Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Szép volt csajok 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kár ezért az egy percért...
több mint 3 éve
Az eddigi két meccs nagyon rendben van, a japókkal is ilyen relatíve szoros meccset kéne nyomni, a dánokat megverni és akkor ez egy szuper szereplés.
több mint 3 éve
Ez a cseh csapat nagyon más kávéház...😞2-4 le a kalappal csajok!
nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ez a cseh csapat nagyon más kávéház...😞
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Bár nem adja a száz sportcsatorna közül egy se, de azért sztem fontos megemlíteni, hogy a csajok tisztesen helytálltak a németek ellen, 3-0-ra kaptunk ki történetünk első A csoportos meccsén.m4 EPG-jén este írtak női jégkorongot, illetve ma is lesz magyar-cseh 20 órától
gabokocka
több mint 3 éve
Lundqvist meg visszavonul, oszt' semmi említés?
több mint 3 éve
Bár nem adja a száz sportcsatorna közül egy se, de azért sztem fontos megemlíteni, hogy a csajok tisztesen helytálltak a németek ellen, 3-0-ra kaptunk ki történetünk első A csoportos meccsén.M4sport online adta és az M4 sport is leadja még ma késő este.
gabokocka
több mint 3 éve
Bár nem adja a száz sportcsatorna közül egy se, de azért sztem fontos megemlíteni, hogy a csajok tisztesen helytálltak a németek ellen, 3-0-ra kaptunk ki történetünk első A csoportos meccsén.
több mint 3 éve
Mikey
18 752
www.google.com/amp/s/www.nbcsports.com/washington/capitals/report-nhl-allow-jersey-ads-starting-2022%3fampIdőszerű volt sajnos.
warr_b
több mint 3 éve
www.google.com/amp/s/www.nbcsports.com/washington/capitals/report-nhl-allow-jersey-ads-starting-2022%3fampBeleillesztik a mez dizájnba:
warr_b
A Leafs logó egy juharszirupos köcsögön! 😜
több mint 3 éve
www.google.com/amp/s/www.nbcsports.com/washington/capitals/report-nhl-allow-jersey-ads-starting-2022%3famp
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mikey
18 752
Ott kivételesen nem. Ott csak Fehérvár ellenes vagyok, de azt vállalom is. 😀444.hu/2021/08/15/dragabban-de-megis-megepulhet-a-szekesfehervari-hokicsarnokMagyarellenes vagy már hokiban is? 😉
Aranyos történet ez is.
Mikey
csebi
több mint 3 éve
444.hu/2021/08/15/dragabban-de-megis-megepulhet-a-szekesfehervari-hokicsarnokMagyarellenes vagy már hokiban is? 😉
Aranyos történet ez is.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mikey
18 752
444.hu/2021/08/15/dragabban-de-megis-megepulhet-a-szekesfehervari-hokicsarnokAranyos történet ez is.
több mint 3 éve
Lolwww.tsn.ca/joe-thornton-florida-panthers-1.1681232
több mint 3 éve
RIP
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
RIP Tony Esposito
több mint 3 éve
Jaja, csak sajnos ez még nem elég ahhoz, hogy Plattner eladja a csapatot, vagy DW-t kirúgják ☹️🙄Bocsánat, én is hazudtam, a Sharks vereségeit nem kell szabotálni, azok megtörténnek maguktól is 😛 😬Kane egy pöcs, de ezt egyelőre csak az épp válófélben lévő feleség mondja 😛Én csapatomban legalább nincs olyan aki a saját meccseire fogad és szabotálja a saját társait 😂😂😂Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-gyorbe-koltozik-a-vasas-es-uj-neven-indul-az-erste-ligaban-2841171
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
Heisman
warr_b
Heisman
több mint 3 éve
Bocsánat, én is hazudtam, a Sharks vereségeit nem kell szabotálni, azok megtörténnek maguktól is 😛 😬Kane egy pöcs, de ezt egyelőre csak az épp válófélben lévő feleség mondja 😛Én csapatomban legalább nincs olyan aki a saját meccseire fogad és szabotálja a saját társait 😂😂😂Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-gyorbe-koltozik-a-vasas-es-uj-neven-indul-az-erste-ligaban-2841171
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
Heisman
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kane egy pöcs, de ezt egyelőre csak az épp válófélben lévő feleség mondja 😛Én csapatomban legalább nincs olyan aki a saját meccseire fogad és szabotálja a saját társait 😂😂😂Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
Heisman
több mint 3 éve
Én csapatomban legalább nincs olyan aki a saját meccseire fogad és szabotálja a saját társait 😂😂😂Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most nem feltétlenül csak az eredményekre gondoltam 😆Jó, a Wildot és a Spoilerst adom, de rajtuk kívül max még a Debilz 😀Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
empty taxi
több mint 3 éve
Jó, a Wildot és a Spoilerst adom, de rajtuk kívül max még a Debilz 😀Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Yotes, Wild, Red Wings 😄, Ducks, Oilers csak így hirtelen 🤪A Sharksnál? 😮Lehetne rosszabb is 😆Ez mi a tosz?Rossz hokicsapatoknak szurkolsz🤷🏻♂️
warr_b
Heisman
warr_b
empty taxi