Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 368 — Keep pounding
Tudja a fene, azért arra játszani, hogy az egyik csapat hosszabbításban leveri a másikat, meredek...
Mondjuk azért az mókás, hogy a lengyelek elverték a két korábbi A csoportos csapatot, de kikaptak a két korábbi div1-estől.

szerk.: utánaszámolva, tök mindegy mit játszik a többi csapat, hosszabbításos osztrák győzelemmel párba mennek fel, mert max Korea szerezhet 10 pontot, de ők kikaptak az osztrákoktól és a szlovénektől is.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 713 — Cowboys fan
Nem tudom, követi-e valaki a div1-es VB-t, de nagyon brutál, a japánok simán kiestek, a másik öt csapatból meg kb bárki végezhet bárhol az utolsó forduló előtt.
gabokocka
elég sok múlik a pénteki kezdőmeccsen, az olasz - kanadain dél-koreain, meg azon, hogy a szlovének meg az osztrákok hajlandóak-e közös erőfeszítésre.
ha az olaszok kihúzzák legalább döntetlenre, akkor megvan az a bűvös eredmény (értsd: osztrák győzelem hosszabbítás után), amivel még izgulnia sem kell este a kész szomszédos országnak.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 368 — Keep pounding
Nem tudom, követi-e valaki a div1-es VB-t, de nagyon brutál, a japánok simán kiestek, a másik öt csapatból meg kb bárki végezhet bárhol az utolsó forduló előtt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
béna kacsák...
visszajönnek 0-2-ről, nyernek zsinorban 3-at...
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 850 — "Montoya por favor!"
Nekünk azért jn a 7. meccs, jó lesz, remálhetőleg Ducks győzelemmel 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Wardy Los Angeles Rams Missouri Tigers 11
Hatalmas csatában sikerült legyűrni a Chicagot és '12 után újra továbbjutni az első körből! A dupla vasnál nem kis szerencsével úsztuk meg a gólt és az utána következő elkerülhetetlen vereséget, de ez már kijárt #werenotsingingtheblues
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Lundqvist arcára minden rá volt írva. Utolsó két meccsen 11 gólt kapott. Le is cserélték utolsó meccsen. De persze ő sem tud mindent megfogni + a védelem kritikán aluli volt. Na meg a sérülések erősen betettek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 626 — Lucas Scott
szépen halt meg a Wild, -4-ről majdnem visszajöttek!
NB2
ja. én 3-0nál elmentem aludni inkább.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
szépen halt meg a Wild, -4-ről majdnem visszajöttek!
több mint 10 éve
plusz azóta a pingvinek is. Lightning várható volt, Kings meg kevés volt, a Sharks nagyon keményen tolta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Eddig tehát továbbjutott a Sharks meg a Lightnings
Heisman Trophy
ez azért kicsit váratlannak nevezhető

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 850 — "Montoya por favor!"
Eddig tehát továbbjutott a Sharks meg a Lightnings

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
YES! Round 2! Végre nem engedtük hogy a Kings összekapja magát és ráléptünk a torkukra. kis extra pihenő jól jön

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 622
Kacsa volt, hogy ez egy jó csapat.
empty taxi
ennek ugorjunk neki újra. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
A Ducks is versenyben van végre!

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Mi volt ez már megint. Ha innen behúzza a Chicago megeszem a (nem létező) kalapom. Bár a Bluest ismerve a PO-ban nem lehetetlen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 713 — Cowboys fan
😕

hát, ez gyors volt.
a Bolts háromnegyede egyáltalán nem volt jobb nálunk, de az első soruk szénné gyilkolt. (lehet, hogy tanultak a tavalyi párharcunkból, amikor Stamkos csak a levegőt szívta el a többiek elől.)

viszlát, Varázsló!
több mint 10 éve
na az igazság pillanata, behúzzuk-e a 4. meccset LA-ben vagy nem.

több mint 10 éve
a végén ott is volt egy jó tömegbunyó 😊 közben a Tampa már szinte biztosan kiveri a Detroitot, ma meg önös érdekből a Panthers-nek kell nagyon szurkolnom az Islanders ellen, mert meleg a pite és jó lenne azért egy PO meccset még Sunrise-ban is megnézni
baggio
Jaromirt csókoltatjuk

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
a végén ott is volt egy jó tömegbunyó 😊 közben a Tampa már szinte biztosan kiveri a Detroitot, ma meg önös érdekből a Panthers-nek kell nagyon szurkolnom az Islanders ellen, mert meleg a pite és jó lenne azért egy PO meccset még Sunrise-ban is megnézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wardy Los Angeles Rams Missouri Tigers 11
A Blues 3-1-re megy a Hawks ellen! Egy jó chicagoi challenge még egy góltól megfosztott minket, de szerencsére ez most nem számított
több mint 10 éve
Elhoztuk mindkét meccset LA-ből! Bár én már nem mondok semmit a múltat ismerve, de nem rossz!😊
zavi27
ki is kaptunk ot-ban otthon, de ha meglesz szerdán a hazai akkor szerintem 5 meccsből, max 6-ból lezárjuk
petey
En mar nem bizok semmiben, eddig a szokott modon folytatodott megint😄
zavi27
ez nem igaz. a szokott mód az lenne, hogy 3-0-ról estek ki 😀

több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 645 — Amerikai sportok rajongója
Elhoztuk mindkét meccset LA-ből! Bár én már nem mondok semmit a múltat ismerve, de nem rossz!😊
zavi27
ki is kaptunk ot-ban otthon, de ha meglesz szerdán a hazai akkor szerintem 5 meccsből, max 6-ból lezárjuk
petey
En mar nem bizok semmiben, eddig a szokott modon folytatodott megint😄
több mint 10 éve
zavi27

több mint 10 éve
Mi a rák van a Duck-szal? Otthon 2 bukta, rohadt nehéz lesz így...
NB2
edzőbuktatás
gaben
első meccsen csak szarok voltunk. második meccsen ellenünk fújtak. ennyi igazából. nem olyan rossz a nashville, mi meg puhányok vagyunk.