Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
iden lejar a szerzodese es ott valosabb hogy eligazol.
Froome szempontjabol: a TDF elotti valtasnal 3 csapat tudna penzt elovenni ra. Ebbol a legjobb lehetoseg a Movistar lenne, ahol a csapat qva jo es van tapasztalat is.
A csapatok szempontjabol erthetetlen lenne mert a riziko hogy nem lesz mar elatleta az tul nagy, de az ha lesz ideny, de legkesobb a telen kiderulne a keroknek is.

Ez csak piac felmeres, bar Bernal nyilatkozata nem sikerult fenyesre es ezt kezelnie kell Sir B-nak mert akar Movistar-ba is atcsaphat ahol a "3 ember-6 part" alakult ki.
no
A Movi egy csóró csapat már évek óta. Ezért volt hogy inkább nevelték mint vették a spilereket.

több mint 5 éve
dawyd728 4 129
Nem tudom mit lehet ezen kezelni. Bernal az arany tojást tojó tyúkja Sir B-nek. Szerintem annyit tett, amit az ő helyzetében meg lehet tenni. Thomas 1 évvel ezelőtt nem nyilatkozhatott ilyet. Mivel fiatal és övé a jövő, hiába van idén még talán Froome felé billenve az esélyek, tudja jól, h Thomas és Froome pályafutása nem tart sokáig. Nyilván Ineos a brit piac miatt jobban örülne egy Froome győzelemnek, de hosszútávon sem akarnak a két szék közül a földre esni, és ideje korán elüldözni a legnagyobb tehetségüket.
Szurkolói szemmel lehet mondani nem szimpatikus az ilyen. Csak valahol az is egy sportolói skill, h hogyan tudod elérni a saját helyzeted minél jobb legyen, míg ellenfeledé minél rosszabb. Legnagyobb sportolók kíméletlenül betettek az ellenfeleknek pályán és azon kívül egyaránt. Lehet kis plusz pénzzel, vagy különböző szerződésben lévő megkötések enyhítésével be tudják majd fogni a száját, de végül is azzal is nyert valahol.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 700
iden lejar a szerzodese es ott valosabb hogy eligazol.
Froome szempontjabol: a TDF elotti valtasnal 3 csapat tudna penzt elovenni ra. Ebbol a legjobb lehetoseg a Movistar lenne, ahol a csapat qva jo es van tapasztalat is.
A csapatok szempontjabol erthetetlen lenne mert a riziko hogy nem lesz mar elatleta az tul nagy, de az ha lesz ideny, de legkesobb a telen kiderulne a keroknek is.

Ez csak piac felmeres, bar Bernal nyilatkozata nem sikerult fenyesre es ezt kezelnie kell Sir B-nak mert akar Movistar-ba is atcsaphat ahol a "3 ember-6 part" alakult ki.
több mint 5 éve
 www.origo.hu/sport/egyeni/20200514-chris-froome-tour-de-france-csapatvaltas-ideny-kozben.html
steelwolf
Az Ineos szempontjából érthető, ha a fiatalabbakra (és gondolom jóval olcsóbb) emberekre építene a jövőben.

Aztán lehet Froome is jól jön ki a dologból végül, és egy másik csapatban jóval szimpatikusabb lesz az emberek szemében mint a "steril" Sky-ban.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 633 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.origo.hu/sport/egyeni/20200514-chris-froome-tour-de-france-csapatvaltas-ideny-kozben.html
több mint 5 éve
2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.
no
nálam a 2008-as Saxo a Best.
eaglesmcnabb
Nagyon jok voltak. Nalam ott az ellenfelek hianya zavar egy picit ezert is emelkednek ki nagyon. Egy evre ra meg mindig piszok eros, de az Astana beledongolt a foldbe mindenkit, de ez a ket csapat gyilkolt A 3. szamu ember 6. lett es Leipheimer feladta toluk aki Andy S elott volt 1 perc 10mp-el a 12. szakasz utan.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 150 — je suis poloska
2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.
no
nálam a 2008-as Saxo a Best.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Szerintem itt én vagyok az egyetlen aki drukkolt Contadornak 😀
Másik kedvencem meg Quintana... szóval jah 😀
Heisman Trophy
Contador talan az egyik legnepszerubb kerekes volt a maga idejen. Nalam o MEH. Contador stilusa, allandoan tamadt kep maradt az emberben, de a kozeg az nagyon hig volt. Az Astana doppingjai miatt nem mehetett a TDF-re sem. Mikor beleszaladt egy sky-ba utana mar nem ficankolt es sajnos ez egybe esett az eltiltasabol valo visszajovetele.
Nemreg kerdeztek a parharcat Froome-al. Az allandoan tamadok es hajtok erzesbol vs a power meter nezese a vonat mogott kalkulalva mindent kep lett festve. Alberto baratunk elhagyna a p-metert a versenyen. 5 kerdes mulva a Giro-n izgult-e a triko elvesztese miatt Landa-Aru ellen. A valasz: AAA nem, hisz tudtam ha 400 watt-ot termelek folyamatosan akkor keptelenek lesznek hozni rajtam annyit. WTF

Contador nem a maganyos pisztolyparbajfeherkalapos hos volt hanem brutalis csapatokban tolta, de a stilusa nezobarat. 2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.

Nairo-t utalom. Rola nem irok.😊
több mint 5 éve
Ranezve a listara ujra, nincs ember aki Valverde-t valasztana Hinault-Coppi-Anquetil helyett. Utana gorgetnem kellene de nem is teszem meg.
no
Ez nem szubjektív lista, csak simán egy pontrendszer alapján (talán amit a UCI is használ bár ez passz) állítottak egy listát. És Valverde bazi sok versenyt és szakaszt nyert, jóval többet mint egy "sima" GC versenyző szokott
FLZOLI
Ezt hivom en szubjektiv listanak. 😊
Mint a PFF, nem mondja meg hogy szamolja. A ellenfelek erossege/ presztizs csak nem meri leiirni mennyit er egy Milan-San R vs egy Giro szakasz vs E3. Mikor ezek meg vannak utana mar egyszeru matek.

Csak egy sarga trikoert harcolot nem erdekli ha egy szakaszt sem nyer kozben.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 150 — je suis poloska
Én nem szerettem Contadort, mert Schleck fan voltam, de Nibalit hozzá hasonlítani szerintem blődség, mert egy csúcson levő Contador percekkel vert egy csúcson levő Nibalit. ha jól emlékszem, Nibali egyszer verte meg Contadort GT-n, amikor a spanyol bukott és fel kellett adnia a Tourt.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

Ez lett a WT idoszak legjobb GC sorrend Pickering-eknel.

Nalatok ki lenne elorebb Nibali vagy Contador?
no
WT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?

Amúgy ha össz kerékpáros teljesítmény, akkor Cancellara, Cavendish, Valverde, Sagan, Froome akik a saját kategóriájukban olyat alkottak, ami teljesen egyedi.

A lista alapján gondolom csak a GT versenyzők, akkor Froome, de csak az eredményei miatt. Contador sokkal népszerűbb és tehetségesebb kerekes volt szerintem.

Ez egy elég jó lista egyébként a témában (igaz nem a GT-re koncentrálnak hanem mindegyik profi eredményre):

www.cyclingranking.com/riders/overall/2020
FLZOLI
World Tour idoszak.
General Classification a Grand Tour-okon.

Nem nepszerusegi versenyrol van szo. A tehetsegesebb meg milyen ertelemben?

Szerintem borzaszto lista. Kivancsi vagyok a pontok hogy jottek ki, mert ott lesz a kutya elasva ha latnanak mit hogy ertekelnek mert addig mindenki a sajat ertekrendje alapjan szedi szet a listat. Igaz utana meg az ertekrendjuk miatt tennenk. 😊
no
Értettem elsőre is, csak egyszerűbb lett volna a dátumot beírni (2011-től), nem mindenki vágja ezt fejből ezért 😊

Simán Froome, Contador, Nibali "uralta" ezt az időszakot, kinek ki éppen a szimpatikusabb azt rakja előbbre, de az utánuk lévőket nem tudom mi értelme listázni. Nairo csont nélkül negyedik, utána holtverseny végig.
FLZOLI
A datum direkt nem lett tisztazva naluk es 2009 bol indultak el hiszen volt atfedes es visszabb is nyultak es beleszamoltak az akkori eredmenyeiket es kettojuk szubjektiv listaja es varjak a velemenyeket ha masnak mas.

Amugy naluk Froome.....Nibali/Contador...............Nairo. es utana nagyon szoros. Bernal lemaradva hisz nem volt ideje meg, ahogy Roglic-nak sem.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Szerintem itt én vagyok az egyetlen aki drukkolt Contadornak 😀
Másik kedvencem meg Quintana... szóval jah 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
WT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?

Amúgy ha össz kerékpáros teljesítmény, akkor Cancellara, Cavendish, Valverde, Sagan, Froome akik a saját kategóriájukban olyat alkottak, ami teljesen egyedi.

A lista alapján gondolom csak a GT versenyzők, akkor Froome, de csak az eredményei miatt. Contador sokkal népszerűbb és tehetségesebb kerekes volt szerintem.

Ez egy elég jó lista egyébként a témában (igaz nem a GT-re koncentrálnak hanem mindegyik profi eredményre):

FLZOLI
World Tour idoszak.

Szerintem borzaszto lista. Kivancsi vagyok a pontok hogy jottek ki, mert ott lesz a kutya elasva ha latnanak mit hogy ertekelnek mert addig mindenki a sajat ertekrendje alapjan szedi szet a listat. Igaz utana meg az ertekrendjuk miatt tennenk. 😊
no
Értettem elsőre is, csak egyszerűbb lett volna a dátumot beírni (2011-től), nem mindenki vágja ezt fejből ezért 😊

Simán Froome, Contador, Nibali "uralta" ezt az időszakot, kinek ki éppen a szimpatikusabb azt rakja előbbre, de az utánuk lévőket nem tudom mi értelme listázni. Nairo csont nélkül negyedik, utána holtverseny végig.

több mint 5 éve
Ranezve a listara ujra, nincs ember aki Valverde-t valasztana Hinault-Coppi-Anquetil helyett. Utana gorgetnem kellene de nem is teszem meg.
no
Ez nem szubjektív lista, csak simán egy pontrendszer alapján (talán amit a UCI is használ bár ez passz) állítottak egy listát. És Valverde bazi sok versenyt és szakaszt nyert, jóval többet mint egy "sima" GC versenyző szokott

több mint 5 éve
több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no

FLZOLI
World Tour idoszak.

több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
Egyértelmű Nibali.
1. Nibali
2. Contador
3. Froome
(Froome igazából megítélhetetlen, annyira agyon volt segítve. Ami nem az ő "hibája", de így nem tudott egyedül maradandót, legendásat alkotni, "csak" eredmények szintjén.)
Sobri Jóska
Eros GC csapat nelkul nem nagyon van siker. Eros versenyzo nelkul sincs. Az egyik jobba teszi a masikat.

Itt egy nevsor 2015 TDF: Uran-Kwiatowski-Tony Martin-Trentin-Stybar-Golas-Cavendish-Renshaw-Vermote
Uran (2db 2.hely a Giro-n, a szokasos a sky-ban kivalo segitseg ) 42. helyezest ert el. A csapat profi csak nem GC.
2018 Giro-n S Yates csapata a legerosebb es egy pontig o maga is es ledaralta a mezonyt. Mikor felrobbant a csapata nem ert semmit. Mig a Vueltan mar a Movistar hiaba volt erosebb az Orica-nal Yates elverte hiaba volt Nairo-Valverde.

A fenti listabol Dumoulin kapta a leggyengebb tamogatast, Nibalinak a legnehezebb. O az aki mindenhol eros de nem a legjobb semmiben, ezert nehez ra "idealis" csapatot epiteni.
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
Nibali!!
Contador | bizonyítottan | kokszos!
steelwolf
Gondolom a Sky is full tiszta volt, amikor a semmiből építettek egy világverő csapatot, ahol mindenki megtáltosodott 😊
FLZOLI
Pont annyira mint a tobbiek. Kozel sem a semmibol.
több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no

több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
Nibali!!
steelwolf
Gondolom a Sky is full tiszta volt, amikor a semmiből építettek egy világverő csapatot, ahol mindenki megtáltosodott 😊

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
Egyértelmű Nibali.
1. Nibali
2. Contador
3. Froome
(Froome igazából megítélhetetlen, annyira agyon volt segítve. Ami nem az ő "hibája", de így nem tudott egyedül maradandót, legendásat alkotni, "csak" eredmények szintjén.)

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 633 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

no
Nibali!!
több mint 5 éve
1. Froome
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal

több mint 5 éve
Itt nem lesznek egyenlo feltetelek.
Bernal/Nairo/Del-Amerikaban elok magaslaton kerekezhetnek az uton, G Thomas most utazott Monaco-ba hogy kimehessen az utra ujra, mert Wales-ben ki sem mehet. Dumoulin folyamatosan kimehetett, de tengerszinten.

Ettol fuggetlenul en orulnek ha elindulna ujra. Meg csillag sem lenne nalam. Meg Nairo eseteben sem.

Az is tetszik hogy itt nem lenne alibi a szezon 3/4 a csapatoknal. 1-2 felkeszules kivetelevel nyerni mennenek. Raadasul az egynapos es a GC teljesen kulonvalna. Es a lenyeg a tuleles erdekeben is fontos lenne a szezon.
több mint 5 éve
dawyd728 4 129
Én bevallom nem hiszem, h képernyők előtt leszek, ha lesz egyáltalán bármi is. Annyira mindenki mindent az év második felében akar bepótolni, h isten igazából kb mindentől elmegy a kedvem. Nem csak kerékpár. Pl tegyük fel egy lefújt sportág/bajnokság meccsei már most jobban érdekelnek, mikor visszatér az új idénnyel, mint az összes többi, aki a tv-s pénzek miatt, vagy a nem lévő biztosítás miatt irtózatosan kapkod és fut a pénze után. Értem a hajtóerőt, de ettől még nem szimpatikus egyáltalán.. Nekem nem kellenek száz számra érdemtelen győztesek, csak mert szórakozni akarok. Nyerjenek a legjobbak. Persze értem, h így is azonosnak lehet mondani a feltételeket, de attól még sosem látott körülményekhez valószínű megoszlik majd ki így, ki úgy fog tud alkalmazkodni, ami rengeteg meglepő, eredménnyel fog szolgálni, gyakran érdemtelen győztesekkel. Nekem meg nem kell, h csillagozzon mindenki minden sportban. Mondom nem kerékpár specifikusak ezek az érzelmek. Soha nem voltak ilyen elvonási tüneteim sport iránt. Már 1 hónap is sok volt sport nélkül, de mégis azt mondom, ezek a muszáj megoldások engem nem vonzanak.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 320 — Vikings fan
Na ez nem lesz semmi!
 twitter.com/EurosportHU/status/1257957185260269568
iktriad
Igen, valószínűleg semmi se lesz belőle.