Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 7 éve
dawyd728 3 849
Én azért feltenném azt a kérdést a TDF szervezőinek, de talán a világ összes versenyszervezőjéhez, miért kell az abszolút sík szakaszon (ahol 99%-ra jósolható a mezőnyhajrá) keskeny és kanyargós utolsó 1-2 km a szakasz végére? Az állandó jobbra balra kanyargó utakon folyamatosan megy egyik oldalról a másikra a helyezkedés. Ehhez jön még keskeny 2 sávos útszakasz és máris kész a baj. Persze a második bukás, legyen bármilyen széles az út, megtörtént volna. Legyen dimbes-dombos, mint mondjuk a tegnapelőtti, azzal nincs gond.
Nem hiszem el, h nincs 1km hosszú (10-15m széles), nyíl egyenes utca Vittel nagyságú városokban. Max nem a városháza előtt lesz a befutó..
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 112
Hát az egyik még itt lehetne, ha van egy kis esze.
Várj csak... Akkor mindkettő.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 717
Cavendish válltörés, természetesen nem folytatja. Egy nap alatt két top sprinter mínusz, csodás.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 489 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kár érte, pedig idén demare megfogta volna anélkül is a zöld trikóban

de legalább nem kell többet nézni a fejét, nem igen emlékszem nála ellenszenvesebb bringásra.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
 twitter.com/Laura_Meseguer/status/882282691219030017
dawyd728
#faszkivan 😕
több mint 7 éve
dawyd728 3 849
 twitter.com/Laura_Meseguer/status/882282691219030017
több mint 7 éve
dawyd728 3 849
Visszanézve jó pár kameraállásból, már nem vagyok annyira magabiztos, h kizárást érne. A mezőny végére alap, h visszaküldeném.
több mint 7 éve
Uh Degenkolb és Swift mekkorát repült.

Démare győzelmének örülök.

Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 112
Sagan lerendezte Degenkolbot rendesen. Nem tudom mi szükség volt erre, de majd az okosok megmondják...
Szerintem ebből bünti lesz.

Edit: Cav volt nem Degenkolb.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 7 éve
dawyd728 3 849
Mekkora esés, te jó ég. 😕
Sagant én kizárnám. Ráküldi a korlátra 70-nél.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
van Keirsbulck szerintem nem így képzelte el a mai napot. 😀
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nibali nélkül így is hiányos volt igazi összetett menő nélkül a Bahrain. Így max. marad Colbrelli a sprinteknél.
danyly
Ehhez a mezőnyhöz kevésnek érzem Sonnyt, de egyébként örülnék ha tudna egyet nyerni.
Mikey
Nem győzelmi esélyekre gondoltam max. Top5. Úgy értettem, hogy ott (a sprintekben) tudnának maradandót alkotni + ezek után maradnak a szökések.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
dawyd728 3 849
Rengeteg sík sprint szakasz között üdítő 1-1 ilyen.
több mint 7 éve
Hahh, Sagan kicsit bénázva is nyert Longwyban! 😊 😊
több mint 7 éve
Nibali nélkül így is hiányos volt igazi összetett menő nélkül a Bahrain. Így max. marad Colbrelli a sprinteknél.
danyly
Ehhez a mezőnyhöz kevésnek érzem Sonnyt, de egyébként örülnék ha tudna egyet nyerni.
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 578 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
csak bevárták a Postalosokat, és még Froome biciklit is cserélhetett

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Most olvasom, hogy Ion Izagirre is feladta tegnap. A Bahrain-Merida vezetői biztos megfejelték a falat párszor...
több mint 7 éve
Persze hülyeség mert mentek rendesen. Arra értettem, hogy Froome akár meg is nyerhette volna,de "ha" nincs a sportban.

A demonstráció elkezdődött.

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szegény Valverde, valahogy elátkozták a sajtszagú csigazabálók úgy tűnik.....
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a jó öreg Wiggins előbb-utóbb borítani fog és kitálal a Sky belügyekről. Ettől függetlenül messze a legprofibb csapat jelenleg, de azért reméljük, hogy idén valaki megszorongathatja majd őket....

több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Jó szar idő volt. Froome meg nem kockáztatott, nem itt kell megnyerni a versenyt.
A Movistar taktika máris megdőlt, így nagyon nehéz lesz nekik, bár nálam egyáltalán nem favorit a kis kolumbiai. Valverdét én is sajnálom, szimpatikus versenyző. Nem fiatal már ő sem, nem tudom látjuk-e még a Touron.

Első 8-ban 4 SKY-os, az kemény.
danyly
Nem itt kell megnyerni a versenyt??? Nem kockáztattak??? Nagy kár, hogy itt nincs telemetria...tök mindegy, hogy ha a kanyarokban elóvatoskodták, amikor a sima részeken sz@rráverték a mezőnyt 😕 uspostal blackflash...
több mint 7 éve
Jó szar idő volt. Froome meg nem kockáztatott, nem itt kell megnyerni a versenyt.
A Movistar taktika máris megdőlt, így nagyon nehéz lesz nekik, bár nálam egyáltalán nem favorit a kis kolumbiai. Valverdét én is sajnálom, szimpatikus versenyző. Nem fiatal már ő sem, nem tudom látjuk-e még a Touron.

Első 8-ban 4 SKY-os, az kemény.

több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Jó lenne egy olyan Tour, amin az utolsó héten is még többen versenyben vannak a sárgáért, ilyen utoljára 2011-ben volt.
Kampman
Sokáig izgulhattál...Valverde Out, a Sky vitaminnal pedig nem lehet felvenni a versenyt 😕
több mint 7 éve
Froome máris fél perc előnyben. Négy Sky kerekes az első nyolcban. 😒
több mint 7 éve
Basszus Valverde mit bukott. Nagyon komolynak tűnik.
Heisman Trophy
Fel is adta. Nagyon sajnálom az öreget.