Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
hát ahogy nézem, jövőre kinéz az olasz meg a brit csapat ismételten.
britek külön kategória, nekik a franciák elleni meccs lesz A meccs, a másik oldalon egyelőre a norvégok is csak számolják a pofonokat, Zuccarello nagyon elférne ide, kérdés, érez-e magában erőt így pár nappal szezon vége után, de szerintem inkább tiroli rangadó lesz a bentmaradásért.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
baszki, várom, hogy a szlovákok lehozzák a kapust, erre kiderül, hogy ez még csak a második negyed 😊
slowmotion
Harmadik félidö!
♉gaben♉
akkor harmad. mindegy. P2.
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 067 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
baszki, várom, hogy a szlovákok lehozzák a kapust, erre kiderül, hogy ez még csak a második negyed 😊
slowmotion
Harmadik félidö!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 227 — Steelers fan
azé' értem én a csalódottságot, de másik ország himnuszát kifütyülni ősi román szokás

egyébként welcome to the club, kétezer-akárhányban ők ugyanígy intéztek el minket
slowmotion
Sutyerák banda.
Arról nem beszélve, hogy finoman szólva nem álltak hadilábon a feléjük billenő dolgokkal.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
faszom teljesítmény volt ez már megint a Sharkstól? azért nem kell jobb csapatot csinálni a BLues-ból, mint amik...sehol nincsenek egy Avs/Vegastól. kurva szájukat.
petey
Mondtam hogy nem olyan egyszerű az.
Szarok voltunk, hozni kell a következőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 873 — Csodabogár
faszom teljesítmény volt ez már megint a Sharkstól? azért nem kell jobb csapatot csinálni a BLues-ból, mint amik...sehol nincsenek egy Avs/Vegastól. kurva szájukat.

több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
egyébként van valami a jéggel? annyiszor elhagyják a korongot a játékosok, amennyiszer ezen a szinten talán nem lenne szabad...
slowmotion
Már a 2011-es szlovák vb-n sokat cikkeztek a lapok, h a sűrű menetrend miatt nem győzték a jég állapotát helyreállítani... hiába a 8 év, ez Szlovákia + a csarnokok azóta szinte semmilyen felújítást nem kaptak, nem csodálkoznék, ha megint elővennék a témát... btw kevés világeseményre emlékszek, ahol ilyen intenzív pályahasználatnál ez a probléma ne került volna elő
több mint 7 éve
azé' értem én a csalódottságot, de másik ország himnuszát kifütyülni ősi román szokás

egyébként welcome to the club, kétezer-akárhányban ők ugyanígy intéztek el minket
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Jó kis meccs volt!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
Szerintem Engyelék nem látták, hogy 1 mp volt vissza a harmadból? 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
egyébként van valami a jéggel? annyiszor elhagyják a korongot a játékosok, amennyiszer ezen a szinten talán nem lenne szabad...
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 985 — Colts Fan
De nagy ez a szlovák-kanadai meccs!
több mint 7 éve
az a kemény, hogy a harmadik negyed elején a szlovák-kanadai meccsen az ötödik gól oddsza 1,95 / 1,65 - és mindezt úgy, hogy a kanadaiak egy percig kettős, utána pedig sima emberhátrányban lesznek
több mint 7 éve
Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊
dande
Igyekszünk 😊
warr_b
tegnap kurva jó meccset toltak a fiúk. fegyelmezett, precíz hoki. a STL nem tudott mit kezdeni a sebességgel, próbáltak keménykedni de a Sharks beleállt, és aztán 5-2-nél már a seggükön vették a levegőt. Meier mi meccset tolt baszki. most nem szabad ellazázni, mint a Vegas és Avs ellen a 2. hazai meccset. hozni kell, idegenben egy split és itthon behúzni a 4.-et 😊
petey
Mondjuk 3 gólnál Blues védőtől kaptuk a gólpasszt, egy kettős előny meg egy empty net, szóval nem volt az annyira sima. Észnél kell lenni. Meier tényleg kurva jó.
warr_b
ezt mondom, hogy olyan szinten nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy mindenhol ott voltunk, hogy jöttek a hibák. a dupla fóron meg nem csodálkozom, mert néha ritka cigány módon tolta a STL.
biztos holnap mindent beletolnak, észen kéne lenni és okosan játszani.

több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊
dande
Igyekszünk 😊
warr_b
tegnap kurva jó meccset toltak a fiúk. fegyelmezett, precíz hoki. a STL nem tudott mit kezdeni a sebességgel, próbáltak keménykedni de a Sharks beleállt, és aztán 5-2-nél már a seggükön vették a levegőt. Meier mi meccset tolt baszki. most nem szabad ellazázni, mint a Vegas és Avs ellen a 2. hazai meccset. hozni kell, idegenben egy split és itthon behúzni a 4.-et 😊
petey
Mondjuk 3 gólnál Blues védőtől kaptuk a gólpasszt, egy kettős előny meg egy empty net, szóval nem volt az annyira sima. Észnél kell lenni. Meier tényleg kurva jó.

több mint 7 éve
dande
Igyekszünk 😊
warr_b

több mint 7 éve
dande
Igyekszünk 😊

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 102
Oopsz
 twitter.com/spittinchiclets/status/1126929461507706880?s=21
Ezért valaki ülni fog...és nem 2 percet 😂
Klaci79
Ez amúgy annyira tipikus. Mutatja a vezető politikusok valódi életrevalóságát. Bzmg azt a vörös szőnyeget a fehér jégen nem észrevenni... egek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 815 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kaapo Kakko 😊
Hyvä Suomi!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve
Oopsz
Klaci79
vagy mehet követ törni Szibériába
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 131
Oopsz
https://pbs.twimg.com/profile_images/2011104336722477056/X7wzZrCp_400x400.jpg
Spittin' Chiclets (@spittinchiclets) on X
Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media, you’ll need to log in to X. Learn more

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 815 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sebaj, majd a VB végén 😊
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
Picit lejtett a félhazai pálya😊
Mondjuk a végén ilyen "bunyókat" vb-n ritkán szoktam látni. Zavar is, hogy nincs igazi bunyó😊