Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 5 éve
Mas celkozonseg, nem szamit kulonosebben. Lesz par nap full on kerekparral, nekunk csak jo.Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Párhuzamosan a Vueltával és jó pár "tavaszi" klasszikussal.
Mikey
FLZOLI
több mint 5 éve
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Párhuzamosan a Vueltával és jó pár "tavaszi" klasszikussal.
Mikey
több mint 5 éve
szerintem akkor sem lesz Mo-on. Jovore. Jobban is jarna mmindenki.
több mint 5 éve
Lehet.Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Vagy nem. 😊
Mikey
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Vagy nem. 😊
Mikey
több mint 5 éve
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.
több mint 5 éve
mar nem emlekszem ki nyilatkozta, hogy ha elmarad a TDF akkor talan 3 csapat eli tul. Remelem lesz ideny. A Mapei-re lennek kivancsi hogy a kevesebb versenyen milyen aranyban gyoznek. Meglepne ha tudnak tartani.
több mint 5 éve
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Azt nem ismerem de 3 napon nem mulhat.
Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
(Ha valaki ismeri a rendelkezést részletesebben, okosítson ki)
jamaicababa
több mint 5 éve
dawyd728
4 129
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Szerintem 3x változik addig még a tiltás. Feleslegesnek érzem ezekre a hírekre komolyabban reagálni. Mintha mock draftot csinálna valaki a 7. körre. Szép dolog, csak időpazarló.
Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
jamaicababa
több mint 5 éve
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Hát érdekes a minőség, de meg lehet szokni 😊 Aludni ugyan úgy lehet rá 😊 www.olympicchannel.com/en/live/event/2020-uci-the-digital-swiss-5-rouvy-tour-de-suisse/video/detail/race-1-the-digital-swiss-5/
több mint 5 éve
Egyértelműen Tj nyerne! 🤣Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtaRákötik őket egy reaktorra és megmérik, hogy ki termelte a legtöbb wattot.
www.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
FLZOLI
Fast Willie
több mint 5 éve
Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtaRákötik őket egy reaktorra és megmérik, hogy ki termelte a legtöbb wattot.
www.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
FLZOLI
több mint 5 éve
Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtawww.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 5 éve
Már látom magam elött...Tour de Frites!
több mint 5 éve
Ez a jelen már... Szobabicikli verseny online, ez a jövő 😊 Ha már minden pattanásos kígyóvállú hülyegyerek Hamiltonnak képzeli magát mert van kormánya, bőven lehetne a biciklivel is nyitni ebbe az irányba
FLZOLI
több mint 5 éve
Szobabicikli verseny online, ez a jövő 😊 Ha már minden pattanásos kígyóvállú hülyegyerek Hamiltonnak képzeli magát mert van kormánya, bőven lehetne a biciklivel is nyitni ebbe az irányba
több mint 5 éve
Ha egy versenyt választhatnék az évben, ami mindenképpen legyen megtartva, akkor az a Lombardia. Nagyon megnézném, de szigorúan csak bergamoi befutóval. Nekem az év sportpillanata lenne.Én a Paris-Roubaixvel vagyok ugyanígy, csak Velodromeos befutóval.
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 129
Tour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?Ezeket a híreket én nem veszem komolyan. Kb annyi hírértéke van, h nyár végéig biztos nem lesz semmi. Más egyéb az jóslás. Meg őszintén el nem tudom képzelni hogy lesznek befutók. Oké hegyekre nem engednek fel embereket. Azt is ki lehet azért játszani, de vegyük úgy megoldják. Mi lesz a sík befutókkal? A városoknak hol éri meg? Hogyan biztosítják, h közelébe ne menjenek az emberek. Azt se hiszem, h feloldanák a tömegrendezvényekre szóló létszám korlátozásokat.
Vuelta akkor október?
tüsi91
Kb ezt az aug. vége dátumot is úgy kell kezelni, h ettől számítva már mérhető esélye van egy rendezésnek, minden korábbi kizárva. Mindegy.
Ha egy versenyt választhatnék az évben, ami mindenképpen legyen megtartva, akkor az a Lombardia. Nagyon megnézném, de szigorúan csak bergamoi befutóval. Nekem az év sportpillanata lenne.
több mint 5 éve
És a másik lábára nem húz semmit? 😊Összevonják az útvonalakat és mindhárom országban tekernek pár szakaszt. A végső győztes meg kap egy sárpa pólót, egy piros nadrágot és egy pink zoknitTour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?Szerintem áttolják jövő nyárra.
Vuelta akkor október?
tüsi91
Vagyis elmaradnak ezek mind.
Sobri Jóska
FLZOLI
több mint 5 éve
Tour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?A prioritás a Tour a három háromhetes körversenyből, elvileg azt megtartják, ha minden jól alakul, a másik kettőt nem. A Tour ha szeptemberben lesz, akkor a VB is csúszik egy-két hetet októberre, mert fedné egymást a kettő időpontja.
Vuelta akkor október?
tüsi91
több mint 5 éve
Összevonják az útvonalakat és mindhárom országban tekernek pár szakaszt. A végső győztes meg kap egy sárpa pólót, egy piros nadrágot és egy pink zoknitTour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?Szerintem áttolják jövő nyárra.
Vuelta akkor október?
tüsi91
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Tour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?Szerintem áttolják jövő nyárra.
Vuelta akkor október?
tüsi91
több mint 5 éve
Szerintem tök jó sorozat volt, érdekes sztorikat vettek végig (jó az az év alapból jó alapanyag volt a csapat szempontjából)Netflixre felkerült egy a Movistarról szóló sorozat 😊Nem tudom melyik volt szarabb tavaly, a csapatmunkájuk vagy a netjük.
www.netflix.com/hu/title/81130094
youtu.be/WRP7AuFibg0
FLZOLI
Heisman Trophy