Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
kiket kéne integrálni? A bűnözőket? Vagy cigányozni akarsz megint egyet? 😊Oké, mondj egy megoldást. apeszosgatyába kell rázni a rendőrséget. Amadeus91jó hát úgy mondod, mintha ez rajtunk múlna, ennyi erővel elég lett volna ha azt írod, hogy te sem tudsz. ilyen nagy bölcsességeket szerintem egyedül is ki tudunk találni, kár hogy nem azt írtad, hogy integrálni kell őket a társadalomba, hogy ne fordulhassanak elő ilyen helyzetek, mint amit leírt apeszos 😊kaszo
több mint 12 éve
Oké, mondj egy megoldást. apeszos
gatyába kell rázni a rendőrséget. Amadeus91jó hát úgy mondod, mintha ez rajtunk múlna, ennyi erővel elég lett volna ha azt írod, hogy te sem tudsz. ilyen nagy bölcsességeket szerintem egyedül is ki tudunk találni, kár hogy nem azt írtad, hogy integrálni kell őket a társadalomba, hogy ne fordulhassanak elő ilyen helyzetek, mint amit leírt apeszos 😊
több mint 12 éve
vártam ki hozza fel Amerikát, amely gyökeresen más jogi kultúra. Itt Magyarországon nem is ezzel van a gond. Egyszerűen sok az indulat, a felgyülemlett düh; szar az élet, sok a cigány, zsidók, kevés a pénz, politika, nincs munka stb... és nagyon nincs szelep amin le lehetne vezetni. Menj ki az utcára, nézd meg az emberek arcát, minden második ember full ideg és még azt sem mondhatom, hogy nincs meg az okuk rá. Már nincs olyan ünnep, esemény, bármi, aminél fogva ne ugranának az emberek egymás torkának, akár az utcán, akár a családi ebéd közben (ebben tövig van a komplett politikai elit). Na most ebben a helyzetben az lenne az i-re a pont, ha az emberek lőfegyvert kapnának a kezükbe. Jöhettek nekem itt a "cigánybűnözéssel", meg a rendőrség inkompetenciájával, de nagyon nem szeretnék olyan helyen járni-kelni, ahol 10 millió (* hatás kedvéért túloztam) idegileg kikészült ember rohangál csőre töltött fegyverrel a kezében. Mert előbb-utóbb úgy is az lenne a vége, hogy valamelyik félresiklott életpályával bíró polgártársunk kezében elsül a fegyver.Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása. Amadeus91Önmagában ez nem érv semmi mellett és nem indok semmire. Nagy-Britannia és az USA is demokratikus berendezkedésű állam, a megfelelő (rendvédelmi) szervekkel, mégis a fegyvertartás tekintetében körülbelül a két ellentétes pólus a két ország.Gogo
gatyába kell rázni a rendőrséget. (kurva egyszerűnek tűnik így leírva tudom, de jobbat én sem tudok)erre akkor sem az a megoldás, hogy a másik oldalon az ugyanilyen agyatlanok (és képzetlenek..) kezébe is lőfegyvert adunk.Oké, mondj egy megoldást. apeszos
őszintén, ha mind a négyetek kezébe lett volna lőfegyver (mindezt legálisan), mi lett volna a vége? Call of Duty?Amadeus91
több mint 12 éve
erre akkor sem az a megoldás, hogy a másik oldalon az ugyanilyen agyatlanok (és képzetlenek..) kezébe is lőfegyvert adunk.Oké, mondj egy megoldást. Persze ha túlélem azt a nem kis időt amíg a zsaruk kiérnek. Húzzam meg magam? Ha rám törik az ajtót nem csak én, hanem a családom is a kárát látja. Várjam meg a zsarukat? Evidens lenne, csakhogy a támadók ezt nem szeretnék kivárni. Szálljak szembe velük? Engem vegzálnak, mert az ugye önbíráskodás, nem beszélve a népes famíliáról. Mégis hogyan véd meg a törvény, ha minden oldalról csak áldozat leszek? Akkor inkább Call of Duty, ott nem biztos, hogy én leszek elkerülhetetlenül áldozat. Illetve nem csak én...
őszintén, ha mind a négyetek kezébe lett volna lőfegyver (mindezt legálisan), mi lett volna a vége? Call of Duty?Amadeus91
több mint 12 éve
Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása. Amadeus91Önmagában ez nem érv semmi mellett és nem indok semmire. Nagy-Britannia és az USA is demokratikus berendezkedésű állam, a megfelelő (rendvédelmi) szervekkel, mégis a fegyvertartás tekintetében körülbelül a két ellentétes pólus a két ország.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
fegyvertartás témából kiindulva, kis pszichológia és szociológia és máris itt a jobbik. Durva.gamerkrDurva, de sajnos teret nyertek a párt hatására ordas eszmék, amik erőszakot sem nélkülöznek. Na mindegy, ne folytassuk, mert ez már politika is lenne.
több mint 12 éve
erre akkor sem az a megoldás, hogy a másik oldalon az ugyanilyen agyatlanok (és képzetlenek..) kezébe is lőfegyvert adunk.most már kíváncsi vagyok, szerinted mi lett volna a legjobb megoldás a fent leírt helyzetre?
több mint 12 éve
fegyvertartás témából kiindulva, kis pszichológia és szociológia és máris itt a jobbik. Durva.semennyire. Addig amíg egyenruhában masíroznak pl. a jobbik gyűlésén, addig ne adjunk fegyvert az emberek kezébe.Amadeus91Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szabaMo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
több mint 12 éve
én, ha szamurájkarddal támad a családomra, beleeresztem a tárat a gecibe. de nyugi, ez nem etnikai ellentét, mert akkor is ezt csinálnám, ha öltönyös fehér bőrű juppik vagy szórakozásból embereket verő 16 éves kis pöcsök teszik ugyanezt. az nem normális, hogy ne lehessen védekezni.erre akkor sem az a megoldás, hogy a másik oldalon az ugyanilyen agyatlanok (és képzetlenek..) kezébe is lőfegyvert adunk.Ki kellene szakítani a burkot magad körül. Amit leírtál az jelenleg is így van. A kancigány bemegy és megveszi. De nem csak ő. Akinek olyan célja van - akárcsak nagyzolásból is - hozzá fog jutni minden tiltás ellenére. Rendvédelmi szervek? Elmondok egy történetet. A házunk előtt hajnali egykor üvölteni kezdett egy nemhiábaszületett, mert valamelyik kocsmában elhagyta a tesóját. Fél órát ajvékolt, mire ketten kiszóltunk, hogy jó volna csendesebben keresgélni, és esetleg máshol. Megfenyegetett, hogy eltöri az állkapcsomat. Mondtam, hogy oké, csak várjon amíg lemegyek. Nem várta meg, felkiabált, hogy elmegy "szerszámért". Öt perc alatt visszajött három haverral és egy szamuráj karddal. Berúgták a lépcsőház ajtaját és üvöltve keresni kezdték az emeletet, ahonnét a "magyar paraszt" ki merészelt szólni. A szomszéd hívta a zsarukat, három perc kicsengés után az ügyeletes válasza az volt, hogy túl sok karate filmet néz a szomszéd. De azért küld egy kocsit. 15 perc várakozás után visszahívta a szomszédot a diszpécser, hogy melyik utcába is kell menni. Addigra egy emelettel alattunk már nem elégedtek meg a handabandázással, készültek betörögetni az ajtókat. Leghátsó szobában asszony, kisgyerek. Fele sem tréfa, felfogtam az ajándékba kapott baseball ütőt, és kimentem. Mondtam, hogy az elsőt aki feljön a lépcsőn agyonütöm, ki kezdi? Erre némi erőfitogtatás után elhúztak. Nem mértem az időt, mert a seggemen is a levegőt próbáltam venni, de kb 20 perc múlva értek ki a zsaruk. Akkor is az volt a legfőbb gondjuk, hogy honnan van nekem olyan ütőm? És akarok-e feljelentést tenni? Nem akartam, de a szomszéd igen, és az alattam lakók is. Ennek két és fél hónapja, de azóta sem történt semmi. A zsaruk a légvonalban 3 km-re levő örsről több mint fél óra alatt értek ki, addig az egész lépcsőházat lemészárolhatták volna. Szóval ennyit arról, hogy ki véd meg...apeszostessék már kérem elvonatkoztatni az aktuálpolitikától. Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása.Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.Amadeus91Röhög a vakbelem. A rendőrség egy undorító, korrupt bűnszervezet gyakorlatilag a rendszerváltás óta. Bejött a Nyugat, begyűrűzött a korrupció. Azokat pedig, akik mondjuk a belső elhárításban tennének valamit ellene, úgy rúgják ki a testülettől, hogy az első hóval esnek vissza.
Igenis tessék egyszerűsíteni a jogot az önvédelmi fegyvertartáshoz. Lehetetlen állapot, ami most van.berger90
Azt hiszed, hogy majd te leszel itt a Dredd bíró aztán oszthatod az igazságot mi? 😊 Hajrá, lesz még rajtad kívül pár ugyanilyen önjelölt igazságosztó, aztán lehet más erősebben tudja a maga igazságát érvényre juttatni, akár veled szemben is. Mondjuk egy 90 kilós "kancigány", aki szintén élhet az általad oly kegyesen adott jogával és bemegy majd a boltba, s leakaszt - ahogy Sobri felvázolta itten - egy 9 mm-st, mert ahhoz szottyan kedve, pénze meg joga ugyebár adott lesz neki is majd. Persze ez esetben ti fogtok a leghangosabban nyivákolni, hogy hol van a Polizei és miért lehet a cigány kezében lőfegyver.Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 12 éve
erre akkor sem az a megoldás, hogy a másik oldalon az ugyanilyen agyatlanok (és képzetlenek..) kezébe is lőfegyvert adunk.Ki kellene szakítani a burkot magad körül. Amit leírtál az jelenleg is így van. A kancigány bemegy és megveszi. De nem csak ő. Akinek olyan célja van - akárcsak nagyzolásból is - hozzá fog jutni minden tiltás ellenére. Rendvédelmi szervek? Elmondok egy történetet. A házunk előtt hajnali egykor üvölteni kezdett egy nemhiábaszületett, mert valamelyik kocsmában elhagyta a tesóját. Fél órát ajvékolt, mire ketten kiszóltunk, hogy jó volna csendesebben keresgélni, és esetleg máshol. Megfenyegetett, hogy eltöri az állkapcsomat. Mondtam, hogy oké, csak várjon amíg lemegyek. Nem várta meg, felkiabált, hogy elmegy "szerszámért". Öt perc alatt visszajött három haverral és egy szamuráj karddal. Berúgták a lépcsőház ajtaját és üvöltve keresni kezdték az emeletet, ahonnét a "magyar paraszt" ki merészelt szólni. A szomszéd hívta a zsarukat, három perc kicsengés után az ügyeletes válasza az volt, hogy túl sok karate filmet néz a szomszéd. De azért küld egy kocsit. 15 perc várakozás után visszahívta a szomszédot a diszpécser, hogy melyik utcába is kell menni. Addigra egy emelettel alattunk már nem elégedtek meg a handabandázással, készültek betörögetni az ajtókat. Leghátsó szobában asszony, kisgyerek. Fele sem tréfa, felfogtam az ajándékba kapott baseball ütőt, és kimentem. Mondtam, hogy az elsőt aki feljön a lépcsőn agyonütöm, ki kezdi? Erre némi erőfitogtatás után elhúztak. Nem mértem az időt, mert a seggemen is a levegőt próbáltam venni, de kb 20 perc múlva értek ki a zsaruk. Akkor is az volt a legfőbb gondjuk, hogy honnan van nekem olyan ütőm? És akarok-e feljelentést tenni? Nem akartam, de a szomszéd igen, és az alattam lakók is. Ennek két és fél hónapja, de azóta sem történt semmi. A zsaruk a légvonalban 3 km-re levő örsről több mint fél óra alatt értek ki, addig az egész lépcsőházat lemészárolhatták volna. Szóval ennyit arról, hogy ki véd meg...apeszostessék már kérem elvonatkoztatni az aktuálpolitikától. Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása.Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.Amadeus91Röhög a vakbelem. A rendőrség egy undorító, korrupt bűnszervezet gyakorlatilag a rendszerváltás óta. Bejött a Nyugat, begyűrűzött a korrupció. Azokat pedig, akik mondjuk a belső elhárításban tennének valamit ellene, úgy rúgják ki a testülettől, hogy az első hóval esnek vissza.
Igenis tessék egyszerűsíteni a jogot az önvédelmi fegyvertartáshoz. Lehetetlen állapot, ami most van.berger90
Azt hiszed, hogy majd te leszel itt a Dredd bíró aztán oszthatod az igazságot mi? 😊 Hajrá, lesz még rajtad kívül pár ugyanilyen önjelölt igazságosztó, aztán lehet más erősebben tudja a maga igazságát érvényre juttatni, akár veled szemben is. Mondjuk egy 90 kilós "kancigány", aki szintén élhet az általad oly kegyesen adott jogával és bemegy majd a boltba, s leakaszt - ahogy Sobri felvázolta itten - egy 9 mm-st, mert ahhoz szottyan kedve, pénze meg joga ugyebár adott lesz neki is majd. Persze ez esetben ti fogtok a leghangosabban nyivákolni, hogy hol van a Polizei és miért lehet a cigány kezében lőfegyver.Amadeus91
őszintén, ha mind a négyetek kezébe lett volna lőfegyver (mindezt legálisan), mi lett volna a vége? Call of Duty?
több mint 12 éve
Ki kellene szakítani a burkot magad körül. Amit leírtál az jelenleg is így van. A kancigány bemegy és megveszi. De nem csak ő. Akinek olyan célja van - akárcsak nagyzolásból is - hozzá fog jutni minden tiltás ellenére. Rendvédelmi szervek? Elmondok egy történetet. A házunk előtt hajnali egykor üvölteni kezdett egy nemhiábaszületett, mert valamelyik kocsmában elhagyta a tesóját. Fél órát ajvékolt, mire ketten kiszóltunk, hogy jó volna csendesebben keresgélni, és esetleg máshol. Megfenyegetett, hogy eltöri az állkapcsomat. Mondtam, hogy oké, csak várjon amíg lemegyek. Nem várta meg, felkiabált, hogy elmegy "szerszámért". Öt perc alatt visszajött három haverral és egy szamuráj karddal. Berúgták a lépcsőház ajtaját és üvöltve keresni kezdték az emeletet, ahonnét a "magyar paraszt" ki merészelt szólni. A szomszéd hívta a zsarukat, három perc kicsengés után az ügyeletes válasza az volt, hogy túl sok karate filmet néz a szomszéd. De azért küld egy kocsit. 15 perc várakozás után visszahívta a szomszédot a diszpécser, hogy melyik utcába is kell menni. Addigra egy emelettel alattunk már nem elégedtek meg a handabandázással, készültek betörögetni az ajtókat. Leghátsó szobában asszony, kisgyerek. Fele sem tréfa, felfogtam az ajándékba kapott baseball ütőt, és kimentem. Mondtam, hogy az elsőt aki feljön a lépcsőn agyonütöm, ki kezdi? Erre némi erőfitogtatás után elhúztak. Nem mértem az időt, mert a seggemen is a levegőt próbáltam venni, de kb 20 perc múlva értek ki a zsaruk. Akkor is az volt a legfőbb gondjuk, hogy honnan van nekem olyan ütőm? És akarok-e feljelentést tenni? Nem akartam, de a szomszéd igen, és az alattam lakók is. Ennek két és fél hónapja, de azóta sem történt semmi. A zsaruk a légvonalban 3 km-re levő örsről több mint fél óra alatt értek ki, addig az egész lépcsőházat lemészárolhatták volna. Szóval ennyit arról, hogy ki véd meg...tessék már kérem elvonatkoztatni az aktuálpolitikától. Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása.Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.Amadeus91Röhög a vakbelem. A rendőrség egy undorító, korrupt bűnszervezet gyakorlatilag a rendszerváltás óta. Bejött a Nyugat, begyűrűzött a korrupció. Azokat pedig, akik mondjuk a belső elhárításban tennének valamit ellene, úgy rúgják ki a testülettől, hogy az első hóval esnek vissza.
több mint 12 éve
tessék már kérem elvonatkoztatni az aktuálpolitikától. Egy demokratikus berendezkedésű államban élünk, ahol minden állami szervnek megvan a maga feladata. A rendvédelmi szervnek a rend fenntartása.Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.Amadeus91Röhög a vakbelem. A rendőrség egy undorító, korrupt bűnszervezet gyakorlatilag a rendszerváltás óta. Bejött a Nyugat, begyűrűzött a korrupció. Azokat pedig, akik mondjuk a belső elhárításban tennének valamit ellene, úgy rúgják ki a testülettől, hogy az első hóval esnek vissza.
Azt hiszed, hogy majd te leszel itt a Dredd bíró aztán oszthatod az igazságot mi? 😊 Hajrá, lesz még rajtad kívül pár ugyanilyen önjelölt igazságosztó, aztán lehet más erősebben tudja a maga igazságát érvényre juttatni, akár veled szemben is. Mondjuk egy 90 kilós "kancigány", aki szintén élhet az általad oly kegyesen adott jogával és bemegy majd a boltba, s leakaszt - ahogy Sobri felvázolta itten - egy 9 mm-st, mert ahhoz szottyan kedve, pénze meg joga ugyebár adott lesz neki is majd. Persze ez esetben ti fogtok a leghangosabban nyivákolni, hogy hol van a Polizei és miért lehet a cigány kezében lőfegyver.
több mint 12 éve
Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.Amadeus91Röhög a vakbelem. A rendőrség egy undorító, korrupt bűnszervezet gyakorlatilag a rendszerváltás óta. Bejött a Nyugat, begyűrűzött a korrupció. Azokat pedig, akik mondjuk a belső elhárításban tennének valamit ellene, úgy rúgják ki a testülettől, hogy az első hóval esnek vissza.
Igenis tessék egyszerűsíteni a jogot az önvédelmi fegyvertartáshoz. Lehetetlen állapot, ami most van.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Sobrit nem lehet trollkodás miatt bannolni, ugye?
több mint 12 éve
kapd már össze magad az isten szerelmére...Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.semennyire. Addig amíg egyenruhában masíroznak pl. a jobbik gyűlésén, addig ne adjunk fegyvert az emberek kezébe.Amadeus91Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szabaMo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.Sobri Jóska
adjunk fegyvert olyan emberek kezébe, akik nyíltan felvállalják, hogy a társadalom egy másik csoportját legszívesebben kitakarítanák az országból és, hogy egyébként szarnak bele - finoman szólva - az általad felhozott demokráciába? Hogyne, persze, lófaszt. Az kell nekünk, hogy 2000 gárdista lőfegyverrel rohangáljon le Borsodba mi? Adjunk a cigány kezébe is lőfegyvert, aztán mehet a catfight? És majd vitatkozunk arról, hogy ki lőtt először? Nem, ez nem így megy. Amiket felhoztál demagóg példákat, nem többek közönséges bullshitnél - már megint - egy konyhakéssel való támadást ki lehet védeni, a borotvapengét is, de olyan ember nincs, aki gyorsabban tud futni a kilőtt golyónál. Addig amíg ilyen indulatok vannak a társadalomban, hogy az ország egyik fele szíve szerint kizavarná innen az ország másik felét; jobbos a balost, jobbikos a cigányt és a zsidót és mindenki mást..., a liberális a jobbikost, addig nem szabad az emberek kezébe lőfegyvert adni, mert abból az lesz, hogy az egyik ideggyenge kezében elsül. Maradjon ez csak a rendvédelmi szervek privilégiuma.
több mint 12 éve
Sőt, amíg vászonból készül a gárdamellény vásznat se lehessen kapni, hisz látható mire használják. A cérnáról, amivel összevarják meg jobb nem is beszélni. El kéne érni, hogy ne férhessen hozzá mindenféle náci, hogy aztán árpádsávos zászlókat, meg bocskaikat varrjanak maguknak.semennyire. Addig amíg egyenruhában masíroznak pl. a jobbik gyűlésén, addig ne adjunk fegyvert az emberek kezébe.Amadeus91Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szabaMo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
De a legjobb lenne rögtön betiltani a demokráciát a picsába, hisz az eredményez ilyen anomáliákat, hogy az emberek maguk dönthetik el mit kezdenek a rendelkezésükre álló tárgyakkal, lehetőségekkel, és tartoznak érte felelőséggel. Micsoda káoszhoz és anarchiához vezet ez, akár vászon, akár cérna, akár fegyver témakörben.
Ráadásul úgy, hogy senki sem ad semmit senkinek a kezébe, hanem ebben a buzi demokráciában csak fogom magam, megyek a boltba és már veszem is a náci cérnát.
Halkan súgom meg, most is lehet kapni megannyi kereskedelmi egységben emberi élet kioltására alkalmas eszközöket: konyhakést, láncfűrészt, kalapácsot, fejszét, csákányt, vasvillát, gyógyszert, hypót, borotvapengét. Kibaszott egy militarista társadalomban élünk, hogy még egy jobbikos is hozzáférhet mindezekhez csakúgy, mint egy rendes ember.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.stop.hu/belfold/mire-keszultek-a-gepfegyverrel-a-jobbikosok/1169923/
több mint 12 éve
semennyire. Addig amíg egyenruhában masíroznak pl. a jobbik gyűlésén, addig ne adjunk fegyvert az emberek kezébe.Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szabaMo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
több mint 12 éve
Jó ez a pártatlan forrás. 😀Egyébként fegyveres fórumokon ez végtelen számú hozzászólást generáló kérdés, hogy ha sokkal több ember tartana önvédelmi fegyvert, az mit eredményezne:Egy kép kis statisztikával az érdekesség kedvéért.
-nőne az erőszakos bűnesetek száma, mert a bűnöző készülve arra hogy fegyver lehet az áldozatnál, eleve erőszakosabban lépne fel -tehát ő is rögtön fegyverrel?
-vagy csökkenne, mert a bűnözőnek eleve nagyobb kockázattal járna a dolog -ha benne van a pakliban hogy őt is lelőhetik?Jan
forrás: www.kaliberinfo.hu/hirek/piers-morgan-t-kirugtakTony
Csak azt az apró statisztikát felejtették beleírni az aranyosok, hogy míg USA-ban 4.8 emberölés jut 100 000 emberre, addig az Egyesült Királyságban 1.2.
több mint 12 éve
A társadalom egy része arra sem alkalmas, hogy autót vezessen, mégis kaphat jogsit. Mondjuk ettől még az biztos, hogy jópár embernek nem tenne jót, ha az ágya mellett lenne egy puska.Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊szabaMo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Pont ezért is mondom, hogy a társadalom egy jó része nem tudható mennyire lenne alkalmas és érett arra, hogy fegyverrel a kezébe józan döntést tudjon hozni. Nem így lett szocializálva a magyar ember. De ez már kezd pszichológia és szociológia kérdéskörébe csúszni, szóval álljuk meg. 😊Mo.-n a fegyver-kérdés is (mint sok egyéb) kicsit más mint Európa többi részén.Jan.JanMondjuk a fegyverrel meg az a baj, hogy rengeteg emberből nem normális reakciót váltana ki az, ha fegyverre lenne. (Persze ez is hipotézis, de legalább annyira helytálló, mint a tiéd.) szaba
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egyébként fegyveres fórumokon ez végtelen számú hozzászólást generáló kérdés, hogy ha sokkal több ember tartana önvédelmi fegyvert, az mit eredményezne:Egy kép kis statisztikával az érdekesség kedvéért.
-nőne az erőszakos bűnesetek száma, mert a bűnöző készülve arra hogy fegyver lehet az áldozatnál, eleve erőszakosabban lépne fel -tehát ő is rögtön fegyverrel?
-vagy csökkenne, mert a bűnözőnek eleve nagyobb kockázattal járna a dolog -ha benne van a pakliban hogy őt is lelőhetik?Jan

forrás: www.kaliberinfo.hu/hirek/piers-morgan-t-kirugtak
több mint 12 éve
Ezért jó DTnek lenni, lehet hogy a nyáron nem hugyozzák össze magukat a csajok a strandon amikor ellibbenek előttük úszógatyában a kis 120 kilómmal, de cserébe attrocitások se nagyon érnek... egyedül Veszprémben volt egy részeg gyerek, aki nagyon Chuck Norrisra itta magát és megpróbálta nekifutásból lerúgni a vesémet, de nem nagyon jött össze neki, utána finoman felemeltem és odaadtam a haverjainak, akkor átértékelte a helyzetet 😊 eszem a kis zúzáját...amúgy a gázspray jó dolog, csak mondjuk van olyan leányismerősöm, aki a táskájában hordja... mondhatni határozottan ineffektív módszer egy valódi támadásnál
több mint 12 éve
Ezek szerint akkor nekem sikerült 25 év alatt úgy járnom-kelnem az ország megannyi helyén, hogy kivételesen szerencsés esetnek mondhatom magam. Ugyanis belém soha nem kóstolt senki, még csak verbális formában sem.szabadettó.