NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Kerékpár
23 feliratkozó
1 napja
dawyd728
4 052
Simon Yates visszavonult.Nem volt neki feljebb. Így kerek a story. 😊
Örülök hogy ezt úgy tudja megtenni, hogy utolsó szezonjában behúzta a Giro d'Italiát.
Mikey
1 napja
Simon Yates visszavonult.Örülök hogy ezt úgy tudja megtenni, hogy utolsó szezonjában behúzta a Giro d'Italiát.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 napja
Valter Attila: Csalódott lennék, ha 2026-ban nem indulnék a Tour de France-onA legkevésbé érdekes dologról sikerült címet adni, de egyébként sok érdekességet mond Ati.
Remélem újra egészséges lesz és visszatalál a '23-as formájához.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 napja
After his crash in the cyclocross race in Mol, Wout van Aert sprained his ankle and sustained a small fracture. He will undergo surgery on Saturday, after which he will focus on his recovery. Unfortunately, this means his cyclocross season is over.
Poloska vagyok.
6 napja
Erre esik WVA.Ez a moli ExactCross iszonyat kemény!...és Wout is, aki visszajött most a semmiből kb, izgi!
Alapból durva sok homokos pálya a tóstrandon, de a női verseny kétharmada környékén elkezdett szakadni a hó.
Srácoknál lesz MVDP is.
zacknorb
bogjosi
Bár ez kb az idei cross szezonja.
Poloska vagyok.
6 napja
Ez a moli ExactCross iszonyat kemény!...és Wout is, aki visszajött most a semmiből kb, izgi!
Alapból durva sok homokos pálya a tóstrandon, de a női verseny kétharmada környékén elkezdett szakadni a hó.
Srácoknál lesz MVDP is.
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 napja
Ez a moli ExactCross iszonyat kemény! Alapból durva sok homokos pálya a tóstrandon, de a női verseny kétharmada környékén elkezdett szakadni a hó.
Srácoknál lesz MVDP is.
Poloska vagyok.
13 napja

Ez a mai emelkedősebb pálya volt, mint a zolderi, szóval jó a 4. hely.
Nem tudom egyébként, mi állhat a háttérben. Lehet, hogy Blanka pont ilyen formával tud a legjobban menni, de szintesebb, meredekebb pályán ez a testzsír biztos, hogy hátrány.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
15 napja
Az Ineos egy komoly kis karácsonyi ajándéknak megszerezte Oscar Onleyt
Poloska vagyok.
28 napja
Karcag mögött is félig-meddig NER pénz állt az Épkar miatt. Epronex hasonló, ott a Magyar Turisztikai szövetségtől jött a pénz, ők pedig a Szerencsejáték Zrt-től kapták a támogatást.Az Epronex megszűnt ES Bringa podcast alá írtam azt, hogy nem lepődnék meg, ha 1 év múlva a prokonti MBH-ról lenne ilyen adás.
balintbaba
Poloska vagyok.
28 napja
Karcag mögött is félig-meddig NER pénz állt az Épkar miatt. Epronex hasonló, ott a Magyar Turisztikai szövetségtől jött a pénz, ők pedig a Szerencsejáték Zrt-től kapták a támogatást.Nekem annyira nem fáj a megszűnésük, nem kötelező középszer kerékpárosoknak felnőttként fizetett sportolóknak lenniük. Tömegsportot kéne inkább erőltetni.
Egyébként amennyi pénz elmegy itthon profi sportra, simán lehetne Mo.-nak egy WT csapata is, sokkal több értelmét látnám annak a 30-40 millió eurónak egy olyan sportban, amit szemmel láthatóan világ szinten is jegyeznek. Fura, hogy pont a kerékpár ilyen mostohagyerek, pl. fogadni mernék, hogy a fél vízilabda ob1 éhen halna, ha nem lenne Tippmix szponzoráció.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
29 napja
A Karcagnak is off😥😕
zacknorb
Pedig pár hete Stubán Feri bácsi még optimistának tűnt.
(És kiderült, hogy egy pesti lakás ára az éves költségvetése a csapatnak, ezt nem sikerült összeszedni 😕)
open.spotify.com/episode/5RRutGhStWoceGYQ5bEJE0
1 hónapja
Téli holtszezonra ideális, 54 percben doku az idei Divide-ról a későbbi győztes, Kusz Mátyás főszereplésével 😊...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Hivatalos: Május 12-án Gyuláról, az irodalmi Nobel-díjas Krasznahorkai László szülővárosából rajtol a 2026-os Tour de Hongrie. 🇭🇺
Poloska vagyok.
1 hónapja
🏴 Geraint Thomas lett az Ineos versenyigazgatója"Ez a csapat az első naptól fogva az otthonom volt. Természetesnek tartom, hogy betöltöm ezt a szerepet, annyit tanultam a körülöttem lévő emberektől, a többi versenyzőtől és a stábtól, és most a múltbeli sikereinkre alapozva tovább szeretném építeni a jövőt" - mondta a 39 éves walesi ex-bringás, aki 2018-ban nyerte meg a Tourt.
Az Ineos a 2021-es Giro megnyerése óta nem szerzett újabb háromhetes-győzelmet, és most Thomas kinevezésével bíznak abban, hogy ez a sorozat megszakad.
"Geraint megtestesíti, mit jelent grenadiersosnak lenni. Pályafutása során az elit teljesítmény éltette. Mindig nagyon ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, és mindig el is érte azokat" - mondta Dave Brailsford csapatfőnök. "Tudja, miként kell fejlődni, hogy lehet kezelni az élsport hullámhegyeit és -völgyeit, mostantól pedig megosztja ezeket a tapasztalatokat másokkal."
(MTI)
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jó, a TUSfürdő az eddigi leginnovatívabb cucc, amit kerékpáros csapat kitalált xdd
Poloska vagyok.
2 hónapja
Guess we have an answer to why Oier Lazkano deleted his social media, and hasn't raced for Red Bull-BORA since Paris-Roubaix."Oier Lazkano Lopez has been provisionally suspended due to unexplained abnormalities in his Athlete Biological Passport in 2022, 2023 and 2024."
Poloska vagyok.
2 hónapja
Dinának szerintem jót fog tenni, hogy félig-meddig magyar csapatban fog tekerni.Peákot viszont nem nagyon értem, hogy mit keres proconti szinten. Ő az elmúlt években elég gyenge szintet hozott ct-ben is.
Takács Zsombinak meg lehet szurkolni, ritka technikás, intelligens, szerintem nagyon szerethető versenyző.
Szerkesztette: balintbaba
2 hónapja
Az Arkea megszűnése és a Lotto-Intermarche merge is hivatalos
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez a Wiggins interjú nagyon kemény…És már megint valaki, akinek Lance segített.
www.eurosport.hu/kerekpar/bradley-wiggins-szexualis-bantalmazas-drog-team-sky-nyilatkozat_sto23231408/story.shtml?fbclid=IwdGRjcANeCfRleHRuA2FlbQIxMQABHr8F70DN1jpM97Vg63k3cghjxynTDp8S4DgT9x9g-QcBz9HeX6NgplBNsPL__aem_F1ZUOMtM_tqeXNafUqfVTg
somoskovig
2 hónapja
Ez a Wiggins interjú nagyon kemény…Az..mennyi ilyen ragadózó lehetett a régi időkben, biztos most is van, de olvasni is rossz volt....Sky-s vádat nem értem, csak nem Froomet akarja bedobni a busz alá?
www.eurosport.hu/kerekpar/bradley-wiggins-szexualis-bantalmazas-drog-team-sky-nyilatkozat_sto23231408/story.shtml?fbclid=IwdGRjcANeCfRleHRuA2FlbQIxMQABHr8F70DN1jpM97Vg63k3cghjxynTDp8S4DgT9x9g-QcBz9HeX6NgplBNsPL__aem_F1ZUOMtM_tqeXNafUqfVTg
somoskovig