Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.
dankodavid
Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
Tony
Kedvencem az volt amikor az én ésszerű levezetésemre h miért kell megadni azt a pontot amiért járt volna a jobb jegy úgy hárította el a kedves tanár hogy " Dávid, majd amikor évek múlva a kezében tartja a diplomáját milyen nevetve fog visszagondolni erre a pillanatra"....

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.
dankodavid
Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).

mondjuk eleve ha megvan a vizsga minek tekinted meg?eaglesmcnabb
+1 😀
Bár lehet az ösztöndíj miatt kell a jobb tanulmányi átlag.

Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
Egész héten 100 fok volt. Egész jövőhéten 100 fok. Csak ma van borús esős szar idő persze, mikor a gyerek keresztelője apropóján 50 fős családi dínom-dánomot szerveztem.
peach
Dettó...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 814 — a new hope (again)
Egész héten 100 fok volt. Egész jövőhéten 100 fok. Csak ma van borús esős szar idő persze, mikor a gyerek keresztelője apropóján 50 fős családi dínom-dánomot szerveztem.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 563
Bemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.
dankodavid
Taxi?
Sobri Jóska
Uber
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 172 — je suis poloska
mondjuk eleve ha megvan a vizsga minek tekinted meg? :d

(más kérdés ha 3-ast vársz és 1-es, de a szövegkörnyezetben nem utaltál arra hogy bukó.)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 550
Bemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.
dankodavid
Taxi?
Sobri Jóska
Nem tudtam, hogy 2-ig van, thatsthewholepoint. Neptunban annyit volt képes kiírni, megtekintés a megírás délutánján, a 14:00 csak a szobájára volt egy fecnin kitűzve. Meg amúgy is, azért az nem kis távolság taxival, nem szívesen adtam volna ki rá ennyit, és mivel mindenki rühelli ezt a faszfejt, így intézeti képviseletnél van már az ügy. Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
dankodavid
Taxi?

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 550

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 330 — Csodabogár
a mocskos primitív büdös parasztok. lelövi a baglyot, mert idegesítette hogy ott fészkel a házán. természetesen védett kuvik volt, fiókákkal. mi van itt hogy mészárolják le az állatokat hetente...

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Mikor úgy jössz ki a moziból, hogy elloptak egy egész korrekt kis összeget a bankkártyádról az egészen remek érzés.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 281 — nabege2@yahoo.com
Reggel 8-kor szombaton távfűtés leolvasás! SZOMBATON!!! A k... anyjukat!!!
több mint 9 éve
De utálom mikor rámtukmálnak valamit. Most épp a facebook...

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 413 — Cowboys fan
Szóval:

Emberünk itt szórakozott előttem:
 www.google.hu/maps/@46.0720696,18.2167224,3a,75y,355.42h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPvLi3YH0tUMSC4vgOSY5A!2e0!7i13312!8i6656
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.NB2
és itt nem volt elég hely az előzéshez? jó nagy forgalom lehetett 😛 (akkor ne menj a 6-os úton Szigetvár felé, mert agyérgörcsöt kapsz 😀)
slowmotion
hát az az igazság, hogy okádék nagy szégyen, hogy nincs 2x2 sáv arra felé, de legalább minimum Szentlőrincig jó lenne megcsinálni
túl sok a kereszt arra😕
NB2
ráadásul nemcsak a kereszt sok, hanem az olyan munkagép is, ami nem tud hatvannal menni. (meg az olyan vontató, ami nyolcvannal hasít a száztízes főúton.)
több mint 9 éve
Mocskosul rühellem a macskákat...
Matthew99
Hát azokat én is...
OK, hogy megjelöli a kurva területét, de miért a lábtörlőn meg a bejárati ajtón? Miért nem a kert 4 sarkán, a kerítéslábazaton kívülről? Kilépek a kertbe, és a virág meg fű illata helyett kibaszott macska húgyszag fogad.
Ráadásul a szomszéd 2 kibaszott perzsája is ide jár....
Szeretem az állatokat, nem akarom bántani őket, de egyszer beruházok egy élve fogó csapdára Istenemre mondom, és az összes macskát elviszem a menhelyre, aztán akinek hiányzik, az ott megtalálja...
Lecsó
Áh az semmi. A padláson megbontotta a gipszkartont és az álmennyezetbe kölkedzett. Ezt pedig csak abból vettük észre hogy egy belső folyosón kiscica nyávogást hallottunk. És miért? Mert az anya elfeküdt a padláson és oszlásnak indult. 2 napig kerestem a kis szarosokat. Úgyhogy szerintem nálam jobban kevesen utálják őket.

több mint 9 éve
elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......
ano92
Az a szívás, ha a maszatos kezedet sem tudod rendesen megmosni, mert a szappan is jobbkezes.
Mondjuk van megoldás: kérj meg valakit! 😉
Atari
De az is alternatíva, hogy nem törli ki.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Mocskosul rühellem a macskákat...
Matthew99
Hát azokat én is...
OK, hogy megjelöli a kurva területét, de miért a lábtörlőn meg a bejárati ajtón? Miért nem a kert 4 sarkán, a kerítéslábazaton kívülről? Kilépek a kertbe, és a virág meg fű illata helyett kibaszott macska húgyszag fogad.
Ráadásul a szomszéd 2 kibaszott perzsája is ide jár....
Szeretem az állatokat, nem akarom bántani őket, de egyszer beruházok egy élve fogó csapdára Istenemre mondom, és az összes macskát elviszem a menhelyre, aztán akinek hiányzik, az ott megtalálja...
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......
ano92
Az a szívás, ha a maszatos kezedet sem tudod rendesen megmosni, mert a szappan is jobbkezes.
Mondjuk van megoldás: kérj meg valakit! 😉

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Szóval:

www.google.hu/maps/@46.0720696,18.2167224,3a,75y,355.42h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPvLi3YH0tUMSC4vgOSY5A!2e0!7i13312!8i6656
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.NB2
és itt nem volt elég hely az előzéshez? jó nagy forgalom lehetett 😛 (akkor ne menj a 6-os úton Szigetvár felé, mert agyérgörcsöt kapsz 😀)
slowmotion
hát az az igazság, hogy okádék nagy szégyen, hogy nincs 2x2 sáv arra felé, de legalább minimum Szentlőrincig jó lenne megcsinálni
túl sok a kereszt arra😕
több mint 9 éve
jobb kezes wc papir?az milyen?
en balos vagyok, de a papirt a masikkal hasznalom erre a celra.tudok,erdekes.
ZoliMP
fejjel lefelé kell feltenni a tartóra
több mint 9 éve
Szóval:

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 524
jobb kezes wc papir?az milyen?
en balos vagyok, de a papirt a masikkal hasznalom erre a celra.tudok,erdekes.
több mint 9 éve
ano92
Bidé!
több mint 9 éve
Szóval:

Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.

Megjegyzem ma is volt egy okoska, aki mivel neki piros volt már 100 méterre a kereszteződéstől 30-40 között csorgott a lámpa felé, mi meg 2-en mögötte éppen balra kanyarodtunk volna ahol zöld volt. Nem kell ecsetelnem sárgán sikerült a barom miatt...
több mint 9 éve
Nyilván azért hajtott tovább mert kisgyerek volt előtte...
Asbee
vagy előtte is ilyen lassan mentek, ki tudja