NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor nem vetted a lapot. Fáradok, vagy mi...egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.Amadeus91Okosak/telefonok.apeszosanno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91Amelyiken Windows Phone 7 van, az szerintem jó(Lumia 610, 710, 800 stb). Nem fagynak, gyorsak. Ha el tudod viselni a WP7 op. rendszert akkor nyugodtan vehetsz olyat. A többi Nokia smartphone-ról nem tudok semmit sajnos.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.Okosak/telefonok.apeszosanno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Okosak/telefonok.anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?
több mint 12 éve
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedos
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?
több mint 12 éve
Az nem volt kérdés 😊 Még az a gép is az enyém. És több helyre mentjük a fontos dolgokat.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Úgyse volt legális... nem került semmibe.Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99És az öcsédnek? 😛apeszos
több mint 12 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99És az öcsédnek? 😛
több mint 12 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
De azért azt látod, hogy elég kétesélyes a dolog. 😉
több mint 12 éve
Még én se próbáltam mert szerencsére nem az én gépem szarakszik hanem az öcsémé. És még nem volt időm átmenni. De mindenképp elmondom a tapasztalatokat.
több mint 12 éve
Ja, mint említettem nem vagyok érdekelt a dologban, szóval nem sürgős, lehet majd csak hetek múlva veszem hasznát... De ha M99 küld valami visszajelzést azt én is megköszönöm 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amúgy működik amit küldtem, vagy annyira kinyírta a gépeteket, hogy azóta fel sem tudtatok jönni? 😀
több mint 12 éve
Ebből is látszik hogy JC6 csak a trash miatt van itt, fociszerető ember nem vállal ilyet a reg. season közepén 😊RataxesDe ez nekem most milyen jól jött.. mire visszajön, megtörik az átok. 😀
több mint 12 éve
Ebből is látszik hogy JC6 csak a trash miatt van itt, fociszerető ember nem vállal ilyet a reg. season közepén 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Ja, JC6 meg pont száműzte magát 😀Még csak félig törlődött ne izgulj 😊Matthew99szegény apeszos... 😀DivatJaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Az a PM jöhetne nekem is 😊 (tesóm gépe hasonló betegségben szenved, de eddig nem fordítottam rá túl sok energiát érdekeltség hiányában 😊 )Ment PM.SchleckIgen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Még csak félig törlődött ne izgulj 😊szegény apeszos... 😀DivatJaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
szegény apeszos... 😀Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
|
több mint 12 éve
Tiltakozom. Én nem gondolkodtam.Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Ment PM.Igen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
több mint 12 éve
Igen.Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
több mint 12 éve
Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?