NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
185
22
22:30, Netflix
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
ha van otthon vegyész/gyógyszerész úgy könnyű. én ennek a feléről nem is hallottam 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Jégecet, domestos spricni, hangyaspré és a végin benzin. Nem voltak túlélők, igaz sikerült lokalizálnom a bolyt. Jóöreg sebbenzin mindentvisz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kihívtam egy szakit, 10kért ilyen mikorgömböket szór szét, garanciával.Sütőport kipróbáltam, lósz.rt sem ért, szinte hallottam, ahogy a hangyák röhögtek rajta!
nekem semmi otthoni házipraktika nem vált be, bár a sütőport csak ma hallottam. kíváncsi leszek ez mit dob a helyzeten, mert tarthatatlan lassan.gabtsi
Azért Morteint érdemes otthon tartani, soha nem lehet tudni!
több mint 12 éve
kihívtam egy szakit, 10kért ilyen mikorgömböket szór szét, garanciával. nekem semmi otthoni házipraktika nem vált be, bár a sütőport csak ma hallottam. kíváncsi leszek ez mit dob a helyzeten, mert tarthatatlan lassan.
több mint 12 éve
hangyairtással kapcsolatban van valakinek tapasztalta ? szakember kellene.gabtsiKinti, benti, hideg vagy melegburkolaton. Múlthéten végeztem ki egy egész bolyt.

több mint 12 éve
Online filmnézésre tud valaki biztonságos oldalt?
több mint 12 éve
hangyairtással kapcsolatban van valakinek tapasztalta ? szakember kellene.gabtsiMi első körben szakembert hívtunk, ami aránytalanul drága volt.
Második alkalommal vettük igénybe ezt a terméket, ami nagyon bevállt!
több mint 12 éve
hangyairtással kapcsolatban van valakinek tapasztalta ? szakember kellene.
több mint 12 éve
Csak a Nemzeti Dohánybolt!Tessék jobban figyelni.
több mint 12 éve
inkább egyetem mellett kocsmát
több mint 12 éve
Sziasztok! Hivatali helyen (iskola, állami hivatalok, stb) lévő büfé üzemeltetésében van bárkinek gyakorlatilag tapasztalata?SzokolNem nagyon éri meg.
De ha kérdésed van, van ismerősöm, aki ebben mozog, és így közvetítőként tudok segíteni.
több mint 12 éve
Sziasztok! Hivatali helyen (iskola, állami hivatalok, stb) lévő büfé üzemeltetésében van bárkinek gyakorlatilag tapasztalata?
több mint 12 éve
Amilyen forma tutti egyből Tocát talàlná besutianapÉn meginnék vele egy sört simán , persze csak valami német sört mernék rendelni 😊
több mint 12 éve
miért, ki tudná megmondani, hogy melyik a legjobb? ha leteszed, és tetszik az oktatás, attól még más iskolák jellemzőiről csak hallomásból értesülsz, szóval aki szerint X iskola a legjobb, annak nincs Y iskoláról személyes tapasztalata.ha már vezetés, az iskolától kapott kresz-program nem megy win8-on, van valami alternatív megoldás?jjncaaVégső megoldás: Felteszel egy VMWare-t és azon bármilyen oprendszert tudsz futtatni virtuálisan.
Egyébként köszönöm a válaszokat, bár az alapvető kérdésre még egy érdemi sem jött, hogy melyik a legjobb autósiskola. 😊Schleck
ha meg X után valakinek Y-ba is el kell mennie, hogy megszerezze a jogsit, akkor egyáltalán nem biztos, hogy az csak az iskola sara, hiába is fogja úgy beállítani a tanuló.
nézz ki egyet, ami a közelben van, nézd meg, hogy a piachoz képest milyen árakkal dolgozik, kb mennyi időt vesz igénybe a teljes oktatás, és vágj bele.
a nagyobb iskolákban nyilván nagyobb a kapacitás is, de többen is jelentkeznek, mert jobb a marketingjük, mint mondjuk Kovács Géza Autósiskolájának. ha frekventált környéken laksz, akkor pl lehet, hogy nehezebben tudsz magadnak vezetést foglalni, mint ha egy olyan magánzóhoz mész, akinek öt növendéke van összesen.
én a csigát tudom ajánlani, mert a blokkrendszerű képzéssel akár hét nap alatt is túl lehetsz az elméleten, és ha sikerül jó oktatót kifogni (az enyém egyszer nem ordibált, pedig biztos csináltam faszságokat), akkor nyert ügyed van. azt meg megtalálod a honlapjukon, hogy a kb 10 iroda közül melyik az, ami a legjobb helyen van a Te szemszögedből.
több mint 12 éve
ha már vezetés, az iskolától kapott kresz-program nem megy win8-on, van valami alternatív megoldás?jjncaaVégső megoldás: Felteszel egy VMWare-t és azon bármilyen oprendszert tudsz futtatni virtuálisan.
Egyébként köszönöm a válaszokat, bár az alapvető kérdésre még egy érdemi sem jött, hogy melyik a legjobb autósiskola. 😊
több mint 12 éve
Jah, Technika. Van ismerősöm. Kb. 2 millió km-nél járhat, de meglátásom szerint nem vezet jól, technikailag (értsd: kormány, pedálkezelés stb.)Sehol nem tanítanak meg közlekedni. Az már rutin és még akkor sem mindegy hol szerzed, ismerek olyan egyébként millió km-t levezett embereket akik a fővárosban csak pislognak és ez nem az ő szegénységi bizonyítványuk, itthon sehol máshol nem találkozol hasonló forgalmi helyzettel (és hol van még ehhez a balkán nagyvárosok közlekedése 😀). A másik része a vezetéstechnika az a JJ által írt helyeken vagy télen a parkolóban szerezhető (ha ökörködésnek is tűnik rengeteget lehet ott tanulni!)JayBPest, belváros környékén tud mondani valaki jó autósiskolát? Életemben nem vezettem még, szóval olyan kéne, ahol tényleg meg is tanítanak, nem csak le akarnak húzni.Schleckoff, mert én nem a belváros szélén tanultam (IX., Haller-Vaskapu sarok), de: vezetni bárhol megtanítanak, a hangsúly azon van, megtanítanak-e közlekedni is...slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
ha már vezetés, az iskolától kapott kresz-program nem megy win8-on, van valami alternatív megoldás?jjncaakeress egy butább gépet, vagy maradj a nyomtatott verziónál.
több mint 12 éve
ha már vezetés, az iskolától kapott kresz-program nem megy win8-on, van valami alternatív megoldás?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sehol nem tanítanak meg közlekedni. Az már rutin és még akkor sem mindegy hol szerzed, ismerek olyan egyébként millió km-t levezett embereket akik a fővárosban csak pislognak és ez nem az ő szegénységi bizonyítványuk, itthon sehol máshol nem találkozol hasonló forgalmi helyzettel (és hol van még ehhez a balkán nagyvárosok közlekedése 😀). A másik része a vezetéstechnika az a JJ által írt helyeken vagy télen a parkolóban szerezhető (ha ökörködésnek is tűnik rengeteget lehet ott tanulni!)Pest, belváros környékén tud mondani valaki jó autósiskolát? Életemben nem vezettem még, szóval olyan kéne, ahol tényleg meg is tanítanak, nem csak le akarnak húzni.Schleckoff, mert én nem a belváros szélén tanultam (IX., Haller-Vaskapu sarok), de: vezetni bárhol megtanítanak, a hangsúly azon van, megtanítanak-e közlekedni is...slowmotion
több mint 12 éve
Amilyen forma tutti egyből Tocát talàlná be

több mint 12 éve
kit láttam ma Békéscsabán piros, 13-s számú, NIKE gyártmányú Ohio State mezben? (ha esetleg innen vót valaki)Amadeus91Legközelebb ha ilyen helyzet adódik, menj oda hozzá, és mutatkozz be, hogy te vagy Amadeus91 a bowl.hu fórumról.
Három eset lehetséges.
1, Ha a keblére ölel, akkor az én vagyok.
2, Ha nagy önuralomról téve tanubizonyságot próbálja visszatartani sírását, nevetését, arca megmerevedik és kínok közt kelletlen mosolyra rándul az arca, akkor valaki a fórumról. ha érdekel, hogy ki, kérdezd meg tőle.
3, Minden egyéb esetben nem fórumozik itt.
több mint 12 éve
kit láttam ma Békéscsabán piros, 13-s számú, NIKE gyártmányú Ohio State mezben? (ha esetleg innen vót valaki)
több mint 12 éve
Most egyébként miről van szó? Jobban szeretnénk ha 20 helyett 60 * párezer forintot kellene gyakorlati oktatásra fizetni? Van egy olyan érzésem hogy akkor meg az lenne a gond... Én úgy gondolom hogy ha a vizsgabiztos átenged akkor megfelelő képesítéssel rendelkezel hogy részt vegyél a forgalomban. Nemigazmá' hogy soha semmi se jó 😊RataxesEzzel az a helyzet, hogy akinek nincs kézsége hozzá vezethet akárkit, akinek meg van az meg előbb utóbb beletanul. Én pl. ha 80 órával többet ült volna mellettem az oktató se tudtam volna jobban, mert kibaszottul irritál ha valaki belepofázik hogy hogy vezessek 😀.
Szerintem alapszinten mindenki megtanul vezetni aki vizsgázik, az hogy mennyire gyökér és hiszi azt hogy a kis papírja már azt jelenti hogy 120-al végigcspathat bárhol ,hóban sárban vagy fokozatosan feszegeti a határait az már más kérdés. De erről mondjuk nem az oktatók/vizsgabiztosok tehetnek.
több mint 12 éve
Most egyébként miről van szó? Jobban szeretnénk ha 20 helyett 60 * párezer forintot kellene gyakorlati oktatásra fizetni? Van egy olyan érzésem hogy akkor meg az lenne a gond... Én úgy gondolom hogy ha a vizsgabiztos átenged akkor megfelelő képesítéssel rendelkezel hogy részt vegyél a forgalomban. Nemigazmá' hogy soha semmi se jó 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Arra van a Gerhard Berger vezetéstechnikai centrumarra? merre?
tanpalya.hu/?id=2&sub_id=0&kurzus_lista=1jjncaa
és van akkora kapacitása, hogy az összes friss jogsist egyből továbbképezhesse? és mondjuk aki vidéki f.j. vezető az hogy vesz részt rajta?