Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
www.jegkorongblog.hu/2022/03/18/nagy-valtozasok-a-ferfi-es-a-noi-vb-n/#post-372459
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-a-gyori-eto-hc-kozlemenyben-reagalt-a-ladanyi-interjura-2882349
Hát hát. Ők meg a Vasassal szemben rúgták föl egyoldalúan a szerződést és nem fizettek ki pár játékost.
Talán nem kellett volna habókra koccolni és borítani mindent.
Karma is a bitch.
warr_b
több mint 2 éve
Látod, az a Szolnok elleni időntúli órameghibásodós gól mennyit számított 😀igen, 4. hely de nem nagyon latok eselyt arra, hogy ebbol tobb legyen.Nem tudom, vizifocit annyira nem vágom. Top4 megvan, nem? Mondjuk nem tudom mi volt a célkitűzés, meg mikorra...m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30amugy arra leszek kivancsi, hogy a vizilabdas Vasas mogul mikor szall ki a szponzor, mert eddig eleg siralmas, amit ott nyujtanak a keretet nezve, es hat nem feltetlenul Vad 'en nem szoktam birozni, de ezzel kezdek minden sajtotajekoztato' Lajos volt egyedul hibas ezert.
Hát hát. Ők meg a Vasassal szemben rúgták föl egyoldalúan a szerződést és nem fizettek ki pár játékost.
Karma is a bitch.
warr_b
csebi
warr_b
top 3 csapat elleni merleg annyira nem gyasz: 2 gyozelem 2 dontetlen 2 vereseg DE kozben pont vesztesek: Honved iksz, kaposvar vereseg, bvsc vereseg. raadasul top 3nak ugye volt/van nemzetkozi kupaja kozben. azert a Vasas keret sztem egyenerteku a masik harommal ehhez kepest 6 pont a hatrany a 3. helyhez kepest.
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
igen, 4. hely de nem nagyon latok eselyt arra, hogy ebbol tobb legyen.Nem tudom, vizifocit annyira nem vágom. Top4 megvan, nem? Mondjuk nem tudom mi volt a célkitűzés, meg mikorra...m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30amugy arra leszek kivancsi, hogy a vizilabdas Vasas mogul mikor szall ki a szponzor, mert eddig eleg siralmas, amit ott nyujtanak a keretet nezve, es hat nem feltetlenul Vad 'en nem szoktam birozni, de ezzel kezdek minden sajtotajekoztato' Lajos volt egyedul hibas ezert.
Karma is a bitch.
warr_b
csebi
warr_b
top 3 csapat elleni merleg annyira nem gyasz: 2 gyozelem 2 dontetlen 2 vereseg DE kozben pont vesztesek: Honved iksz, kaposvar vereseg, bvsc vereseg. raadasul top 3nak ugye volt/van nemzetkozi kupaja kozben. azert a Vasas keret sztem egyenerteku a masik harommal ehhez kepest 6 pont a hatrany a 3. helyhez kepest.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem tudom, vizifocit annyira nem vágom. Top4 megvan, nem? Mondjuk nem tudom mi volt a célkitűzés, meg mikorra...m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30amugy arra leszek kivancsi, hogy a vizilabdas Vasas mogul mikor szall ki a szponzor, mert eddig eleg siralmas, amit ott nyujtanak a keretet nezve, es hat nem feltetlenul Vad 'en nem szoktam birozni, de ezzel kezdek minden sajtotajekoztato' Lajos volt egyedul hibas ezert.
Karma is a bitch.
warr_b
csebi
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30amugy arra leszek kivancsi, hogy a vizilabdas Vasas mogul mikor szall ki a szponzor, mert eddig eleg siralmas, amit ott nyujtanak a keretet nezve, es hat nem feltetlenul Vad 'en nem szoktam birozni, de ezzel kezdek minden sajtotajekoztato' Lajos volt egyedul hibas ezert.
Karma is a bitch.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30Hihetetlen nagy fertő az egész magyar hokivilág is. Baromira sajnálom azokat a fiatal magyar játékosokat, akik Magyarországon jégkorongozni akarnak.
Karma is a bitch.
warr_b
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/jegkorong/ladanyi-balazs-tonkretettek-minket-az-egesz-csapatot-2882205?fbclid=IwAR2fjWRqHAREIPUPogHO6LGdBgLX4GLbEI6VjocX7iT84zFL53UmyKcGp30Hát hát. Ők meg a Vasassal szemben rúgták föl egyoldalúan a szerződést és nem fizettek ki pár játékost.
Karma is a bitch.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Hát engem is meglepett, hogy egy első kört áldoztunk érte. Remélem jól fog teljesíteni. 😀Azèrt az komoly hogy első kört kapunk èrte mèg ha ez nem is akkora súlyú mint pl az NFLben. Már több mint Bergevin 🥳The Florida Panthers have landed one of the most coveted players on the NHL trade market, acquiring defenseman Ben Chiarot from the Montreal Canadiens for Tyler Smilanic and two draft picks. https://t.co/cmSVGkiYms
— AP Sports (@AP_Sports) March 17, 2022
empty taxi
dande
több mint 2 éve
Azèrt az komoly hogy első kört kapunk èrte mèg ha ez nem is akkora súlyú mint pl az NFLben. Már több mint Bergevin 🥳The Florida Panthers have landed one of the most coveted players on the NHL trade market, acquiring defenseman Ben Chiarot from the Montreal Canadiens for Tyler Smilanic and two draft picks. https://t.co/cmSVGkiYms
empty taxi
több mint 2 éve
The Florida Panthers have landed one of the most coveted players on the NHL trade market, acquiring defenseman Ben Chiarot from the Montreal Canadiens for Tyler Smilanic and two draft picks. https://t.co/cmSVGkiYms
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ljubjanai hoki vb jegyvásárlással kapcsolatban van valakinek infója?Két meccsre szeretnék menni, de nincsen ilyen lehetőség csak bérlet szerű 5 meccses jegy.
Elvileg március 14-től kellene single game ticketet árusítani, de sehol nem találok.
több mint 2 éve
Nagyon megy az AV19.3-0 a Val Pusteria ellen, úton a történelmi playoff széria megnyerése.
Ez a csapat tényleg nagyon magasra mehet.
több mint 2 éve
"A teljes, vágatlan, közel egyórás beszélgetés majd a Sport TV podcast felületein lesz elérhető."sport-tv-podcast.simplecast.com/episodes/60-eves-lett-ancsin-janos
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
így négyen akkor hozták a ligaátlagot, biztos így volt kitalálvaDetroitban leolvadt a jég, vízilabda meccset tartottak hoki helyett, hahaVicces mellette látni a Penguins-Rangers meccs 1-0-s eredményét.
slowmotion
Mikey
több mint 2 éve
Az ICEHL utolsó fordulója valami eszméletlenül izgalmasra sikeredett (nem tudom belenyúltak-e, de nem is számít)1. a 2. ellen, hogy a második is mehessen BLbe. 4. az 5. ellen a hazai pályáért. 6. a 7. ellen a fix playoff helyért.
És ami igazán számít, a 3. Fehérvár a fix kieső Dornbirn ellen otthon, ha minden jól alakul a BL helyért.
FEHÉRVÁR-TÜTÜTÜ-FEHÉRVÁR-TÜTÜTÜ
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Detroitban leolvadt a jég, vízilabda meccset tartottak hoki helyett, hahaVicces mellette látni a Penguins-Rangers meccs 1-0-s eredményét.
slowmotion
több mint 2 éve
Detroitban leolvadt a jég, vízilabda meccset tartottak hoki helyett, haha
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/sztori/106390/a-legenda-ancsin-janos-60-eves-szuletesnapi-interju-a-sport-tv-musoran/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Francba 😡 kiraktuk Durchamet, rohadtul nem èrtek vele egyet, megèrdemelte volna az esèly az új csapat èpítèsèhez......😔😲😔😲 bezzeg a többieket elnèzegettük a semmire èvekig.....Ducharme-ra szegényre nagyon nagy volt a kabát, a playoffban is akkor játszott legjobban a Habs, amikor nem tudott ott lenni 😊 Borzalmas edző
dande
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/02/22/erdelyi-hokisok-az-olimpian-antal-elod-gal-sandor
több mint 2 éve
Fehérvár playoff fix, és megy a harc a Villach-kal a második helyért, egyben a BL helyért.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Ryan Johansen igazán kaphatna már egy életre szóló eltiltást. Nem elég hogy mindenkit hátulról cross-checkel, még sérülést is okoz vele, sokadjára.
több mint 2 éve
ő most a Bally Sports szakkomm. a Tampa meccseknél 😊Andreychuk? 😁Hú Lecavalier is a csapatnál. Bezzeg ha a pályán lett volna egy M St Louis VL páros, lehet nem várnánk 20 ève az újabb SCre 😛Brad Richards felkészül
dande
Wester
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Andreychuk? 😁Hú Lecavalier is a csapatnál. Bezzeg ha a pályán lett volna egy M St Louis VL páros, lehet nem várnánk 20 ève az újabb SCre 😛Brad Richards felkészül
dande
Wester