Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én már nem értem ezt a VB-t. 😀 Svédeket simán döntőbe vártam, Finn, Cseh, Szlovák gárdát a közelébe se. Nem baj, ettől szép ez. Ezek után azt már nem jósolom meg, hogy az oroszok megnyerik...
több mint 12 éve
szar Szlovákia (sportfogadás természetesen...)davemayerszar csehek... 😀
több mint 12 éve
szar Szlovákia (sportfogadás természetesen...)davemayera vb-n szerintem nagyon jól lehet rakosgatni a több mint 5.5 gól lesz a meccsen fogadásokat
nem mertem mára mindet behúzni így, de az első negyeddöntő jött így, az orosz meccsen pedig van még 16 perc hogy legyen egy gól
JT Daniels fan
több mint 12 éve
amúgy előtte a palánkra kenés nem volt 2 perc? Getzlaf törlesztet, ami nagy hülyeség volt...
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Getzlaf úgy tűnik elhagyta az agyát valahol. Mindegy. Sajnálom, hogy kiestek, de Szlovákia teljesen megérdemelte a győzelmet.
több mint 12 éve
szar Szlovákia (sportfogadás természetesen...)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
jól van, csak kiesnek a kanadaiak...óriási nagy féreg ez a Getzlaf
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ideje lenne végre kihasználni egy hazai rendezést és saját közönség előtt feljutni 😊
több mint 12 éve
Úgy látszik, a szövetség is egyetértett ebben, hogy itt van esély akár a feljutásra is. 😊Legjobb, mindkettő fekszik nekünk, persze alapvetően jobbak, de foghatók. Csak olyan szempontból rossz, hogy a dánok mindenkit széjjelütöttek volna, és akkor egy szimpla ki-ki meccs lett volna az olaszok ellen. Így viszont az utolsó játéknapon valsz kazah-olasz lesz, ahol valami körbeveréssel kigolyózhatnak, de jobb ez így. Afehérorosz+lett/dán páros az olimpiai selejtezőben viszont elég ergya, de ez várható volt.RajnaHehe, ezeket a norvégokat pár éve még ütöttük 😀 persze van már náluk is új generáció meg mi sosem feküdtünk nekik... de azért vicces 😊RajnaMit szólsz az olasz-kazah pároshoz?Schleck
több mint 12 éve
ma minden negyeddöntőt élőben ad a sport tv 😊kezd tetszeni a betegszabadság 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Legjobb, mindkettő fekszik nekünk, persze alapvetően jobbak, de foghatók. Csak olyan szempontból rossz, hogy a dánok mindenkit széjjelütöttek volna, és akkor egy szimpla ki-ki meccs lett volna az olaszok ellen. Így viszont az utolsó játéknapon valsz kazah-olasz lesz, ahol valami körbeveréssel kigolyózhatnak, de jobb ez így. Afehérorosz+lett/dán páros az olimpiai selejtezőben viszont elég ergya, de ez várható volt.Mit szólsz az olasz-kazah pároshoz?SchleckÉrdemes belenézni a norvég-németbe....valaki2Hehe, ezeket a norvégokat pár éve még ütöttük 😀 persze van már náluk is új generáció meg mi sosem feküdtünk nekik... de azért vicces 😊Rajna
több mint 12 éve
De jó első meccs volt ez Keleten. Az első két harmadban végig nem bírtak egymással, aztán a harmadik elején egy Girardi bomba meghozta az első gólt. A Devils talán jobban nyomott, de annyi lövést blokkolt a Rangers, hogy az valami hihetetlen. Ami meg átjutott, arra ott volt Lundqvist. McDonagh meg egy állat. 😊DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Mit szólsz az olasz-kazah pároshoz?Érdemes belenézni a norvég-németbe....valaki2Hehe, ezeket a norvégokat pár éve még ütöttük 😀 persze van már náluk is új generáció meg mi sosem feküdtünk nekik... de azért vicces 😊Rajna
több mint 12 éve
Érdemes belenézni a norvég-németbe....valaki2Hehe, ezeket a norvégokat pár éve még ütöttük 😀 persze van már náluk is új generáció meg mi sosem feküdtünk nekik... de azért vicces 😊
több mint 12 éve
Jessz! Rangers - Devils Keleten. Henrik meg Richards volt a két fő oka, hogy behúzta a Rangers ezt a párharcot. Jó kis széria volt. 😊DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Hmm a ruszkik szépen megfordították a meccset most a svédek ellen. 😊Malkin meg isten! 😊
Go Trojka!
több mint 12 éve
El lehet felejteni, hogy mi mostanába feljussunk, elnézve ezt a vb-t...Esetleg két év múlva, amikor megint a szlovén-osztrák duó lesz lent. De akkor is csak hazai vagy legalább semleges pályán.valaki2Ezt nem értem, az osztrákoknál a kazahok, olaszok, franciák sztem gyengébbek... persze így is jobbak nálunk, de meg tudjuk őket fogni, szerintem elég bizonyíték volt a tavalyi vébé, ahol a digók azért nem vertek tönkre minket.
több mint 12 éve
El lehet felejteni, hogy mi mostanába feljussunk, elnézve ezt a vb-t...Esetleg két év múlva, amikor megint a szlovén-osztrák duó lesz lent. De akkor is csak hazai vagy legalább semleges pályán.
több mint 12 éve
A franciák 4-2-re vezetnek a kazahok ellen. Nem vagyok nagy hokis, de a csapatok alapján, ahol a játékosok játsszanak Boráték papíron jóval erősebbnek tűnnek. Úgyhogy sztem jó nagyot szopunk, ka ők jönnek le...valaki2Olasz-dán 2-0 :o
több mint 12 éve
A franciák 4-2-re vezetnek a kazahok ellen. Nem vagyok nagy hokis, de a csapatok alapján, ahol a játékosok játsszanak Boráték papíron jóval erősebbnek tűnnek. Úgyhogy sztem jó nagyot szopunk, ka ők jönnek le...
több mint 12 éve
"Mint tudjátok, a YouTube élőben közvetíti a hokivébé összes meccsét. Magyarországot blokkolták, elvileg már nem nézhetnénk hazánkból a közvetítést. Azonban van megoldás. Chrome böngészőre telepíthető alkalmazás, ami kilövi a geoblockingot."Jégkorong VB-re van valakinek stream-je?BruceAz IIHF hivatalos sztreamjei: http://www.youtube.com/user/1stvenue és http://www.youtube.com/user/2ndvenue2Rajna
https://chrome.google.com/webstore/detail/ebdgjhfdnlgdgldfkdmfjdnajbedlfnl
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nagyon mókás ez a youtube stream, valami külföldi kommentátorok vannak, akik törik az angolt 😀 de nem svédek az tuti, mert Krügert Krugernek mondták, szóval ü betűt nem tudnak, valsz nem is németek vagy svájciak. Talán szlávok, de hogy miért nem lehetett találni két amerikait vagy kanadait erre a feladatra, rejtély 😀Rajnavicces volt nagyon 😀
sztem is vmi szlovák félék lehettek az illetők 😀
Detroit szempontból:
-Tatar gól
-Z&Järnkrok (21éves) gólpassz
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Igen, Briere gólja elég gáz volt, de az első kettő szépen ki volt dolgozva legalább 😊 nyilván a Devils védősora sem liga top5, de sajna ezzel az átlagos hatossal is magasan felettünk járnak. Kár,hogy a Pens bekkjei nincsenek ott minden csapatban.Jó kis meccsen nyert a Debs, köszönhetően két olyan ajándék gólnak ami viccnek is rossz volt, Lilját száműzzük már a vébére vagy akárhova, ennél Bartulis is jobb volt.RajnaA Flyers is ütött potyát 😊 De a két védelem+kapusok között tényleg zongorázni lehet a különbséget.Jakehomer
több mint 12 éve
Jó kis meccsen nyert a Debs, köszönhetően két olyan ajándék gólnak ami viccnek is rossz volt, Lilját száműzzük már a vébére vagy akárhova, ennél Bartulis is jobb volt.RajnaA Flyers is ütött potyát 😊 De a két védelem+kapusok között tényleg zongorázni lehet a különbséget.
Tepper takarodj!