NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
119
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 12 éve
széria behúzva 😊Megelőztél? 😊
Let's go Red Wings 😊Habi
Jöhetnek a Rákászölyvek! Persze ők keményebbek, de legalább nem hápognak! 😀
LGRW!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
index.hu/bloghu/powerplay/2013/05/11/ottawa-mez_miatt_kuldtek_haza_a_sulibolWin. Kanadában morcosak a hokira, bár ezt tudtuk eddig is 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el. Mondtam hogy 7 meccs lesz a Ducks - Red Wings. De hogy az eddig lejátszott 6 meccsből 4 is hosszabbítás, és abból 3-szor kikaptunk az idegőrlő. Viszont most megint elvileg sima győzelemnek kéne jönnie hazai pályán.Shawn84egy ilyen produkció után én nem mondanám azt, hogy sima győzelem fog jönni majd otthon. Bár az is vicc, hogy ezen a meccsen hosszabbítás lett. (ha még bagóznék, szerintem az utolsó 3 percért elszívtam volna pár szál bűzrudat 😀 )

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el. Mondtam hogy 7 meccs lesz a Ducks - Red Wings. De hogy az eddig lejátszott 6 meccsből 4 is hosszabbítás, és abból 3-szor kikaptunk az idegőrlő. Viszont most megint elvileg sima győzelemnek kéne jönnie hazai pályán.Shawn84Szerintem, ha nem is sima meccs lesz, de győzni fog a Ducks. Viszont elég fárasztó ez az összecsapás sorozat, úgyhogy a következő körben aligha megy tovább a Ducks, bár lehet hogy nagyon felpörögnek egy ilyen nehéz csata után és meg sem állnak a döntőig!
Mindenesetre hajrá RW!
több mint 12 éve
A Kings győztes gólját nézzétek meg, az betyáros volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el. Mondtam hogy 7 meccs lesz a Ducks - Red Wings. De hogy az eddig lejátszott 6 meccsből 4 is hosszabbítás, és abból 3-szor kikaptunk az idegőrlő. Viszont most megint elvileg sima győzelemnek kéne jönnie hazai pályán.
több mint 12 éve
Vissza a hápogókhoz! Z, Dats, Abby ma megtette, amit az első soros szereplés kíván 😊 LGRW!mondjuk az egyenlítő gól előtti szitut érdemes lenne megnézni, mert bár Quincey nem egyszer bénázott tegnap, de erősen kétperc gyanús volt, hogy attól esett el, hogy Perry térdenvágta az ütőjével.
u.i.: azt egy kicsit sajnálom, hogy Bert nem tömte be Getzlaf száját 😀gdavid
jó, nem láttam a sorozatot, az NHL hozzászólásait nézve is finoman szólva mindenki fúj a bírókra, de azért ez pl elég látványosan befolyásolta a meccs eredményét - lévén rögtön gól lett belőle, ráadásul Perry adta az asszisztot.
több mint 12 éve
Vissza a hápogókhoz! Z, Dats, Abby ma megtette, amit az első soros szereplés kíván 😊 LGRW!u.i.: azt egy kicsit sajnálom, hogy Bert nem tömte be Getzlaf száját 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Oroszok tartottak egy 2 napos pihenőt😊 Mondjuk Kovalchuknak rendesen elszállt az agya! Nekem az nem tetszett mikor a bottal kicsapott a kispadra. A bunyója a végén okés volt, a finn gyerek elfelejtett védekezni😊
több mint 12 éve
Na bekövetkezett az amitől az alapszakasz végét látva tartottam, nagyon Csúnyán ki is zuhantunk a PO-ból így lett volna ha a Toronto vagy az Ilanders jön teljesen mindegy. Félek, hogy Terrein ennél többre nem lesz képes esetleg ezt állandósítja de a továbblépés hiányozni fog, ne legyen igazam de ha jól sejtem azok miatt a jelek miatt is küldték el a Penstől amiket most látok a csapatnál (javítsatok ki ha tévedek). Price pedig félek örök ígéret marad de igazi nagy kapussá nem tudja kinőni magát.Nem baj azért Go HAbs majd jövőre 😛 (ahogy húsz éve mindig)
több mint 12 éve
Ezek a geci csigazabáló frankok hogy a picsába tudták megverni a ruszkikat? 😀BruceKomolyan mondom tippmixre tippelnék😊 1-0-ról ráadásul!!!
több mint 12 éve
Ezek a geci csigazabáló frankok hogy a picsába tudták megverni a ruszkikat? 😀
több mint 12 éve
pedig Kovács Kálmán is megmondta hogy titkos esélyesei a VB-nek 😀Svájciak megállíthatatlanok!NB2Negyeddöntőben kizúgnak 😛Rajna
több mint 12 éve
Döntetlenre kell fogadni tippmix-en és akkor dől a dohány 😀
több mint 12 éve
De ennyi OT mikor volt a rájátszásban? Ma is 3 db volt! Bmelyik nap ránézek az eredményekre 1 OT mindig van.VB: ez a hét csak arról szól tényleg, hogy bejussanak a legjobb 8-ba, az igazi VB jövő héten kezdődik.
több mint 12 éve
Sajnos OT-ben kikaptunk a Ducks-tól, így 3-2-re vezetnek, de a következő mérkőzés Detroitban lesz, meg kell próbálni egyenlíteni és az utolsó mindent eldöntő meccsen meg behúzni a dolgokat, de így már nagyon nehéz lesz. Nem mintha eddig könnyű lett volna, vagy végig nem a Ducks lett volna az esélyesebb, de hát evés közben jön meg az étvágy! 😊
több mint 12 éve
Svájciak megállíthatatlanok!
több mint 12 éve
Erre jók vagyunk. Még rúgjatok bele a fan-ba. 😊a Sharksnak amúgy nem rossz ómen ez a győzelem, az utóbbi három alkalommal az a csapat nyerte a kupát, mely a Vancouvert kiütötte 😊jjncaaSöprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂peteyCsak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Söprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂peteyEz mar ijesztoen sima volt, mar elore felek a kovetkezo kortol😊
több mint 12 éve
a Sharksnak amúgy nem rossz ómen ez a győzelem, az utóbbi három alkalommal az a csapat nyerte a kupát, mely a Vancouvert kiütötte 😊Söprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂peteyCsak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊danyly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tegnap nyertek a ruszkik szerencsére az usákok ellen. Mondjuk még lesz két nehezebb meccsük először a finnek, majd a szlovákok ellen, de érzésem szerint az első két hely valamelyike meglesz így már. A gáz az, hogy a svájciak miatt valószínűsíthető, hogy a 3-4. helyen a másik csoportban egy erősebb ellenfél (svéd, kanada, cseh) jöhet a trojkának, ami végzetes lehet. De úgyis le kell verni mindenkit, ha világbajnokok akarnak lenni! 😊Éjszaka pedig Red Wings @ Ducks, jól jönne egy idegenbeli győzelem most! 😊
több mint 12 éve
Söprés! 😀 Lehet megint gyújtogatni Vancouverben 😂peteyCsak Stanley Cup döntő után szoktak. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.