Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 281 — nabege2@yahoo.com
Jó tanács a jövőre nézve😊
Keressetek közös pontot, vagy dolgot amit mind a 2-en utáltok és máris jobb lesz a hangulat😊
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 108
-- de hát bátyám, ezek ellopják a fél országot!

-- ugyan fiam, a zsidók meg a komenisták már ellopták az egészet... csak azok vissza ne gyűjjenek

-- már értem báttya'
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 550
Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.
dankodavid
Sok évvel ezelőtt beszélgetés indítónak feltettem a kérdést: "és milyen volt az utatok?" A válasz: "szar, de már a kommunisták idejében is ilyen kátyúsok voltak ezek a rohadt utak, ők nem voltak képesek megcsinálni"
A következő öt percben még két hasonló megnyilvánulás, én szépen elköszöntem és ráhagytam apámékra a dolgot. Vicc, hogy a saját (egyébként szeretett és valamikor jó fej) keresztapámmal évek óta az évi négyszeri találkozás alatt 8 értelmes mondatot nem tudok váltani.
kittli
Hasonló, nálam is keresztapám az, aki ilyen, az otthagyomapicsába pillanatot akkor érte el, amikor rákezdett, hogy "a viktor nem lehetett ügynök, mert 89-ben is mert az oroszok ellen beszélni" 😀 😀

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 851 — Steelers fan
Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.
dankodavid
Sok évvel ezelőtt beszélgetés indítónak feltettem a kérdést: "és milyen volt az utatok?" A válasz: "szar, de már a kommunisták idejében is ilyen kátyúsok voltak ezek a rohadt utak, ők nem voltak képesek megcsinálni"
A következő öt percben még két hasonló megnyilvánulás, én szépen elköszöntem és ráhagytam apámékra a dolgot. Vicc, hogy a saját (egyébként szeretett és valamikor jó fej) keresztapámmal évek óta az évi négyszeri találkozás alatt 8 értelmes mondatot nem tudok váltani.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 281 — nabege2@yahoo.com
dankodavid
éppen múltkor a politika rovatban hiányolta valaki, hogy nincs kivel vitázni...hát tessék 😀
Klaci79
Én voltam😊
több mint 10 éve
dankodavid
éppen múltkor a politika rovatban hiányolta valaki, hogy nincs kivel vitázni...hát tessék 😀
Klaci79
Ezen van mit hiányolni, tényleg. Mintha egy majomnak próbálnád elmagyarázni, miért ne fetrengjen a sárba; ő válaszul megdobál aprólékos munkával tökéletes golyóformájúra gyúrt szargalacsinnal, te nyakig szaros leszel, ő meg kurvára élvezi.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 976
dankodavid
több mint 10 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Mert a Siemens pont arról híres hogy soha nem fizet senkinek...ja
ozibozi
Lehet igazságod, mert jobban átolvasva rájöttem, belemagyarázós a cikk.
A bolgárokat rendesen szivatja a Siemens. Ott 7 millió egy szerelvény, nekünk (mármint a pesti embernek) kijön 6-ból. Minden más info csak a púder.
Amúgy meg fizet mindenki mindenkinek, kinek többet, kinek kevesebbet. Partner cégtől időnként én is szoktam kapni egy üveg pálinkát. 😊

Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Mert a Siemens pont arról híres hogy soha nem fizet senkinek...ja
több mint 10 éve
Legalja.
 hvg.hu/gazdasag/20160326_szofia_metrokocsi_felujitas_tarlos_3as_metro_metrowagonmash_siemens
empty taxi
Ott senki nem akart meggazdagodni a beszerzésen?

Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Legalja.
 hvg.hu/gazdasag/20160326_szofia_metrokocsi_felujitas_tarlos_3as_metro_metrowagonmash_siemens

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Köszi
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress
Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:
mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
Ez az ember megdöbbentően buta. Szerintem ha tudná hogy forog a Föld, kapaszkodna.
Lecsó
pedig a Bencsik-Bayer-Lovas szentháromság már nem kis ideje ontja az elmeroggyant nézeteit.
petey
Van még az az őszhajú csákó, az veri mindet. (Megnéztem guglin, gajdics testvér néven fut)
ozibozi
Tessék. Ajándék neked:

kepfeltoltes.hu/160324/GAJDICS1_www.kepfeltoltes.hu_.png

több mint 10 éve
mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
Ez az ember megdöbbentően buta. Szerintem ha tudná hogy forog a Föld, kapaszkodna.
Lecsó
pedig a Bencsik-Bayer-Lovas szentháromság már nem kis ideje ontja az elmeroggyant nézeteit.
petey
Van még az az őszhajú csákó, az veri mindet. (Megnéztem guglin, gajdics testvér néven fut)
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 330 — Csodabogár
 antoneutron.tumblr.com/post/141539401931/martonbede-antoneutron-ngygabr-komolyan

operatív törzs, nesze. mind meghalunk

több mint 10 éve
Lecsó

több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Hát nem akarom felsorolni a sok sületlenséget, de ha van időd, nézz meg egy két műsort. Tényleg szórakoztató.
Még Borókai sem győzi néha opponálni, pedig neki a másik két főszerkesztőt kellene 😊
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 131 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Lecsó
Mit mondott?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...
Borbinho
nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
csebi
Ne bagatellizálj, megszámoltam összesen 8-an jelenTEK meg a Kossuth téren.
empty taxi
Nem minthogy ha egy terrorista odalép hozzájuk megkérdezni az időt és utána megmutatja nekik, hogy az ő robbanóövén éppen éjfél van akkor bármit is tudnának csinálni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...
Borbinho
nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
csebi
Ne bagatellizálj, megszámoltam összesen 8-an jelenTEK meg a Kossuth téren.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Borbinho
csebi
a két BTR-80-astól se feledkezzünk el a reptér előtt!
bár hogy azzal pontosan mit is akartak, azt nem tudom...
slowmotion
rajkodás. ha ez megy ki tuti nem robban bomba

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 413 — Cowboys fan
Borbinho
csebi
a két BTR-80-astól se feledkezzünk el a reptér előtt!
bár hogy azzal pontosan mit is akartak, azt nem tudom...
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Borbinho
utóbbi pedig önmagában is szokott spontán füstölni, pár helyen pedig már így is életveszélyes