Kérdések bármiről
31 feliratkozó
5 napja
Ha egy tanácsot elfogadsz, keveset nyújt az erkélyes kabin. Nézed a tengert?! Mi mindig a legolcsóbb belső kabinban voltunk, és teljesen jó volt. Mondjuk lehet 4 főnek már kell az erkélyes és nem raknak belső kabinba, ezt nem tudom. Szerintem egyébként nem drága és óriási élmény. Nyilván a tengerre való kijutást még saját zsebből kell megoldani.Hát, így főszezonban egy 7 napos négyünknek erkélyes kabinnal 1,2 M lenne 😕Ezekről az egy hetes földközi-tengeri hajós körutakról van valakinek tapasztalata? Costa.USA-ban 3 alkalommal voltam ilyenen, EU-ban még nem, de azt láttam, hogy drágább jóval. Biztosan kjó egyébként.
warr_b
Klaci79
warr_b
5 napja
Hát, így főszezonban egy 7 napos négyünknek erkélyes kabinnal 1,2 M lenne 😕Ezekről az egy hetes földközi-tengeri hajós körutakról van valakinek tapasztalata? Costa.USA-ban 3 alkalommal voltam ilyenen, EU-ban még nem, de azt láttam, hogy drágább jóval. Biztosan kjó egyébként.
warr_b
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
Ezekről az egy hetes földközi-tengeri hajós körutakról van valakinek tapasztalata? Costa.USA-ban 3 alkalommal voltam ilyenen, EU-ban még nem, de azt láttam, hogy drágább jóval. Biztosan kjó egyébként.
warr_b
5 napja
Zöld-foki szigetekről van valakinek hasznos infója? Dos and don’ts, ne hagyd ki helyek, csak instán jól kinéző, de egyébként szar helyek stb. Mit egyél mit ne? Fos szállodák ilyesmi? Sal és Sao Vincente szigetek.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
5 napja
Köszi a segítséget srácok!Pizzavas, ott van szabadtéri nagy kivetítő, és állandóan sport megy rajta. Ha kéred szerintem odakapcsolnak.
Esetleg még egy olyan kocsmát tudtok ahol meg lehet nézni holnap este a Falco Szolnok meccset (M4)?
JustoVillar
5 napja
Köszi a segítséget srácok! Esetleg még egy olyan kocsmát tudtok ahol meg lehet nézni holnap este a Falco Szolnok meccset (M4)?
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
5 napja
A Népkertet én is ajánlom és ha arra jársz beugorhatsz hozzánk a könyvtárba.Jövő héten Miskolcon leszek munka miatt, az Öreg Miskolcban lesz a szallasom. Tudtok ajánlani jó futohelyeket a városban? Ha lehet akkor közel a szállodához. Plusz jó kajalda is jöhetnek, sose voltam még azon a környéken.Népkert rekortános futókör. Pont 1 km 1 kör. Ott van a Népkertben a Vigadó étterem is, de az Öreg Miskolcz-nak is van étterme.
JustoVillar
A Hoteledtől 1, 5 km-re van a Népkert.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Jövő héten Miskolcon leszek munka miatt, az Öreg Miskolcban lesz a szallasom. Tudtok ajánlani jó futohelyeket a városban? Ha lehet akkor közel a szállodához. Plusz jó kajalda is jöhetnek, sose voltam még azon a környéken.eléggé a belvárosban leszel szóval:
JustoVillar
pizza kávé világbéke
kispipa halászcsárda
gajdó (itt nem voltam, de azok csinálják akik az iszkort mályinkában, az pedig jó)
6 napja
Jövő héten Miskolcon leszek munka miatt, az Öreg Miskolcban lesz a szallasom. Tudtok ajánlani jó futohelyeket a városban? Ha lehet akkor közel a szállodához. Plusz jó kajalda is jöhetnek, sose voltam még azon a környéken.Népkert rekortános futókör. Pont 1 km 1 kör. Ott van a Népkertben a Vigadó étterem is, de az Öreg Miskolcz-nak is van étterme.
JustoVillar
A Hoteledtől 1, 5 km-re van a Népkert.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
6 napja
YoungZeeZee
9 740
Jövő héten Miskolcon leszek munka miatt, az Öreg Miskolcban lesz a szallasom. Tudtok ajánlani jó futohelyeket a városban? Ha lehet akkor közel a szállodához. Plusz jó kajalda is jöhetnek, sose voltam még azon a környéken.avasi lakotelep legyen a kezedben minden erteked lengesd aztan ha ugy lesz egy jot fogsz futni..bocsi vicceltem
JustoVillar
6 napja
Jövő héten Miskolcon leszek munka miatt, az Öreg Miskolcban lesz a szallasom. Tudtok ajánlani jó futohelyeket a városban? Ha lehet akkor közel a szállodához. Plusz jó kajalda is jöhetnek, sose voltam még azon a környéken.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
6 napja
Ezekről az egy hetes földközi-tengeri hajós körutakról van valakinek tapasztalata? Costa.Nalunk remek kompromiszumos megoldas a cruise. De rengeteg fele van, konnyebb talalni ami megfelelo. Mondjuk egy uszo petri csesze. Unokakkal kivalo
warr_b
6 napja
gazoltam egy órát a társasház kertjében, ha már kertészre sincs pénze a háznak, mondjuk azt a kurva trambulint még mindig kibasznám a gecibe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Fű lesz? 😊van egy szabad hétvégém, és nem szmokizhatok, mit szoktak ilyenkor csinálni a csóró emberek?Szerveznek egy rock a drog ellen fesztivált.
Löfli
Dzsokijuing
6 napja
van egy szabad hétvégém, és nem szmokizhatok, mit szoktak ilyenkor csinálni a csóró emberek?Szerveznek egy rock a drog ellen fesztivált.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
van egy szabad hétvégém, és nem szmokizhatok, mit szoktak ilyenkor csinálni a csóró emberek?A csórók az "szm"-t "h"-ra cserélik.
Löfli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 napja
Ezekről az egy hetes földközi-tengeri hajós körutakról van valakinek tapasztalata? Costa.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
van egy szabad hétvégém, és nem szmokizhatok, mit szoktak ilyenkor csinálni a csóró emberek?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 napja
Ha pedig egy kicsit kortársabb gasztroban gondolkodsz, akkor a 48 étterem.Már amennyiben az Kecskeméten van...Kecskeméten milyen jó gasztro helyeket érdemes kipróbálni?A fekketegója
zavi27
sutianap
Pár éve megfordultunk a belvárosban lévő Kecskeméti Csárdában, jó a konyhájuk és hatalmas adagokat adnak. Ha valaki szereti az ilyet. (Én igen.)
nagylaza, főpohárnok
48etterem.hu/galeria
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
9 napja
Már amennyiben az Kecskeméten van...Kecskeméten milyen jó gasztro helyeket érdemes kipróbálni?A fekketegója
zavi27
sutianap
Pár éve megfordultunk a belvárosban lévő Kecskeméti Csárdában, jó a konyhájuk és hatalmas adagokat adnak. Ha valaki szereti az ilyet. (Én igen.)
9 napja
Kecskeméten milyen jó gasztro helyeket érdemes kipróbálni?A fekketegója
zavi27

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 napja
Kecskeméten milyen jó gasztro helyeket érdemes kipróbálni?
15 napja
2. A Tisza-tónál hol érdemes megszállni négy-öt napra? Az abádszalóki strandot szeretnénk messze elkerülni, amúgy sem fürödni, hanem nézelődni mennénk. Olyan városias hely lenne jó, ahol van élet, de nem emlékeztet Siófokra.🙂a balnium hotelt nagy ívben kerülném a helyedben. kiskörén vannak bungallók ( akár jacuzzis is ) szabad strand, büfé, egy kis központi wellness. nyáron elvileg nagy bulika van ott, szóval az nem rossz. a gát is érdekes látnivaló. viszont közlekedés az lényegében bicikli. 4-5 nap nincs bennem. esetleg poroszló jöhet még szóba ahol van mozgás arrafelé.
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
15 napja
Hát a Tisza-tónál városias élmény csak Tiszafüreden fog érni.Sejtettem...
slowmotion
15 napja
hülye vagyok, nem kenutúrára mentünk Tfüredről, hanem motorcsónakosra mi is.Ökocentrumban ajánlott a motorcsónak túra, mi egy klassz vezetőt fogtunk ki, rengeteget mesélt és mutatott az ottani elővilágról.1. Tudtok olyan településeket/látványosságokat Nyíregyháza környékén – lehetőleg többet is –, amelyeket érdemes csillagtúraszerűen meglátogatni, és könnyen megközelíthetők vonattal, busszal? (Kocsink nincs.)2. Hát a Tisza-tónál városias élmény csak Tiszafüreden fog érni. Mi viszont pár éve Poroszlón voltunk, teljesen korrekt hely, a Kormorán és a Aranyosidombi Udvarház több, mint vállalható étterem (volt 2021-ben), mondjuk előbbiben kicseszett sokan tudnak lenni. a strandról a TIsza Bisztró és Lángosozó nevű műintézménybe irányítottak, tényleg egész korrekt volt a lángos. nem olyan, mint a tatai Fapumában, de korrekt. Füredről lehet menni kenutúrára a susnyásba, Poroszlón van egy ökocentrum is.
2. A Tisza-tónál hol érdemes megszállni négy-öt napra? Az abádszalóki strandot szeretnénk messze elkerülni, amúgy sem fürödni, hanem nézelődni mennénk. Olyan városias hely lenne jó, ahol van élet, de nem emlékeztet Siófokra.🙂
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
kittli