Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 8 éve
Délután be kellett vinnem pár nyomtatványt Szekszárdra, gondoltam szép az idő, beugrok motorral. Azt hadd mondjam el hogy ezen a nyamvadt oda-vissza 40 km-en kétszer majdnem megdöglesztettek, plusz hazafelé még meg is áztam. Kezdetnek megyek a 6-oson, Kakasdon egy mellékutcából balról(!) bekanyarodott egy tatter, de úgy hogy konkrétan nekem jött volna oldalról, ha nem megyek le a padkára. Nem hittem el hogy ki fog jönni, de megindult az öreg a maga konok 15 km/h-s tempójával, bejött a sávomba és majdnem lelökött az útról. Nyomtam a dudát, nagy nehezen kikerültem jobbról, szerintem akkor vette észre hogy van ott valami mert akkor kezdte ijedten rángatni a kormányt. Bravó.
Hazafelé a másik manőver; szembejövő sávból nagy SUV kijött előzni. Azt rögtön láttam hogy nem lesz hely, satufék, közben para hogy a mögöttem jövő autó ne gyaluljon le, tükörben láttam hogy pedig le fog... féket elengedtem és megint ki a padkára. A mögöttem jövő is nagyot fékezett, meg az előzött autós is látta hogy helyzet van, az is fékezett és igy hősünk be tudta fejezni az előzést tömegszerencsétlenség nélkül. Ilyenkor azért felmerül a klasszik "mire gondolhatott a költő?" Mert már amikor elkezdte, akkor látszott hogy ez normál körülmények közt nem sikerülhet.
Az milyen, hogy az elmaradott Balkánon, meg az elmebeteg olaszoknál több ezer km-t motoroztam úgy, hogy össz egy meleg helyzet volt, az is miattam, itthon meg a qrva megyéből nem tudok úgy kimenni hogy ne kelljen az életemért küzdeni, útról lemenekülni meg szögletesre fékezni a gumimat. Utálom ezt. Az egész közlekedési morált, a szar utakat, a szabályokat leszarókat (az ilyen motorosokat is), az erőszakos vezetőket, az egész kuplerájt ami itt az utakon van.
több mint 8 éve
Kedden elütött egy embert a vonat, az utasokat pótlóbusszal elszállították 2 faluval odébb. Ott pedig a kedves MÁV megvárta a helyszínelést követően újból meginduló vonatot és azzal lehetett tovább utazni. A 80 perc késés miatt voltak, akik lekésték a matek érettségit.ilyenkor annyira örülök hogy nem kell már ingáznom a család miatt vidékre, arra a pár alkalomra meg az évben van autó. Nevetséges amit ez az ország tömegközlekedés címszóval előad, a fizetésekhez viszonyított árakról ne is beszéljünk.
Múlt pénteken a ballagásokra utazók örömére, meg elszakadt a felsővezeték BP-Miskolc vonalon. 2 vonat ki is maradt.
A MÁV helyszíni tájékoztatása nulla. Akinek nem volt netje, nem sok fogalma lehetett arról, hogy mi a helyzet.
Atari
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Kedden elütött egy embert a vonat, az utasokat pótlóbusszal elszállították 2 faluval odébb. Ott pedig a kedves MÁV megvárta a helyszínelést követően újból meginduló vonatot és azzal lehetett tovább utazni. A 80 perc késés miatt voltak, akik lekésték a matek érettségit.Múlt pénteken a ballagásokra utazók örömére, meg elszakadt a felsővezeték BP-Miskolc vonalon. 2 vonat ki is maradt.
A MÁV helyszíni tájékoztatása nulla. Akinek nem volt netje, nem sok fogalma lehetett arról, hogy mi a helyzet.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
Kolléganőm mondta h a Nyugatihoz kivonult ma a katasztrófavédelem, szal ott volt vmi geb@sz.Most már tényleg megrohadhat a bkk ott ahol van, hogy megint ledöglött a 3-as metró. Olyan szép kis tömegnyomor volt 105-ös buszon, hogy az nem igaz. Mi is kapunk nem egy jogos kritikát, de ez azért már tényleg a legalja...tegnap baleset volt a corvinnál - pont akkor mentünk volna vissza melóba ebéd után
Asbee
ma meg lerobbant? fasza
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Most már tényleg megrohadhat a bkk ott ahol van, hogy megint ledöglött a 3-as metró. Olyan szép kis tömegnyomor volt 105-ös buszon, hogy az nem igaz. Mi is kapunk nem egy jogos kritikát, de ez azért már tényleg a legalja...tegnap baleset volt a corvinnál - pont akkor mentünk volna vissza melóba ebéd után
Asbee
ma meg lerobbant? fasza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Most már tényleg megrohadhat a bkk ott ahol van, hogy megint ledöglött a 3-as metró. Olyan szép kis tömegnyomor volt 105-ös buszon, hogy az nem igaz. Mi is kapunk nem egy jogos kritikát, de ez azért már tényleg a legalja...
több mint 8 éve
Tegnap mondta egy rendőr haverom, hogy múltkor meghúzta az egyik szolgálati kocsit, de olyan horror árakat kell nekik ezért fizetni, hogy inkább vett festéket és vitte, megcsináltatni egyből, hogy ne tűnjön nekik fel a dolog.kissé hasonló felmerült már egyszer nálunk is!Így a karc már nem tűnik fel annyira.Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....Nemtom mi tosz van, de az ág is húz...reggel összetörtem a verdát.
peach
peach
gyeek
céges autó leadásnál volt 2 kisebb horpadás 1 elől 1 hátul !mondta a flottakezelő hogy
a cég 1 darab kárt fizet ki szerződés szerint a másik sajnos saját költség lesz...erre megkérdeztük hogy ok ,
akkor ha most kimegyek és pl. nekirongyolok a szalagkorlátnak valahol vagy ha tuti nem akarok megsérülni mondjuk letolom egy kisebb szakadékba az autót akkor megúszom mert az 1 kár?
nézett és mondta hogy hát igen...
aztán megoldódott a dolog törés nélkül végül!
yooker
több mint 8 éve
kissé hasonló felmerült már egyszer nálunk is!Így a karc már nem tűnik fel annyira.Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....Nemtom mi tosz van, de az ág is húz...reggel összetörtem a verdát.
peach
peach
gyeek
céges autó leadásnál volt 2 kisebb horpadás 1 elől 1 hátul !mondta a flottakezelő hogy
a cég 1 darab kárt fizet ki szerződés szerint a másik sajnos saját költség lesz...erre megkérdeztük hogy ok ,
akkor ha most kimegyek és pl. nekirongyolok a szalagkorlátnak valahol vagy ha tuti nem akarok megsérülni mondjuk letolom egy kisebb szakadékba az autót akkor megúszom mert az 1 kár?
nézett és mondta hogy hát igen...
aztán megoldódott a dolog törés nélkül végül!
több mint 8 éve
Persze, így fogom fel én is. Egy darab vas, ott rohad el...csak az első reakciók nem voltak szimpik.Az enyém 100% sztoikus volt. Ezért is imádtam, hogy Asbee rávetette magát, semmi rossz indulat nem volt benne.
peach
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Persze, így fogom fel én is. Egy darab vas, ott rohad el...csak az első reakciók nem voltak szimpik.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
A Kleenex topik lejjebb van asszem, de nem akarok és nem is vagyok érzéketlen. Mindenkinek vannak olyan pillanatai amikor úgy érzi a Fasszopó Sors (sic) összeesküvésének az áldozata. Ne fogd fel nyomorként az autód vesszőfutását. Ami történt megtörtént, mi a szart lehet még tenni vele? Élsz, lesz új autód, később meg jó dolgok várnak. Ha nem értesz egyet akkor természetesen az én kurva anyámat, mégiscsak a megfelelő fórumot választottad a problémád publikálására.De sok "okos", jó szándékú emberke van itt...Kösz a védést, de én rontottam el. Kár volt leírni a nyomoromat.
Asbee
peach
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
De sok "okos", jó szándékú emberke van itt...Kösz a védést, de én rontottam el. Kár volt leírni a nyomoromat.
Asbee
több mint 8 éve
De sok "okos", jó szándékú emberke van itt......meg szerény személyed, aki nem hagy ki egy alkalmat se, hogy ossza azoknak az észt akiknek szerinted nem jutott.
Asbee
több mint 8 éve
De sok "okos", jó szándékú emberke van itt...
több mint 8 éve
Vagy: aki nem olvas a jelekből... 😊Így a karc már nem tűnik fel annyira.Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....Nemtom mi tosz van, de az ág is húz...reggel összetörtem a verdát.
peach
peach
gyeek
több mint 8 éve
Így a karc már nem tűnik fel annyira.Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....Nemtom mi tosz van, de az ág is húz...reggel összetörtem a verdát.
peach
peach
több mint 8 éve
Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....Nemtom mi tosz van, de az ág is húz...reggel összetörtem a verdát.
peach
több mint 8 éve
Nem kell ehhez öregnek lenni, hogy hülye legyen az ember. Már sikerült de nagyon s valószínű bottal üthetem a pénznek a nyomát. Vhonnan megszerezték a "céges" mobil számát T-com Telenor közös játéka nyertem 150.000 ft-t de előtte automatán kártyán telefonszámra utaljak összeget s a tranzakciók után majd azzal együtt visszautalják. Persze hiteles volt a csávó, meg nem magamról volt szó a közösség kap egy kis pénzt hurrá ha magmról van szóvvszínű kinyomo vagy hamarabb észbe kapok...persze az én pénzem ment rá. Az a baj innentől attól tartok látják a számlámat levehetnek bármikor pénzt, bár nem tudom ez hogy működik. A T-comnál persze mossák kezeiket rendőrségnél se tudnak mit csinálni....ha esetleg tudtok vmit s közben nem röhögitek szét magatok (esetleg nem e ti voltatok 😉)köszönöm.A rendőrségnél tudnának mit csinálni, csak mivel kicsi a sikerre az esély, inkább nem csinálnak semmit.
dande
Minimum el lehetne indulni azon, hogy az adott tel.számhoz kapcsolódó egyenlegen van-e még pénz, milyen tranzakciókat/hívásokat bonyolítottak róla. A tel.szolgáltatónak tudnia kell, tőle pedig a rendőrség kikérheti.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 523
Nem kell ehhez öregnek lenni, hogy hülye legyen az ember. Már sikerült de nagyon s valószínű bottal üthetem a pénznek a nyomát. Vhonnan megszerezték a "céges" mobil számát T-com Telenor közös játéka nyertem 150.000 ft-t de előtte automatán kártyán telefonszámra utaljak összeget s a tranzakciók után majd azzal együtt visszautalják. Persze hiteles volt a csávó, meg nem magamról volt szó a közösség kap egy kis pénzt hurrá ha magmról van szóvvszínű kinyomo vagy hamarabb észbe kapok...persze az én pénzem ment rá. Az a baj innentől attól tartok látják a számlámat levehetnek bármikor pénzt, bár nem tudom ez hogy működik. A T-comnál persze mossák kezeiket rendőrségnél se tudnak mit csinálni....ha esetleg tudtok vmit s közben nem röhögitek szét magatok (esetleg nem e ti voltatok 😉)köszönöm.Miert latnak a szamladat?Nem adtad meg a pinkodot stb nem?
dande
Okos dolgot nem lehet mondani. Elmentel a rendorsegre ennyi. Tanultal belole, hogy elore semmiert nem fizetsz.
Munkakozvetitesnel is ha elore kernek x ezret hagyd is ott oket.
több mint 8 éve
Nem kell ehhez öregnek lenni, hogy hülye legyen az ember. Már sikerült de nagyon s valószínű bottal üthetem a pénznek a nyomát. Vhonnan megszerezték a "céges" mobil számát T-com Telenor közös játéka nyertem 150.000 ft-t de előtte automatán kártyán telefonszámra utaljak összeget s a tranzakciók után majd azzal együtt visszautalják. Persze hiteles volt a csávó, meg nem magamról volt szó a közösség kap egy kis pénzt hurrá ha magmról van szóvvszínű kinyomo vagy hamarabb észbe kapok...persze az én pénzem ment rá. Az a baj innentől attól tartok látják a számlámat levehetnek bármikor pénzt, bár nem tudom ez hogy működik. A T-comnál persze mossák kezeiket rendőrségnél se tudnak mit csinálni....ha esetleg tudtok vmit s közben nem röhögitek szét magatok (esetleg nem e ti voltatok 😉)köszönöm.
több mint 8 éve
El lehet magyarázni igen,,sztem is. Csakhogy az elmagyarázás gondolom nem merül ki annyiban, hogy "ne hagyd magad átverni"...Ne nézd le az időseket.Gondolom a 80 éves nagyszülőknek is sikerül ennyivel elmagyarázni...Aki tud telefonos átverés kapcsán mi lehet tenni szóljon, inkább nem írom le mit gondlok mert kitiltotok az biztos......Ne hagyd magad átverni.
dande
Sobri Jóska
peach
Akár hiszed, akár nem, el lehet nekik is magyarázni, hogy kikkel miként beszéljenek, mit tegyenek, mit ne, lehet adni pontos instrukciókat, tanácsokat.
Attól, hogy valaki idős, még nem feltétlenül hülye.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
pont ezt nagyon nehéz belőni..amikor még nem akarsz (vagy nem tudsz)egy kisöreget felügyelet alá helyezni ( értsd magadhoz venni vagy otthonba vagy segítő ) de már a mindennapi rutinon kívüli dolgok nem igazán mennek neki! kicsit ( vagy jobban) demens is.ezzel azért veszélynek van kitéve!Ne nézd le az időseket.Gondolom a 80 éves nagyszülőknek is sikerül ennyivel elmagyarázni...Aki tud telefonos átverés kapcsán mi lehet tenni szóljon, inkább nem írom le mit gondlok mert kitiltotok az biztos......Ne hagyd magad átverni.
dande
Sobri Jóska
peach
Akár hiszed, akár nem, el lehet nekik is magyarázni, hogy kikkel miként beszéljenek, mit tegyenek, mit ne, lehet adni pontos instrukciókat, tanácsokat.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Ne nézd le az időseket.Gondolom a 80 éves nagyszülőknek is sikerül ennyivel elmagyarázni...Aki tud telefonos átverés kapcsán mi lehet tenni szóljon, inkább nem írom le mit gondlok mert kitiltotok az biztos......Ne hagyd magad átverni.
dande
Sobri Jóska
peach
több mint 8 éve
Igazán elrohadhatna élve az a turhó paraszt akinek a legjobb szórakozása, hogy kulcsal végig rántja az autó teljes bal oldalát, motorháztetejét, jobb hátulját. Arról az örömről nem is beszélve, hogy egy órája várom a helyszínelőket, mert helyszínelni azt kell, mikor a kiérkező járőrök már jelezték, hogy min. kettő térfigyelő kamera tökéletesen rálát az autóra és el is mentették a tulajokkal a felvételeket....
több mint 8 éve
Gondolom a 80 éves nagyszülőknek is sikerül ennyivel elmagyarázni...Aki tud telefonos átverés kapcsán mi lehet tenni szóljon, inkább nem írom le mit gondlok mert kitiltotok az biztos......Ne hagyd magad átverni.
dande
Sobri Jóska