NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Van valakinek tapasztalata/véleménye erről a smart tv-ről vagy a mostani Samsung televíziókról jó/rossz benyomása?
 www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE46F6400AWXXH-specJoco
nekem ehhez hasonló van, nagyon jó készülék, de azt kell mondjam, a smart funkció és a 3d teljesen felesleges

szerezz be egy hdmi-kábelt és úgy helyezd el a tévét a lakásban, hogy az elérjen a gépedig, a 3d kifutóban van, a smartot pedig így ki is váltottad

vagy gyűjts egy UHD-re xD
 www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/uhdtv/UE85S9STXXH

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Van valakinek tapasztalata/véleménye erről a smart tv-ről vagy a mostani Samsung televíziókról jó/rossz benyomása?
 www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE46F6400AWXXH-spec

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
csak a szerkesztők látják

Ezek az aláírások vajon tényleg az adott játékos keze nyomát viselik, vagy kamu a duma?laccoo74
nem kamujjncaa
Már meg is rendeltem egy Panini 2010-es csomagot.Garantált gyári csomagolásban, mezdarabos, aláírt kártyákkal.
Ha lenne benne Tíbós,tudnék rá egy tuti vevőt!😀laccoo74
szerintem tévedsz, Sobrinak már tutira megvan az összes eredeti Tibós mez, aláírva, keretezve, nem kell neki mezdarab 😊slowmotion
nemissobriharomté!sutianap
my bad. őt már régen láttam megnyilvánulni.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Ezek az aláírások vajon tényleg az adott játékos keze nyomát viselik, vagy kamu a duma?laccoo74
nem kamujjncaa
Már meg is rendeltem egy Panini 2010-es csomagot.Garantált gyári csomagolásban, mezdarabos, aláírt kártyákkal.
szerintem tévedsz, Sobrinak már tutira megvan az összes eredeti Tibós mez, aláírva, keretezve, nem kell neki mezdarab 😊slowmotion
nemissobriharomté!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

nem kamujjncaa
szerintem tévedsz, Sobrinak már tutira megvan az összes eredeti Tibós mez, aláírva, keretezve, nem kell neki mezdarab 😊
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Hol lehet ezeknek az ertekenek utánanézni? Van nekem is pár NBA-s jó régről.Rataxes
 www.beckett.com/price-guides/basketball

Azt hiszem ez egy elég mérvadónak mondható oldal.
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Írd meg, hogy mik érdekelnének. Csapat. játékos. Mondjuk főleg Pats van, de vannak más csapatból si mezdarabos, vagy aláírt kártyák.
több mint 12 éve

Egy ilyen dobozt rendeltem.12 dollárba került+posta.
Grafi jól értettem, csak lehet, hogy rosszul fogalmaztam.Ebben a csomagban van mezdarabos, aláírt kártya garantáltan.
Boltolhatunk a kártyákkal, ha érdekel, de ezt inkább tegyük privátban.Nem akarok off lenni.
Rata, ebayon be tudod lőni a kártyáid értékét.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 412
ami itthon lehetett kapni ujsagosnal kosarkartyat azok ertektelenek.mivel angol nemet az iras rajta.ha csak angolul van rajta akkor popec...az arak egy erre szakosodott magazinban jelent meg.Nflest lapozgattam csak.konkretan evek es kiadok serint voltak csoportositva..Az h most hol lehet ilyen ujsagot kezbe venni nem tudom .Google:a jatekos neve,kiado ceg,sorszam..probald igy.
Azt a boltot h szerettem..hivtak is a bp cowboysba de akkor mat soccer volt nalam.mostanaban eszembe jut h kicker vagy foleg punter poszton hasznos lennek gyakorlassal.a hangtimeom jo a fociban no meg az ero is de ez nem tul relevans ..de jatszani a gondolatokkal jo😀
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ajánlom a legutóbbi AlleyOop podcastet a sport1 honlapján megtaláljátok, pont a sportkártyákról volt benne szó laza 1,5 órán keresztül 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Hol lehet ezeknek az ertekenek utánanézni? Van nekem is pár NBA-s jó régről.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 412
a pannini is gyart mar ilyeneket?a 90es evek elejen kozepen nagyon sok ilyen kartyam volt .pesten a deak mogott volt erre szakosodozz bolt.Kosar foci soccer es usa import volt.Mondjuk en kanadabol kaptam neha origi score markajut.Az ujsagot mindig neztem h mennyit ernek..azota csak par darab van meg.Emmit smith troy aikman es ehy megabust heat schuler vagy ki.remenykedem h egyszer draga lesz es el tudom majd adni..de a kartya markaja tipusa haattt.😕
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vannak olyan videók, amikor ott ül xy, és írogatja alá a kártyákat. Gondolom jó kis summát kapnak érte, úgyhogy megéri kiosztani azt a 1-200 aláírást. Azért ezek erősen limitált példányszámúak.

Biztos jól értetted? Szerintem a komplett dobozra vonatkozik, hogy garantáltan van benne aláírt és mezdarabos is. Honnan rendelted amúgy?
Ha érdekel van elég sok kártyám. Boltolhatunk. Persze ezek nem komplett csomagok, hanem egyedi kártyák.
több mint 12 éve
Itt most arra vonatkozott a kérdés hogy az adott játékos valóban maga írta-e alá kézzel a kártyát? Mert ebben kételkedem... Tényleg igaz? Én azt hittem hogy max. annyiról van szó hogy ezek ilyen ritkább, limitált darabok amire esetleg a játékos aláírása is rá van nyomtatva.Rataxes
Ha megjön a cucc, beszámolok róla.
Amúgy, meg, mint írtam, a kisfiamnak lesz, tehát nem az aláírás a lényeg, hanem az, hogy érdekli apa kedvenc sportja.😊
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Itt most arra vonatkozott a kérdés hogy az adott játékos valóban maga írta-e alá kézzel a kártyát? Mert ebben kételkedem... Tényleg igaz? Én azt hittem hogy max. annyiról van szó hogy ezek ilyen ritkább, limitált darabok amire esetleg a játékos aláírása is rá van nyomtatva.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve

nem kamujjncaa
Ha lenne benne Tíbós,tudnék rá egy tuti vevőt!😀
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante

nem kamu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Hol a francban van ,hogy -hogy áll a kedvenc csapatos rész?
ranglista!

nem találom...

köszi 😉
több mint 12 éve
Vannak ezek az NFL-es sportkártyák /Panini, Topps stb/.
A kisfiamnak szeretnék vásárolni , mert a foci is érdekli, nemcsak a gurulós.
Ebayen nézelődtem, találtam pár jónak tűnő terméket.
Lenne egy-két kérdésem, valaki esetleg tudna rá válaszolni:
- Nálunk esetleg nem forgalmazza valaki?
- Csomagot szeretnék vásárolni, nem egyéni kártyát.Azt olvastam a termékleírásban, hogy garantáltan van közte mezdarabos, dedikált kártya is.
Ezek az aláírások vajon tényleg az adott játékos keze nyomát viselik, vagy kamu a duma?
Várom a válaszokat.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Van vki aki Csehországban él(t)? Ha igen lenne hozzá néhány kérdésem PM-ben.empty taxi
nekem van cseh ismerősöm, ha az jó. (csak angolul írd meg a kérdéseid)Amadeus91
Az a baj h olyan kéne aki Magyarországon is élt, de végre elértem azt az ismerősömet, aki idén diplomázott cseh szakon és mint kiderült azért nem vette fel a telefont mert épp kint van Csehországban nyári egyetemen 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
Van vki aki Csehországban él(t)? Ha igen lenne hozzá néhány kérdésem PM-ben.empty taxi
nekem van cseh ismerősöm, ha az jó. (csak angolul írd meg a kérdéseid)
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
A Westendben van olyan telefonos üzlet ahol az ott vásárolt fóliát fel is teszik nekem a telefonra?Matthew99
Van.
Bárhol felteszik szívesen.Sobri Jóska
Oké kösz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A Westendben van olyan telefonos üzlet ahol az ott vásárolt fóliát fel is teszik nekem a telefonra?Matthew99
Van.
Bárhol felteszik szívesen.

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
A Westendben van olyan telefonos üzlet ahol az ott vásárolt fóliát fel is teszik nekem a telefonra?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Van vki aki Csehországban él(t)? Ha igen lenne hozzá néhány kérdésem PM-ben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...