Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Akvarisztikában jártas emberektől kérdezném:
Fiamnak volt egy akváriuma. Másfél éve csináltuk meg. Elég sok pénzt beleöltem. Levegőztető, melegítő, aljzat, növények, díszek (tereptárgyak) halak stb. Bár a legigénytelenebb halakat raktuk bele, pár hónap alatt az összes kipusztult (thx my son). Az akvárium egy éve csak áll-és áll. Az én pici fiam, (15 évének összes felellőségérzetével😊) most ismét szeretne akváriumot. Na itt jön a kérdés: Ki lehet valahogy tisztítani (ha igen mivel és hogyan, hogy a leendő lakók ne ebbe pusztuljanak bele) az akváriumot meg a kavicsokat és a díszeket? Valahogy nincs kedvem újat venni mindenből. A melegítő, levegöztető az kuka, de talán (ha mást nem akkor legalább az akváriumot) a többit megmenthetném. Minden praktika érdekel. A válaszokat előre is köszönöm.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Magyarországon az usasportfan-on kívül van másik üzlet v. online kereskedés ami foglalkozik amerikai sporttal kapcsolatos termékek forgalmazásával?danyly
Biztos van, de a footballfanatics most 100$ feletti rendelésnél INGYEN szállít Magyarországra, szóval annál jobbat úgyse találszjjncaa
Köszi.
Király oldal, ezt eddig nem ismertem sajnos. Akkor itt 100 $ feletti rendelés lesz. 😊danyly
Esetleg beszállnék 1-2 cuccal!szaba
Ha van rá lehetőség, akkor jönnék én is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 313
Magyarországon az usasportfan-on kívül van másik üzlet v. online kereskedés ami foglalkozik amerikai sporttal kapcsolatos termékek forgalmazásával?danyly
Biztos van, de a footballfanatics most 100$ feletti rendelésnél INGYEN szállít Magyarországra, szóval annál jobbat úgyse találszjjncaa
Köszi.
Király oldal, ezt eddig nem ismertem sajnos. Akkor itt 100 $ feletti rendelés lesz. 😊danyly
Esetleg beszállnék 1-2 cuccal!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 613 — Dolphins fan
Köszi.
Király oldal, ezt eddig nem ismertem sajnos. Akkor itt 100 $ feletti rendelés lesz. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 904 — no es importante
Biztos van, de a footballfanatics most 100$ feletti rendelésnél INGYEN szállít Magyarországra, szóval annál jobbat úgyse találsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 613 — Dolphins fan
Magyarországon az usasportfan-on kívül van másik üzlet v. online kereskedés ami foglalkozik amerikai sporttal kapcsolatos termékek forgalmazásával?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 442 — Így remélem megfelelek nektek.....
AEG mosógépekkel van valakinek tapasztalata?
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Köszi a tanácsokat, király volt nagyon! 😊
Csak kár, hogy nem kevés a bérlet ára. 😀

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Van itt olyan, aki szokott fallabdázni? Holnap próbálom ki először és a szabályokon kívül érdekelne pár tipp, hogy mire érdemes figyelni.Schleck
ne a tested felé pattanjon vissza a labda mert fáj. érdemes olyan cipőt vinni ami stabilan tartja a bokád és megfelelő tapadása van és készülj fel, hogy kurvára el fogsz fáradni 😊 jó szórakozást!kristof
Köszi!
Mondjuk itt fent csak futócipőm van ami ilyesmire alkalmasnak, szóval ez necces lesz, de majd óvatos leszek. 😊Schleck
Nem fáradt leszel, hanem konkrétan fájni fog másnap minden izmod 😛 Ütőfogás más, mint a teniszben. Kezdésnek gyors labdát ajánlanék (kék vagy piros pöttyöset). A boka tényleg necces lehet, és ezáltal a térd is.

u.i.: bemelegítést komolyan venni, mert sérülést kerülhetsz el vele!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ha a youtube-on az NFL letiltja a meccset amit feltöltenék, akkor milyen más alternatíva létezik ahova fel tudnám tölteni? Eddig fent van már vagy 20 mérkőzés, de sose volt ilyen gond, a nem listázott videókkal nem bszakodtak eddig.. Vimeo-ra 500MB a korlát, így az kilőve.dcsicsak
 www.dailymotion.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Van itt olyan, aki szokott fallabdázni? Holnap próbálom ki először és a szabályokon kívül érdekelne pár tipp, hogy mire érdemes figyelni.Schleck
ne a tested felé pattanjon vissza a labda mert fáj. érdemes olyan cipőt vinni ami stabilan tartja a bokád és megfelelő tapadása van és készülj fel, hogy kurvára el fogsz fáradni 😊 jó szórakozást!kristof
Köszi!
Mondjuk itt fent csak futócipőm van ami ilyesmire alkalmasnak, szóval ez necces lesz, de majd óvatos leszek. 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ne a tested felé pattanjon vissza a labda mert fáj. érdemes olyan cipőt vinni ami stabilan tartja a bokád és megfelelő tapadása van és készülj fel, hogy kurvára el fogsz fáradni 😊 jó szórakozást!
több mint 12 éve
Van itt olyan, aki szokott fallabdázni? Holnap próbálom ki először és a szabályokon kívül érdekelne pár tipp, hogy mire érdemes figyelni.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 442 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valaki tudja esetleg, hogy a vision express mennyivel drágább az ofotértnél? Elszakadt a havi lencsém és holnap vennem kell, így idő híján ezúttal nem netről fogok, rákényszerülök a drágább megoldásra. (havi lencséről lenne szó, 3 hónapra)Newman
Szemüveg véletlenül nem játszik? Van néhány elég nagy kedvezményt adó bónoma VE-nél, szívesen elküldöm .Nem névre szóló használhatnád.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Valaki tudja esetleg, hogy a vision express mennyivel drágább az ofotértnél? Elszakadt a havi lencsém és holnap vennem kell, így idő híján ezúttal nem netről fogok, rákényszerülök a drágább megoldásra. (havi lencséről lenne szó, 3 hónapra)

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ha a youtube-on az NFL letiltja a meccset amit feltöltenék, akkor milyen más alternatíva létezik ahova fel tudnám tölteni? Eddig fent van már vagy 20 mérkőzés, de sose volt ilyen gond, a nem listázott videókkal nem bszakodtak eddig.. Vimeo-ra 500MB a korlát, így az kilőve.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 555
Nekem megvan minden az iPademen, és tudom is hol, nem keresgélek.
Igazából nem is értem milyen funkciót keres jj kollega.
Lehúzza az ujját a képernyőn, ott a keresés.Sobri Jóska
gondolom weboldalon keresni, mint pl itt a draft prospect ismertetők között. egyszerűbb beírni a nevet a keresőbe, mint végiggörgetni az egészet

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Nekem megvan minden az iPademen, és tudom is hol, nem keresgélek.
Igazából nem is értem milyen funkciót keres jj kollega.
Lehúzza az ujját a képernyőn, ott a keresés.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Where is Sobri?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Az iOS7 telepítése óta az ipades Safariban nem találom a keresést az oldalon (mint a ctrl+f pc-n), tudja valaki, hogy lehet ezt előcsalogatni?

---
több mint 12 éve
Úgyhogy ennyi, igazából az a gond, hogy hiába a kb 10 év hűség olyan nagyon még sem becsülik meg engedményekkel és ami még nagyobb gond a másik két szolgáltató semmivel sem jobb sőt. De ez itt már off topic 😀dande
Ezzel vitatkoznék. Amit a vodánál adnak az tényleg vicc. Nagy alkudozások után ajánlottak nekem 10k kedvezményt egy olyan telefonra, ami a T-mobilnál 30k-val volt olcsóbb. Pedig 7+ éve van meg a 2 előfizetésem, és nem a legalapabb.
Kollega a T-nél ingyen megkapta az Xperia SP-t, az alap mozaik xs csomagja mellé, ráadásul kapott pluszba 500Mb netet ingyen, mert meg akarta szüntetni.GRAFI
Folyt köv az off topicban 😀
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Úgyhogy ennyi, igazából az a gond, hogy hiába a kb 10 év hűség olyan nagyon még sem becsülik meg engedményekkel és ami még nagyobb gond a másik két szolgáltató semmivel sem jobb sőt. De ez itt már off topic 😀dande
Ezzel vitatkoznék. Amit a vodánál adnak az tényleg vicc. Nagy alkudozások után ajánlottak nekem 10k kedvezményt egy olyan telefonra, ami a T-mobilnál 30k-val volt olcsóbb. Pedig 7+ éve van meg a 2 előfizetésem, és nem a legalapabb.
Kollega a T-nél ingyen megkapta az Xperia SP-t, az alap mozaik xs csomagja mellé, ráadásul kapott pluszba 500Mb netet ingyen, mert meg akarta szüntetni.
több mint 12 éve
Na a témát körüljárva három lehetőségem maradt:1. megveszem kártyásan most 55k-rt a Sony J-t mert szinte biztos, hogy jövő májusig kifut és akkor már nem tudom. Előfizetésben most nem megy illetve nagyon rosszul járnék. 2. Elengedem ezt a telót várok májusig és akkor tudok mondjuk SP-t venni valószínű olcsóbban és bízom benne meg tudom oldani, hogy majd azon már tudom nézni a köv szezont pl streamen. 3. szerencsém van, és kihoz a Sony egy hasonló árú tudású flah-s telefont a Vodkánál és azt tudom megvenni. A Samsungot átnézve átgondolva ami már megérné, hogy márkát váltsak megint elérhetetlen áron van. Úgyhogy ennyi, igazából az a gond, hogy hiába a kb 10 év hűség olyan nagyon még sem becsülik meg engedményekkel és ami még nagyobb gond a másik két szolgáltató semmivel sem jobb sőt. De ez itt már off topic 😀
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Dande! Éjszaka már nem volt erőm válaszolni, de most megteszem. A 3 telefon közül a Sony Xperia SP-t válaszd, az a legjobb. Az Adobe Flash-t lehet futtatni a 4.0-s android rendszerek után is. Csupán a gyári böngésző (4.1 óta a Chrome) nem szereti, de pl. a Firefox és a Dolphin simán megbirkózik vele. Ha tudsz angolul és/vagy érted, hogy mit kell csinálni, akkor itt egy link:  www.androidpit.com/how-to-install-flash-player-on-android?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PlanetAndroidCom+%28Planet+Android%29 . Ha nem tudod, akkor írj rám a telefon beszerzése után és részletesen leírom, hogy hogyan kell.gdavid
Nekem Sony van, 4.0.4 android, de nekem pl. nem megy a Live247. Lehet, hogy csak beállítás kérdése az egész? Mondjuk gyári böngészővel nem, csak a FF-al próbáltam.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Dande! Éjszaka már nem volt erőm válaszolni, de most megteszem. A 3 telefon közül a Sony Xperia SP-t válaszd, az a legjobb. Az Adobe Flash-t lehet futtatni a 4.0-s android rendszerek után is. Csupán a gyári böngésző (4.1 óta a Chrome) nem szereti, de pl. a Firefox és a Dolphin simán megbirkózik vele. Ha tudsz angolul és/vagy érted, hogy mit kell csinálni, akkor itt egy link:  www.androidpit.com/how-to-install-flash-player-on-android?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PlanetAndroidCom+%28Planet+Android%29 . Ha nem tudod, akkor írj rám a telefon beszerzése után és részletesen leírom, hogy hogyan kell.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: