Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 8 éve
Szép volt Fiúk! 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 8 éve
Egyébként még nem maradtunk benn, ha kikapunk a britektől, és a lengyelek verik a kazahokat, akik a szlovénektől is kikapnak akkor kiesünk.És ha verjük a briteket, mi kell még a feljutáshoz?
gabokocka
több mint 8 éve
Egyébként még nem maradtunk benn, ha kikapunk a britektől, és a lengyelek verik a kazahokat, akik a szlovénektől is kikapnak akkor kiesünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Legalább nem estünk ki.. Szerintem jelenleg vezéregyéniségek nélküli ez a válogatott, nincs egy Vas Márton, egy Banham. Illetve a bekksorunk nagyon vékony. 2016-ban pariban voltunk a szlovákokkal, vertük a beloruszokat, nyilván más hokit játszottunk akkor. De jelenleg pont ebbe a középmezőnybe valók vagyunk.Sztem három négy jó játékosunk van, Sebők, Galló, Hári és Bartalis aki most sérült. Hátul tényleg kevesek vagyunk de ez egy nagyon kiegyenlített mezőny, sztem ha lejátszák tízszer a meccseket egyszer nem alakulna ki ugyanaz a sorrend.
tüsi91
több mint 8 éve
A bennmaradás csak meglett, a többi nem számít😊
több mint 8 éve
huhhh....azért mikor 15 mp-cel a vége előtt nem kiütötte a korongot, hanem elkezdte kihozni és persze elveszteni a saját harmadban üvöltöttem egy nagyot
meg azért a végén beüthettük volna az empty netet, lehet fontos lesz...
több mint 8 éve
Legalább nem estünk ki.. Szerintem jelenleg vezéregyéniségek nélküli ez a válogatott, nincs egy Vas Márton, egy Banham. Illetve a bekksorunk nagyon vékony. 2016-ban pariban voltunk a szlovákokkal, vertük a beloruszokat, nyilván más hokit játszottunk akkor. De jelenleg pont ebbe a középmezőnybe valók vagyunk.
több mint 8 éve
Kiizzadtuk 😊
több mint 8 éve
Én is ezt gondolom, illetve ilyen erős mezőny még sosem volt ebben az osztályban sztem. És kicsit azt is érzem, hogy a bírók eddig inkább ellenünk tévedgettek. Nem nagyon, a kiállításaink általában jogosak volt, csak a másik oldalt a necces ítéletekből inkább kevesebbszer jut eszükbe kiküldeni valakit, így volt ez az olasz meccsen és tegnap is. De ma meg lehet mutatni, mekkora tökünk van és fel tudunk állni, mint a szlovénok, akárhogy is, de nyerni kell a lengyelek ellen.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 8 éve
Nem kicsit. Amikor feljutottunk, akkor is tulajdonképp egy meg nem adott gól is kellett. Aztán jözz a ķövetkező, s.ott.is megint feljutást vártak sokan. Aki higgadtan kezelte azt tudta, hogy a B csoportban megragadás is jó teljesítmény, hiába az volt az arany-generáció. Annyiban kicsit.vitatkoznék.veled Jh, hogy időszakosan meg tudjuk mutatni, hogy.van komolyabb tudás potenciál, de azért az is látszott a szlovének ellen, hogy ugyanezen brigád tud is kamillázni is.erősen a jégen, ha épp az ellenfél megrázza magát.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Szerintem kicsit igazságtalanok vagytok, én egyáltalán nem úgy látom, hogy szar, elképzelés nélküli lenne a játék, sőt, megkockáztatom, hogy ez a legjobb hokiválogatottunk ever. Régebben többnyire iszonyat bekkelésekkel értünk el eredményeket, ez a mostani csapat abszolút felveszi korcsolyázásban, korongtartásban a tudást a div 1 tetejével és az A csoport aljával, amire eddig nem volt példa. A fő gondot én abban látom, hogy a védőink elég sokat és túl nagyokat hibáznak (lásd a sorsdöntőnek bizonyult második gólt tegnap), illetve Sebőkön kívül igazi extrát nem tud senki hozzátenni támadásban. Az, hogy üres kapura se tudjuk beütni, hab volt a tortán.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Innentől simán kieshetünk, de legalább már fel nem juthatunk....zseniálisAlapból kb 4. Legjobb a keretunk.
...
dande
Ehhez sikerült egy olyan sorsolást csinálni hazai pályán ( én ilyet meg nem is láttam ...), hogy a feljutashoz szükséges meccsek az első három meccsen vannak.
Briteket és Lengyeleket illene verni ha ez nem megy akkor ...
több mint 8 éve
Innentől simán kieshetünk, de legalább már fel nem juthatunk....zseniális...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Miért mindig az utolsó harmadban ébredünk? Az emberelőnyben másfél perc azzal megy el, hogy bejuttassuk a korongot a kék mögé és felálljunk... akkor is dadog állandóan, ezt így nem lehet. De hogy a riportertől is két percenként azt hallom, hogy "átok" meg "nincs szerencsénk", basszus, de unalmas...Menni kell a bent maradásért most már..
több mint 8 éve
Nulla elképzelés emberelőnyben egész VB alatt, folyamatos bénázás saját harmadban, a kevés helyzet nem kihasználása. Nem csoda az újabb zakó, és a kevés lőtt gól sajna.
több mint 8 éve
Azt kell mondjam hogy ez a biroparos rosszabb mint hokuli
több mint 8 éve
Nagyon nem jó, hogy a mi 2 vereségünk 1-4 és ezzel szemben csak egy 3-2 áll vele szemben...
több mint 8 éve
Innen menni kell a bennmaradásért. Pedig benne volt az egyenlítés
több mint 8 éve
Ú ez a kapuvas... micsodát játszunk a harmadik harmadban pedig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hat ez igy nehez lesz elonyben sem tudunk felallni.szlovének nekünk régóta mumusok, és még az nhl-esek se kellenek hozzá
Egy kicsit gyorsak nekunk a szlovenok
Janek
több mint 8 éve
Hat ez igy nehez lesz elonyben sem tudunk felallni.Egy kicsit gyorsak nekunk a szlovenok
több mint 8 éve
www.digisport.hu/more/jegkorong/news/32575/😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 8 éve
remélem ma nem esünk vissza az utolsó helyre, mert sajna eddig ez nem a mi napunk...