Kérdések bármiről
31 feliratkozó
1 napja
Ha jól látom, Gyöngyös után útba esik Parádfürdő (nem Parád, hanem a hozzá tartozó Parádfürdő), hangulatos hely, a környéken a kedvenc településem + Recsk, nemzeti emlékpark + Sirok, ahol szintén van vár.Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Gyöngyös - Parádsasvár - Felsőtárkány - Bükkszentkereszt - Miskolc - Boldogkőváralja - Szerencs - Tiszaújváros - Mezőkövesd - Jászberény a tervezett itiner, de lehet akkor már elmegyek Kőkapuig visszafelé meg csak áthajtok az említett településeken
A térképen nekem nem derül ki merre mész, de BAZ megyeben Abaúj kb mindenhol gyönyörű.
Kőkapun pl. érdemes kajálni egyet a vadászkastélyban.
vpi
r.baggio
1 napja
Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Gyöngyös - Parádsasvár - Felsőtárkány - Bükkszentkereszt - Miskolc - Boldogkőváralja - Szerencs - Tiszaújváros - Mezőkövesd - Jászberény a tervezett itiner, de lehet akkor már elmegyek Kőkapuig visszafelé meg csak áthajtok az említett településeken
A térképen nekem nem derül ki merre mész, de BAZ megyeben Abaúj kb mindenhol gyönyörű.
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Hollókő is szép, bár pont Húsvétkor gondolom fullon van.Azèrt a mátrai ès bükki útvonalak elèg szèpek, Ózd felè se rossz, illetve ha Boldogig elmèsz onnan már igazán nincs messze Regèc/Füzèr ami tènyleg szèp illetve egy kis tállyai/mádi bortúra is belefèrhet ha van egy èjszakád vhol megaludni 😉Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
Az országnak ez a része nekem mindig is egy óriási szürke folt volt, Boldogkőváraljáig mindenképp szeretnék elmenni, de valami kihagyhatatlan hely esetleg Gyöngyös, Miskolc, Tiszaújváros, Jászberény viszonylatban?
r.baggio
Az előzőhöz: a Dunakanyar mindig fasza (Visegrád, Nagymaros pl), Győr is jó. Nyíregyen az állatkert egész napos program. Ha csak kirándulnál, chilleznél, Gödöllőn az Arbo-park szép, meg ott a kastély is. A solymári vízezés környéke is jó.
warr_b
r.baggio
dande2
1 napja
Azèrt a mátrai ès bükki útvonalak elèg szèpek, Ózd felè se rossz, illetve ha Boldogig elmèsz onnan már igazán nincs messze Regèc/Füzèr ami tènyleg szèp illetve egy kis tállyai/mádi bortúra is belefèrhet ha van egy èjszakád vhol megaludni 😉Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
Az országnak ez a része nekem mindig is egy óriási szürke folt volt, Boldogkőváraljáig mindenképp szeretnék elmenni, de valami kihagyhatatlan hely esetleg Gyöngyös, Miskolc, Tiszaújváros, Jászberény viszonylatban?
r.baggio
Az előzőhöz: a Dunakanyar mindig fasza (Visegrád, Nagymaros pl), Győr is jó. Nyíregyen az állatkert egész napos program. Ha csak kirándulnál, chilleznél, Gödöllőn az Arbo-park szép, meg ott a kastély is. A solymári vízezés környéke is jó.
warr_b
r.baggio
Szerkesztette: dande2
1 napja
Nem véletlenül írtam ezt a térséget, mert 1) autós túra lesz, direkt ezen célből bérelek egy Miatát ismerősömtől, és az útvonalon van két vezess.hu által is ajánlott útszakasz, 2) alapvetően Boldogkőváralja az úticél és nem akarok autópályán menni, 3) Kisalföld + Dunakanyar már a könyökömön jön ki (Nyíregyházára meg nyáron megyünk majd a gyerekkel)Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Szerintem ezen a részen semmi kihagyhatatlan nincs, menj másmerre 😄Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Gyerektábor 😊 a számtalanszor túlzás volt mondjuk, a "többször" a helyes megfogalmazásEdzőtábor? 😂Szilvásváradot tudom ajánlani Szalajka völgy, a vízesés meg egy jó pisztráng. Szerintem egy próbát megér ha nem voltál még.Köszi, na pont az az egyetlen hely a térségben, ahol gyerekként számtalanszor voltam 😊
kapitnono
r.baggio
warr_b

---
1 napja
Edzőtábor? 😂Szilvásváradot tudom ajánlani Szalajka völgy, a vízesés meg egy jó pisztráng. Szerintem egy próbát megér ha nem voltál még.Köszi, na pont az az egyetlen hely a térségben, ahol gyerekként számtalanszor voltam 😊
kapitnono
r.baggio

1 napja
Szilvásváradot tudom ajánlani Szalajka völgy, a vízesés meg egy jó pisztráng. Szerintem egy próbát megér ha nem voltál még.Köszi, na pont az az egyetlen hely a térségben, ahol gyerekként számtalanszor voltam 😊
kapitnono

---
1 napja
Szilvásváradot tudom ajánlani Szalajka völgy, a vízesés meg egy jó pisztráng. Szerintem egy próbát megér ha nem voltál még.Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio
r.baggio

1 napja
Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.Akkor most egy specifikusabbat kérdeznék, hátha erre lesz válasz. Holnapra tervezek egy jó autós túrát az alábbi útvonalon:
r.baggio

Szerkesztette: r.baggio

---
3 napja
Elhagytam ai iqos iluma készülékem hevítőjét. Lehet ezt külön kapni vagy teljesen új cuccot kell vennem? Ellentmondásos infókat találtam csak, hátha van valakinek személyes tapasztalata.
3 napja
IgenKoszi szepen! Szoke kerdes: Margit híd északi útpálya: ez a margit szigeti oldalt jelenti (gondolom)?Holnap delelott a Vivicita miatt le lesz zarva a Margit-hid? Arrafele kellene menjek autoval, de csak annyit irnak hogy jelentos forgalomkorlatozasra kell szamitani. Ez mit jelent? 2 helyett 1 savon lesz forgalom vagy a hidra se lehet majd felmenni? Koszi!www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/futoverseny-miatt-ideiglenes-1
Brouwerij van de Vrij
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
3 napja
Koszi szepen! Szoke kerdes: Margit híd északi útpálya: ez a margit szigeti oldalt jelenti (gondolom)?Holnap delelott a Vivicita miatt le lesz zarva a Margit-hid? Arrafele kellene menjek autoval, de csak annyit irnak hogy jelentos forgalomkorlatozasra kell szamitani. Ez mit jelent? 2 helyett 1 savon lesz forgalom vagy a hidra se lehet majd felmenni? Koszi!www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/futoverseny-miatt-ideiglenes-1
Brouwerij van de Vrij
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 napja
Holnap delelott a Vivicita miatt le lesz zarva a Margit-hid? Arrafele kellene menjek autoval, de csak annyit irnak hogy jelentos forgalomkorlatozasra kell szamitani. Ez mit jelent? 2 helyett 1 savon lesz forgalom vagy a hidra se lehet majd felmenni? Koszi!www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/futoverseny-miatt-ideiglenes-1
Brouwerij van de Vrij

---
3 napja
Holnap delelott a Vivicita miatt le lesz zarva a Margit-hid? Arrafele kellene menjek autoval, de csak annyit irnak hogy jelentos forgalomkorlatozasra kell szamitani. Ez mit jelent? 2 helyett 1 savon lesz forgalom vagy a hidra se lehet majd felmenni? Koszi!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 napja
Hirtelen felszabadult a teljes húsvéti hétvégém és még a gyerek se lesz nálam, mert elutazik, bármi jó ötlet? Főleg itthon, a hónap második felére már be van tervezve egy repülőút.

---
10 napja
Selekt light-om van tehát be vagyok lépve. Amikor el akarok indítani valamit akkor kiírja, hogy amit le akarok játszani ahhoz Selekt hozzáférés kell meg Code.401. Elő kéne fizetnem, hogy bármit is le tudjak játszani vagy mi a baja?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
Baggio, hagyd benn a vállfàt, mokányabbnak fogsz tűnni kìvülről.Nem egyszerűbb venni egy újat, mint mókolni a régivel? 🙂Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
27 napja
Egyszerűbb, csak az új 200.000 - már egy normális, nem konfekció - bár normálisabb testalkatúak (nem, mint én) lehet találnak valamennyivel olcsóbbat is, ami jól áll rajtuk és nem kell szabatni; míg egyébként az igazítás elég olcsón megvan ehhez az árszinthez képest.Nem egyszerűbb venni egy újat, mint mókolni a régivel? 🙂Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
27 napja
Fordított eset történt, szálkásodtam és utálom a bő fazont 😊Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Köszi a tippeket!

---
27 napja
Volt az olimpia előtt az a síugrós balhé, hogy valamit a pöcsükbe injekcióztak, az nem játszik? 😂A napi 5-6Sör+rövid, + lángos/palacsinta +zsíros kenyér menü este egy kis somlói/gesztenyepüré habbal és meg is leszel gyorsan.Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Igaz mai árakkal már kb egy autó is kijönne mire belehíznàl.
ozibozi

27 napja
A napi 5-6Sör+rövid, + lángos/palacsinta +zsíros kenyér menü este egy kis somlói/gesztenyepüré habbal és meg is leszel gyorsan.Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Igaz mai árakkal már kb egy autó is kijönne mire belehíznàl.
27 napja
Nem egyszerűbb venni egy újat, mint mókolni a régivel? 🙂Mennyire érdemes zakót szűkíttetni? Kb 50-es a méretem, van egy 52-es, abból ki tudnak hozni valami hordhatót?Hízzál bele. Szórakoztatóbb megoldás. 😊
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz