Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 7 éve
Tisztelem, becsülöm Crosby-t. Jelenkor egyik, hanem a legjobb játékosa.... De azért azt is el kell ismerni, h nem véletlenül született róla egy csomó effajta vicc:Max a szorgalom meg tehetség.Ovechkin a jégkorong CR-je.Ez a hasonlat inkább Crosby-ra ülne.
empty taxi
Tito05
kishaszi
-Mi a különbség Sidney Crosby meg egy nő között?
-???
-Nőnek havonta csak egyszer jön meg...
több mint 7 éve
Max a szorgalom meg tehetség.Ovechkin a jégkorong CR-je.Ez a hasonlat inkább Crosby-ra ülne.
empty taxi
Tito05
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Rá sem rossz, én kitartok Ovie mellett ezen a téren.Ovechkin a jégkorong CR-je.Ez a hasonlat inkább Crosby-ra ülne.
empty taxi
Tito05

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nagyon orulok, hogy Ovechkinnek osszejott a Stanley, megerdemelte, es huseges is volt a klubjahoz vegig, ez kulon piros pont
több mint 7 éve
Ovechkin a jégkorong CR-je.Ez a hasonlat inkább Crosby-ra ülne.
empty taxi
több mint 7 éve
Ovechkin a jégkorong CR-je.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ovi ezt nagyon megérdemelte. Rengeteget letett már az asztalra és az élet szerencsére visszaadott vmennyit abból, amit Bettman-ék elvettek tőle/tőlük télen (nem tudom, h van-e hoki playa, akinek többet jelent a nemzeti mez, mint neki).
több mint 7 éve
Jó ez így, örülök neki 😊 Már csak annyi a kérdésem, őket sem fogadja Trump 😛?Ovechkin orosz. Őt muszáj lesz fogadni.
dande
több mint 7 éve
Jó ez így, örülök neki 😊 Már csak annyi a kérdésem, őket sem fogadja Trump 😛?
több mint 7 éve
Naaa azokban a blamákban Ovecskin is vastagon benne volt az öncélú játékával.Ovie mindenképp érdemes, de.ettől még egy dirty getzi csapat marad ez a Caps (meglepő módon O nem.volt az idén) s hányok, hogy hany éven keresztül mennyi gusztustalan PO megmozdulást néztek el nekik, hogy végre révbe érhessenek. Mákjuk, hogy a Pens lefogyott 1 sorosra, a Bolts meg a legrosszabbkor fújt ki, így nagyon nem lóg ki idén az a lóláb, ami évek óta.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Ovecskin megerdemelte. Nala tobbet kb. senki sem tett az elmult sok-sok evben a sikerert, mindig kuzdott es hajtott, ment elore, csondben viselte az allando blamait a csapatnak, a folyamatos kieseseket, amikor senki sem tudott mellette kiemelkedni es huzni a csapatat.A liga tortenetenek egyik legjobbja, nagyon kijart mar neki ez a trofea.
Persze sajnalom, hogy pont a Vegas itta meg a levet ennek, mert drukkoltam, hogy egy ujonc rogton bajnoksagot nyerjen, de jobb ez igy, Ovecskin miatt.
több mint 7 éve
És Ovecskinéknek végre összejött 😊 remekül alakult így a dolog, meg is érdemelték

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nah ez most már elég közel van a Capsnek !a szerencse sincs kimondottan ellenük , de fantasztikus akarással mennek és dominálnak majdnem végig...!azért a döntő ténye jobban megviselte a Vegasiakat fejben!
több mint 7 éve
Még a végén megkedvelem a Vegasi csapatot.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ajjjaj, ezért már komoly szankció is jár. pl. egy Geno Smith-es giants mez, amit minden meccsnézésnél viselned kell?és ha még azt is elárulom hogy a Bayern sem a szívem csücske ...😊Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!hogy lehet ilyen jó ízélesed amerikai fociban, az NHL-ben meg jégkorongban ennyire csapnivaló?? 😊
Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
yooker
csebi
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Jövőre nálunk lesz a női div 1/A vb, jó volna ha sokan lennének és feljutnának az elitbe a csajok, idén is hajszálon múlt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
és ha még azt is elárulom hogy a Bayern sem a szívem csücske ...😊Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!hogy lehet ilyen jó ízélesed amerikai fociban, az NHL-ben meg jégkorongban ennyire csapnivaló?? 😊
Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
yooker
csebi
több mint 7 éve
Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!hogy lehet ilyen jó ízélesed amerikai fociban, az NHL-ben meg jégkorongban ennyire csapnivaló?? 😊
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
több mint 7 éve
Ezt a döntőt se jósoltam volna!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Az utolsó két meccsen impotens volt a Bolts, szét lettek kontrázva, nem ment a PP, illetve a két kapus közti különbség itt is túl nagynak bizonyult.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ovie-ékat annyira feldobta, hogy túljutottak a második körön, hogy menetből be is húzzák a döntőt.(mondjuk egy olyan ellenfél ellen kellene, akik ellen a Capitals története során minden egyes meccsen kikaptak... 😊)
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 522
A vb-n nem latok ilyen gyors es kemeny jatekot.Megneztem a legutolso Was - Tampa Bay osszefoglalot. Komolyan mint vmi playstation jatekot neztem volna..brutal tempo brutal minden.szóval ha elindultak volna így klubként a vébén, akkor nem biztos, hogy nem nyerik meg? 😊
ZoliMP
slowmotion
több mint 7 éve
Legalább lesz kinek drukkolnom a döntőben, s nem csak irigykedek 😊
több mint 7 éve
Megneztem a legutolso Was - Tampa Bay osszefoglalot. Komolyan mint vmi playstation jatekot neztem volna..brutal tempo brutal minden.szóval ha elindultak volna így klubként a vébén, akkor nem biztos, hogy nem nyerik meg? 😊
ZoliMP