Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 372 — #NoStress
hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...

edit: bocs, nyilván telefonálni is.Thrasher
de persze chipset, vagy háztartási kekszet, mert az legalább hangos.
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?Thrasher
Irigylem a problémáidat.
 www.tanulj-toleranciat.hu

több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?Thrasher
Akinek például kúrva magas a gyomorsava vagy refluxos és nem akar extra gyógyszert vagy Rennie-t legelni.
több mint 12 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...

edit: bocs, nyilván telefonálni is.Thrasher
KI A RÁK RÁGCSÁL CSAK ÚGY MAGÁBAN HÁZTARTÁSI KEKSZET?
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Azért ahhoz pofa kell, hogy nem beszélek x éve valakivel, majd most rámrúgja a csetet, hogy mostazonnal rögtön szerezzek neki albérletet. És még lehetőleg olcsó legyen ja és jönne a bátyja meg annak a terhes felesége is.

Bazmeg...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
a faszom a mai játékokba.
hogy egy olyan csili-vili, agyonhype-olt játékban, mint a Shogun 2, ne működjenek olyan alapvető dolgok, mint hogy a dombon levő íjász távolabbra lő bazmeg... az AI védekező ostromnál néha a kastélyon kívülre rakja az egységeit, a sajátjaim néha úgy választanak útvonalat, hogy kiszaladnak a várfalon kívülre, teljesen retardált módon lehet a formációban levő csoportjaidat mozgatni, 2011-ben kiadott cuccban bazeg...
döglőik az egész játékipar a sok angry birds, meg candy crush-buzi, béna casual faszfej miatt...Thrasher
Próbáld ki akkor a Dwarf Fortress-t, nem fogsz benne csalódni 😉

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.Sobri Jóska
hogy te milyen kibaszott idegesítő módon bírod kiforgatni az ember szavát...Thrasher
Nem mondod?!...

több mint 12 éve
Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.Sobri Jóska
hogy te milyen kibaszott idegesítő módon bírod kiforgatni az ember szavát...
több mint 12 éve
a faszom a mai játékokba.
hogy egy olyan csili-vili, agyonhype-olt játékban, mint a Shogun 2, ne működjenek olyan alapvető dolgok, mint hogy a dombon levő íjász távolabbra lő bazmeg... az AI védekező ostromnál néha a kastélyon kívülre rakja az egységeit, a sajátjaim néha úgy választanak útvonalat, hogy kiszaladnak a várfalon kívülre, teljesen retardált módon lehet a formációban levő csoportjaidat mozgatni, 2011-ben kiadott cuccban bazeg...
döglőik az egész játékipar a sok angry birds, meg candy crush-buzi, béna casual faszfej miatt...
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.cartman023
Nem hiszem, hogy ő találta ki az egészet, de nyilván nem mondhatja ki, hogy parancsba kapták, hogy baszogassák a "gyülekezőket". Persze hogy nem tudja megmagyarázni, mivel nem is lehet, de ha ez az utasítás, most mit csináljon szerencsétlen.
Mindettől függetlenül tényleg undorító az egész.kaszo
Tudom, hogy csak parancsba kapta, és ez sajnálatos.
Meg egy kicsit lehetne felkészültebb is, de ilyen sokat már is nem kérek a rend "őreitől".
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.cartman023
Nem hiszem, hogy ő találta ki az egészet, de nyilván nem mondhatja ki, hogy parancsba kapták, hogy baszogassák a "gyülekezőket". Persze hogy nem tudja megmagyarázni, mivel nem is lehet, de ha ez az utasítás, most mit csináljon szerencsétlen.
Mindettől függetlenül tényleg undorító az egész.
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
 www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0

Ezt a rendőrt sem az eszéért vették fel.

Tényleg olyan országban élünk, ahol egy biciklitolvaj felkeresése miatt kihívnak 2-3 furgonnyi rendőrt?
Persze a tolvajjal egyik sem tudott foglalkozni.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 569 — Steelers fan
A fegyver ugyanis egy eszköz. Nem több. Nem egy misztikus valami, ami őrültet csinál amúgy normális emberekből. Ráadásul egy elég egyszerű működésű eszköz, aminek a biztonságos kezelése sokkal könnyebben elsajátítható, mint pl egy nagymotoré.Jan
Szép és jó, hogy te így látod. De hidd el, sok ember nem csak így látná a fegyvert.szaba
Nem tudom ezt mire alapozod, honnan szerzed az információkat ebben a kérdésben?

Én az elmúlt 15 év nagyrészét ebben az "iparban" töltöttem, van némi rálátásom arra, hogyan viselkednek emberek fegyverrel a kezükben. Kb fele-fele arányban dolgoztam külföldiekkel és magyarokkal. Egyetlen embert sem ismertem, akinek a személyisége, viselkedése konkrétan attól változott volna meg, hogy fegyvert használhatott.

Ami tény: ismertem pár olyat, akinek kapanyelet sem adtam volna kezébe, nem hogy éles fegyvert. De ők sem a fegyvertől változtak meg, hanem eleve alkalmatlanok voltak rá, csak valahogy átmentek a rostán. De ez már inkább Tony hsz-hoz kapcsolódik.
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szép és jó, hogy te így látod. De hidd el, sok ember nem csak így látná a fegyvert.szaba
Hidd el, akik ki tudnak fizetni minimum negyed-fél millió forintot és végigcsinálják a procedúrát (orosi alkalmassági letétele, pszichológiai alkalmassági letétele, megszerzésire kérelem beadás, büntetlenség igazolása, fegyverismereti tanfolyam elvégzése és rendőrségi bizottság előtti vizsgatétel, megfelelő páncélszekrény beszerzése és rögzítése) az nem fog Wyatt Earp-öt játszani az utcán, mert tudja mennyit bukhat.
Bár én itt be is fejezem a témát, de érdekes, hogy a korábban feltett kérdéseimre soha, egy fegyverellenes sem tudott még érdemben válaszolni, de biztosra tudják itt mi zajlana le az emberekben és között.
Remélem azért hamarosan legalább a gumilövedékeseket elérhetővé teszik, megfelelő szabályozás mellett és akkor egy arany középútra lépünk (mert habár hatásos, de nem halálos eszközök).
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 341
A fegyver ugyanis egy eszköz. Nem több. Nem egy misztikus valami, ami őrültet csinál amúgy normális emberekből. Ráadásul egy elég egyszerű működésű eszköz, aminek a biztonságos kezelése sokkal könnyebben elsajátítható, mint pl egy nagymotoré.Jan
Szép és jó, hogy te így látod. De hidd el, sok ember nem csak így látná a fegyvert.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 569 — Steelers fan
Jan
szaba
Jan
Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szaba
semennyire. Addig amíg egyenruhában masíroznak pl. a jobbik gyűlésén, addig ne adjunk fegyvert az emberek kezébe.Amadeus91
Az empátia hiánya nem érdem. 😊

Az, hogy a te személyes biztonságodat nem fenyegeti veszély, és ezért nincs szükséged ilyesmire, ez világos. De tudod, rajtad kívül még sokan élnek az országban, és jópáran olyan körülmények közt, hogy nekik szükségük lenne legálisan tartható, hatékony önvédelmi eszközre.

Az, hogy ilyen határozottan kijelented, hogy "a társadalom jó része" semennyire nem lenne alkalmas megfelelő döntést hozni, számomra csak azt mutatja, hogy nagyon keveset tudsz ezeknek a dolgoknak a gyakorlati részéről.

A fegyver ugyanis egy eszköz. Nem több. Nem egy misztikus valami, ami őrültet csinál amúgy normális emberekből. Ráadásul egy elég egyszerű működésű eszköz, aminek a biztonságos kezelése sokkal könnyebben elsajátítható, mint pl egy nagymotoré.
több mint 12 éve
adjunk fegyvert olyan emberek kezébe, akik nyíltan felvállalják, hogy a társadalom egy másik csoportját legszívesebben kitakarítanák az országból és, hogy egyébként szarnak bele - finoman szólva - az általad felhozott demokráciába?.....Adjunk a cigány kezébe is lőfegyvert, aztán mehet a catfight?....nem szabad az emberek kezébe lőfegyvert adni, mert abból az lesz, hogy az egyik ideggyenge kezében elsül. Amadeus91
Ennyi erővel akár figyelhetnél is.
Nem értem a cezaromániádat, hogy te adsz bárkinek is bármit a kezébe.
Nem kell senkinek a kezébe semmit se adni.
A lehetőséget kell biztosítani, hogy mindenki megvédhesse magát.
Ezzel nem ad senki, pláne nem te, se jobbikosnak, se cégvezetőnek, se bűnözőnek semmit se a kezébe.
Egyébként ahogy Tony is írta, az a szituáció, ha van lehetőség valamire legálisan, még nem jelenti azt, hogy kötelező.
Fejszét is vehetsz, mégse veszel, ahogy a Mein Kampf-ot is kiadták magyarul, mégse ostromolja a sikerlisták tetejét.
A tiltás soha nem old meg semmit, és az engedélyezés még nem jelent kötelezettséget, hogy amit lehet, azt mindenkinek kell is.

több mint 12 éve
Gildo 21
Azt tisztázzuk az ügyeletes vagy a diszpécser szólt be? Mert mikor felhívod a segély hívót akkor nem egy hivatásos veszi fel egyszerre. Először egy sima elvileg képzett ember veszi fel a telefon aki miután elmondtad a bánatod kapcsolja az illetékes szerv megyei ügyeletét aki küldi a végrehajtó állományt.
A példa amit felhoztam nem mentségnek szántam de ha az az egy járőr épp küldésben van teszem azt ép intézkedik valahol akkor bizony várni kell amíg ott végez és csak akkor tud indulni. Ez van sajnos.
Tegyük fel meg csapod a BTK-ban benne van a "jogos védelem" fogalma ami elvileg meg ált volna csak az a kérdés nem szedték volna elő a kisebbségi témát.

Az, hogy mit mond és miért a belügyminiszter úr azt tőle kell megkérdezned elhiheted, hogy mi akik bentről látjuk a rendszert tisztában vagyunk azzal, hogy mi folyik az országban.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Helló mindenkinek egy ideje nem írtam de most megint úgy érzem hogy meg kell magyaráznom néhány dolgot.
(....)
apeszos a történeted szomorú és nem akarok felmenteni senkit de leírok pár dolgot ami talán más nézőpontba helyez néhány dolgot. Az első amit feljebb már leírtam a bérezés. A második fontos dolog a létszám. A kapitányság ahol dolgozom egy kb 70-75 ezres város ahol van két járőr pár amiből az egyik gyalogos és ha fogda van akkor ők őrzik a delikvenst tehát valójában van egy mert a gyalogostól nem várhatjuk el, hogy a belvárosból bárhova odaérjen időben. Lehet most jönni a 4500 vagy menyi új rendőrrel akiknek a nagyja piros sapkás akik nem feltétlen vannak a közterületen, akik pedig nem oda kerülnek azoknak a 60 %-a két éven belül leszerel mert elkerül pestre vagy otthonától távol és hát minimálbérből nehéz fizetni egy albérletet és valamit az asztalra is tenni.
(....)
Gildo
Hidd el, én teljes mértékben megértem a rendőrök nehéz helyzetét. De valahogy nem tudok erre gondolni, mikor éppen "lekaszabolom a fél emeletet" felkiáltással trappolnak felfelé. Mint ahogy azt sem értem miért kell a diszpécsernek beszólnia? Tegyük fel, nem mennek el, megcsapom a legközelebbit. Ebben a helyzetben nem nagyon fogom mérlegelni hová és mekkorát ütök. És így lesz a támadóból áldozat, belőlem meg gyanúsított. A törvény szigora lesújt. Rám is. Kifogásnak jó, de vigasznak kevés, hogy nincs elég rendőr és alul is vannak fizetve. De akkor miért mondja a kedves belügyminiszter úr, hogy minden rendben van?
több mint 12 éve
Az önvédelemhez csak annyit tennék hozzá, hogy én személy szerint a középutat tartanám reálisnak. Tehát fegyvert ne vehessen akárki az jó úgy ahogy most van, viszont az egyéb önvédelmi eszközök beszerzését és tartását lehetne könnyíteni.Gildo
Kezdésnek szerintem jó lenne, ha a szerelt lőszeres gumilövedékes fegyvereket nem kezelnék egy szinten az éles fegyverekkel. Ezek a gumilövedékesek jól használhatók szélben és rendeltetésszerűen használva, emberélet kioltására elsődleges célból nem alkalmasak. Amikor ezekkel megvan a tapasztalat, lehetne gondolkodni tovább, de első lépésként a gumilövedékes pisztolyok (és lakásvédelemre puskák) legalizálása lenne a legcélravezetőbb.
több mint 12 éve
Gildo 21
Helló mindenkinek egy ideje nem írtam de most megint úgy érzem hogy meg kell magyaráznom néhány dolgot.

Berger90 lassan 5 éve tagja vagyok ennek az "undorító, korrupt bűnszervezetnek" de még nem találkoztam egy olyan kollégával sem akire eme jelző igaz lenne. Nem állítom, hogy nincs is ilyen, de egy valamit jó ha tudsz ma Magyarországon a kezdő járőr minimálbért kap, anyit keres mint egy egyszerű eladó és nem ugyan annyi felelőség van a vállán. Nem tudom honnan vannak az információid de a rendőrségtől egy bizonyos szint felett már nem rúgják ki az embereket csak kap egy kis megrovást és áthelyezik PL.:  vaci-naplo.hu/2014/02/ittasan-vezeto-rendor-tabornok-all-a-birosag-ele/.

apeszos a történeted szomorú és nem akarok felmenteni senkit de leírok pár dolgot ami talán más nézőpontba helyez néhány dolgot. Az első amit feljebb már leírtam a bérezés. A második fontos dolog a létszám. A kapitányság ahol dolgozom egy kb 70-75 ezres város ahol van két járőr pár amiből az egyik gyalogos és ha fogda van akkor ők őrzik a delikvenst tehát valójában van egy mert a gyalogostól nem várhatjuk el, hogy a belvárosból bárhova odaérjen időben. Lehet most jönni a 4500 vagy menyi új rendőrrel akiknek a nagyja piros sapkás akik nem feltétlen vannak a közterületen, akik pedig nem oda kerülnek azoknak a 60 %-a két éven belül leszerel mert elkerül pestre vagy otthonától távol és hát minimálbérből nehéz fizetni egy albérletet és valamit az asztalra is tenni.

Az önvédelemhez csak annyit tennék hozzá, hogy én személy szerint a középutat tartanám reálisnak. Tehát fegyvert ne vehessen akárki az jó úgy ahogy most van, viszont az egyéb önvédelmi eszközök beszerzését és tartását lehetne könnyíteni.
több mint 12 éve
Na újból felteszem a kérdést, csak most több időm van megfogalmazni. Miért gondolják azt néhányan, hogyha elérhetővé válnak az éles önvédelmi fegyverek a civilek számára, akkor onnantól minden utcasarkon osztogatni fogják az éles fegyvereket az arra járóknak?
Ma is van pszichológiai teszt, leellenőrzik, hogy büntetett előéletű-e valaki (ezt még gázpisztolynál is megteszik), fegyverismereti és helyes kezelési vizsgát kell tenni. Mégis honnan jön a gondolat, hogy ezeket eltörlik és azok, akik ma szamuráj kardot hordanak, azok legális önvédelmi lőfegyvert fognak? Vagy az, hogy minden ideggyengének felírják receptre az éles fegyvert a nyugtató mellé, nem foglalkozva a pszichológiai tesztek eredményével?

KIEG.: Ja és a legfontosabb kérdés, miből lesz mindenkinek rettentően alsó hangon 250 000 - 500 000 forintja ( és innen még tovább felfelé) arra, hogy legális éles lőfegyverhez jusson? Ugyanis felmerülnek olyan költségek mint az eljárási illeték + adattovábbítási kérelem + orvosi alkalmassági + pszichológiai alkalmassági + fegyverismereti tanfolyam + fegyverismereti és kezelési vizsga + előírásoknak megfelelő páncélszekrény + ennek rögzítésének az esetleges díja + a fegyver ára + a tok + a tisztításhoz/karbantartáshoz szükséges eszközök + lőszer.
Na ezeknek a költségeknek a fedezetét honnan szedi elő az ideggyenge és a "szamurájkardos" és hogyan viszi végbe sikeresen a procedúrát? 😊
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása. Amadeus91
Önmagában ez nem érv semmi mellett és nem indok semmire. Nagy-Britannia és az USA is demokratikus berendezkedésű állam, a megfelelő (rendvédelmi) szervekkel, mégis a fegyvertartás tekintetében körülbelül a két ellentétes pólus a két ország.Gogo
vártam ki hozza fel Amerikát, amely gyökeresen más jogi kultúra. Amadeus91
vagy olyan elméleti fejtegetések, hogy melyik államberendezkedés kezeli racionális, felnőtt emberként a polgárait a demokrácia és a diktatúra közül.Gogo
miért, szerinted melyik?Amadeus91
Gondolom költői kérdés volt.
| És mielőtt elkezdenéd a modern demokráciák álságos voltát ecsetelni, olvasd el még egyszer azt az utolsó mondatot, amire reagáltál. Általában átgondolom, mielőtt elküldenék valamit és abba a mondatba sem véletlenül került bele az "elméleti fejtegetés" szókapcsolat. |

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása. Amadeus91
Önmagában ez nem érv semmi mellett és nem indok semmire. Nagy-Britannia és az USA is demokratikus berendezkedésű állam, a megfelelő (rendvédelmi) szervekkel, mégis a fegyvertartás tekintetében körülbelül a két ellentétes pólus a két ország.Gogo
vagy olyan elméleti fejtegetések, hogy melyik államberendezkedés kezeli racionális, felnőtt emberként a polgárait a demokrácia és a diktatúra közül.Gogo
miért, szerinted melyik?
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Legyen Amerika (USA) helyett Ausztria, Norvégia vagy mondjuk Szlovákia, nem az ország neve a lényeg. (Nem is az, hogy megint fikázhass egyet, bár számítottam rá, hogy nem hagyod ki.)
A félkövérrel kiemelt két mondatod egyszerűen nem indoka az önvédelmi fegyvertartás korlátozásának. (Ami nem azt jelenti, hogy ne lenne jogod ezt gondolni célszerűnek és emellett érvelni.)
És akkor még szóba sem került, hogy mit mutatnak a történelmi példák diktatúra és fegyvertartás viszonyáról; vagy olyan elméleti fejtegetések, hogy melyik államberendezkedés kezeli racionális, felnőtt emberként a polgárait a demokrácia és a diktatúra közül.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Oké, mondj egy megoldást. apeszos
gatyába kell rázni a rendőrséget. Amadeus91
jó hát úgy mondod, mintha ez rajtunk múlna, ennyi erővel elég lett volna ha azt írod, hogy te sem tudsz. ilyen nagy bölcsességeket szerintem egyedül is ki tudunk találni, kár hogy nem azt írtad, hogy integrálni kell őket a társadalomba, hogy ne fordulhassanak elő ilyen helyzetek, mint amit leírt apeszos 😊kaszo
kiket kéne integrálni? A bűnözőket? Vagy cigányozni akarsz megint egyet 😊Amadeus91
felőlem aztán cigányozhatunk is ha attól megnyugszik a kis lelked, de mivel korábban egy "nemhiábaszületett"-ről és kisbarátairól volt szó, nyilván róluk beszéltem.

vagy szerinted ez a normális, társadalmilag elvárt viselkedési forma, amit előadtak?