NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
445
33
2:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Én nem vagyok pecás, csak párszor volt hozzá szerencsém, de szerintem kurva fílinges dolog 😊 Szerintem eleve benne van egyes férfiakban egyfajta vadászösztön, engem legalábbis vonz hogy magam ejthetem el az étkemet 😊 (kivégezni/kibelezni mondjuk már nem annyira szeretem, ez a része a haveromra maradt)Rataxescsajozzál az vadászösztönös, mondjuk a belezésig ne menj el, de ez a lógatom-lógatomba ugyan mi a ...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Én nem vagyok pecás, csak párszor volt hozzá szerencsém, de szerintem kurva fílinges dolog 😊 Szerintem eleve benne van egyes férfiakban egyfajta vadászösztön, engem legalábbis vonz hogy magam ejthetem el az étkemet 😊 (kivégezni/kibelezni mondjuk már nem annyira szeretem, ez a része a haveromra maradt)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha már a kérdések bármiről topicban vagyunk.Mi a jó abban , hogy ülsz a vízparton, szénné csípnek a szúnyogok, és még dumálni sem lehet, mert rögtön lepisszegnek, hogy elzavarom a halakat, akik úgy tudom full süketek?
Életemben kétszer voltam pecázni, csúnya bekarmolás lett belőle, de halat nem is láttunk.
Opsz, lehet, hogy válaszoltam is a saját kérdésemre!
több mint 12 éve
Túl gyakorlatias vagy 😉Látod, én úgy is el voltam, hogy csak a sörökkel foglalkoztam, meg hallgattam cimbi szüleinek évődését😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
főleg h amúgy semmi olyat nem eszem, ami (édes) vízben él.Úgyse azért lógatod, hogy legyen mit enned, hanem a feeling miatt.Sobri JóskaHa nem teszel horgot a végére, nem kell engedély. 😉Sobri Jóskade horog nélkül max a rosszlanyokon lesz kapasod 😊gabtsi
de amit te mondasz az a stégen ücsörgés, ami szintén jó, csak a vadászösztönömet nem elégíti ki, ahogy rosszlányok sem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Azért csak szép az, ha fog is valamit az ember. Én elkísértem hétvégén pecázni cimborát, én ugye nem horgászom, de neki sikerült egy majd 2 kilós pontyot fognia, és külsősként is jó érzés volt a sikere részese lenni. Aztán ment is vissza a halacska a vízbe.kishasziOké, de számomra valahogy ez a metódus mégse a siker tökéletes definíciója.
Bár elismerem, mielött gabtsi újabb rosszlányos hasonlatot hoz, hogy ennek is meg van a maga szépsége és örömfaktora.
Amikor faterom elvitt pecázni, én jobban szerettem az úszóra célbadobálni apró kövekkel, mint türelmesen kivárni, hogy fogjon valamit, amire semmi szükségünk sincs. Így aztán többet nem vitt horgászni, inkább fociztunk vagy kártyáztunk.
több mint 12 éve
Azért csak szép az, ha fog is valamit az ember. Én elkísértem hétvégén pecázni cimborát, én ugye nem horgászom, de neki sikerült egy majd 2 kilós pontyot fognia, és külsősként is jó érzés volt a sikere részese lenni. Aztán ment is vissza a halacska a vízbe.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Úgyse azért lógatod, hogy legyen mit enned, hanem a feeling miatt.Ha nem teszel horgot a végére, nem kell engedély. 😉Sobri Jóskade horog nélkül max a rosszlanyokon lesz kapasod 😊gabtsi
több mint 12 éve
Ha nem teszel horgot a végére, nem kell engedély. 😉Sobri Jóskade horog nélkül max a rosszlanyokon lesz kapasod 😊
több mint 12 éve
Ha nem teszel horgot a végére, nem kell engedély. 😉Sobri JóskaEgy állat vagy😀😀😀
több mint 12 éve
Igen, köszi.Kezdjétek el jó hangosan a rákot ragozni, lehetőleg gyöngyöspatai dialektusban, és akkor szinte biztos, hogy a halőr a környéketekre se megy!
Néztem en is, nem teljesen értem miért igy kell ezt, de mindegy. Mondjak h szarjuk le, mert úgyse jön oda éjjel a steghez a halor, de en igy nem szeretnek.gabtsi
több mint 12 éve
Ha nem teszel horgot a végére, nem kell engedély. 😉
több mint 12 éve
Igen, köszi.Néztem en is, nem teljesen értem miért igy kell ezt, de mindegy. Mondjak h szarjuk le, mert úgyse jön oda éjjel a steghez a halor, de en igy nem szeretnek.
több mint 12 éve
na meg egy kerdes, ha balatonon akarok (szabalyosan) pecazni, akkor szuksegem van horgaszigazolvanyra, vagy siman tudok venni egy napijegyet (mint egy halastavon) es szolhat a musor ? vagy utobbi elobbi feltetele az elovizeken ?gabtsiMinden kell. És a területi engedély egyben fogási napló is, amit a Balatotnon fogsz, nem a saját fogási naplódba kell bejegyezni, hanem abba amit ők adnak. (legalábbis tavaly még így volt)
Árak: balatonihal.hu/teruletiegedelyek
több mint 12 éve
Valaki szereltetett be klímát mostanában vidéken?háát, cége válogatja, de a klíma az csak egy dolog. Ott van még az anyagdíj (réz csövezés, klímagáz, szerelési anyagok), plusz munkadíj: szerelés, beszabályozás, üzembe helyezés. Elvileg járna rá még érintésvédelem is, de magán dolgoknál nem vágom mennyire szokták...
Mibe fáj?
Merthogy az egy dolog, hogy mennyiért hirdetik... 😀catattack
több mint 12 éve
Úgyvan.És van ám horgászos topik is.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
A napijegy a forgalmi, a horgászigazolvány a jogsi.na meg egy kerdes, ha balatonon akarok (szabalyosan) pecazni, akkor szuksegem van horgaszigazolvanyra, vagy siman tudok venni egy napijegyet (mint egy halastavon) es szolhat a musor ? vagy utobbi elobbi feltetele az elovizeken ?gabtsiTudomásom szerint horgászigazolványra mindenképpen szükség van.
Csak egyes magántavaknál térnek el ettől.laccoo74
több mint 12 éve
na meg egy kerdes, ha balatonon akarok (szabalyosan) pecazni, akkor szuksegem van horgaszigazolvanyra, vagy siman tudok venni egy napijegyet (mint egy halastavon) es szolhat a musor ? vagy utobbi elobbi feltetele az elovizeken ?gabtsiTudomásom szerint horgászigazolványra mindenképpen szükség van.
Csak egyes magántavaknál térnek el ettől.
több mint 12 éve
na meg egy kerdes, ha balatonon akarok (szabalyosan) pecazni, akkor szuksegem van horgaszigazolvanyra, vagy siman tudok venni egy napijegyet (mint egy halastavon) es szolhat a musor ? vagy utobbi elobbi feltetele az elovizeken ?
több mint 12 éve
koszikoszicsak epp ez volt nyitva a mobilon ezert itt es gyors valasz kellett, koszi
több mint 12 éve
catattack
3 520
Én értem ám az ilyen kérdezőket!nemtudjátok a tesco elfogad amexet ?gabtsitesco.hu/gyiklaccoo74
Azért itt kérdezi meg, hogy kevés energia belefektetésével választ kapjon a kérdésére.
Attól, hogy linkekkel szúrjuk ki a szemét az nem segítség.
Gabtsi!
Igen, Visa, Mastercard, American Express kártyákat is elfogadnak, bár személy szerint még csak a Visát próbáltam.
Remélem tudtam segíteni! 😊
több mint 12 éve
nemtudjátok a tesco elfogad amexet ?
több mint 12 éve
Valaki szereltetett be klímát mostanában vidéken?Szezonja van, tehát nagyon!
Mibe fáj?
Merthogy az egy dolog, hogy mennyiért hirdetik... 😀catattack
Mi most szereltettünk a cégnél egy pár darabot.Pontos árat nem tudok, de várni kellett jó sokat, mert mindenki, sőt mindenkinek a keresztanyja is most szereltet, takaríttat stb.
Szerelők kb. azt éreztették, hogy minimum 24 karátos aranyat szarnak, és örüljünk, hogy leereszkedtek hozzánk.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Valaki szereltetett be klímát mostanában vidéken? Mibe fáj?
Merthogy az egy dolog, hogy mennyiért hirdetik... 😀