Jégkorong
Amikor az alapvető, általános és mindennapi propaganda az, hogy Kína és a kínai nép mindenek felett, minden nyugati meg a veszélyes ellenség, akkor szerintem igen, elég hülyén veszi ki magát, ha az olimpián induló nemzeti válogatottat telepakolják mindenféle kanadai meg egyéb nyugati emberkékkel...Amúgy a kínai nép egyszerű gyermekeinek ezt hogy magyarázzák meg? 😆Szerinted meg "kell" magyarázni ott bármit is a nép egyszerű gyermekének?
warr_b
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Amúgy a kínai nép egyszerű gyermekeinek ezt hogy magyarázzák meg? 😆Szerinted meg "kell" magyarázni ott bármit is a nép egyszerű gyermekének?
warr_b
Nagyon tetszik a kínai válogatott olimpiai kerete.Jobb mint a katari kéziválogatott.
Jeremy Smith, Paris O'Brien, Ryan Sproul, Jason Fram, Jake Chelios, Denis Osipov, Brandon Yip, Cory Kane, Luke Lockhart, Spencer Foo, Parker Foo, Ethan Werek.
Jó, Yipnek és a Foo tesóknak legalább vannak kínai felmenőik. Az igazán durva mégis az, hogy O'Brien kivételével mindet láttam már játszani, sokszor. 😊
Mikey
Nem baj, ettől még majd szépen elpicsázzák őket. Ha nem rendező ország, az életben nem jutnak ki.
Amúgy a kínai nép egyszerű gyermekeinek ezt hogy magyarázzák meg? 😆
Jeremy Smith, Paris O'Brien, Ryan Sproul, Jason Fram, Jake Chelios, Denis Osipov, Brandon Yip, Cory Kane, Luke Lockhart, Spencer Foo, Parker Foo, Ethan Werek.
Jó, Yipnek és a Foo tesóknak legalább vannak kínai felmenőik. Az igazán durva mégis az, hogy O'Brien kivételével mindet láttam már játszani, sokszor. 😊
Pár éve már nem követem napi szinten az NHL-t, de ezek kik? Pár név rémlik csak v én maradtam le nagyon?Nem mehetnek az NHL-esek az olimpiára.
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Lényegében azok, akik kikoptak az NHL-ből vagy be sem fértek oda, és ezért átjöttek Európába játszani, vagy prospectek, akiket említettem is lentebb. Nem véletlen emeltem ki őket, ha valakik miatt érdemes lesz nézni Kanada meccseit, akkor azok ők. A többieket ha nem látod, sem veszítesz semmit.Pár éve már nem követem napi szinten az NHL-t, de ezek kik? Pár név rémlik csak v én maradtam le nagyon?Power, McTavish, McBain és Levi miatt érdekes lesz a kanadai válogatott is.Demers, ez komoly?
Meet Team Canada! 🇨🇦
— Hockey Canada (@HockeyCanada) January 25, 2022
25 men have been selected to represent 🇨🇦 at the 2022 Olympic Winter Games.
ROSTER ➡️ https://t.co/d8OVCa3Ceh@TeamCanada | #Beijing2022 pic.twitter.com/pcIv42Qkf6
Mikey
Azt hittem már rég visszavonult.
A korábban berakott sokkal jobban tetszett 😀😀
warr_b
Willie Parker
Hogy kicsit hazabeszéljek, O'Dell jó kis játékos, a Dynamóban korrekten tolja. Pasquale a Lokomotivból jó kapus, de KHL szinten sem extra egyik sem. Esetleg még Robinson a SKA-ból, akit érdemes említeni mert jó védő, de látványosan ő sem játszik.
Pár éve már nem követem napi szinten az NHL-t, de ezek kik? Pár név rémlik csak v én maradtam le nagyon?Power, McTavish, McBain és Levi miatt érdekes lesz a kanadai válogatott is.Demers, ez komoly?
Meet Team Canada! 🇨🇦
ROSTER ➡️ https://t.co/d8OVCa3Ceh@TeamCanada | #Beijing2022 pic.twitter.com/pcIv42Qkf6
Mikey
warr_b
Power, McTavish, McBain és Levi miatt érdekes lesz a kanadai válogatott is.hmmm, ez már uncsi, azt hittem tényleg az lesz, amit lejjebb láttunk 😕
Meet Team Canada! 🇨🇦
Mikey
Power, McTavish, McBain és Levi miatt érdekes lesz a kanadai válogatott is.Demers, ez komoly?
Meet Team Canada! 🇨🇦
Mikey
Meet Team Canada! 🇨🇦
Nekem meg sajnos Dan Snyder, nyugodjon békében! 😞Heatley-ről az az emlék van meg, amikor először jutott fel a válogatott az A-csoportba, és a kanadaiak ellen játszottunk. Bement a kapu elé, lehorgonyzott, és sehogy sem bírta egyik védőnk sem eltakarítani onnan, konkrétan meg sem bírták mozdítani.basszus, ez komoly????Jéééézusom ez a kanadai keret NAGYON elborult gecc!!!!!IMÁDOM!! 😀Bazmeg, Cheechoo nem került be, faszom.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— Missin Curfew (@MissinCurfew) January 14, 2022
Via: @TSN_Sports @HockeyCanada announces the 2022 Men’s #Olympic Hockey Roster pic.twitter.com/UPrKanVJMy
Tony Adams
warr_b
Milyen nevek: Heatley, Mike Richards, Marleau, Mitchell, Lupul, Tootoo, Versteeg, Parenteau, Bieksa, Phaneuf... a járóbotokat is felengedik a jégre? 😊
Stoki
slowmotion
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Heatley-ről az az emlék van meg, amikor először jutott fel a válogatott az A-csoportba, és a kanadaiak ellen játszottunk. Bement a kapu elé, lehorgonyzott, és sehogy sem bírta egyik védőnk sem eltakarítani onnan, konkrétan meg sem bírták mozdítani.basszus, ez komoly????Jéééézusom ez a kanadai keret NAGYON elborult gecc!!!!!IMÁDOM!! 😀Bazmeg, Cheechoo nem került be, faszom.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Via: @TSN_Sports @HockeyCanada announces the 2022 Men’s #Olympic Hockey Roster pic.twitter.com/UPrKanVJMy
Tony Adams
warr_b
Milyen nevek: Heatley, Mike Richards, Marleau, Mitchell, Lupul, Tootoo, Versteeg, Parenteau, Bieksa, Phaneuf... a járóbotokat is felengedik a jégre? 😊
Stoki
basszus, ez komoly????Jéééézusom ez a kanadai keret NAGYON elborult gecc!!!!!IMÁDOM!! 😀Bazmeg, Cheechoo nem került be, faszom.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Tony Adams
warr_b
Szerkesztette: Stoki
Nagyon kemény, hogy megcsinálta. 2009. március 26. óta nem hagyott ki meccset.
Canadiens hire Kent Hughes as GM
www.thescore.com/nhl/news/2278691
Vki vmit róla???
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a Columbus alázta a CarolinátElég wtf kategória volt a meccs...
nygaben
Csak a Sharks!😊Azért újoncnak nem ajánlott kategória szerintem, ez már a haladó/mazochista szint 😀
zavi27
Jéééézusom ez a kanadai keret NAGYON elborult gecc!!!!!IMÁDOM!! 😀Bazmeg, Cheechoo nem került be, faszom.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Tony Adams
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Pláne, hogy Bergevin is nálatok kötött ki 😛 😀 csak GM pozíció közelébe ne engedjétek 😊Sziasztok! Nagyon új vagyok az NHL-ben, pár meccset láttam eddig. Kicsit el tudnátok igazítani, hogy mik most a legérdekesebb sztorik a szezonban, kikre érdemes figyelni? És kik játszanak offenzívebb, támadóbb játékot, amit izgalmas lesz nézni? Épp most ment le a Pittsburgh -- LA Kings találkozó, és a harmadik harmadban másfél perc alatt hármat vágott be a Kings, mattolta az ellenfélt! Nagyon tetszik a játék eddig!Én csak reménykedni tudok, hogy meghoztad a szerencsét a csapatomnak (L.A. Kings), mert amit ma műveltek (főleg a 3.harmadban) az simán PO forma! Mi 10 éve nyertük az első, 8 éve a 2. Stanley kupánkat, azóta erős hanyatlásnak indultak a fiúk, bár most mintha valami fényt látnék az alagút végén! 😊
nygaben
Stoki
Sziasztok! Nagyon új vagyok az NHL-ben, pár meccset láttam eddig. Kicsit el tudnátok igazítani, hogy mik most a legérdekesebb sztorik a szezonban, kikre érdemes figyelni? És kik játszanak offenzívebb, támadóbb játékot, amit izgalmas lesz nézni? Épp most ment le a Pittsburgh -- LA Kings találkozó, és a harmadik harmadban másfél perc alatt hármat vágott be a Kings, mattolta az ellenfélt! Nagyon tetszik a játék eddig!Én csak reménykedni tudok, hogy meghoztad a szerencsét a csapatomnak (L.A. Kings), mert amit ma műveltek (főleg a 3.harmadban) az simán PO forma! Mi 10 éve nyertük az első, 8 éve a 2. Stanley kupánkat, azóta erős hanyatlásnak indultak a fiúk, bár most mintha valami fényt látnék az alagút végén! 😊
nygaben