NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
93
19
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
"Adót nekik! Adót a bestiáknak!" - Matolcsyvallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110913-matolcsy-gyorgy-az-online-szerencsejatekadorol-a-szepkartyarol-a-vendeglatosok-altal.html
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Dub
1 019
Ez így van, elég jól el lehet szállni. Mondjuk egyik haverom régebben így nyert 5 ezer dollárt online ruletten, de nem ez a jellemző az ilyen online fogadás/játékokban. Az életben ha a kezébe lett volna annak a pénznek csak a fele, egész biztos, hogy nem kockáztatott volna tovább.Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni. GRAFISportfogadó oldalakkal az a baj hogy az ember képes belemenni sok hülyeségbe meg nem érzi szerintem(saját tapasztalatomból okulva legalábbis) a pénz értékét, és iszonyat gyorsan elfogy. Pl való életben egy 2-3ezer forint tippmixen sokkal tovább kitart mint online.Hanni
több mint 12 éve
Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni. GRAFISportfogadó oldalakkal az a baj hogy az ember képes belemenni sok hülyeségbe meg nem érzi szerintem(saját tapasztalatomból okulva legalábbis) a pénz értékét, és iszonyat gyorsan elfogy. Pl való életben egy 2-3ezer forint tippmixen sokkal tovább kitart mint online.
több mint 12 éve
Van élet a tippmixen kívül is. Rengeteg sportfogadási oldal van, ahol hasonlóan tudsz fogadni.
több mint 12 éve
NFL meccsekre miért nem lehet tenni tippmixet?mindig csak 1 meccset látok amire lehet fogadni,a péntek hajnali meccsekre.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ezt találtam, remélem segít: www.debreceni-programok.hu/hu/debreceni_szolgaltatasok/orvosi_ugyelet
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Debrecen.Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?NewmanSzerintem csak ügyeletek vannak. Melyik város egyébként? Mert Nyíregyházán a Kórházban van az összes ügyelet (gyerek, felnőtt, fogorvosi).gdavid
több mint 12 éve
Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?NewmanSzerintem csak ügyeletek vannak. Melyik város egyébként? Mert Nyíregyházán a Kórházban van az összes ügyelet (gyerek, felnőtt, fogorvosi).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Háziorvosok (vagy bármilyen orvos) rendelnek ma, azaz 22.-én?
több mint 12 éve
OFF az iPodhoz: imagerz.com/QE9CW0tvAwMAB1gcFgVSnem éppen tartom ilyennek magamat az ipodom ellenére sem 😊
/OFF
Szobi: Ugyanezt a típust néztem ki anno vagy 2 éve, ennyi pénzért jobbat szerintem nem találsz, szerintem tökéletes. Annyi, hogy a hozzá járó és a hasonló olcsóbb fülesekről az a tapasztalatom, hogy igen hamar megadják magukat, még az 1 éves garancia előtt is. (Gyorsan kicserélik, szóval nem vészes).
Nekem egyébként ilyenem van: www.sony.hu/support/hu/product/NWZ-B133F/specifications
Ha szeretnél választási lehetőséget, én erről is csak jót tudok mondani, pedig szinte undorral vettem kézben egy Philips helyett...süti
és végül ez lett, köszi mindenkinek, öcsém boldog
több mint 12 éve
a nokia pillanatokon belül tönkre fog menni, már eladták a hq-jukat, úgy bérlik vissza és rohamosan csökken minden részesedésük, és milliárdos veszteségeik vannak.anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91
maguk a telefonok ettől még lehetnek jók. De a windows phone alapú telefonokkal most várj ki, amíg meg nem jelennek a win8asok, mert a win8 régi mobilokon nem fog futni.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Laptopnál a fel-le kurzor page up/page downként viselkedik. Össze-vissza nyomogatás, újraindítás nem segített 😊 Mivel lehet feloldani?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Zolika
912
Van aki esetleg tazott mar, rynairrel megtudna mondani, hogy a jegy ar mellett ami felvan tuntetve mit kell megfizetni?Szia! Én két hete vettem náluk jegyet. El kezdtem részletezni, de inkább bemásolom:
Illetve hogy kb mennyi az a plussz amivel meglehet úszni egy utat?Toca
FIZETÉSI RÉSZLETEK
*****10138.00 HUF Teljes díj
*********0.00 HUF Adó és egyéb költségek
******1360.00 HUF utas díj: EU 261 rendelete
******4080.00 HUF utas díj: Internetes utasfelvétel díja
*******170.00 HUF utas díj: ETS Adó
******4080.00 HUF utas díj: Adminisztrációs díj
*****19828.00 HUF Fizetve
Ez Bp-London két főre, biztosítás nélkül, kézi poggyásszal.
több mint 12 éve
OFF az iPodhoz: imagerz.com/QE9CW0tvAwMAB1gcFgVS/OFF
Szobi: Ugyanezt a típust néztem ki anno vagy 2 éve, ennyi pénzért jobbat szerintem nem találsz, szerintem tökéletes. Annyi, hogy a hozzá járó és a hasonló olcsóbb fülesekről az a tapasztalatom, hogy igen hamar megadják magukat, még az 1 éves garancia előtt is. (Gyorsan kicserélik, szóval nem vészes).
Nekem egyébként ilyenem van: www.sony.hu/support/hu/product/NWZ-B133F/specifications
Ha szeretnél választási lehetőséget, én erről is csak jót tudok mondani, pedig szinte undorral vettem kézben egy Philips helyett...
több mint 12 éve
Van aki esetleg tazott mar, rynairrel megtudna mondani, hogy a jegy ar mellett ami felvan tuntetve mit kell megfizetni? Illetve hogy kb mennyi az a plussz amivel meglehet úszni egy utat?
több mint 12 éve
Nekem az a bajom az mp3 lejátszókkal, hogy még az összes amit próbáltam túl halk volt...catattackAkkor nem szarozhatsz... 😀 Nekem amúgy Sandisk mp3 lejátszó van, aztán először bekapcsolom full halk. Körbenézek mi lehet a gond, régiót át kellett állítani USA-ra. Van valami EU-s szabvány, hogy csak bizonyos hangerőt enged. Ennek a beállítása után teljesen jó volt. Még vonaton se nyomtam fel teljesen maxra sose.
De azt hiszem ez függ fej/fülhallgatótól is. Talán az impedenciájától függ, de én ehhez nagyon nem értek, majd valaki szakértő megmondja 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ezt kb. 2007-ben vettem kb. 10000-ért. Nem mai gyerek, de semmi baja nincs.
Ez még 1G-s. Annyi a baja, hogy napos időben a kijelzőt nem látni. Ezt elb.szták a tervezők!
Nekem az a bajom az mp3 lejátszókkal, hogy még az összes amit próbáltam túl halk volt...
több mint 12 éve
mondjuk Saturnba fixen benézek, hátha a végkiárusításban találok valami király ajánlatotPl. kb. 3 hete volt a MédiaMarktban valami utolsó darabos leárazás, volt sok magenta színű shuffle, vettem is kettőt, darabját 9ezerért, volt nano is 20ezerért.Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀AsbeeA nanoknak van.iPod Shuffle, 17ezer.ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
www.apple.com/hu/ipod-shuffle/Sobri Jóska
(öcsémnek kell, én teljesen jól elvagyok az ipodommal)Szobi22
www.apple.com/hu/ipod-nano/
Kiváncsiságból: minek kijelző egy mp3 játszóra?Sobri Jóska
Egyébként kijelzőnélkülin is lehet váltogatni playlistek között. De látva egyszerűbb, tagadhatatlan.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Pl. kb. 3 hete volt a MédiaMarktban valami utolsó darabos leárazás, volt sok magenta színű shuffle, vettem is kettőt, darabját 9ezerért, volt nano is 20ezerért.Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀AsbeeA nanoknak van.iPod Shuffle, 17ezer.ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
Egyébként kijelzőnélkülin is lehet váltogatni playlistek között. De látva egyszerűbb, tagadhatatlan.
több mint 12 éve
pontosan ezért.A nanoknak van.Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀Asbee
és köszönöm Sobri, teljesen jól ismerem az Apple termékskáláját ebben a szegmensben, ha ilyet vennénk, nem kérdezném.
Köszönöm, ránézek a Sandiskre!
amúyg ezt néztem: www.edigital.hu/MP3-lejatszo/Philips_SA3MXX04K_4GB_MP3_lejatszo-p268249.html
van valakinek tapasztalata Philips-szel?
több mint 12 éve
Gondolom hogy egyszerűbben váltogathasson albumok között pl. De ízlések és pofonok 😊 Mondjuk 60 ezer Ft...Szépen kirabolják a népet. Persze amíg van aki megveszi 😀A nanoknak van.iPod Shuffle, 17ezer.ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
több mint 12 éve
A nanoknak van.iPod Shuffle, 17ezer.ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
Kiváncsiságból: minek kijelző egy mp3 játszóra?
több mint 12 éve
Sandisk Sansa Clip+,Fuze+,Clipzip...sztem ezek eléggé bestbuyok!DivatTapasztalatból mondhatom, hogy igen
több mint 12 éve
Sandisk Sansa Clip+,Fuze+,Clipzip...sztem ezek eléggé bestbuyok!
|
több mint 12 éve
iPod Shuffle, 17ezer.ja igen, nem árt, ha van kijelzője 😊
(öcsémnek kell, én teljesen jól elvagyok az ipodommal)