Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 9 éve
please vki összefoglalja hogy eddig mi történt, eddig nem láttam egy szakaszt sem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
dawyd728
4 130
Kruijswijk... Mondjuk ezeket a keskeny utolsó pár km-es részeket igazán hanyagolhatná az ASO. Vagy változtassanak a szabályokon, de ez így egy túlélő show.
több mint 9 éve
Lilian Calmejane. Verseny előtt még a nevét sem ismertem, erre újoncként grand tour szakaszt nyer. Bravó.Atapumának elég jó kis elégtétel lehet most ez a piros trikó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Warren Barguil már tegnap feladta a Vueltát. Hivatalosan betegség miatt, de a fene se hiszi el, ezeknek mindig valami betegségük van, olyan sosincs hogy szimplán gyengék.Hatalmas csalódás eddig az ember, na.
több mint 9 éve
marc mad madiot megint kitett magáért :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez mégis milyen emelkedő volt? Atyaúristen...Felkerült a bakancslistámra, ezen egyszer fel kell tekernem. Akarom írni, egyszer meg kell próbálnom feltekerni. 😊
Jughead
Froome-ról és az ő saját tempójáról az az érzésem, hogy bárhova fel tudna menni, szerintem a Mt. Everestre is egy szuszra.
több mint 9 éve
Contadornak nem feküdt a hegy, de azért az 1:20 nagyon sok innen nem tudom, hogy fog feljőnni.Hát hogy visszacsúszni nem nagyon van hova. 😉
Jughead
több mint 9 éve
Ez mégis milyen emelkedő volt? Atyaúristen...Geniez nagyot dolgozott. A Movistar duója és Chaves erősnek tűnik (aztán lehet a Movistarnak triója van, és Fernandez sunyiban üti a 2 nagyot? Na jó 1 szakasz után ezt erős kimondani) Froome meg hogy a francba került már megint a 4. helyre?
Contadornak nem feküdt a hegy, de azért az 1:20 nagyon sok innen nem tudom, hogy fog feljőnni.
López szerencsétlen most épp bukott, de talán nem is baj ez, így legalább szabadon és tét nélkül versenyezhet majd.
több mint 9 éve
Elkezdődött! 😊Az Astana számára stílszerűen, az elsőszámú emberüknek kb. 5 km után technikai gondjai voltak, ezért otthagytak vagy egy percet. 😃
több mint 9 éve
Néhány érdekesebb csapatváltás, ami szerintem említést érdemel:Philippe Gilbert -- Etixx-Quick Step
Daniele Bennati -- Movistar
Tony Martin -- Katusha
John Degenkolb -- Trek-Segafredo
Jarlinson Pantano -- Trek-Segafredo
Nagyon kíváncsian várom, mi lesz jövőre a Trekből.
De előtte: 3 nap és Vuelta!
Az Astanánál nem lesz Fabio Aru, helyette a kolumbiai Miguel Ángel López lesz az elsőszámú ember, karrierje első grand tourján indulva. Nem gyenge a kazah csapat kerete sem.
A holland Lottónál Steven Kruijswijk és Robert Gesink is lesz, előbbi mint elsőszámú ember.
több mint 9 éve
dawyd728
4 130
Tegnap omniumban Viviani olimpiai bajnok lett Cavendish előtt. Amúgy megköszönhetik a címvédő Hansennek, h elsőként esett ki az eliminációs versenyen. Ott csak egy átlagos szerepléssel a dán simán nyerhetett volna.
több mint 9 éve
A Sky "B" kerete...Bárhol máshol elmenne Tour keretnek.
twitter.com/Laura_Meseguer/status/765114488819507200
Mikey
több mint 9 éve
A Sky "B" kerete...twitter.com/Laura_Meseguer/status/765114488819507200
több mint 9 éve
Frank Schleck is bejelentette a visszavonulását. Gondolom még az olimpián részt vesz.Nem puritózik, év végéig még versenyez. Lassan egy nagyon komoly csapatot össze lehetne rakni a visszavonulókból...
danyly
több mint 9 éve
Frank Schleck is bejelentette a visszavonulását. Gondolom még az olimpián részt vesz.A Sunweb-Giant csapatába is szivárognak a versenyzők (az Alpecin kiszáll ugye). Jön az Oricából az ausztrál Michael Matthews. Jó erősítés, kiváló versenyző. Korábban pedig a korábbi kiváló időfutamos német Geschke csatlakozott.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nem volt eszemben a tavalyi tesztverseny, mikor írtam Bardet-t és Vuillermozt, mint esélyes. Inkább az hogy szerintem tényleg nagyon fekszik nekik a pálya, | jó, egy kis elfogultság is van feléjük. 😊 |Ez pontosan így van, egy egynapos esemény megtippelhetetlen. De ha figyelted én sem ragadtam le egy két névnél. És megmondom az őszintét, nem is hiszek ebben a mindenki által favorizált Nibali-Valverde-Froome trióban. Más fog nyerni.A férfi országúti szám (magyar idő szerint) mikor lesz?Ha jó a kiírás az M4 Sport honlapján -- mindent fenntartással kezelek, amit ők írnak -- akkor szombat 14:30.
steelwolf
Írtam az olimpiai verseny esélyeiről:Ebben az a szép, hogy egynapos lévén igazából megtippelhetetlen ki fog nyerni.
bowl.one/forum/egyeb-temak/olimpia/1500142
danyly
Pl. franciáktól Bardet vagy Vuillermoz ugyanúgy odaérhet, sőt forma alapján esélyesebbnek is gondolom őket, mint az említett Alaphilippe-et, a pálya nagyon fekszik mindkettőnek.
De Navardauskas is jó lehet, Majka is, lehetne még sorolni a neveket.
Mikey
A franciákat ezért emelted ki pl. mert a tavalyi riói tesztversenyen Vuillermoz nyert, míg Bardet 3. lett? Vagy ez ettől a ténytől teljesen független?
Mert valljuk be a franciák direkt erős csapatot küldtek arra az 1.2-es viadalra, mert az útvonal dettó ua. mint a mostani olimpiai pálya (csak rövidebb). Akkor 164 km tettek meg, de igazából a franciákon kívül nem volt erős nemzet. A 73 indulóból pl. 29 ért célba.
www.aquecerio.com/aquecerio/results/c73r_final_results_road_race_mens_road_race_mens_road_race_rr_-_m_-_e.pdf
Majka esete is érdekes, mert ő azért teljesített idén egy Giro/Tour párost, nem is akármilyen eredménnyel. Nagyon keményen oda tette magát mindenhol, ahol rajthoz állt. Ez igaz pl. az idei lengyel bajnokság mezőnyversenyére is. A szervezők egy, a riói pályához hasonlatos útvonalat szerkesztettek meg, amit Majka behúzott. 222 km volt a táv (egy 37 km-es körpálya, amit 6x teljesítettek), és volt benne két emelkedő (egy 2 km-es, és egy 4 km-es hosszúságú). Ezek hasonlatosak a brazil terephez (nem túl hosszú mászás, és nem túl magas dombok, és hullámzó pálya).
Navardauskas-t sem érzem éppen top formában erre a pályára, bár idén ő is behúzta a litván bajnoki címet. Konovalovassal párban kevésnek érzem őket, kicsit elvesznek a mezőnyben. De ki tudja, bármi lehet szombaton.
danyly
Én sem hiszek a "nagy hármasban," főleg nem Froome-ban, neki az időfutam -- szerintem -- meglesz, de a mezőnyverseny gyakorlatilag kizárt.
A többit majd meglátjuk, leginkább a jó versenynek szurkolok. 😊
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Froome időfutamban indul, nem?Igen, indul. Az egyik legnagyobb esélyes.
bmg
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Froome időfutamban indul, nem?
több mint 9 éve
Ez pontosan így van, egy egynapos esemény megtippelhetetlen. De ha figyelted én sem ragadtam le egy két névnél. És megmondom az őszintét, nem is hiszek ebben a mindenki által favorizált Nibali-Valverde-Froome trióban. Más fog nyerni.A férfi országúti szám (magyar idő szerint) mikor lesz?Ha jó a kiírás az M4 Sport honlapján -- mindent fenntartással kezelek, amit ők írnak -- akkor szombat 14:30.
steelwolf
Írtam az olimpiai verseny esélyeiről:Ebben az a szép, hogy egynapos lévén igazából megtippelhetetlen ki fog nyerni.
danyly
Pl. franciáktól Bardet vagy Vuillermoz ugyanúgy odaérhet, sőt forma alapján esélyesebbnek is gondolom őket, mint az említett Alaphilippe-et, a pálya nagyon fekszik mindkettőnek.
Mikey
A franciákat ezért emelted ki pl. mert a tavalyi riói tesztversenyen Vuillermoz nyert, míg Bardet 3. lett? Vagy ez ettől a ténytől teljesen független?
Mert valljuk be a franciák direkt erős csapatot küldtek arra az 1.2-es viadalra, mert az útvonal dettó ua. mint a mostani olimpiai pálya (csak rövidebb). Akkor 164 km tettek meg, de igazából a franciákon kívül nem volt erős nemzet. A 73 indulóból pl. 29 ért célba.
www.aquecerio.com/aquecerio/results/c73r_final_results_road_race_mens_road_race_mens_road_race_rr_-_m_-_e.pdf
Majka esete is érdekes, mert ő azért teljesített idén egy Giro/Tour párost, nem is akármilyen eredménnyel. Nagyon keményen oda tette magát mindenhol, ahol rajthoz állt. Ez igaz pl. az idei lengyel bajnokság mezőnyversenyére is. A szervezők egy, a riói pályához hasonlatos útvonalat szerkesztettek meg, amit Majka behúzott. 222 km volt a táv (egy 37 km-es körpálya, amit 6x teljesítettek), és volt benne két emelkedő (egy 2 km-es, és egy 4 km-es hosszúságú). Ezek hasonlatosak a brazil terephez (nem túl hosszú mászás, és nem túl magas dombok, és hullámzó pálya).
Navardauskas-t sem érzem éppen top formában erre a pályára, bár idén ő is behúzta a litván bajnoki címet. Konovalovassal párban kevésnek érzem őket, kicsit elvesznek a mezőnyben. De ki tudja, bármi lehet szombaton.
Szerkesztette: danyly
több mint 9 éve
Közben a BMC megerősítette hogy van Garderen és Samuel Sánchez lesz a két társ-kapitánya a Vueltán. Egyrészt ez a társ-kapitányosdi a Touron is nagyon bejött, másrészt kíváncsi vagyok, lesz-e olyan valaha, hogy TvG végig jól megy egy háromhetesen. Eddig hatalmas csalódás az ember.Amennyi pénzből gazdálkodnak, olyan bénán igazolnak.... A helyükben simán rámentem volna a Contador/Sagan/Nibali trió valamelyikére a túlfizetett, de sokszor betliző "sztárok" (Gilbert, TvG...) helyett
Mikey
több mint 9 éve
Közben a BMC megerősítette hogy van Garderen és Samuel Sánchez lesz a két társ-kapitánya a Vueltán. Egyrészt ez a társ-kapitányosdi a Touron is nagyon bejött, másrészt kíváncsi vagyok, lesz-e olyan valaha, hogy TvG végig jól megy egy háromhetesen. Eddig hatalmas csalódás az ember.
több mint 9 éve
A férfi országúti szám (magyar idő szerint) mikor lesz?Ha jó a kiírás az M4 Sport honlapján -- mindent fenntartással kezelek, amit ők írnak -- akkor szombat 14:30.
steelwolf
danyly
több mint 9 éve
A férfi országúti szám (magyar idő szerint) mikor lesz?
több mint 9 éve
Írtam az olimpiai verseny esélyeiről:bowl.one/forum/egyeb-temak/olimpia/1500142
több mint 9 éve
Akkor a Merida most 2 World Tour csapatot fog támogatni ? #reklám
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz