor az időrendet, de jó még ha csak azt, és nem bassza össze teljesen az egész nézetet... utálom mint a szart.

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Rohadjon meg a google meg az android, megint összebaszták a lapok elrendezését. Egyszer már beállítottam, hogy jó nekem, mi a kurva anyjukért kell belenyúlni és okosabbnak lenni? Faszom...
warr_b
nálam ez a twitter, ahol kb minden bejelentkezésnél be kell állítanom, hogy időrendi sorrendben mutassa a tweeteket, ne az idióta algoritmusuk által szortírozva összevissza
r.baggio
érdekes ezt twitter nálam nem csinálja, benyomtam egyszer h akarom és azóta is úgy maradt

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449

több mint 4 éve

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
 telex.hu/belfold/2021/04/29/nyaron-kiszabadul-a-megeroszakolt-felgyujtott-p-henrietta-gyilkosa

Bizonyára hasznos és értékes tagja lesz a társadalomnak.
warr_b
EZ is a magyar igazságszolgáltatás egyik szégyene ...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 706 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 telex.hu/belfold/2021/04/29/nyaron-kiszabadul-a-megeroszakolt-felgyujtott-p-henrietta-gyilkosa

warr_b
Hátravinni agyonlőni!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve

több mint 4 éve
 24.hu/belfold/2021/04/23/video-lefotozta-majd-otthagyta-a-xxii-keruleti-godorbe-zuhant-ferfit-a-bajba-jutott-reggelre-meghalt/

legalja ...

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
legyen már draft a kurvaéletbe

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 272 — nabege2@yahoo.com
újabb "hasznos" tagja a társadalmunknak...
 index.hu/belfold/2021/04/20/testvergyilkossag-halal-tragedia/
több mint 4 éve
just a bad apple ....

24.hu/kulfold/2021/04/17/evtizedek-ota-bostoni-rendorseg-pedofil-rose-korrupcio-vademeles/

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 077
Ma az egyik csatornán a Szikla lesz délután. Várhatóan ott is lesz 1-2 nyissz.
NB2
kavics címmel adják
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 272 — nabege2@yahoo.com
Ma az egyik csatornán a Szikla lesz délután. Várhatóan ott is lesz 1-2 nyissz.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
Valamely nap ment a film+on Az utolsó cserkész. Gondoltam, bár megvan a szerveren, ha már megy a tv-ben megnézem 875. alkalommal is. Már az elején látszott, h szarrá van vágva, a "kérdezd meg, hogy milyen kövér" jelenet, kb. teljesen ki volt vágva, talán egy mondatot hagytak meg belőle. Kurvagáz.
Duff
Hogy vágsz meg egy utolsó cserkészt? 😊 milyen hosszú maradt a film 31 perc? 😀😀😀
MC12
Minden film reklámmal 150 perc. Akár 80 akár 110. Szóval észre se veszed. 😊
Sobri Jóska
Igen, ez igaz, de kifejezetten az utolsó cserkésznek nekiesni vágó ollóval nem egyszerű feladat 😊 az átkötő szövegeken meg a zenés betéteken kívül nem sok marad 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 316 — #NoStress
Valamely nap ment a film+on Az utolsó cserkész. Gondoltam, bár megvan a szerveren, ha már megy a tv-ben megnézem 875. alkalommal is. Már az elején látszott, h szarrá van vágva, a "kérdezd meg, hogy milyen kövér" jelenet, kb. teljesen ki volt vágva, talán egy mondatot hagytak meg belőle. Kurvagáz.
Duff
Hogy vágsz meg egy utolsó cserkészt? 😊 milyen hosszú maradt a film 31 perc? 😀😀😀
MC12
Minden film reklámmal 150 perc. Akár 80 akár 110. Szóval észre se veszed. 😊