Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
Quickstepesek mikor tanulják meg hogy ne örüljenek korán😂😂😂Szerk. most látom csak hogy Bennett-et kizárták, nem úgy örült korán mint JA
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
no
7 304
Pletyka hogy a jovo evi TDF-en hosszu ITT lesz. Lemondtak a hazai versenyzokrol, vegulis csak 5 evet kestek. Alaphilippe-nek biztos lesz eselye az elejen a sargara. Esetleg a zold trikot ki lehet irni ADemare-ra.
több mint 4 éve
m.velo.hu/itt-kezdodik-valter-attila-fdj-s-karrierje-ime-a-francia-csapat-sportdiagnosztikai-kozpontja.html
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Az Ion Izagirre aláírás szépen tetszeleg a mai szakasz után a falomon 😊Nekem aksim van tőle, vagány is a távirányítóban 😊
Heisman
több mint 4 éve
Az Ion Izagirre aláírás szépen tetszeleg a mai szakasz után a falomon 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nagy nap ez az Ineos Grenadier-nek. Giro győzelem és piros trikó. Korai volt őket temetni a Tour után.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Hatalmas gratula Valternak a 3 hetert! Nagyon jo volt egy GT-n magyart latni, raadasul nagyszeru teljesitmennyel!! Yeees💪11. lett végül a fiatalok versenyében, óriásit ment. chapeau
diverdoc
több mint 4 éve
no
7 304
En nem kerdeztem semmit, csak hogy rangsorolod oket a sajat ertekrended szerint hogy lassam miert es hol terunk el. Te irtal egy vegyesfelvagottat es csak ramutattam ennek a hibaira.Ha akarom akkor tier2 még Nibali, Uran, Aru, Carapaz és sztem Wilco a leggyengébb az én 2.sorosaim közül.Ezert jo a sok nev, mert rogton latszik ki hogy gondolja.Nálam tier 1-ben vannak max 10-en: Froome (ha felépül), G Thomas (ha felépül), Bernal, Roglic, Pogacar, S. Yates, Valverde, Domoulin, Kruiswijk (ha végre felépül és nem évente műtik), Buchmann. Rájuk bármikor tudok csapatot felhúzni.Nairo-t utalom, de ha o tier 2 akkor tenyleg Wilco nem tartozik oda.Lopez, Landa, Quintana, MasGT esélyes szempontból mondjuk Lopez.Nalad ki akkor a tier 2?Mindenkit a sajat koordináta rendszerében kell értelmezni. Mint kerekes elit hiszen pro tour csapat premium embere.Nem is irtam, hogy top eselyes, de azok utan ( es ok nagyon kevesen vannak ) a kovetkezo tier-ben van es mint eselyes ott van.En buszke lennek ha lenne egy magyar ilyen teljesitmennyel, de a peloton 90%-nal jobb.Most nem az a kérdés világ szinten klasszis kerekes e. Nyilván elit mindenki akiket gt-n indítanak a csapatok. Csak ő sosem volt és lesz top esélyes szint.
Gesink, Majka, Poels es tobb hasonlo szintu kerekes nem a legjobb de top 10 GT menok akik leginkabb segitokent vannak jelen, mert nincs eleg tokeeros csapat.
no
Majka kategória. Persze mindenki nem lehet elől
FLZOLI
Az baj ha egy top10-es versenyzot egy legyintessel elintezunk, mig vilagklasszisnak hivunk mindenkit akit bevalogatnak
no
Ettől még nem egy huzonev és ilyenből van még a mezőnyben kb 20-30.
Szerintem nem Tier 2 versenyző
FLZOLI
no
FLZOLI
Willie Parker
De akkor tier 2: G, Bernal, Pogacar, Yates, TD, Valverde es csak maskeppen kategorizalunk.
no
Tier2: Porte, Nairo, Landa, Kelderman, Soler, Chaves, Lopez, Mas, Pinot, A Yates, Dan Martin akiknek mindennek klappolni kell egy 3heteshez. Alaphilippet is rakhatom ide, mert meglepően jó volt hegyen/hosszútávon
Ide jön majd fel sztem Almeida, Tao, Kuss, innen esik ki Bardet, Gesink, Majka, Zakarin, akik erőtlenek v utazók v szimpla egyhetesek.
Remélem, h van Aert és van der Poel is becsatlakozik egyszer vmi csoda folytán, de ők klasszik egynaposok, de én JA-ra is ezt hittem és ők többet tudnak fiatalabban, mint ő akkor
Willie Parker
Palyafutast nezve vagy jelent nezve. Te lathatoan a jelent nezted. A ra tudok huzni csapatot az nagyon tag es a jovot is kapargatja ami a kerekesek felenel nem fair, mert a palyafutasuk vege fele inkabb.
Yates egy kedvencem, de nehez olyan eselyesnek nezni mint Roglicot. A kiiras Roglicnak mindegy Yates kozel sem tartozik ide kiirastol fuggetlenul. Valverde talan a 2.-ba, TD szodaval a jelenben, de inkabb o is 2. Buchmann inkabb igeret nala jobb Lopez a jelenben. Kruiswijk siman tier 2, nala sem a mult sem a jelen sem a jovo nem mondja hogy o egy verseny legnagyobb kihivoi kozott volt/van/lesz ( megjegyzem hogy ezeket a ilyen baj olyan baj senkit nem erdekel, mert ebbol van sok emerkenek).
Es van meg jopar fiatal akik jonnek megallithatatlanul.
En nem lattam Alaphilippet semmelyik GT-n eselyesnek. De ez nem a tehetseg hianya es fantasztikus kerekesnek tartom, de ez szimplan masfajta edzest kivan es masfajta eredmenyekkel jarna. Persze tudom a 2 evvel ezelotti teljesitmenye szep eredmennyel jart, de senki nem harcolt ellene, csak az utolso 2 hegyi napon es akinek csapata volt hozza az rogton meg is olte Kruijswijk/Buchmann. Egy "normalis" Ineos mar a verseny felenel kicsinalta volna. Iden is volt tempo es hozta a szokasosat GT szempontbol. Ha lesz tempo es nem erre fog edzeni akkor jonni fognak tovabbra is ezek. Ettol nyerhet szakaszokat, pettyes trikot es lehet sargaban is.
no
Ha a mostot kérdezed - mindent figyelembe véve, csapatot is- akkor Roglic, Bernal és Carapaz elméletben biztosan legfőbb GT esélyesek, mindenki más kihívó nekik.
Ìgy végig gondolva Wilco nálam nincs TOP 25-ben, 30-ban is alig.
Mondjuk rakd be az Ineosba kapitányként mindet - Pinot, Lopez, Landa, Kruiswijk, Carapaz, Yates, Mas stb- sztem Wilco nyerne a legkisebb eséllyel, valahol tuti megborulna
Willie Parker
Erre most mar belekevered a csapatokat is 😊
En nem vagyok Wilco mellett elfogult csak a te listadbol en egy Chavez/Pinot/DMartin egy cm-rel nem latom jobbnak. Egesz egyszeruen vannak a nagy bajnokok es vannak a "kis"bajnokok es a kihivoik akiknek altalaban tobb okuk is van miert nem ernek fel a csucsok csucsara. G Thomas a legjobb pelda ra egy mindig minden kozbe jott hogy nyerjen, de egyszer vegre elkerulte a szerencsetlenseg es lett belole egy TDF 1. es 2. Ezek nelkul irnam a tier 2.be rengeteg ember koze.
En ugy nezem, hogy a tier2-be tartozik nagyon sok ember akit nem engedek el egy 5 perces szokesbe, Wilco-Zakarin-Martinez fele fiatalok hiaba nem mutattak semmit meg-Pinot-Landa...stb. Ezek kozott is megvannak konnyen az erocsoportok egyenileg, de adott versenyeken figyelembe veszed a formajukat/csapatukat/prioritasukat es csokkented a szamukat. Rad nezek Jumbo/Roglic
Amugy teljesen mindegy hanyadik legjobb versenyzo.
1.) Abba a csoportba tartozik akinek ha osszejon minden akkor nagyon veszelyes tud lenni a legnagyobbakra is ( ritkan jon igy ossze a legtobbjuknek )
2.) olyan keves GT csapat van hogy ezek a legjobbak elobb utobb ezekbe a csapatokba csoportosulnak es hiaba jobb nala pl a Jumbo nagy harmasa, ha ide egy Gesink vagy Bennett jott volna akikre a legjobb szo az hogy egykutyak. Es ez hasonlo a tobbi csapatnal is es igy konnyen jon fel a listan. Ahogy Gesink/Landa/Pozzo....stb.
Itt egy ITT es az Etna szakasz "gyakorlatilag" meg is hatarozta ki az eselyes. Voltak szerencsetlenek/gyengek az elozetes eselyesek kozott es kialakult az uj csoport es ezek: Bilbao/Nibali/Pozzo/Fuglslang/Kruijswijk/Konrad/Majka/Zakarin/Knox-Masnada es sok segito volt lotavolban es a szokasos uj feltorekvo fiatalokra lehetett szamitani meg. Almeida a feltorekvo fiatal, de rogton rantotta a ket "nagyobb" nevu csapattarsat a segitok koze. Ezek kozul Nibali es Kruijswijk akik nagyobb nev ( utobbi egy kis joindulattal hogy elkeruljuk a vitat 😊) Wilco-nal a tobbiek kb ugyanaz. De Yates-G parossal kiegeszulve is jo helyen lett volna az "erosorrenben"
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Ha akarom akkor tier2 még Nibali, Uran, Aru, Carapaz és sztem Wilco a leggyengébb az én 2.sorosaim közül.Ezert jo a sok nev, mert rogton latszik ki hogy gondolja.Nálam tier 1-ben vannak max 10-en: Froome (ha felépül), G Thomas (ha felépül), Bernal, Roglic, Pogacar, S. Yates, Valverde, Domoulin, Kruiswijk (ha végre felépül és nem évente műtik), Buchmann. Rájuk bármikor tudok csapatot felhúzni.Nairo-t utalom, de ha o tier 2 akkor tenyleg Wilco nem tartozik oda.Lopez, Landa, Quintana, MasGT esélyes szempontból mondjuk Lopez.Nalad ki akkor a tier 2?Mindenkit a sajat koordináta rendszerében kell értelmezni. Mint kerekes elit hiszen pro tour csapat premium embere.Nem is irtam, hogy top eselyes, de azok utan ( es ok nagyon kevesen vannak ) a kovetkezo tier-ben van es mint eselyes ott van.En buszke lennek ha lenne egy magyar ilyen teljesitmennyel, de a peloton 90%-nal jobb.Most nem az a kérdés világ szinten klasszis kerekes e. Nyilván elit mindenki akiket gt-n indítanak a csapatok. Csak ő sosem volt és lesz top esélyes szint.
Gesink, Majka, Poels es tobb hasonlo szintu kerekes nem a legjobb de top 10 GT menok akik leginkabb segitokent vannak jelen, mert nincs eleg tokeeros csapat.
no
FLZOLI
Az baj ha egy top10-es versenyzot egy legyintessel elintezunk, mig vilagklasszisnak hivunk mindenkit akit bevalogatnak
no
FLZOLI
no
FLZOLI
Willie Parker
De akkor tier 2: G, Bernal, Pogacar, Yates, TD, Valverde es csak maskeppen kategorizalunk.
no
Tier2: Porte, Nairo, Landa, Kelderman, Soler, Chaves, Lopez, Mas, Pinot, A Yates, Dan Martin akiknek mindennek klappolni kell egy 3heteshez. Alaphilippet is rakhatom ide, mert meglepően jó volt hegyen/hosszútávon
Ide jön majd fel sztem Almeida, Tao, Kuss, innen esik ki Bardet, Gesink, Majka, Zakarin, akik erőtlenek v utazók v szimpla egyhetesek.
Remélem, h van Aert és van der Poel is becsatlakozik egyszer vmi csoda folytán, de ők klasszik egynaposok, de én JA-ra is ezt hittem és ők többet tudnak fiatalabban, mint ő akkor
Willie Parker
Palyafutast nezve vagy jelent nezve. Te lathatoan a jelent nezted. A ra tudok huzni csapatot az nagyon tag es a jovot is kapargatja ami a kerekesek felenel nem fair, mert a palyafutasuk vege fele inkabb.
Yates egy kedvencem, de nehez olyan eselyesnek nezni mint Roglicot. A kiiras Roglicnak mindegy Yates kozel sem tartozik ide kiirastol fuggetlenul. Valverde talan a 2.-ba, TD szodaval a jelenben, de inkabb o is 2. Buchmann inkabb igeret nala jobb Lopez a jelenben. Kruiswijk siman tier 2, nala sem a mult sem a jelen sem a jovo nem mondja hogy o egy verseny legnagyobb kihivoi kozott volt/van/lesz ( megjegyzem hogy ezeket a ilyen baj olyan baj senkit nem erdekel, mert ebbol van sok emerkenek).
En nem lattam Alaphilippet semmelyik GT-n eselyesnek. De ez nem a tehetseg hianya es fantasztikus kerekesnek tartom, de ez szimplan masfajta edzest kivan es masfajta eredmenyekkel jarna. Persze tudom a 2 evvel ezelotti teljesitmenye szep eredmennyel jart, de senki nem harcolt ellene, csak az utolso 2 hegyi napon es akinek csapata volt hozza az rogton meg is olte Kruijswijk/Buchmann. Egy "normalis" Ineos mar a verseny felenel kicsinalta volna. Iden is volt tempo es hozta a szokasosat GT szempontbol. Ha lesz tempo es nem erre fog edzeni akkor jonni fognak tovabbra is ezek. Ettol nyerhet szakaszokat, pettyes trikot es lehet sargaban is.
no
Ha a mostot kérdezed - mindent figyelembe véve, csapatot is- akkor Roglic, Bernal és Carapaz elméletben biztosan legfőbb GT esélyesek, mindenki más kihívó nekik.
Ìgy végig gondolva Wilco nálam nincs TOP 25-ben, 30-ban is alig.
Mondjuk rakd be az Ineosba kapitányként mindet - Pinot, Lopez, Landa, Kruiswijk, Carapaz, Yates, Mas stb- sztem Wilco nyerne a legkisebb eséllyel, valahol tuti megborulna
több mint 4 éve
no
7 304
A mapei-sek orult erosek voltak es letszamilag is, de hogy ki ellen hajtottak azt nem tudom, de Almeida vagy atugrik az elol levo embereire es ugy probaljak Bilbao-t stresszelni, ha tudta volna kovetni vagy hagytak volna Wilco-t tekerni ( legalabb addig amig meghal ) es akkor meg ot is elkaphattak volna holnap nagyobb esellyel. Wilco-t biztos le tudtak volna razni de nem egyenletes tempobol ( max lassan ). Szerencsetlen Serry-nek haromszor valtozott a szerepe de igy csak el lett forgacsolva pedig bivaly volt. A sky-sunweb csatanal minden a nemetek mellett szolt a 16. szakasz utan es megis holnap papiron Tao az eselyesebb egy hangyanyit de legjobb esetben is azon mulik hogy ki piheni ki jobban magat. Nalam ez orult hiba a reszukrol.
A sky Tao-val 2:42 hatranybol vagtak neki a 17.szakasznak es ahogy irtam ok az egyetlen taktikat alkalmaztak ami maradt nekik, nagy tempo hatha leszakad mindenki. Es a mai napon is hasonlo taktika maradt nekik. Toluk semmi meglepetes nem jott es nem is johetett. Ezt viszont hoztak es Tao a ketto legerosebb kozott volt.
A Sunweb elott viszont volt valasztasi lehetoseg. Mikor Wilco lemaradt akkor akkor a stelvio tetejeig el kellett volna tudniuk donteni kit tamogatnak. Wilco lemaradt de lattak hogy tudta tartani a tempot utana es fix volt. En emiatt ra tettem volna, a sunweb itt ugy tunt Jai-ra. Itt a stelvio tetejen ez egy nehez es megmagyarazhato dontes volt mindkettejuk fele. Wilco-nak nagy elonye ( meg mindig 2 perc ) es jobb ITT-je Tao-hoz kepest, de gyengebb a hegyen. Jai egyenlo eros a hegyen de papiron rosszabb a ITT-n egy kicsit es azonos idorol indulnak.
A dontesnek itt meg kellett szuletni, mert az egyikuk versenyet el kellett rontani a masik erdekeben. Kinek mi az izlese itt es aszerint valaszt. Mindketto ertheto es magyarazhato. Wilco-t magara hagytak es ennek meg is itta a levet es meg szerencseje is volt a roviditett sik szakasszal, mert azon is nagyobb tempot diktalt volna a sky ( besegit a Bora-nak, stb ). 40 km ment draftolas nelkul amibol sikon kozel 6 km-t, de utana a hegy 4/5-ben is tudta tartani Tao tempojat es a maradek 2 km is csak keveset vesztett. Tehat nem halt meg, de a draftolasi kulonbseg kijott erosen. Jai szepen draftolt Tao-n es ratettek a penzt a nemetek. Amikor a 10 km-es hegyet Tao egyedul tolta es taktikazas nelkul full erobol Wilco miatt, azt ki kellett volna hasznalni es megkontrazni az utolso km vagy ahol erezte es elonyt szerezni. Ma mar tudjuk hogy az utasitas hogy kovesse es nyerje meg a szakaszt. A kocsiban elfelejtettek a reszhajrat amit szinten siman behuzhatott volna, ehelyett ugy zarta a szakaszt hogy 10km-el tobbett sporolt Tao-nal es a bonuszidokkel +2mp ( a +5 helyett ).
Mara a sunweb is kenyszerpalyara kerult, mert a gyengebb Wilco-t meg gyengebbre tettek es Jai-nak meg tamadnia kellett volna. Sky ugyanaz mint a Stelvion, de tudtak ahogy lerazzak Wilco-t Jai-nak kell tamadni. Tegyuk hozza hogy Wilco ma is megmutatta hogy ritmust nem tudott valtani de egy eros egyenletes tempoju kereket tudott kovetni. A mapei megtette neki a szivesseget es 1:36-rol lementek 1:06-ra ahol tamadt Almeida. Wilco itt egyedul a kereken Bilbao-val tudta ezt tartani Rohan D-el szemben, addig amig Jai el nem kezdte tamadni Tao-t. Szerintem Wilco meg tudott volna tartani az elonyebol es megha azonos ido korulrol indulnak Wilco a legjobb koztuk az ITT-n es akkor vegig draftolva a ket napon az energiat sem pazarolta volna ennyire. Ha mar Jai-ra tettek akkor meg kellett volna kontrazni Tao-t es elonnyel jonni mara, mert akkor ugyanaz mehetett volna es a sky-nak kellett volna menni.
több mint 4 éve
no
7 304
Ebbol TD egy kulon dolog a serulese miatt o sokkal tobbet hagyott ki a tobbieknel.Hát oké, idei forma alapján DUMOULIN, THOMAS is max TIER5, de a nevük miatt jóval fentebb vannak.Ez egy darab WT verseny, a Lengyel tour. Igen csak azt tudja megverni, de ha komoly versenyekre megy komolyabbak jonnek szembe. Valoszinuleg ITT alapon nyert minimum a felen, de nem tudom szoval ez csak egy valoszinusitett tipp.Iden negy egyhetesen indult, mind a negyet megnyerte. Nem csak ITT-n volt jo. Csak ugy volt eselyuk ellene ha elesett. 😀 Nyilvan nem TdF-okat nyert, de csak azt tudod megverni aki szembejon. Nalam is. legit tier 2. Persze ha fel tud epulni a serulesebol, és nem ugy jar mint anno Beloki.Nincs nagy értelme feltétlen dobálozni a számokkal, de itt van kb:Mindegy hany tier vagy erosorrend, beraktad a top 22-be, ha ezt elosztod a GT-kre akkor a top 10 eselyes ahol indul.
TIER1
ROGLIČ, BERNAL
TIER2
EVENEPOEL, LÓPEZ, POGAČAR, DUMOULIN
TIER3
CARAPAZ, PINOT, LANDA, THOMAS, QUINTANA
TIER4
YATES, BARDET, FUGLSANG, MAS
TIER5
PORTE, KELDERMAN, MAJKA, ZAKARIN, FROOME, NIBALI, URÁN
FLZOLI
Evenepoel-nak mit keres itt? 0 eredmenye van, annyit tudunk hogy jo ITT es nyomas alatt szar a lejton. A jovoben barmi lehet, de most itt?!
no
eaglesmcnabb
no
Evenepoel mindenkit alázott aki szembe jött az év elején (Bernal, Roglic, Pogacar ellen nem ment, de a többieket mind verte). 20 évesen 4/4 idén a többnaposokon a bukásáig.
Bitang jó generáció lehet ez, ha mindenki felnő az elvárásokhoz. Főleg az egynaposokon mehet majd durva kavarodás.
FLZOLI
Evenepoel eselyesnek is volt mondva a Giro-n ( de itt kedvezett neki a kiiras es o nem mindenhol lenne egyertelmuen eselyes )
A lenyeg hogy a te listadbol Evenepoel/ Lopez utana G majd Yates es Fulgslang es utana Majka/Zakarin/Nibali/Wilco jott az erosorrendedbol a Giro-ra. Wilco elozetesen is 6-9 kozott volt varhato es kiesett pillanatok alatt Evenepoel-G-Yates-Lopez ( es Kruijswijk is bar nalad nem volt a listan ). Tehat a 2.-5. koze volt varhato mar az elso heten. Mindegy milyen kategoriaba teszem oket, az egyik nagy eselyes volt a te listad alapjan is. 😊
több mint 4 éve
Egyetértek. De tulajdonképpen miben is tér el a látásmódunk? 😊en csak ramutattam hogy a penz kifizetes nem tukrozi az eredmenyt es nincs rangsorolhato erteke eredmenyben. Carapaz nem ennyiert nyerte meg a Giro-t es Sagan elmult 2 evi egyszem gyozelme ellenere is megerte a Bora-nak. Valverde hiaba nem GC eselyes megeri a Movistar-nak a milliokat a szinte csak neki fontos kisebb Spanyol versenyeken valo kiemelkedoen jo szereplesert.Csak a GC esélyeseket tettem bele pl. Valverde-t is kihagytamDe ha feltétlen rengsorolni akarunk, itt vannak a GC menők pénzei:Sagan 5m
Lopez 1,5m
Bardet 1,7m
Dumoulin 1,8m
Quintana 1,9m
Pogacar 2,0m
Roglic 2,0m
Pinot 2,0m
Carapaz 2,1m
Aru 2,6m
Bernal 2,7m
Nibali 3,0m
Thomas 3,5m
Froome 4,5m
Aztán ehez mérten lehet nézni ki hogy teljesít
FLZOLI
no
FLZOLI
no
Nyílván a munka világában általában a teljesítmény megelőzi a nagy pénzt. A pénz listát csak azért hoztam, hogy a nagy pénzek szempontjából ők számítanak jelenleg a nagykutyáknak a mezőnyben. Ha hozzák az elvártat ha nem.
több mint 4 éve
Hát oké, idei forma alapján DUMOULIN, THOMAS is max TIER5, de a nevük miatt jóval fentebb vannak.Ez egy darab WT verseny, a Lengyel tour. Igen csak azt tudja megverni, de ha komoly versenyekre megy komolyabbak jonnek szembe. Valoszinuleg ITT alapon nyert minimum a felen, de nem tudom szoval ez csak egy valoszinusitett tipp.Iden negy egyhetesen indult, mind a negyet megnyerte. Nem csak ITT-n volt jo. Csak ugy volt eselyuk ellene ha elesett. 😀 Nyilvan nem TdF-okat nyert, de csak azt tudod megverni aki szembejon. Nalam is. legit tier 2. Persze ha fel tud epulni a serulesebol, és nem ugy jar mint anno Beloki.Nincs nagy értelme feltétlen dobálozni a számokkal, de itt van kb:Mindegy hany tier vagy erosorrend, beraktad a top 22-be, ha ezt elosztod a GT-kre akkor a top 10 eselyes ahol indul.
TIER1
ROGLIČ, BERNAL
TIER2
TIER3
TIER4
TIER5
FLZOLI
Evenepoel-nak mit keres itt? 0 eredmenye van, annyit tudunk hogy jo ITT es nyomas alatt szar a lejton. A jovoben barmi lehet, de most itt?!
no
eaglesmcnabb
no
Evenepoel mindenkit alázott aki szembe jött az év elején (Bernal, Roglic, Pogacar ellen nem ment, de a többieket mind verte). 20 évesen 4/4 idén a többnaposokon a bukásáig.
Bitang jó generáció lehet ez, ha mindenki felnő az elvárásokhoz. Főleg az egynaposokon mehet majd durva kavarodás.
több mint 4 éve
no
7 304
en csak ramutattam hogy a penz kifizetes nem tukrozi az eredmenyt es nincs rangsorolhato erteke eredmenyben. Carapaz nem ennyiert nyerte meg a Giro-t es Sagan elmult 2 evi egyszem gyozelme ellenere is megerte a Bora-nak. Valverde hiaba nem GC eselyes megeri a Movistar-nak a milliokat a szinte csak neki fontos kisebb Spanyol versenyeken valo kiemelkedoen jo szereplesert.Csak a GC esélyeseket tettem bele pl. Valverde-t is kihagytamDe ha feltétlen rengsorolni akarunk, itt vannak a GC menők pénzei:Sagan 5m
Lopez 1,5m
Bardet 1,7m
Dumoulin 1,8m
Quintana 1,9m
Pogacar 2,0m
Roglic 2,0m
Pinot 2,0m
Carapaz 2,1m
Aru 2,6m
Bernal 2,7m
Nibali 3,0m
Thomas 3,5m
Froome 4,5m
FLZOLI
no
FLZOLI
több mint 4 éve
Csak a GC esélyeseket tettem bele pl. Valverde-t is kihagytamDe ha feltétlen rengsorolni akarunk, itt vannak a GC menők pénzei:Sagan 5m
Lopez 1,5m
Bardet 1,7m
Dumoulin 1,8m
Quintana 1,9m
Pogacar 2,0m
Roglic 2,0m
Pinot 2,0m
Carapaz 2,1m
Aru 2,6m
Bernal 2,7m
Nibali 3,0m
Thomas 3,5m
Froome 4,5m
FLZOLI
no
több mint 4 éve
no
7 304
Ez egy darab WT verseny, a Lengyel tour. Igen csak azt tudja megverni, de ha komoly versenyekre megy komolyabbak jonnek szembe. Valoszinuleg ITT alapon nyert minimum a felen, de nem tudom szoval ez csak egy valoszinusitett tipp.Iden negy egyhetesen indult, mind a negyet megnyerte. Nem csak ITT-n volt jo. Csak ugy volt eselyuk ellene ha elesett. 😀 Nyilvan nem TdF-okat nyert, de csak azt tudod megverni aki szembejon. Nalam is. legit tier 2. Persze ha fel tud epulni a serulesebol, és nem ugy jar mint anno Beloki.Nincs nagy értelme feltétlen dobálozni a számokkal, de itt van kb:Mindegy hany tier vagy erosorrend, beraktad a top 22-be, ha ezt elosztod a GT-kre akkor a top 10 eselyes ahol indul.
TIER1
ROGLIČ, BERNAL
TIER2
TIER3
TIER4
TIER5
FLZOLI
no
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Iden negy egyhetesen indult, mind a negyet megnyerte. Nem csak ITT-n volt jo. Csak ugy volt eselyuk ellene ha elesett. 😀 Nyilvan nem TdF-okat nyert, de csak azt tudod megverni aki szembejon. Nalam is. legit tier 2. Persze ha fel tud epulni a serulesebol, és nem ugy jar mint anno Beloki.Nincs nagy értelme feltétlen dobálozni a számokkal, de itt van kb:Mindegy hany tier vagy erosorrend, beraktad a top 22-be, ha ezt elosztod a GT-kre akkor a top 10 eselyes ahol indul.
TIER1
ROGLIČ, BERNAL
TIER2
TIER3
TIER4
TIER5
FLZOLI
no
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
no
7 304
Ez az oldal erdekes, de ez az elert pontokat nezi aminek semmi ertelme kb.A legjobban egyébként ez az oldal mutatja Keldermann nem "franchise" rider mivoltát:Mondjuk Bernal egy szerencsés tourral mitől tier 1?Pogacar nagyon nem tier 2 azok után amit a tavalyi vueltán és idén a touron mutatottNyilván az idei szezon után TIER1 ő is, dee mondjuk Bernal vissza kéne essen a 2-be
Heisman
FLZOLI
somoskovig
www.cyclingranking.com/rider/26875/wilco-kelderman
Az összes GC menőnek a lőlapján rengeteg győzelem vagy legalább szakasz van.
Bernal mondjuk a Tour mellett nyert egy Paris - Nice, Tour de Suisse, Tour of California-t 2 év alatt.
Plussz a mezőny messze legerősebb csapata leadernek rakta a legfontosabb versenyen idén, ha nem ez a TIER1 nem tudom mi.
FLZOLI
4 db ATP 500 verseny egyenlo egy Grand Slam-el. Ha ezt elfogadjuk igaznak akkor jo ez. Nalam nem igaz.
több mint 4 éve
no
7 304
Nincs nagy értelme feltétlen dobálozni a számokkal, de itt van kb:Mindegy hany tier vagy erosorrend, beraktad a top 22-be, ha ezt elosztod a GT-kre akkor a top 10 eselyes ahol indul.
TIER1
ROGLIČ, BERNAL
TIER2
TIER3
TIER4
TIER5
FLZOLI
több mint 4 éve
Tier 1. Jeleneg szerintem csak Pogacar, Bernal és RoglicŐk azok, akik akarmelyik GT-n elindulnak eselyesek. Alattuk meg kb van 10 kerekparos akinek ha kijon a forma akkor labdaba rughat, meg kb ugyanennyi fiatal tehetseg akibol egy kis szerencsevel lehet tier 1 a kovi ket evben.
Pl. Nibali, Fuglsang es Alaphilippe joindulattal se tartozik kozejuk, az olasz folott elrepult az ido, a masik ketto meg talan sohasem volt osszetett meno, mert mindketto gyenge grimpeur, anelkul meg kurvanehéz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
no
7 304
De ha feltétlen rengsorolni akarunk, itt vannak a GC menők pénzei:Sagan 5m
Lopez 1,5m
Bardet 1,7m
Dumoulin 1,8m
Quintana 1,9m
Pogacar 2,0m
Roglic 2,0m
Pinot 2,0m
Carapaz 2,1m
Aru 2,6m
Bernal 2,7m
Nibali 3,0m
Thomas 3,5m
Froome 4,5m
FLZOLI
több mint 4 éve
no
7 304
Ezert jo a sok nev, mert rogton latszik ki hogy gondolja.Nálam tier 1-ben vannak max 10-en: Froome (ha felépül), G Thomas (ha felépül), Bernal, Roglic, Pogacar, S. Yates, Valverde, Domoulin, Kruiswijk (ha végre felépül és nem évente műtik), Buchmann. Rájuk bármikor tudok csapatot felhúzni.Nairo-t utalom, de ha o tier 2 akkor tenyleg Wilco nem tartozik oda.Lopez, Landa, Quintana, MasGT esélyes szempontból mondjuk Lopez.Nalad ki akkor a tier 2?Mindenkit a sajat koordináta rendszerében kell értelmezni. Mint kerekes elit hiszen pro tour csapat premium embere.Nem is irtam, hogy top eselyes, de azok utan ( es ok nagyon kevesen vannak ) a kovetkezo tier-ben van es mint eselyes ott van.En buszke lennek ha lenne egy magyar ilyen teljesitmennyel, de a peloton 90%-nal jobb.Most nem az a kérdés világ szinten klasszis kerekes e. Nyilván elit mindenki akiket gt-n indítanak a csapatok. Csak ő sosem volt és lesz top esélyes szint.
no
FLZOLI
no
FLZOLI
no
FLZOLI
Willie Parker
no
Willie Parker
több mint 4 éve
A legjobban egyébként ez az oldal mutatja Keldermann nem "franchise" rider mivoltát:Mondjuk Bernal egy szerencsés tourral mitől tier 1?Pogacar nagyon nem tier 2 azok után amit a tavalyi vueltán és idén a touron mutatottNyilván az idei szezon után TIER1 ő is, dee mondjuk Bernal vissza kéne essen a 2-be
Heisman
FLZOLI
somoskovig
www.cyclingranking.com/rider/26875/wilco-kelderman
Az összes GC menőnek a lőlapján rengeteg győzelem vagy legalább szakasz van.
Bernal mondjuk a Tour mellett nyert egy Paris - Nice, Tour de Suisse, Tour of California-t 2 év alatt.
Plussz a mezőny messze legerősebb csapata leadernek rakta a legfontosabb versenyen idén, ha nem ez a TIER1 nem tudom mi.