Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy a kínai nép egyszerű gyermekeinek ezt hogy magyarázzák meg? 😆
warr_b
Szerinted meg "kell" magyarázni ott bármit is a nép egyszerű gyermekének?
Mikey
Amikor az alapvető, általános és mindennapi propaganda az, hogy Kína és a kínai nép mindenek felett, minden nyugati meg a veszélyes ellenség, akkor szerintem igen, elég hülyén veszi ki magát, ha az olimpián induló nemzeti válogatottat telepakolják mindenféle kanadai meg egyéb nyugati emberkékkel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
warr_b
Szerinted meg "kell" magyarázni ott bármit is a nép egyszerű gyermekének?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon tetszik a kínai válogatott olimpiai kerete.

Jeremy Smith, Paris O'Brien, Ryan Sproul, Jason Fram, Jake Chelios, Denis Osipov, Brandon Yip, Cory Kane, Luke Lockhart, Spencer Foo, Parker Foo, Ethan Werek.

Jó, Yipnek és a Foo tesóknak legalább vannak kínai felmenőik. Az igazán durva mégis az, hogy O'Brien kivételével mindet láttam már játszani, sokszor. 😊
Mikey
Jobb mint a katari kéziválogatott.
Nem baj, ettől még majd szépen elpicsázzák őket. Ha nem rendező ország, az életben nem jutnak ki.

több mint 2 éve
Nagyon tetszik a kínai válogatott olimpiai kerete.

Jeremy Smith, Paris O'Brien, Ryan Sproul, Jason Fram, Jake Chelios, Denis Osipov, Brandon Yip, Cory Kane, Luke Lockhart, Spencer Foo, Parker Foo, Ethan Werek.

Jó, Yipnek és a Foo tesóknak legalább vannak kínai felmenőik. Az igazán durva mégis az, hogy O'Brien kivételével mindet láttam már játszani, sokszor. 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Pár éve már nem követem napi szinten az NHL-t, de ezek kik? Pár név rémlik csak v én maradtam le nagyon?
Willie Parker
Nem mehetnek az NHL-esek az olimpiára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Power, McTavish, McBain és Levi miatt érdekes lesz a kanadai válogatott is.

Mikey
Demers, ez komoly?
Azt hittem már rég visszavonult.

A korábban berakott sokkal jobban tetszett 😀😀
warr_b
Pár éve már nem követem napi szinten az NHL-t, de ezek kik? Pár név rémlik csak v én maradtam le nagyon?
Willie Parker
Lényegében azok, akik kikoptak az NHL-ből vagy be sem fértek oda, és ezért átjöttek Európába játszani, vagy prospectek, akiket említettem is lentebb. Nem véletlen emeltem ki őket, ha valakik miatt érdemes lesz nézni Kanada meccseit, akkor azok ők. A többieket ha nem látod, sem veszítesz semmit.

Hogy kicsit hazabeszéljek, O'Dell jó kis játékos, a Dynamóban korrekten tolja. Pasquale a Lokomotivból jó kapus, de KHL szinten sem extra egyik sem. Esetleg még Robinson a SKA-ból, akit érdemes említeni mert jó védő, de látványosan ő sem játszik.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384

Mikey
Demers, ez komoly?

warr_b
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Mikey
hmmm, ez már uncsi, azt hittem tényleg az lesz, amit lejjebb láttunk 😕
több mint 2 éve

Mikey
Demers, ez komoly?

több mint 2 éve

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Jéééézusom ez a kanadai keret NAGYON elborult gecc!!!!!IMÁDOM!! 😀

Tony Adams
Bazmeg, Cheechoo nem került be, faszom.
warr_b
basszus, ez komoly????
Milyen nevek: Heatley, Mike Richards, Marleau, Mitchell, Lupul, Tootoo, Versteeg, Parenteau, Bieksa, Phaneuf... a járóbotokat is felengedik a jégre? 😊
Stoki
Heatley-ről az az emlék van meg, amikor először jutott fel a válogatott az A-csoportba, és a kanadaiak ellen játszottunk. Bement a kapu elé, lehorgonyzott, és sehogy sem bírta egyik védőnk sem eltakarítani onnan, konkrétan meg sem bírták mozdítani.
slowmotion
Nekem meg sajnos Dan Snyder, nyugodjon békében! 😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan

Tony Adams
warr_b
basszus, ez komoly????
Milyen nevek: Heatley, Mike Richards, Marleau, Mitchell, Lupul, Tootoo, Versteeg, Parenteau, Bieksa, Phaneuf... a járóbotokat is felengedik a jégre? 😊
Stoki
Heatley-ről az az emlék van meg, amikor először jutott fel a válogatott az A-csoportba, és a kanadaiak ellen játszottunk. Bement a kapu elé, lehorgonyzott, és sehogy sem bírta egyik védőnk sem eltakarítani onnan, konkrétan meg sem bírták mozdítani.
több mint 2 éve

Tony Adams
warr_b
basszus, ez komoly????

Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Keith Yandle can match Doug Jarvis’ NHL record for most consecutive games played (964) when the @NHLFlyers face the @DallasStars tonight. - @NHL

Nagyon kemény, hogy megcsinálta. 2009. március 26. óta nem hagyott ki meccset.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na úgy tűnik megvan az emberünk:

Canadiens hire Kent Hughes as GM
 www.thescore.com/nhl/news/2278691

Vki vmit róla???
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Elég jó volt ez a Bruins-Preds.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a Columbus alázta a Carolinát
nygaben
Elég wtf kategória volt a meccs...
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Érdemes Florida meccseket is nézni, egyes raperek új szintre emelték a Halftime-Showt! 😀
több mint 2 éve
Csak a Sharks!😊
zavi27
Azért újoncnak nem ajánlott kategória szerintem, ez már a haladó/mazochista szint 😀

több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Csak a Sharks!😊
több mint 2 éve
nygaben 6
köszönöm a válaszokat mindenkinek 😊. Szétnézek majd a másik fórumon is. Van már néhány kedvenc, akik nagyokat játszottak a Kingsen kívül: a Columbus alázta a Carolinát, de eszelős a Panthers is. Az Arizona kapusa, Vejmelka szintén észbontó teljesítményt nyújtott. Eléggé behúzott a sport! És úgy látom, izgalmasan alakul a szezon!
több mint 2 éve

Tony Adams

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sziasztok! Nagyon új vagyok az NHL-ben, pár meccset láttam eddig. Kicsit el tudnátok igazítani, hogy mik most a legérdekesebb sztorik a szezonban, kikre érdemes figyelni? És kik játszanak offenzívebb, támadóbb játékot, amit izgalmas lesz nézni? Épp most ment le a Pittsburgh -- LA Kings találkozó, és a harmadik harmadban másfél perc alatt hármat vágott be a Kings, mattolta az ellenfélt! Nagyon tetszik a játék eddig!
nygaben
Én csak reménykedni tudok, hogy meghoztad a szerencsét a csapatomnak (L.A. Kings), mert amit ma műveltek (főleg a 3.harmadban) az simán PO forma! Mi 10 éve nyertük az első, 8 éve a 2. Stanley kupánkat, azóta erős hanyatlásnak indultak a fiúk, bár most mintha valami fényt látnék az alagút végén! 😊
Stoki
Pláne, hogy Bergevin is nálatok kötött ki 😛 😀 csak GM pozíció közelébe ne engedjétek 😊
több mint 2 éve
Sziasztok! Nagyon új vagyok az NHL-ben, pár meccset láttam eddig. Kicsit el tudnátok igazítani, hogy mik most a legérdekesebb sztorik a szezonban, kikre érdemes figyelni? És kik játszanak offenzívebb, támadóbb játékot, amit izgalmas lesz nézni? Épp most ment le a Pittsburgh -- LA Kings találkozó, és a harmadik harmadban másfél perc alatt hármat vágott be a Kings, mattolta az ellenfélt! Nagyon tetszik a játék eddig!
nygaben
Én csak reménykedni tudok, hogy meghoztad a szerencsét a csapatomnak (L.A. Kings), mert amit ma műveltek (főleg a 3.harmadban) az simán PO forma! Mi 10 éve nyertük az első, 8 éve a 2. Stanley kupánkat, azóta erős hanyatlásnak indultak a fiúk, bár most mintha valami fényt látnék az alagút végén! 😊